2020’nin 8-8 Aslan Kapısı

Vladimir Kush - Peace

Aslan’daki güneş hayat dolu ve Zodyak’ta başka hiç bir yerde olmadığı kadar güçlü. Şu anda hepimize yaratıcılığımıza uzanma ve henüz hayata geçirmemiş olduğumuz potansiyeli gerçekleştirme şansı veriyor. Bir başka ateş faktörü ise Koç’taki Mars, dinamik, özgüvenli ve “istiyorum, yapacağım” diyen bir enerji. Bu sene Aslan Kapısı çok sıcak, çok yoğun, çok aktif!

8-8 Aslan kapısı enerjik açıdan çok önemli bir geçiş. Bu enerji koridorunun yeryüzünün dönüşümü, yenilenmesi, desteklenmesi için her birimize ekstra kozmik enerji sunduğu söylenir. Yıllar boyu Aslan Kapısı enerji girişlerinde büyük iç ve dış değişimlere şahit oldum. Bu giriş bir günlük değildir, genelde güneşin Aslan burcuna girmesiyle başlar, 8 Ağustos’ta zirveye ulaşır ve Başak yeni aya kadar sürer.

Sirius yıldızı sıklıkla Aslan Kapısıyla ilgili olarak anılır. Sirius gökyüzündeki en parlak yıldızdır, bizim güneşimizin iki katı büyüklüktedir ve 26 kat daha parlaktır. Yine Aslan kapısı dendiğinde aklımıza gelen Eski Mısır’da  bu zamanda Sirius piramitlerin tam tepesinde görünürdü ve bir bolluk, hasat ve zenginlik işareti olarak algılanırdı. Antik zamanlarda Sirius’un cennete giden yolu açtığı ve burada yüksek boyutlu varlıkların yaşadığına inanılırdı. Sirius aynı zamanda ruhani güneşimiz olarak bilinir. Işığı şefkat, zarafet ve lütuflar taşır.

Ama semboller henüz bitmedi. Çünkü bu portal sekizinci ayın sekizinci günü zirveye ulaşır demiştik. 8 rakamı sonsuzluğu temsil eder. Bizler sonsuz yolculuğumuzda birer sonsuz ruhuz. 8 rakamı DNA aktivasyonu, bolluk, güç ve yüksek bilinçle de alakalıdır. Bu, enerjimizi yeniden toplamamız ve arınarak kendimizi yüksek bilince açmamız için müthiş potansiyel taşıyan bir zamandır.

Bu hafta sürekli olarak olumluya odaklanmamızı teşvik eden mesajlar paylaştım, güncel haberlerdeki felaketlere kesinlikle değinmedim. Çünkü bu enerjide odaklandığımızı geliştirmemiz müthiş bir hızla gerçekleşiyor. Ve biz Bilge Baykuşlar artık gerçekten yeni dünyayı yaratmaya odaklanmalıyız. Dünyada her gün ilahi, hayatlarınızın her anı önemli ama bu zamanda böyle bir potansiyel varken özellikle kutsallığımızı tanımaya çağrılıyoruz.

Bugün ve önümüzdeki günlerde niyetlerimizi berraklaştıralım ve onlara bilinçli  bir şekilde odaklanalım. Ne  kadar imkansızmış gibi gelse de, ne kadar uçarı görünse de, kalbimizden gelen her zaman doğrudur. Kendimizi ilhama, şifaya ve güncellenmeye açalım. Sizin niyetleriniz belki kişisel olacaktır veya dünyanın şifası, sağlığıyla ilgili veya yeni bir ekonomik düzen, eşitlik, çevre bilinci… Bu zamanda teknolojik gelişim niyetleriniz bile olabilir! Neden olmasın? Her şey kutsal, her şey mümkün! Ve yapabilirsiniz. Yapabiliriz!

