Tam Ay Tutulması, Bir Kan Dolunayı Daha ve Uranüs Görevde: 8 Ekim 2014 – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Falling For You Artist Jerry McElroyTutulmalar konusunda bir seneyi aşkın bir süredir konuşuyoruz. Ama genel olarak bu konuda bir kaç bilgi vermek ve sizinle Carl Boudreau’nun söylediklerini paylaşmak istiyorum.

Tutulmaların hakkında genelde iyi konuşulmaz. Tarihte sıklıkla felaketlerle bağdaştırılırlar. Onların iyi şeylerle anıldığı çok nadirdir ve aslında bu yanlıştır. Tutulmaların temelde yaptığı şey, olayları bir sonuca bağlamak, meyvelerini göz önüne sermek ve durumu yeni bir düzeyde dengelemektir. Örneğin, uzun süredir çözülememiş sorunlar yeni ve önemli bir dönemeçe ya da kırılma noktasına ulaşır. Tutulmalar görevini yapmış, bilinçli ve çalışkan olanı daha fazla varlık, bolluk ve tutarlılıkla ödüllendirir. Bunun tam aksi durumları ise yine aksi şekilde daha da kötüye gider.

Örnek verirsem; paslanma sürecini düşünün. Bir köprünün yıllardır bakım görmesi gereken ama hep ihmal edilmiş çelik yapısı paslanmıştır. Tutulma o köprünün çökme anını simgeler. Eğer köprünün bakımını yapsaydık, tutulma gelip, geçecek ve hiçbir şey olmayacaktı. Tutulmalar aynı zamanda doğal ve insan yapısı felaketleri daha görünür kılarlar; deprem, volkanik patlama, ekonomik sarsıntılar, siyasi isyanlar, vb. Çok güçlü görünen kişi ya da kurumların sonunu getirebilirler.

Ama tutulmalar aynı zamanda güneşte muhteşem parlak bir gün ile yeteneği, gelişmekte olanı, sevgiyi, özeni ve çalışkanlığı ödüllendirirler.”

Dolunay yarın (8 Ekim 2014), saat 13.51 de gerçekleşecek, onu dört dakika sonra tam ay tutulması takip edecek. Ay tutulması Avustralya, Amerika kıtası ve Uzak Doğu’da gözlemlenebilecek. Dünyanın gölgesi ayın neredeyse pas renginde görünmesine sebep olduğu için pembe-kırmızı görünümlü bu dolunaya Kan Dolunayı denir. (Bilimsel açıklamayı bu bağlantıda bulabilirsiniz.)

Bu ay tutulması pek çok yönden çok güçlü. Öncelikle, bu sene 15 Nisan tutulmasıyla başlayan tam tutulma dörtlüsünün ikincisinde olduğumuzu söylemeliyim. (İlgili tarihleri Nisan raporunda görebilirsiniz). Bundan anlamamız gereken şu anda büyük olayların tam ortasında bulunduğumuz gerçeği!

İlişkiler

Bu tutulma Koç/Terazi ikilisinde gerçekleşen ikinci ay tutulması ve dört tutulma da bu ikilide olacak yani hala daha ve önümüzdeki sene de İLİŞKİLER ön planda olmaya devam ediyor. Kendinizle ve sevdiklerinizle ilişkileriniz, iş ilişkileriniz ve toplum ilişkilerinizin hepsinin 2014 içinde kaçınılmaz bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu hem hissediyorsunuz, hem de yaşıyorsunuz, bu durum 2015’e de uzanacak. İlişkilerinizdeki dengesizlikler daha da çok gözünüze batacak, bu konuda hem kendinizi hem de ilişkilerinizi daha dengeli kılmak için önlemler almak ve değişiklikler yapmak zorunda kalacaksınız. Benim anladığım kadarıyla ilişkilerde değişmeyen tek şey değişim olacak. Karşılıklı saygı, sevgi, şeffaflık, dengeli alış-veriş, bağımlılıktan bağımsızlığa geçiş ve uzlaşmanın gerçek anlamı ilişkilerde vücut bulana kadar da bu böyle devam edecek.

Uranüs faktörü: Beklenmeyeni bekle!

moon childAy tutulması Büyük Uyandırıcı Uranüs’ün bir derece yanında gerçekleşecek. Ay tutulmaları genellikle en yüksek ideal ve hayat yolculuğumuza uymayanları arkada bırakmamızı sağlayan tetikleyicilerdir. Hayatınızdan bir şeyler çıkarsa ve şu anda anlamını tam çözemiyorsanız şaşırmayın. Tutulma enerjileri ilgili olarak söyleyebileceğimiz en tutarlı şey, etkilerinin çok uzun zaman sürdüğü gerçeğidir. Değişim ne kadar derinse, entegrasyonu da o kadar uzun sürer.

Koç hem savaşçı enerjisine, hem de dertsiz tasasız çocuk enerjisine sahiptir. Bu çocuk enerjisini içimizde yatan güzel, doğal ve henüz hiç dokunulmamış potansiyel olarak tanımlayabiliriz. Koç ve Uranüs bir arada, devasa, saf ve yaratıcı enerjiyi getiriyor. Buna içimizdeki “Gerçek BEN” enerjisinin ateşlenmesi diyebiliriz.

