Baş Melek Michael ve Mavi Işık ile Korunma

Başmelek Michael (Mikail), meleklerin en ünlüsü olarak gözümüze çarpar. Onun insanoğluyla tarih boyunca yaptığı pek çok çalışma ve halen günlük hayatımızda da bizi etkilediği pek çok alan vardır. Ancak bugün Michael sizin onun koruyucu mavi ışığıyla tanışmanızı istiyor. Aynı St. Germaine hakkında olduğu gibi Michael hakkında da uzun bir yazı burada gelecekte yayınlanacak. Ama kısaca Michael kendini barışın meleği, sevginin savaşçısı ve gerçeği getiren olarak tanımlıyor. Vakit kaybetmeden onun Mavi Işığı ya da Mavi Alevine geçiyorum.

Michael’ın mavi alevi ya da ışığı koyu gece mavisinden turkuaz maviye kadar çeşitli tonlarda olabilir. Zaman zaman mavisini Tanrı’nın beyaz ışığı, Rafael’in yeşili ya da St. Germaine’nin mor alevi ile karıştırarak kullanmamızı da ister. Michael onun mavi ışığını elimizden geldiğince sık ve her gün kullanmamızı istiyor. Aşağıda birkaç kullanma yolundan bahsedeceğim:

Basit korunma ricası:

Kendinizi tehlikede, şüphelendiğiniz ya da biraz da olsa tekinsiz bir durumda hissettiğinizde derhal ‘Michael, beni koru!’ deyin. Bu hemen etkisini gösterir ve Michael  o anda yanınızda olacaktır, ister otobanda araba kullanırken tehlikeli bir durumla karşılaştığınızda, ister gece evde yalnız ve biraz korkmuş hissettiğinizde, ister birden bire yapmadığınız birşeyle suçlanacağınızı hissettiğinizde, her zaman işe yarar. Buna ek olarak her sabah evden çıkarken ya da her akşam gece yatarken ondan ve onunla çalışan meleklerden evinizi, sevdiklerinizi, eşyalarınızı, işinizi ve isminizi korumasını rica edebilirsiniz.

Mavi Işıkla meditasyonda korunma:

Eğer yüksek benliğiniz, melekleriniz, rehberleriniz ya da Tanrı ile iletişime geçmek, konuşmak ve bilgi almak için meditasyon yapacaksanız, otomatik yazma ya da buna benzer metotları deneyecekseniz Michael geçen yıl Ron Head aracılığıyla şu kısa yöntemi verdi:

Lichtstrahl - Beam of light
Lichtstrahl – Beam of light (Photo credit: michaelGro)

‘Her defasında iletişime geçmeye başlamadan önce kalbinizde elinizden geldiği kadar derinlere inin. Meditasyon rutininizi tamamladıktan sonra, sizin anlayışınıza göre Tanrı, Allah, Yaratan, Sıfır Noktası yani adına ne diyorsanız deyin var olan en yüksek güce büyük bir kuvvetle uzanın. Birkaç dakika şükretmek sizi iyi hissettirecektir. Bundan eminiz. Şimdi bu yerdeyken korunma mekanizmanızı kurun. Bizim önerdiğimiz Yaratan’ın kayıtsız şartsız sevgisini ve ben Michael’ın mavi ve beyaz ışığını kullanmanızdır. (Bu ışığın her nefeste içinize, auranıza, içinde bulunduğunuz odaya ve binaya dolduğunu görün ve hissedin. Görünmez bir kalkan gibi sizi sarıp koruduğunu görün.)Emredin, sormayın, rica etmeyin. Şöyle emredin: ‘İletişimimi hiçbir şey bölemeyecek, bozamayacak, çarpıtamayacak!’ Ve sonra yine seçtiğiniz varlık ile konuşmayı ve iletişime girmeyi emredin. İletişimi istediğiniz şekilde sınırlayın. Size söz veriyoruz ki var olan en büyük güce bağlandığınızda ve onunla bir emir verdiğinizde hiçbir şey bu emri etkisiz kılamayacaktır. Sonra normal iletişim metodunuza (otomatik yazma, melek kartları vs. gibi) devam edebilirsiniz. Bu güç duygusunu hissetmeye izin verin ve bu gücün sizinle gittiğiniz her yere yanınızda gelmesine de izin verin. Bir süre sonra bu gücü ve korunmayı yanınızda taşımaya da alışacaksınız. Sizinle kimse oynayamayacak. Bunu alışkanlık haline getirin ve her kullandığınızda korunmanızı daha da sağlam hale getirin. Emin olun, kendinizi her geçen gün daha güçlü hissedeceksiniz.’