Geçen yıl da paylaşmış olduğum Paul Selig’in rehberlerinden gelen mantrayı hatırlayalım birlikte:

 “Gerçekte, kim olduğumu biliyorum. Gerçekte, ne olduğumu biliyorum. Gerçekte, nasıl hizmet ettiğimi biliyorum. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben özgürüm. Ben özgürüm. Ben özgürüm.”

Hepinize harika bir 8-8 Aslan Kapısı diliyorum.

©Mor Alev 2020


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

22 comments

  1. Teşekkürler Moralev. Ülkemiz, dünyamız ve her an genişleyen ışık için en hayırlısıyla.

    Liked by 2 people

  2. Bugün müthiş bir heyecanla uyandim Içim coşarak. Birşeyleri bekliyorum güzel olacağını biliyorum. Yazınız ile sekillenmeler başladı. Sevgili yol arkadaşlarım hadi yaratmaya başlayalım. Sevgiyle olsun. Neşe keyif ve coşkuyla olsun. Iyi ki variz

    Liked by 5 people

  3. Sevgili Mor alev, Bu güzel mesaj için teşekkür ederim. Aklıma yorumlarda yaratmak istediklerimizi yazmanın iyi bir fikir olduğu geldi. Böylelikle gerek kişisel gerek, genel yaratım isteklerimizi okuyabilir. Birbirimize enerji verebiliriz diye düşündüm. Ben seyahat özgürlüğümüzü yeniden yaratmayı, Dünya’nın her yerinden her yerine uçuşların kolaylıkla tekrar başlamasını, sağlık alanında özellikle kalp, tansiyon, şeker, enfeksiyon hastalıkları konusunda hızlı, kolay tedavi çözümleri sunan teknolojilerin yaratılmasını, maddi bolluğun herkes için kolaylıkla akmasını, kendi benliğimizi ve en yüksek potansiyelimizi neşe ve keyifle keşfetmeyi, deneyimlemeyi seçiyorum ve öyle olsun…
    Huzur, esenlik hayatımızı oluşturan her bir saniyede tek gerçeğimiz olsun.

    Liked by 2 people

    1. Çok iyi bir fikir Elif. Çok teşekkür ederim! Evet, harika niyetler! Ben de seyahat özgürlüğümüzü yeniden kazanmayı ama bunu çevre dostu yollardan yapacak son derece pratik ve ucuz teknolojilerin bulunmasını niyet ediyorum. Belki bana bile teknik ilham gelebilir?? 🙂 Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

      1. Ne güzel bir fikir olmuş 🙂 Moralev ile tanıştığımdan beri aslan kapısı benim için çok önemlidir. Sanırım 2014 yılında tanıştık. Sanırım 2016 yılının aslan kapısında da çok garip şartlarda moraleve gittim:) hiçbir şey tesadüf değildir ya hani, o gün dünyadaki bir yerde uçak seferleri iptal edilmişti bu yüzden de dünyanın tüm uçak seferlerinde gecikmeler oluşmuştu. Moralevin İnterneti gitmişti ama tam gereken zamanda bir yazı paylaşmıştı. Bu bilgiler şuanki dönemde benim için derinden baktığımda çok anlamlı. Siriusun eli hep üzerimizde. Yeter ki isteyelim ve istedikten sonra pes etmeden dünyadaki görevimiz için çalışalım. Her neyse o görev. Herkese ışık dolu, ilham dolu bir aslan kapısı dönemi diliyorum. Emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum 🙂

        Liked by 1 kişi

      2. Cevabını okur okumaz aklıma ışınlanma geldi desem 🙂 ne dersin olur mu? Ve öyle olsun 🤗

        Liked by 1 kişi

    2. Harika bir teklif. Çok teşekkürler Elif.

      Ben kendimi bu yönde kısıtladım, o yüzden Seyahat Özgürlüğü niyetimle başlayayım kendime yazmaya. Bu diğer ortak niyetlerime de ışık tutar. Niyetlerimi yazmak, onları belirginleştirmek çok etkin bir adım.

