İnanıyoruz ki şimdi artık suyun kaynamaya başladığını hissedebiliyorsunuz – Archangel Michael

Ron Head tarafından 10 Nisan 2013 de iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün biraz sizin para ve ekonominizden bahsetmek istiyoruz. Sizin seçmiş olduğunuz şekilde yaşamak sizin dünyanıza has bir şey. Diğer dünyalarda da tabii ki herkes topluma katkıda bulunuyor. Katkıda bulunmak olmasa toplum olmazdı, değil mi? Ancak siz yiyecek, barınak, giyim ve eğitim gibi toplumlarınızda yaşamak için gerekli olan şeyleri, temel yaşam ihtiyaçlarınızı, her bir kişinin hayatta kalması için gerekli olan şeyleri satılabilir mallara çevirmeyi seçtiniz. Bunda hiç şefkat yok, var mı?

Ondan sonra da o bir tek şeyin, paranın temin edilmesinin kontrolünü kelimenin tam manasıyla bir avuç kişinin eline verilmesine ya da onların almasına izin verdiniz. Kralın elinden mücadele vererek bu kontrolü aldıktan sonra ona tutunacağınıza gidip başkalarına verdiniz. Ve o kişilerin kontrolü eline geçirmek için yarattığı sistem bir virüs gibi yayıldı.

Bakın,  problem onlar sizin için neyin iyi olduğunu bildiklerini söylediklerinde kendinize onlara inanma izni vermenizde yatıyordu. Önce ‘Gidin ve ülkemizi bizim istediğimiz gibi yönetin’ dediniz, ve sonra bunun ‘Gidin ve ülkemizi yönetin böylece biz yönetmek zorunda kalmayalım’ haline gelmesine izin verdiniz.

Şimdi asıl soru sizin bu zaman zarfında yapmış olduğunuz hatayı görüp görmediğiniz. Ne düşünüyorsunuz? Hatanızı gördünüz mü? Biz bir ülkeden bahsediyoruz ama aynı durum söylediğimiz gibi virüs halinde yayıldı. Bu zaman içinde uyandınız mı? Öyle görünmüyor, değil mi? Ama cesur olun sevgili melekler. Sizin söylemeyi sevdiğiniz gibi işler asla göründüğü gibi değildir.

Şimdi sizin için problem, sizin çoğu zaman gördüklerinizin durumu kontrol edenlerin görmenizi istedikleri olması. Bunun sebebi onların bilgi ve haber paylaşım yollarının da kendilerini çok rahat ettirecek şekilde sahibi olmayı ayarlamaları. Aslında bazı yönlerden gerçekten zekiler, biliyorsunuz. Ancak kendilerine olan delice hayranlıklarından dolayı bir iki küçük hata yaptılar. Kendi boylarını aştılar ve yaşam gücünün kendisinden çok daha güçlü olduklarını düşündüler. Bir kişi kendisinin de parçası olduğu şeyi hükmü altına alamaz. Bunu anlayabiliyor musunuz? Her yaratılmış varlık bütünün bir parçasıdır, Tanrının.

Böylece işler planladıklarından çok daha farklı olmaya mahkum. Ancak, bu durumun bu noktaya kadar devam etmesine izin verilmiş olması dolayısıyla gerekli düzeltmelerin yapılması size biraz sıkıntı yaşatacak. Öyle olmamasını arzu ederdik ama değil. Bu sizin dışarıdan bir gücün gelip yardım edip sizi kendinizden kurtarmasını istemenizin sonucu. Ama evren o şekilde  düzenlenmedi sevgili dostlarım.

Bununla birlikte, sizin durumunuzda sizin düzeltmeleri başlatmanız, sizin niyetiniz ve sizin katılımınız dışarıdan yardım istemeniz için yeterli olacak. Pek çok diğerleri şu anda burada, diğer boyutlarda veya ruhlarıyla, kısacası size pek görünür şekilde olmasa da buradalar.

Bunun gibi fikirlere siz onları ifade etme cesaretini yitirene kadar alay edilip gülünmüştür. Şimdiye kadar alay edilmiş olan pek çok şey bu küçük oyunda başrolü almak üzere.  Ve tahmin ediyoruz siz kesinlikle sonuçtan hoşnut kalacaksınız.

Şimdi, bugüne kadar böyle açıklamalar hep ‘ne zaman’, ‘haydi çabuk olun’ feryatlarına sebep oldu. Ve biz hep size olayların başlamasında sorumluluk almanız gerektiğini söyledik. Bir de biraz da zamanlama da önemliydi. İnanıyoruz ki şimdi artık suyun kaynamaya başladığını hissedebiliyorsunuz.

Eğer değişim hareketinde yerini alanlardan değilseniz, üzülmeyin. Sizin kendinize ait gelişiminiz de gereken bilinç değişiminin bir parçası. Şimdi durmayın dostlarım. Aslında şimdi iki misline çıkmanın, tekrardan onaylamanın zamanı. Herkes aklını kaybeder gibi görünürken kendinizinkini nasıl yerinde tutacağınıza karar verin. Hayat biraz mide bulandırıcı olacak çok yakında. Umudunuzu kaybetmeyin. Diğer taraftan sağ salim çıkacağınıza güvenin. Ve o zaman da, size söz veriyoruz dünyanızdaki her kişiye şefkatle bakılmasını sağlayacak bir sistem yaratmış olacaksınız – aynı hayallerini kurmuş olduğunuz gibi. Hayaller ve rüyalar, size söylendiği gibi aptalca şeyler değildir. Size söylenen pek çok şey aslında söylenildiği gibi değil.

İyi günler dostlarım. Kendinizi iyi bir ruh halinde tutun. Tekrar konuşacağız.

1 comments

  1. Reblogged this on Mor Alev and commented:

    Arkadaşlar, normal çalışmalara yaşadığımız olağanüstü günler nedeniyle günün kartı yazılarına biraz ara verdim farkındaysanız. Bu öğledensonra yeniden bloga döneceğim. Ancak aşağıda Nisan ayında yayınladığım Michael’ın mesajını yine yayınlıyorum. Bu yazı bugün yaşadığımız ve dünyanın her köşesinde yaşanacak olanları çok önceden haber veriyor. Aslında bugün Michael’ın tüm mesajlarına yeniden dikkatle bakın derim. Çünkü içeriği tüm dünyada olan gelişmelere ışık tutuyor. Sevgilerimle.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.