Günün Melek Kartı – Zaman Yenilikler için Çok Uygun

c64ec9c196d5280b270d13f001b791a1Isaiah

Hayatınızda yeni fikirler ve yeni durumlar yaratmak için zaman çok uygun, ben sizi bu değişiklikler sırasında koruyorum, rehberlik yapıyorum ve göz kulak oluyorum.

Yeni olasılıklara hamilesiniz ve bilinmeyen alanlara girmek için içinizde karşı çıkılmaz bir aciliyet duygusu var. Yeni ve heyecan verici hayat değişiklikleriniz kaçınılmaz. Artık geriye dönüş yok! Dikkatli davranıp riske girmemek yerine ilerlemeye karar  verdiniz. Melekler size ekstra cesaret ve huzur vermek için yanınızdalar. Ancak çok acele etmeyin, bu doğanın her şeyin kendi ritmi ile serpilmesine yardım ettiği bir dönem, biraz kuluçka dönemi olmasına da izin verin, zorlamayın. Ve göreceksiniz, değişiklik en doğru zamanda kabuğunu kırıp ortaya çıkacak!

Bu arada bilin ki Tanrı ve melekleri size göz kulak oluyor. Emin ellerdesiniz ve çok seviliyorsunuz. Hayatınızın bu yeni döneminin doğuşunu tebrik ediyoruz!

Teşekkürler Isaiah!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/