Baş Melek Rafael ve Zümrüt Alev

Sağlık, Şifa, Bereket için Rafael’ in Zümrüt Alevi

rafaelRafael melekler arasında evrenlerin doktoru ve şifacısı olarak tanınır. Hem hastaların iyileşmesinde hem de doktor ve hemşirelerin yetiştirilmesinde yardımcı olur ve onları korur.

Rafael sessiz ve zarif bir melektir. Geldiğinde onu yumuşak bir meltem, derin sessizlik ya da yumuşacık bir fısıltı gibi hissedebilirsiniz. Ve bu aslında hayret verici bir şey, çünkü Rafael aslında inanılmaz güçlü bir baş melektir. Onun görevi bu evreni, gezegenlerini, dünyayı ve dünyanın üzerindeki her şeyin sağlığı ve iyileştirilmesini sağlamaktır ve bu çok büyük bir sorumluluk. Linda Dillon onu çok uzun boylu, koyu zümrüt yeşili bir elbise giyen, ela-yeşil gözlü sarışın ve yumuşak bir gülümsemeye sahip dev gibi beyaz kanatları olan bir melek olarak tanımlıyor. Onun gülümsemesi ‘merak etme, sana bakacağım’ diyen bir gülümsemedir.

İyi bir sağlık için her zaman Rafael’i çağırabiliriz. Ona sadece seslenin yeter, ya aklınıza sağlığınızla ilgili iyi bir fikir gelecek ya da kendinizi biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz.

İyileştirme ve şifadan bahsederken, her düzeyde iyileşmeden bahsediyoruz. İnsan hastalıklarından bahsederken hep fiziksel vücudumuzu düşünürüz. Ancak hastalıklarımızın %80 inden fazlası zihinsel ve duygusal vücutlarımızdan kaynaklanıyor. Rafael bizimle çalışırken fiziksel vücudumuzda semptomlarını gördüğümüz hastalıkların sebeplerini her düzeyde iyileştirir. Hastalandığımızda aslında bizim zihinsel benliğimiz, duygusal benliğimiz ve üst benliğimiz bir şeyin dengesinin tamamen bozulduğunu bildirmektedir. Rafael bizim bütünümüzle çalışır.

Rafael’ in yeşil alevi kalp çakrasının ve sevginin rengi olan zümrüt yeşilidir.  Canlı ıslak çimenler, yeni biçilmiş çim kokusu, derin yeşil ormanlar, taze ve temiz havanın kokusu, koyu yeşil tüm sebzeler, nane, fesleğen, okaliptüs kokuları, yeşim taşı ve tabii ki zümrüt yeşili hep Rafael’ in özünü taşırlar.

  • Kendiniz ya da sevdiğiniz bir kişi hasta ise
  • Stres ve depresyon gibi psikolojik sıkıntılar yaşıyorsanız
  • Kendinizi sebepsiz bir şekilde üzgün, umutsuz ya da sıkıntılı hissediyorsanız
  • Yiyecek ve içeceklerinizi daha sağlıklı kılmak için
  • Kilo vermek, sigara ve alkol gibi alışkanlıkları bırakmak istediğinizde
  • Daha sağlıklı bir hayat tarzına alışmak için
  • Detoks yaparken
  • Evinizde, bahçenizde veya sevdiğiniz parktaki bitkiler, doğal yaşam ve bereketli topraklar için
  • Ev hayvanlarınız hasta ise

Rafael’ in yardımını isteyebilirsiniz. Bu zümrüt yeşili ışığın Rafael’ in elinden ağrıyan yerlerinize, ya da iyileştirilmesi gereken yerlere yönelttiğini daha da iyisi, Rafael’ in yeşili ışığının sizin ellerinizden iyileşmesi gereken kişiye, vücut parçanıza ya da iyileştirilmesi gereken yer ne ise oraya yönelttiğinizi gözünüzde canlandırın.

Bu enerjiyi nasıl kullanacağınızı bir önceki yazımda bulabilirsiniz. Buraya Tıklayın.

