Diğer %99 – Konsey (Mesaj 105)

dna-spaceOldukça sıklıkla kozmosun size görünür olmayan %99’u hakkında konuşulduğunu duyarsınız. Daha da sıklıkla neredeyse bir o kadar yüksek yüzdedeki DNA nızın da “çöp” olduğu söylenmiyor mu size? Ve insanların zihninin sadece yüzde beş ila onunu kullandığı, bilincinizin çoğunluğunun bilinçaltında olduğu sürekli olarak hatırlatılmıyor mu? Bunu tartışalım mı?

Bu bilinmeyen uzayda/boşlukta ne var? Kozmosunuzda, diyebiliriz ki görmediğiniz ya da görmenize izin verilmeyen şey devasa enerjilerin varlığıdır, bu enerji için kaos ya da potansiyel durumunda diyebiliriz. Siz “gerçekliği” sadece kendi algı yetenekleriniz dâhilinde düşünüyorsunuz. Bazılarının bilip de size söylenmeyenleri buna katmıyoruz bile.

Onca kullanılmayan zihin ve bilinçte neler yatıyor? Kapatıp da dışarıda bıraktıklarınız, bilmenize izin verilmeyen tüm potansiyel, varolduğuna inanmadığınız bütün deneyimler ve tarihin tamamı. Ve yine, bilinip de size söylenmeyenler mühim değil.

DNA nıza baktığımızda, çöp denilen o devasa bölüm aslında doğrudan bilgi ve anlayış eksikliğinin bir ölçüsüdür.

Size söylemek istediğimiz şudur; bilincinizin kapı eşiğinde duruyorsunuz, daha öğrenmediklerinize bakıyor ve kendinize orada hiçbir şey olmadığını söylüyorsunuz. Bilmenizi isteriz, keşif sürecindesiniz ve her zaman keşif sürecinde olmaya devam edeceksiniz. Bilmeyi arzuladığınız her şeyi bilme hakkınız var. Öğrenmeyi dilediğiniz her şeyi öğrenme yeteneğiniz var. Ve kimsenin bunu sizden esirgeme hakkı yok.

Şimdi, bazı insanlar tarafından bilinen ama çoğunluk tarafından bilinmeyen çok miktarda bilgi var. Bilgi saklanmıştı. Neden? Çünkü bu durum statükoyu muhafaza etmekteydi. Ancak bu artık mümkün olmayacak. Ve bu sadece yapılar ufalanıp dağıldığı için değil. Lütfen anlayın, eğer size anlatılan hikâyeyi siz kabul etmeseydiniz zaten en baştan gizlenmeleri mümkün olmazdı.

Ne hikâyesi? Bilmeye ihtiyacınız yoktu. Anlamazdınız. Yeterince zeki değildiniz. Oh! Telepatik misiniz? Ya da duru görüşe mi sahipsiniz? Bu sizi tehlikeli yapar, değil mi? Hikâyeyle çatışan bir buluş? Gömelim gitsin! Ve böylece çok ufak başlayan şeyler çok ama çok büyük hale geldi. Size söylenmeyenler şu anda söylenenlerden çok daha fazla.

Bu da durumu havaleli (üst kısmı alt kısmından çok daha ağır) yapıyor. Ve havaleli olan şeylere en sonunda ne olur?

network-1974Filmde şöyle bağıran adamı hatırlıyor musunuz? “Öfkeden delirmiş haldeyim ve artık buna tahammül etmeyeceğim!” (Mor Alev: 1974 yapımı, açgözlülüğü demokrasinin önüne geçiren bir yayın kuruluşunu anlatan klasik film Network’den alıntı yapıyor.) İşte, insanlık yukarıda anlattıklarımızın gerçek olduğuna uyanmaya başlıyor ve “burama kadar geldi” hissi yayılıyor. Bundan dolayı, önümüzdeki yıllarda azar azar bazı konular size bazıları tarafından “açılmaya” çalışılacak. Ancak maalesef bu “açıklayıcıların” da çok az inanılırlığı kaldı. Aynı zamanda, toplu bilinçteki yükseliş de artık pek fazla şeyin saklanmamasını sağlıyor. O yüzden, azar azar bilgi salınırken, kontrolü kaybediverdiklerini ve daha da fazla bilginin aktığını görüyoruz. Bilgi her zaman daha da fazla sorulara yol açıyor, değil mi? Ve kararlı bir kamu geçmişteki gibi vazgeçmiyor.

