Güne Başlarken…

 

YaoYao Ma Va SanAbraham’dan çok yerinde bir hatırlatma…

Sıklıkla gününüzü bir öncekini nasıl bitirdiyseniz öyle başlatıyorsunuz. Fakat biz sizin fiziksel hayatınızı yaşasaydık, başladığımız taptaze günü takdir ederdik! “Tekrar başlat düğmesine basabilirim. Bugün, çekim gücümün yönetimi bende! Bugün beni iyi hissettiren şeyleri arayıp, onlara odaklanacağım”

Abraham – Esther Hicks

Harika bir günün anahtarı o sabahın ilk saatlerinde yatıyor. Bağlantısını aşağıda verdiğim sayfada bir sürü öneri bulabilirsiniz. Özellikle de, otomatik tepkiler yerine farkındalıkla yaşamamıza, olumlu yaratımlarla ilerlememize yardımcı olacak fikirler…

Mutlu ve Sağlıklı Günler İçin

Hepinize “resetlendiğiniz” harika bir hafta sonu diliyorum.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2019  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Abraham benim hayatimi degistirdi❤️
    Bu hafta 11/11’de tesadufen Wayne Dyer’in bir konusmasini dinledim.
    Onun tavsiyeside yatmadan once kendimize 5 dakika ayirip hayatimizdaki pozitif seyleri gorup ayni zamanda isteklerimize odaklanmak.
    5 dakika hayal kurarak uykuya dalmak zor olmasa gerek🥰 Uyku esnasinda beynimiz bizi hazirliyor sabah uyaninca daha pozitif bir gun baslatabiliriz🙏

    Liked by 1 kişi

    1. Evet. Aynı öneriyi bu yazıda verdiğim bağlantıda bulabilirsiniz. Birkaç ay önce yayınladığım bir mesajda. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.