Rafael ‘den Sekizgen Zümrüt Şifa Odası Meditasyonu:

rafael-2Size verdiğim tüm enerji kullanma yöntemlerine ek olarak Rafael Mart 2012 de aşağıdaki meditasyonu Linda Dillon aracılığıyla bize iletti. Bu meditasyonu sessiz bir yerde rahatsız edilmeden okuyarak ve Rafael’ in sözlerini aklınızda canlandırarak yapabilirsiniz:

Ben Zümrüt Işınındanım, bu sizin için ne anlama geliyor? Bu demektir ki ben kalbinizin ışığıyla aynı rengim (Mor Alev: Kalp çakrasının rengi yeşildir), ben sevginin ışığıyım ve sevgi evrenin ve Tanrının özü, yapı taşı ve yakıtıdır. Zümrüt ışık sevgidir.

Şifamızı sadece bir özel grup için değil herkese sunuyoruz. Biz asla sizi yargılamıyoruz, siz de kendinizi yargılamayın, bizim sevgili dostlarımız. Kendinizi aziz, günahkâr, tanrıtanımaz, kurban, ne olarak görürseniz görün, hepinizi davet ediyoruz. Çünkü sizin içinizi ve özünüzü biz biliyoruz ve sizi seviyoruz.

Size araçlar vermek istiyorum ama bunlar araçtan çok öte benim özümü ve anlayışımı taşıyorlar. Ve eğer tek bir şey alacaksanız benden bu benim sizin kim olduğunuz hakkındaki anlayışım olsun. Aynaya bakıyorsunuz ama on defadan dokuzunda kendinizi görmüyorsunuz.  Bunu da değiştirmek istiyorum.

Derin bir yeşil nefes alın. Kalbinizi yeşil ışıkla doldurun. Nefes alıp vermeye devam ederken kalbinizde iyice derinlere gidin. İçine girip bakın. Kalbinizin içinde tanrının kalbine giden bir ışık yolu göreceksiniz. Onu takip edin.

Ben tam oraya Tanrının 3 boyutlu evrendeki kalbine bir sekizgen zümrüt şifa odası yerleştirdim. Burası sizin kutsal şifa odanız. Sekizgen çünkü sekiz yaratılışın ve yaratmanın numarasıdır. Sizin aynı zamanda iyileşme ile yaratmanın arasında bir fark olmadığını anlamanızı istiyorum.

İşte böyle derin bir yeşil nefes alın ve bu güzel zümrüt odaya benimle birlikte gelin. Gördüğünüz en zengin en derin yeşil zümrüt rengi. Kapıda sizi içeriye almak için bekliyorum. İçerisi rahat ve sade, bir koltuk, bir kanepe, bir yatak ve minderler, yastıklar var. Nereye oturacağınızı seçin sevgili dostum, isterseniz uzanın. Burada her hücreniz, lifiniz, kaslarınız, organlarınız, zihinsel ve duygusal alanlarınız, varlığınızın her köşesi bu yeşil duvarlardan gelen zümrüt ışınlarıyla tamamen dolsun. Beraber bugün sonsuza dek sizin bütünlüğünüze aykırı, sevgiye aykırı bütün izleri silelim. Her şeyin en başında, Tanrının kalbinden doğmuştunuz. Sevginin saflığıydınız, başka hiçbir şey değil. Bu asla değişmedi. Yapay inanış sistemlerini, hastalıkları, rahatsızlıkları kabul etmiş olabilirsiniz ama bunlar sadece inanış sistemleri; bu sizin kendinizi cezalandırmanız ve ben bunu sizin bilerek yaptığınızı asla söylemiyorum.

Size şimdi vereceğim şey için rahatsızlığınızın ne olduğunu, nedeninin ve kökeninin ne olduğunu bilmenize gerek yok. Tek gereklilik şu ki sevginin şifasının sizin her zerrenize tam olarak işlemesine izin vermeniz. Bu benim ricam ve benim hediyem. Şimdi siz yeşil kadife koltukta otururken size yeni bir ayna vermek istiyorum. Hayatınıza, gezegeninize, birbirinize ve etrafınızdaki şeylere ve özellikle kendinize farklı bir gözle bakmak istediğinizi belirterek bana elinizi uzatın ve aynayı elimden alın. Ayna çok güzel, zümrütlerle bezenmiş ve şimdi arkasını çevirin ve sadece sizin için yarattığım simgeyi görün. Şimdi ön yüzünü çevirin ve yüzünüze, gözlerinizin içine bakın. Ve bugün bu an kendinizi bizim gördüğümüz gibi göreceksiniz – hiç hatasız, paha biçilmez, sevgiden yapılma güçlü bir varlık.  Sadece şifa vermeye kadir değil aynı zamanda bu enerjiyi alıp yaratma gücü olan bir varlık. Burası sadece bir şifa ve iyileştirme odası değil, burası aynı zamanda yaratma odası.