Çok, pek çok defalar tam sınırda olduğunuzu, büyük değişimin geldiğini, yeni dünyanızın görünmek üzere olduğunu söyledik. Aynı zamanda iç değişikliklerinizden bahsettiğimizi, doğru zaman geldiğinde dışınızın da içinizi yansıtmaya başlayacağını söyledik. Tebrikler. Başardınız. Çok ilginç bir zamana girmek üzersiniz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Yazınızı okuyunca çok heycanladım MorAlev 🙂
    Sevgimiz, bilincimiz, bilinçaltımız, moralevimiz, meleklerimiz hep bize ışık olsun, yolumuzu aydınlatsın.:)

    Liked by 1 kişi

  2. Merhaba Sevgili Mor Alev,
    Bugünkü yazınız aklımdaki bir soruyu netleştirdi. Bizde olan ama göremediğimiz şey nedir?
    Teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  3. Bize ait olanı hakkını vererek kullanmıyorsak ya da onu kullanılmayanlar kutusunda muhafaza ediyorsak ne kadar bizim olabilir. Baharda gelmişken şöyle bir tozlarımızı silkip, korktuğumuz çekindiğimiz ne varsa gün yüzüne çıkarıp kullanmalıyız son demine kadar.
    Sevginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum Moralev💜
    Sevgiler..

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,
    ‘ Tebrikler. Başardınız. Çok ilginç bir zamana girmek üzersiniz.’ sözü beni yerimden zıplattı çünkü bende aynısını hissediyorum son 2 gündür.Hayatımda istediğim bir şey olmuyorsa nasılsa zamanı gelince olur ,oluyor modundayım.kişisel olarak başardım ve birçoğumuzda başardık aslında.İçte birçok şey değişti fiziksele gelmek üzere ki yazıda aynısını anlatmış.Şu anki hayatımda ben bu anı 15 yıldır bekliyordum:) AMA ne olduğunu bilmeden bekliyordum ,son 1 yılda farkındalığım yükselince ve yolum sizinle kesişince içimdeki sorular bir bir cevaplarını buldu ve bugün bu noktadayım.Teşekkürler herşey için.Artık bugün geldiğim noktada biliyorum ki şüphesiz istediğim herşey yaratıma giriyor yeter ki ben gerçekten isteyeyim.Ve bu blogdaki herkes içinde aynısının geçerli olduğunu biliyorum.

    Eş zamanlılığa geçmeyi başardım .Kendimi ve tüm insanlığı tüm evreni seviyorum

    Hepimizin gerçek renkleri ile parladığı sevgi dolu,şeffaf bir dünya diliyorum birin ve en yüce bütünün en yüksek hayrı için

    Sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  5. Çok şükür.Zorlu Zamanlar da burda olduğunuz için,hatırlatıp merkeze çektiğiniz için binlerce teşekkürler.Size ,blog hamilerine,takipçilerinize en derin sevgilerimle…Bu yolda yalnız olmadığını bilip yürümek insanı sevindiriyor…

    Liked by 2 people

  6. Doğum sancıları gibi artıp yükselen telaş,sakinlik,heyecan geliyor her yaratmak istediğim sırada bekliyor,birden sonsuz bir kuvvet ki ruhumun gücü ve beynin ilgili bölümleri bir kapağı açıyor ve binlerce ton su boşalyor,işte böyle hissediyorum son günlerde,ve öylede oldu hepimiz yeniyi ve yarattıklarımızı karşılıyoruz ve öylede oldu,Amin.🙏 Sevgiler,teşekkürler Mor Alev yanımızda olduğun için.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.