Böylesi devasa kozmik potansiyel taşıyan enerjiyle ne yapmayı seçtiğimiz tamamen bize aittir. İçimizdeki ilahi çocuğu dondurup hapis tutan düşünceler, kısıtlamalar ve korkuları üzerimizden atmak olasılıklardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sıkıntılı ve sıkışmış hissettiğiniz alanlarda ortamı tamamen terk etme arzusunu hissederseniz ve bunu bütün gemileri yakarak gerçekleştirirseniz şaşırmayın. Arkadaşlar, Ateşteki Büyük Üçgen açı tamamen aktive oldu, ay tutulması ise gücüne güç katıyor. Lütfen dönüp o yazıya bir daha bakın, çünkü her şeyin iki yüzü var ve sizin aydınlık yüzle çalışmanız sadece kendinizi değil, kolektifi de rahatlatacaktır. Her türlü aşırı tepkiden uzak durmanızı öneririm.

Uranüs 15 derece Koç’ta, Sabian sembolü: “Batmakta olan güneşin ışığında battaniye dokuyan kızılderili”

Autumn at Shenandoah National Park in the Blue Ridge Mountains of VirginiaBu açı Uranüs’ün tutulmadaki etkisini katlıyor. Verilen sembolde altın ışığın güzelliği, batmakta olan güneşin verdiği rahatlık duygusu, sessizce düşüncelere dalarak elimizdeki işimizle ilgilenmenin getirdiği tanıdık ve sevgi dolu duygu var. Hayatınız bu battaniye olsa onu nasıl dokurdunuz? Hangi renkleri, hangi motifleri tercih ederdiniz? Dokunan battaniyeye hem çok emek harcanıyor, hem de bunu bitirmenin kısa bir yolu yok. Başarıyla bitirilmiş bir iş için zaman harcamak, dikkat ve emek vermek şu anda yapmamız gereken şey. Etraftaki yakıcı ateşi unutun ve yapmanız gerekenlere odaklanırken rahatlayın. Bu sembolde tekrar sabır faktörü öne çıkarken, kendimizi dinlemenin önemi de vurgulanıyor.

16 derece Koç’taki tutulmanın Sabian sembolü: “Sıcak bir günde, parlak kıyafetler giymiş küçük izci kızlar gün batarken dans ediyorlar.”

Bu olabilecek en güzel, en hayırlı ve en parlak derecelerden biri. Bu sembol ortaya çıktığında “TAM ZAMANINDA GELECEK OLAN YARDIM, ŞARTLARI DÜZELTECEK” demektir.

Burada bahsedilen izci kızlar aslında yardımımıza koşan doğa varlıklarıdır. Güneşin doğduğu ve battığı anlarda sezgilerimiz güçlenir, doğa varlıklarıyla güneş batarken iletişime geçin. Doğanın kendisine sığınmak, bir kuşu izlemek, deniz manzarasını içinize çekmek, saksıdaki çiçeğe bakım yapmak, lavanta kokusu ya da parktaki ağacın dibine oturmak size yardımcı olacak. Bu ortamlarda yeni fikirler ve çözümler ortaya çıkacak.

Bu sembol bazen doğrudan, çok yorgun hissettiğimizi ve elimizdeki işi yapabilmek için yardıma ihtiyacımız olduğunu söyler. İşte doğaya sığındığımız ve içten yardım istediğimiz anlarda, birden bire karşınıza tanıdık ya da tanımadık bir yardımcı ortaya çıkabilir. Bir arkadaşınız hiç haber vermeden uğrayabilir, son dakikada ihtiyaç duyduğunuz yardımı verebilir. Bazen o kişileri hiç tanımayız, ama bize yardımcı olmak için dağları oynatırlar. Lütfen, uzatılan yardım elini reddetmeyin. Ender de olsa, yardımı tam olarak anlayamadığımız zamanlar olur, fark etmeden onu geri çeviririz. Bu dönem gözlerinizi açın, istediğiniz her an destekleyicileriniz yanınızda belirecek.

Elbette, belki de siz başkalarının yardımına koşmaya çağrılabilirsiniz. Bu fırsatları atlamayın. Büyük yardımların ödülleri de büyük olur.

Sevgili dostlar, değişim ve dönüşüm yardım olmadan gelmiyor. Evren bütün varlıklarıyla hayatımızı yeniden düzenlememiz ve mutluluğu yakalamamız için yanımızda. Hepinize mutlu bir Kan Dolunayı ve Ay Tutulması dilerim.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Mor Alev

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

2 comments

  1. Yazılarınızı büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.Daha önce GMA Enerjisi almıştım tekrarlamam gerekirmi? Birde 8 Ekideki Ay tutulmasının Aslan burcunu hangi yö nlerde etkileyeceğini yazarsanız minnettar kalırım.Yükselen brcum Oğlak KUZEY Düğümüm yada ay burcum KOVA sEVGİ VE IŞIKLA KALIN ÇOK TŞKLER

    Beğen

    1. Sevgili Sevim, Mor Alev her zaman içimizde. Kimseden bir şey almaya gerek yok. İlgili bilgilere sol sütundaki Mor Alev ve St. Germaine kategorisinde ulaşabilirsiniz.
      Burçlara gelince, ben kişisel burçlarla ilgilenmiyorum. Farkındaysanız, 18 ayı aşkın süredir de asla böyle bir burç yazısı yazmadım. Gökyüzü hareketlerinin genel sosyo-ekonomik-politik ve psikolojik etkileri benim ilgi alanım. Sorularınızın cevaplarını bu konuyla ilgilenen diğer platformlarda bulabileceğinizi sanıyorum. Sevgilerimle…

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.