Bam telinize dokunmuş gibi görünüyoruz! Eski mesajlarımızdan “İlahi Doğanız” konulu olanı pek çok okuyucuyla aynı titreşimde olmuş olmalı. (Mor Alev: “Bu yazı hakkında çok mesaj aldık” demek istiyorlar. Bağlantısı burada) Bu yüzden, bu konu üzerinde biraz daha açıklama yapmaya karar verdik. Benliklerinin gerçekliğinin getirdiği olasılıklara daha önce açık olmayan aranızdaki pek çok kişi şimdi buna hazır.
Şimdi, egolarınızın önemli olma duygusunu uyandırmamak için, izin verin etrafınızda gördüğünüz her şeyin ilahi olandan yaratılmış olduğunu hatırlatalım. Böylece fazla havalanmazsınız. Ev hayvanınız da ilahi bir varlıktır.
Sorun şu ki, siz ilahi olmadığınız hikâyesine kendinizi inandırdınız. Ve hatta bunu süsleyip abartıyorsunuz bile. Siz çok şöylesiniz, fazlasıyla böylesiniz ve yeterince başka bir şey değilsiniz. Ve bu şeylere olan inancınız, resmini yaptığınız durumu da gerçekten yaratıyor. Diyebilirsiniz ki, DNA ve hücreleriniz de buna karşı “Tamam. Bunu senin için yapabiliriz.” cevabını veriyorlar. Eş-yaratımcılığınıza oldukça iyi destek veriyorlar, değil mi? Ama kullanım alanı birazcık yanlış.
Sizin ilahiliğiniz ile ilgili söylemek istediğimiz şey şu: İlahiliğiniz her zaman, her zaman sizinle. Ve hissettikleriniz de onunla ne kadar uyumlu olduğunuzun ölçeğidir. Bir şey hakkında iyi mi hissediyorsunuz? Uyumlusunuz. Kötü mü hissediyorsunuz? Bilin bakalım!
Şimdi, asıl noktaya gelelim. Herkes, hayatınızda karşılaştığınız her bir kişi de, sizin gibi ilahi bir varlıktır. Söylediklerini beğenmeyebilirsiniz. Yaptıklarından nefret edebilirsiniz. Ancak gerçek değişmez, onlar da Yaratan’ın ilahi oğlu ya da kızıdır, aynı sizler gibi. Zor dersler öğreniyorlardır, aynı sizler gibi. Onların içindeki ilahi olanı sevmek ama kelimelerini ya da yaptıklarını onaylamamak kesinlikle mümkündür. Onların bulunduğu yerlerde vakit geçirmekle yükümlü de değilsiniz. Ama onları sevmek ve affetmek size düşer.
Unutmayın, aynı zamanda kendi düşünceleriniz, söyledikleriniz ve yaptıklarınızı affetmek ve sevmek de size düşer. Ancak, bunlardan öğrenin. Nasıl olsa yapacaksınız, ama şimdi yapsanız, bunu yapmak için adına “yaşamdan sonra” dediğiniz şeyi beklemeseniz, çok daha hızlı olur. Yaşamdan sonra? Sonsuz olan bir şeyden sonra, nasıl başka bir şey olabilir? Kullandığınız dil bile, inandığınızı söylediğiniz şeyi inkâr ediyor, görüyor musunuz?
Ve böylece, eğer kendinizi bir kişi hakkında iyi hissetme konusunda sıkıntıda bulursanız, onların söyledikleri ve yaptıklarının ötesine bakın ve onların gerçek benliklerini görmek için elinizden geleni yapın. Onların acılarını ve mücadelelerini görün. Sizin göremediğiniz bir şeylerle başa çıkmaya çalışıyorlar. Eğer zorunluysanız, davranışı yargılayın. Ama ruhu yargılamayın. O ruha sevgi ve ışık gönderin. Böylece, hem siz, hem de o diğerleri sizin deneyiminizden büyük fayda göreceklerdir.
Aranızdan çok sayıda kişinin bunu yaptığını görüyoruz. O yüzden, etrafınızdaki yeni uyanan kişilere faydalı olacak bilgileri ifade ettiğimizde lütfen bizi bağışlayın. Onlar da sonsuz varlıklar. Ve şimdi onların vakti geldi. Bu durum her defasında daha da fazla sevgili ruh için geçerli olacaktır. Ve bu çok, çok yakında olacaktır. Etrafınıza bir bakın, devasa değişimin gelişmekte olduğunu görmüyor musunuz? İçinize bakın, bunu çok daha berrak olarak göreceksiniz.
Bu size defalarca, tekrar tekrar söylendi: O sizsiniz ve zaman da şimdi!
Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (https://oraclesandhealers.wordpress.com/)
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/
Sevgili Mor Alev,yazı hem çok güzel ve aydınlatıcı ama aynı zamanda kafada soru işaretleri uyandırıyor.Çevremdeki her canlının ilahi varlık olduğunun bilinciyle hareket ediyorum.Davranışları onaylamıyorum ama,özlerine saygı duyup,meditasyonlarımda ,bana çok sıkıntı yaratan kişilere bile sevgi
yolluyorum.Fakat işin içinden çıkamadığım durum;bu kişiler benim özgürlüğümü tamamen kısıtlıyor.yani hayatı tamamen her dakikasını onlarla yaşamak zorundayım gibi.Ben özgürlüğüme düşkün,yalnızlığı seven biriyim.Bazen nefes alamadığımı hissediyorum.O kadar bunaltıyorlar.Bu hayvanlarda da oluyor ama onlar rahatsız etmiyor tabiki.Sanki bir mıknatıs gibiyim.Yanımda huzurlu olduklarını Söylüyorlar ama ben bunalıyorum.Bu çok uzun zamandır Yaşadığım bir olay.Kendim çözeyim,kişisel sorunlarımı size yansıtmayayım dedim ama,bu Yazıyı okuyunca yazmak zorunda kaldım.istemediğim blr insanla aynı ortamda bulunmak zorunda Değilim.Özgürlük için ne yapabilirim?Bu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın.Ama bu konuda ciddi sorunlar yaşıyorum.Bağ kesme meditasyonu da yapıyorum.Öneriniz varsa lütfen yardım edin.Ben kendi Hayatımı yaşayamıyorum.Çok teşekkürler.Sevgiler❤️❤️❤️
BeğenBeğen
Sevgili Özlem, seçme şansınız her zaman var. Bulunmak istemediğiniz ortamı terk edebilir ya da karşı taraftan bunu rica edebilirsiniz. Buradaki soru şu: Acaba neden harekete geçip bu konu hakkında bir şey yapmıyorsunuz? Sizi engelleyen korkularınız nelerdir? Bunları salıvermeniz yardımcı olacaktır. Ayrıca, belki de yalnızlık arzusunun ardında da bir korku yatıyor olabilir. Bütün bunları halletme niyeti ile çalışmaya başlarsanız, tek tek çorap söküğü gibi açılmaya başladığını görebilirsiniz. Size başarılar dilerim.
BeğenBeğen
Teşekkürler Sevgili Mor Alev❤️Bu yöntemleri hemen uygulamaya başlıycam.Benim ve bütünün hayrına her şeyin olması gerektiği gibi olması dileğimle…Korkularımı biliyorum,sanırım bu işimi kolaylaştırır.Sevgiyle Kal❤️🍀
BeğenBeğen