      Ancak niyetlerin önündeki engellerimi de, bilinçli ya da bilinçdışı inançlarımı da belirginleştirmek; bırakmak, salıvermek, engeli kaldırmak, yeniye yer açmak ve yeniyi yerleştirebilmek için yani Yaratım ve Yaratıcılık için gerekli bir eş-adım.

      Şimdi bunları yazarken benim zihnime bir inanç seli akıyor:) Yorumu gönderdikten sonra sayfalar doldurabilirim ardı ardına engel inançlardan:)) Özgürlüğümü kısıtlayan kendimin kendime yarattığı tüm engelleri gördüm sanırım:))

      Evet pandeminin bir sebep değil sebeplerime işaret olduğunu biliyordum ama şu an aynı dar pencereden, aynı bakış açısıyla devam edeyim:

      Pandemi kısıtlamaları olan bu dönemde ülke başkanları, herhangi bir ülke başkanı seyahat edebilir mi özgürce? Edebilir elbette, ediyorlar da. Bunu hemen “haksızlık”, ya da “görev icabı” ya da başka bir şekilde etiketleyip yargılayabilirim.

      Örneğin şu an aramızdan yetişkinler gençler çocuklar tatil ya da ziyaret ya da iş amaçlı kendilerini ve çevrelerini koruyarak seyahat edebiliyorlar mı? Evet edebiliyorlar. Buna da bir “sorumsuzluk” “zorunluluk” vs. etiketi yapıştırabilirim.

      Ya da yine birçokları vardır ama, pandeminin en civcivinde en şok günlerinde bir örneğe denk gelmiştim haberlerde; yurtdışında bir covid19 hastası ülkesinde tedavi olmak istemiş ve ağır hasta olmasına rağmen Türkiye’ye getirilebilmiş, seyahati güvenle güvenlikle gerçekleşmişti. Bunu da “saçma” ya da “mucize” vs. diyerek yargılayabilirim.

      Ya da yargıları bırakıp, Biriz ve Bağlıyız, birimiz için özgürlük ve imkan varsa hepimiz için vardır diyebilirim. Kendi seyahat özgürlüğümü kısıtladığım somut ve soyut engelleri sıralayabilir ve böylece salabilirim hepsini. Yeniyi besleyebilirim onlar yerine.

      Başka bir bakış açısıyla ise; sürekli hareket halindeki bir gezegendeyim zaten. Bu gezegenin bir varlığı olarak sürekli, daimi seyahatteyim:)) Şükrederim. Minnettarım. Her şey yolunda bilirim. Ben de dünya gibi yolumdayım seyahatteyim gezginim özgürüm.

      Ve şimdi bakış açımı ve alanımı daha da genişletirsem eğer, Paul Selig ne demişti, gerçekte kim olduğumu bildiğimde özgür olduğumu da bilirim. Sonsuz ve daimi özgür. Her koşulda her alanda. Düne ait kalmadan. Eskiye yapışmadan. Bulanmadan. Donmadan. Akarak. Ruminin bakış açısından…

      💙💚Her gün bir yerden göçmek ne iyi
      Her gün bir yere konmak ne güzel💚💙

      İlham için teşekkür ederim Elif. Ve bu güzel alan için teşekkür ederim Mor Alev.

      Sevgi, Şükran.

