Günün Melek Kartı – Tanrı’dan Hediyeler

445b27de0a6f0023080cb4a3b33056fbArchangel Sandalphon

Biz melekler size Yaratanınızdan hediyeler getiriyoruz. Kollarınızı açın ve kabul edin

Arkadaşlar, bu sabah yine tekrar tekrar Zafer kartını çektim. Dün ve ondan önceki gün yazdığım melek kartlarına lütfen dikkat edin. Meleklere ‘mesajı aldık peki başka ne demek istiyorsunuz?’ diye sordum ve bu cevap geldi:

Evren sürekli genişler ve büyür. Evrenin büyüme yollarından ikisi hiç durmadan vermesi ve sevgi yollamasıdır. Bu sevgi size pek çok şekilde ve farklı yollardan gelir. Sizin tek yapmanız gereken gelen sevgiyi kabul etmeyi istemeniz yani istediğiniz şeylere layık olduğunuzu gönülden inanmanız. Şu anda, dualarınızın cevapları sizin istekli bir şekilde onları alma yeteneğinizin artmasını bekliyor. Bu hediyeleri almak için kollarınızı açın!

Yaratanınız sizin sağlıklı, mutlu, güvenli olmanızı, tüm ihtiyaçlarınızın karşılanmasını istiyor. Lütfen buna inanın. Şüpheye düşerseniz Sandalphon yada kendinize yakın hissettiğiniz herhangi bir meleği çağırabilirsiniz. Kendini iyi şeylere layık hissetmekle ilgili birkaç egzersiz bu sitede var, onları da yapabilirsiniz.

Michael’ın mavi ışığını da bu günlerde mutlaka kullanmayı unutmayın arkadaşlar.

Teşekkürler Sandalphon!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/