Egonuz ve benliğinizi tam potansiyeli ile yaşamak – Baş Melek Uriel

the role of the egoSevgili Okuyucularım, Ego ve İç Bilgeliğimizin sesi arasındaki farklar konusuna bugün devam ediyoruz. Baş Melek Uriel’den gelen bu mesaj aslında 2012 yılına ait. Onu o zaman saklamışım, sakladığımı da unutmuşum ve şimdi zamanı geldiğinde kendiliğinden karşıma çıktı! Uriel harikasın!

Bu mesaja kanallık yapan Jennifer Hoffman’a teşekkürler. (http://enlighteninglife.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.

Alçak gönüllü olma niteliği ustalık için şarttır ve insanlığınızın kendi kutsallığına yükselmesini sağlar. Alçak gönüllü olarak ruhunuzun sesinin hayat yolunuzda size yol göstermesini sağlarsınız ve üçüncü boyut ötesine geçmek için gerekli olan Kaynak’la bağınızı böylece mümkün kılarsınız. Ancak, bu o kadar yanlış anlaşılmış bir prensiptir ki, sizler eğer alçak gönüllü olacaksanız, kusurlu, eksik ve değersiz olduğunuzu kabul etmek, gücünüzü reddetmek ve niyetlerle birlikte ilerlemek yerine, yönlendirme beklemek zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Ego, bunu kendi yok edilişinin son aşaması olarak gördüğü için, alçak gönüllülüğün ifadesini kısıtlar. Çünkü ego için, alçak gönüllü olmak, onun gücünü reddetmektir.

Ego sınırlar içine alındığı ya da elendiği için, ego merkezli alçak gönüllülük, “aşağılanmak” haline gelir. Ego, beden, zihin, duygular ve ruhunuzun bütünlüğü için gerekli bir öğedir. Parçalarınızdan birini sınırlamak ve hala bütün olmak mümkün değildir. Egonun hayat yolculuğunuza katılması gereklidir ama ruhunuzla dengeli olmadır, ne ondan öne geçmeli, ne de arkada kalmalıdır. Eğer egoya sesini çıkarma izni verilmezse, alçak gönüllülüğe meydan okur, küstah ve kibirli bir hale gelir. İçinizdeki ilahi olanın farkındalığını yaşayan ruhunuzdan doğan tevazu ile, hem alçak gönüllü olup, hem de güçlü olmak mümkündür.

Ego kibir enerjisindeyken, hükmetmek ve denetlemek ister. Bu yönünü ortaya koyduğunda, gücünden doğru hareket eder, ama gücünün içinde rahat değildir. Akışta olmak, ruhla dengelenmiş niyetler dahilinde yönetmek yerine, üste çıkar, ele geçirir, talepkar bir hale gelir. Egonun alçak gönüllülük tanımlaması, önemsizlik, cesaretsizlik, ayrı tutulmak, kısıtlanmak, utanmak ve aşağı görülmeyi içerir. Egonun kendi kimliğinden koparılma korkusu, onun hayatınızdaki lider ses ve önde gelen varlık olma ısrarını getirir. Kendi gücünüzü tanıyıp kabul ederken, hayatınızın ilerleyen yolculuğunda egonuza eşit miktarda sesini duyurma şansı verirsiniz, bu ses ruhunuzla dengelenmiştir ve tamamen ilahi ego/ruh ortaklığındadır. İşte o zaman alçak gönüllülük prensibini uygulayabilirsiniz ve ego da alçak gönüllü olarak kendini ilahi ruha teslim eder.

Aranızdaki en güçlü kişiler en alçak gönüllülerinizdir. Güçlerini kaybetmekten korkmazlar, kibirli ya da otoriter değillerdir. Hükmetmek ihtiyacında değillerdir, çünkü egoları ruhları ile dengelidir. Usta, alçak gönüllülüğü, İlahi Ruhtan yönlendirme almak, aydınlanma arayışı, insan iradesinin Kutsal İradeye teslimiyeti bağlamında kabul eder. Tevazu, gücünüzü onaylar ve siz yüksek yönlerinizi kucakladıkça hayat yolunuzu dönüştürür. En yüksek gücünüzün tevazudan, alçak gönüllü olmaktan ve Kutsal İradeye teslimiyetten geldiğini bilirseniz, hayatınız, egonuzun asla düşünemeyeceği şekildeki fikir ve potansiyelleri sergilemeye ve ifade etmeye başlar.

Alçak gönüllü olun, Kutsal İradeye teslim olun, egonuzun ruhunuzda huzur bulmasına izin verin. Böylece alçak gönüllülüğünüz, güçlü bir gerçekliği, bereketli nimetleri, sevgi ve coşkuyu yaratmanıza yardımcı olacaktır. Bütün bunlar ruhunuzun size hediyeleridir.

(Konu hakkındaki diğer yazımı da eğer okumadıysanız tavsiye ederim: İç Sesimizi Dinlemek: Hangisi ego, hangisi içimizdeki bilgelik?)

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright©2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/