      Beğen

      1. Sevgili Gülden,

        Yorumun için çok teşekkürler, harika yazmışsın. Yazını içimdeki inançların patlamasını yaşayarak ve gülümseyerek okudum. Dün ben de buna benzer inanışların farkına varıp, değişmeyi kabul etmiştim ki bugün yanıt senden geldi. Dün temizlik yapmayı sevmeyen ben pandemi koşullarında temizlik yapmayı kabul eden Ben’e dönüştü. Artık temizlik yaparken üfff demiyorum. Bu sadece bir seçim. Yardımcı ve risk alabilirim. Yardımcı ve risk almam(covide olan tutumumuz önemli yani hep sağlıklı olacağımı bilirim.) Yardımcı almam ama üfff diyerek temizlik yaparım ya da keyifle temizlerim ve temizlikten keyif alan ruhların alanına girip bugüne kadar onları anlamayan Ben yeni bir idrak kazanabilir. Yani herkes kendi gerçekliğini, kendi inanç koşullarında yaşıyor ve aslında pandemi koşulları sadece beynimizde gerçekte her an her şey bize sunuluyor. Biz ne kadarını nasıl almak istiyorsak işte o koşullarda bundan faydalanıyoruz.

        Ve sevgili Mor Alev, bize bu harika alanı yarattığın ve birbirimize katkı olabildiğimiz için sana da gani gani sevgiler selamlar…

        Liked by 1 kişi

  4. Her bir insanin icinde tatmin, sevgi, sefkat ve neseden bir selalenin aktigi bir dunyayi kendimden baslayarak yaratiyorum. Ic deneyim bu oldugunda,disarida yarattiklarimiz hayallerimizden bile guzel olacak. Hepimiz bilincsiz veya bilincli fark etmez,sonsuz dogamizi deneyimlemeyi ariyoruz. Sonsuz ozgurlugu. Buradayiz ve ozguruz!

    Beğen

  5. Bütün Canlılar için ve bütün Yaban Hayat ve Doğal Hayat için ve bütün İnsanlık için Işık OL sun 🙏🙏🙏🌟🌟🌟❤❤❤🌞🌞🌞

    Namaste Sevgili Mor Alev 💫💜

    Liked by 2 people

  6. Sevgili Mor Alev Merhaba,
    Yüreğimde bir boşluk, zihnimde yerine oturmamış düşünceler dolaşıyordu.Mor Alev’de yeni bir bilgi bir ileti olsun niyetiyle sayfanızı açtım. Ah ne güzel bir ferahlık ve zindelik hissettim sanırım ifade edemiyorum. Yorumları okudum..Şu an neşe, keyif ve coşku yaşıyorum.Size ve dostlarımıza Teşekkür ediyorum 😊🙏💖💖💖

    Liked by 2 people

  7. Dışarıda gördüğüm dinlediğim duyduğum her ne varsa korku yerine hepsi için şefkat diliyorum..
    Ne güzel bir kapıdan içeri girdik.AŞK ile..
    Hepimiz için parıldayan dileklerim var ..Sevgimle Mor Alev ve ailemiz ❤

    Liked by 2 people

  8. “Gerçekte, kim olduğumu biliyorum. Gerçekte, ne olduğumu biliyorum. Gerçekte, nasıl hizmet ettiğimi biliyorum. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben özgürüm. Ben özgürüm. Ben özgürüm.”

    Gerçekte kim olduğumu bilmiyorum. Gerçekte, ne olduğunu da bilmiyorum? Gerçekte nasıl hizmet ettiğimi bildiğimi zannederken neye hizmet ettiğimi unutuyorum. Evet buradayım ama burası ne? Hiç bir fikrimin olmadığı bu alanda gerçekten özgür müyüm? Ben özgür müyüm?

    Beğen

  9. “Yaratıcılığımız Tanrı’dan gelen bir hediyedir. Onu kullanarak biz de Tanrı’ya hediyemizi göndeririz.”

    Mary Caroline Richards.

    Çok teşekkür ederim Mor Alev. Size Aslanlara Kapılara Kalbe Varolan Her Şeye.

    Doğumgünümde blogda kolları sıvadığım niyetimin üzerinden bir hafta geçiyor. Boşlukta attığım adımların altına kendiliğinden köprüler kuruluyor. Yolculuğum başladı. Hazırım. Ve yönlendiriliyorum. Çok teşekkür ederim.

    Sevgi, Şükran.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.