Günün Melek Kartı – Bugün Kan Dolunayı, Ay Tutulması ve Melekler Bize “Artık Yola Koyulma Zamanı” diyor

Senbazuru Japan Jessica Moon

Her gün güneş batar ve doğar, hayatınızdaki yolculuklar da aynıdır. Yaşamınızdaki her gün batımının güzelliğini görün ve bilin ki güneş yarın yeniden doğacak. Sonlar aslında yeninin başlangıcıdır ve biz her döngü ve her dönemde yanınızdayız.

Arkadaşlar, ne diyeyim, bu kartı görünce önce hiç yazmak istemedim. Ama sonra geçen hafta büyük mutlulukla yayınladığım Yeni Başlangıçlar ve Taze bir Hayat kartı aklıma geldi ve yeniden içim açıldı. Bu kart aslında aynı şeyi söylüyor. Ancak bizi yeniyi kucaklayabilmemiz için yapmamız gereken şeyi de hatırlatarak uyarıyor: Eskiyi bırakmazsanız asla yeniyi karşılayacak yeriniz olmaz!

Örnek verecek olursam, sadece fiziksel olarak eski işinizden ayrılmanız yeniye açık olduğunuz anlamına gelmez. Eski işinize olan kırgınlık, kızgınlık, sürekli o işteki bir takım eski sorunları herkese anlatmak ya da zihninizde tekrarlamak sizi hala o işe bağlı tutacağından enerjik olarak yeniye hazır değilsinizdir. Yapılacak en iyi şey eski işinize size kazandırdığı iyi kötü deneyimler için teşekkür duyguları duymak ama artık size uygun olmadığını kabul edip bundan sonra nasıl bir yerde, nasıl insanlarla ve hangi şartlarda çalışacağınıza odaklanmaktır. Aynı şeyi eski eşler, eski alışkanlıklar, eski ve artık size yararı olmayan her şey için söyleyebiliriz.

Yeni ve size daha uygun şeylerin gelmesini engelleyen bir başka davranış tarzı da sürekli olarak durumundan şikayet etmek ancak bu durumdan kendini kurtarmak için hiçbir şey yapmamaktır. Örneğin, toksik bir ilişki içindeyseniz, neden kendinize ve diğer kişilere dürüst olup bu durumu terk etmiyorsunuz? Kendiniz için doğru şeyleri yaptığınızda Evren önünüze pek çok fırsat çıkarır ve bütün ihtiyaçlarınızı giderir. Siz çok daha iyisine layıksınız. Sürekli bir mucizenin gelip sizi kurtarmasını beklerken hayatınız geçiyor. Oysa o mucize kapınızda ve siz kapıyı açmadığınız için bir türlü içeriye giremiyor.

Evet, olumlu mesajlarla mutlu olup uçmayı seviyorsunuz, ben de bayılıyorum. Ama madalyonun iki yüzüne birden bakmamız gerekiyor arkadaşlar, diğer bir değişle sebep-sonuç ilişkisine. Kabul etmemiz gereken başka bir şey ise yaşadığımız her şeyin bizim sorumluluğumuzda olması.

Muhteşem Arkturuslular da bu haftaki mesajlarında bu konuya eğilmişler (gerçekten bazen ben de şaşırıyorum nasıl böyle eşzamanlı gidiyoruz diye!). Bu mesajı elimden geldiğince çabuk yayınlamaya çalışacağım. Ama söyledikleri çok önemli bir şeyi burada tekrarlamak istiyorum: “Dönüp geçmişe bakmak ve artık bitmiş ya da size birkaç beden küçük gelen bir takım yerlere, insanlara ve deneyimlere özlem duymak uyanışınızı yavaşlatacaktır. Çünkü yeni gerçekler açık olmayan ve eskiyle dolu olan bilincinizde girecek yer bulamayacaktır.”

Şimdi sevgili dostlarım, yine bu kartla eş zamanlı giden başka bir şeye değinmek istiyorum. 30 Mart Yeni Ay’da büyük patırtı yaptık. Mottomuz, “Yeni astrolojik yılın ilk yeni ayında istediklerinize tamamen karar vermek ve bunu evrene ilan etmek” idi. Bugün dolunay, üstüne üstlük bir Süper Dolunay, nadir bir Kan Dolunayı ve Tam Ay Tutulması! Potansiyel inanılmaz yüksek. Bu dolunay 30 Mart’ta ektiğiniz tohumların minik filizlerini görmeye başlayacağınız bir dönemi başlatıyor olabilir, ancak sadece eskiyi geride bıraktıysanız. Bu gecenin potansiyelini tam temizlik için kullanın. (Michael yardımıyla bağ kesmek, Mor Alev ve Yüksek Benliğiniz yardımıyla affetmek ve Sevgi Seli Meditasyonu bu iş için ideal yöntemler, bağlantılarını melek enerjileri sayfasında bulabilirsiniz.)

Bugünkü ender enerjilerin etkisi bir süre daha devam edecek. Bu enerjilerden en iyi şekilde yararlanmak ve değişim sürecinde yardım ve rehberlik için süregelen kampanyaya katılmak isterseniz lütfen bu bağlantıya tıklayın: Yeni Bir Mor Alev Kampanyası için Doğru Zaman: Nisan 2014 de Kan Dolunayı, Ay ve Güneş Tutulmaları, Büyük Kare Açı

Meleklerimiz diyor ki;

Kendinize artık gitme zamanının geldiğini itiraf etmenize yardımcı olmak için bu kart karşınıza çıkıyor. Siz meleklerin bahsettiği durumun ne olduğunu zaten biliyorsunuz. Bağlılıklarınız ve korkularınız yüzünden terk etmekten kaçındınız ama melekler bunun yapılacak en iyi şey olduğu konusunda ısrar ediyorlar. Bu geçiş döneminde meleklerle yakından çalışın, böylece her şey şefkat ve sevgi bazında gelişecek ve durum uyumlu bir şekilde çözümlenecektir. Suçluluk ve diğer negatif duyguları meleklere verin, çünkü bu zamanda enerjinizi yüksek tutmalısınız. Cesaret için Baş Melek Michael’ı (Mikail) çağırın, onunla bağ kesme çalışması yapın. Teslimiyet ve salıvermek size yardımcı olacaktır. Yeni ve güzel şeyler çok yakınınızda.

Sizlere mutlu bir Kan Dolunayı ve Ay Tutulması dilerim! Teşekkürler Melekler!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

  1. sıtenızle ılgılı bır sorunu dıle getırmek ıstıyorum. sıtenıze her gırıste verı tabanı saldırısı olusuyor. bu genel bır poroblem olabılır. sıte guvenlıgınız farklı bır vırus saldırısı ıcın kullanılıyor olabılır. yayın guvenlıgınızın tehtıt altında olma olasılıgına karsı bılgılendırmek ıstedım.

    ve son zamanlarda hayvanlarla ılgılı rastlantısal yasadıgım bazı olaylar, farkındalıgımı sızın metnınızde oldugu gıbı, farkındalıgımı yasam ısrarla bu yone cekıyor. bu konudakı hıssıyatımı ıyıce kuvvetlendırdıgınız ıcın ayrıca tesekkur ederım.

    sevgıler

    EFLATUN

    Beğen

    1. Sevgili Eflatun, Çok teşekkür ederim. Bu durumu derhal WordPress’e bildirdim. Blog sağlayıcısı WordPress son derece güvenilir bir şirket. Siz de lütfen bütün cookie’lerinizi ve internet geçmişinizi siler misiniz? Birkaç kişiyle kontrol ettim. Bu durum o kişilerde henüz olmuyor, bende de yok. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.