Turkuaz Mavi Plazma ile Her yerde ve her zaman korunma:

Siz de benim gibi etrafınızdaki enerjilere karşı hassassanız bazen kendinizi evinize ya da emin hissettiğiniz huzurlu ortamlara kapatmış ve kalabalıktan kaçarken bulabilirsiniz. Benim için alışverişe gitmek, kalabalığa girmek, özellikle insanların birbirine çok yakın durduğu metro, gece kulübü, süpermarket sırası gibi durumlar yıllar geçtikçe daha sıkıntı verici olmaya başladı. Hassaslığınız arttıkça etrafınızdaki negatif enerjilerden etkilenme oranınız artıyor. Diğerlerinin kızgınlık, kıskançlık, üzüntü ve hastalığı gibi negatif duygularını hissediyorsunuz ve bazen nereden geldiğini anlamadığınız bu duygularla boğuşuyorsunuz. Bir diğer negatif etkileşim de aslında insanın kendi enerji sistemi hiç düşünülmeden inşa edilmiş elektrik hatları. Yani elektriğin çok olduğu ortamlarda neredeyse sizin kendi elektrik sisteminiz kısa devre yapıyor, semptomlar şişme, baş ağrısı, eğer hatların üzerinde yürüdüyseniz ayak ağrısı ve tansiyon dengesizliğine kadar uzanıyor. Eve pek fazla bir şey yapmadığınız halde yorgun, bıkkın ve sıkkın gelmek, uzun süre bundan kurtulamamak bunun en çok görülen belirtisi. Şimdi vereceğim korunma özellikle 2013 ve sonrası enerjilerine uygun ve 23 Nisan günü Natalie Glasson tarafından iletildi. Ben dün denedim, çok kalabalık bir alışveriş merkezine gittim, olabilecek en sıkışık ortamlara girdim ve akşam kendimi gayet iyi hissediyordum. Bu metot bir harika! Archangel Michael Natalie aracılığıyla bu koruma şeklini şöyle anlatıyor:

Turquoise Lotus
Turquoise Lotus (Photo credit: downing.amanda)

‘Benim enerjilerimi korunma amacıyla çağırdığınızda ben korunmayı teşvik etmek için size yaratanın özelliklerini gönderiyorum. Siz bu enerjileri aldıkça içinizde aynı özellikleri aktive etmiş oluyorsunuz ve aynı zamanda onları sizin gerçekliğinizde sonuçlar verirken görüyorsunuz. Biz sizin korunmanızın deneyimini ve gerçekliğini sizinle birlikte yaratırken, bizim bu aktivasyona olan inancımız ve güvenimiz derinden önem taşıyor. Sıklıkla ben benim enerjilerimi sizinkiyle entegre edecek çeşitli yolları sizinle paylaşıyorum. Bu yollardan biri etrafınızda mavi ışıktan bir küre hayal ederek korunmanız ya da benim kalkanımı kullanarak ihtiyacınız olmayan tüm enerjileri geri yansıtmanız gibi. Birlikte sizin ve enerjilerinizin korunması için çalışırken aynı zamanda frekansınız ve perspektifiniz de değişiyor, böylece yarattığımız koruma da aynı şekilde değişime uğruyor.

Bu yeni dönemde korunma küresi artık şeffaf parlak ve ışıltılı turkuaz bir şekilde oluşuyor. Bu balonu ya da küreyi jele, plazmaya ya da silikona benzetebilirsiniz. Son derece güçlü turkuaz balon üçüncü gözünüze ve gırtlak çakranıza bağlı; bunun sebebi ise artık şimdi yeryüzündeki her ruhun illüzyondan uzaklaşıp pek çok farklı boyutta görmeye ve hareket etmeye başlamış olmasıdır. Bu sadece sizin fiziksel dünyanızda değil, ama dünyanın ötesindeki gerçeklikleri de keşfederken kullanacağınız bir korunma sağlıyor.

Şunu anlamak önemli: Eğer siz tam anlamıyla ilahi sevgi içindeyseniz ve kalbinizi aktive etmişseniz korunmaya ihtiyacınız yoktur. Ancak korunma yine de size verilirse içinizde daha yüksek bir güven, tutarlılık ve memnuniyet hissi aktive olur. Bu duygularla ve yükselmiş enerji ve frekanslarla da kendi yaratıcı gücünüzü daha kolay ve uyumlu  bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Lütfen benden sizi korumamı isteyin ve içinizde korunma enerjisinin aktive olduğunu, etrafınızda parlak ışıltılı saydam turkuaz plazmadan bir ışık balonu yarattığını gözünüzde canlandırın. Bu ışık balonunun içinde çok yumuşak pembe bir ton ışığın da kalp çakranızdan gelerek dolandığını düşünün, bu sevginin varlığını gösteren bir sembol olduğu gibi üçüncü göz,  gırtlak ve kalp çakralarınızın birlikte çalıştığını gösterir ve bunun yaşadığınız üç boyutlu gerçekliğe büyük etkisi olacaktır. Bu korunma size fiziksel, duygusal, zihinsel ve enerjik düzeylerde yardımcı ve destek olduğu gibi diğer boyutlarla olan bağlantınıza da yardımcı olacaktır.’

Bu metodu deneyin asla sizi yarı yolda bırakmayacak. Melek enerjileri ile ilgili yazılarıma devam edeceğim. Sevgiler…


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/