Bu sevgi aynasına derinden bakın ve size gerçekleri hatırlatmasına izin verin.  Ezilmiş ve cesareti kırılmış olan kişi siz değilsiniz, evet sevgili dostum, tabii ki kendinizi tükenmiş ve yorgun hissettiğiniz, şu dünyada yalnız mıyım diye merak ettiğiniz zamanlar oldu. Size kendinizi restore etmeniz için bu aynayı verdim, kendinizi inandırdığınız bu durumlardan hiçbiri gerçek değil. Siz form almış parlak bir meleksiniz. Sizden bu aynayı yanınızda taşımanızı ve el altında tutmanızı istiyorum. Başucunuza, banyonuza ya da masanıza koyun, ona bakıp olduğunuz harika varlığı görün ve kim olduğunuzu bilin. Çünkü her sokağa çıktığınızda, önünden geçtiğiniz her binaya, karşılaştığınız her kişiye, her eve, her varlığa sakince ve fark ettirmeden ‘bakın ve sağlıklı ve tam olduğunuzu hatırlayın’ diyeceksiniz. Sizin tam ve sağlıklı sevgi dolu enerjiniz etrafınızdaki her şeyi ve herkesi pozitif yönde etkileyecek.

Bu dakikada sevgili dostum, bana izin verin sahip olduğunuz yanlış inanışları, izleri, rahatsızlıkları iyileştireyim. Bunun olabileceğine dair şüphelerinizi sileyim. Ve ‘acaba mümkün mü böyle bir şey’ diye sorduğunuzda kendinize, lütfen cevabınız ‘evet’ olsun. Sizin bizimle hemfikir olmanızı rica ediyorum, sizin ruhunuzun iznini istiyorum ki bu şüpheyi silelim, işte bu şüphe insan ırkının kanseridir. Şüphe üzüntünün ikizi, umutsuzluğun kuzenidir. Peki, bunu nasıl yapacağız? Zümrüt alevimi alıyorum ve parlak bir şekilde yanıyor. Şüpheyi tamamen sevginin zümrüt alevi ile aydınlatıyorum. Sevginin zümrüt alevi ile kalbinizi, karın boşluğunuzu (3. Çakra), zihninizi, başınızı dolduruyorum, aydınlatıyorum. Ve aynı zamanda size bu Zümrüt Alevi de hediye ediyorum. Sadece kendi şüphelerinizi değil, sevdiklerinizin, tanıdıklarınızın ve tüm insanlığın kalbinden kendilerine verdikleri değer hakkındaki şüphelerini yok etmenizi istiyorum. Çünkü sevgide şüpheye yer yoktur.

İşte size verdiğim hediyeler bunlar. Ne zaman tazelenmek isteseniz, ne zaman yorgun hissetseniz sizin yeşil şifa odasına geri dönmenizi istiyorum. Odanızı lütfen kullanın, odanızı akıllıca kullanın bile demiyorum. Sıkça kullanın yeter. Odadan çıkarken yanınızda zümrüt aynayı ve kalbinize koyduğum zümrüt alevi almayı unutmayın.

Ben size uzak bir baş melek olmak istemiyorum. Beni bir kardeş ve dost olarak bilin istiyorum. Beni çağırmak için sakin ve sessiz olmanıza gerek yok. Ben nöbetçi doktorum ve her çağırdığınızda anında geleceğim. Ağrınız da acınız da olsa, aklınızı kaybediyormuş gibi hissetseniz de ya da daha da kötüsü ruhunuzu kaybediyormuş gibi hissetseniz de, umutsuz olsanız, ya da fiziksel vücudunuzda bir hastalığınız olsa da sizinle çalışıp sizi iyileştireceğim. ‘Sizinle’ diyorum çünkü biz ortağız, birlikte çalışıyoruz.

Teşekkürler Rafael!

Bu yazıda yer alan meditasyon ve bilgiler için Linda Dillon ve InLight Radio’ya teşekkür ederim.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
 Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

3 comments

Yorumlar kapatıldı.