St. Germaine – Bölüm 3: Mor Alevle Hastalık, Yoksulluk, Mutsuzluk, Depresyon, Anlaşmazlık ve Kırgınlığı Yok Edin!

St. Germaine ile ilgili yazılarıma devam ediyorum. Bu serinin önceki iki yazısı için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

St. Germaine ve Yaratıcı Güç, Huzur, Değişim ve Mutluluk için ‘Gerçek BEN’

St. Germaine ve ‘Gerçek BEN’ (Bölüm 2)

St. Germaine ‘Gerçek BEN’ kavramının ve bu blogun isminin de aldığı Mor Alev enerjisinin hamisi, bakıcısı ve öğretmenidir. Eğer ‘Gerçek BEN’ kavramına dönersek, ‘Gerçek BEN’ Tanrının erkeksi yönünü yani kutsal erkeksiyi temsil ettiğini söylemeliyiz. Bildiğiniz gibi Tanrının, yaratanın bir cinsiyeti yoktur ve erkeksi ve kadınsı ya da yin ve yang, ya da durağan ve hareketli eşit şekilde onun yarattığı her şeyde ve onun kendisinde bulunmaktadır. ‘Gerçek BEN’ enerjisi de var olan her şeyin içindeki Tanrı kıvılcımında yani hepimizin içindedir; bunu söylerken kadın, erkek, çocuk, ağaç, çiçek, kedi, yaratılmış olan her varlığı düşünebilirsiniz. ‘Gerçek BEN’in varlığını hissetmek, onu kabul etmek ve takdir etmek hepimiz için inançta ve hayat görüşünde büyük bir zıplamaya ve değişime yol açtığı gibi, bazen de yavaş yavaş kendiliğinden gelebilir. ‘Gerçek BEN’ etrafımızdaki her şeye başka gözle bakmamıza ve takdir etmemize yol açar. İçimizde bir yerde saklı duran ve yaratanın tüm iyi özelliklerini yansıtan merhamet, nezaket, anlayış, tolerans ve sevgi gibi pozitif duyguları ve o duyguların yönlendirdiği davranış biçimlerini ortaya çıkarır. Gerçek BEN üst benliğimizden biraz farklıdır, o her şeyin içinde olduğu için diğer tüm varlıkların Gerçek BEN’i ile bağlantılıdır yani evrensel bilinç ile. İşte bu yüzden Gerçek BEN bizim üst benliğimizden daha evrensel bir kavramdır. Evet, siz bana yeter artık ben Mor Alev’le zengin, sağlıklı ve mutlu olmak istiyorum diyorsunuz. Birazdan oraya geliyorum.

Mor Alev hakkında internette arama yaparsanız pek çok yazı görürsünüz. Ben ücretli ya da ücretsiz inisiyasyon yapan kişiler, bu enerjiye ‘Gümüş Mor Alev’ ya da ‘5 Boyutlu Solar Mor Alev’ diyen bir sürü yazı gördüm. Arkadaşlarım, Mor Alev bize Tanrı’nın hediyesidir ve benliğimizin bir parçasıdır. Mor Alev zaten içimizde ve onun ne bir ücreti ne de limiti var. St. Germaine’e sorulduğunda ‘İster gümüş olsun ister solar adına siz ne derseniz deyin Mor Alev Mor Alev’dir’ diye cevap veriyor. Size elimden gelen en basit şekilde bu enerjiyi kullanma yöntemlerini aktarmaya çalışacağım.

Purple Flames

Mor Alev enerjisini herhangi bir negatif durumu pozitife çevirmek için kullanabilirsiniz yani, hastalığı sağlığa, rahatsızlık ve endişeyi umuda, yokluğu varlığa, kısıtlanmış olmayı özgürlüğe, korkuyu cesaret ve başarıya, zorluğu keyifle tamamlanan bir işe dönüştürdüğünüzü düşünün. İşte Mor Alev bu kadar güçlü bir enerjidir.

Bu enerjiyi hayatınızın her köşesinde ve her gün kullanmanızı çok istiyorum işte o yüzden bu yazı uzun araştırmalardan ve pek çok müsvedde çalışmadan sonra yazıldı.

Mor Alev enerjisi:

Mor Alev ‘Gerçek BEN’ desteği ile bir şeyin ya da durumun transmutasyon yani dönüşüm, transformasyon yani başkalaşma, transsubstansiyon yani bir şeyin özünü değiştirme enerjisidir. Bu kelimeleri sıralamamın nedeni gerçekleştirilen değişimin ne denli köklü olacağını vurgulamak. Pratik anlamda bu enerji bir durumun veya şeyin titreşimini ve frekansını yükselterek onun formunu ve özünü değiştirir.

Mor Alev’i gözünüzde canlandırabilmeniz için bu yazıya eklediğim resimlere bir bakın. Mor Alev’in rengi eflatuna yakındır. Yani ne çok mor ne de mavi, kırmızı ile mavinin eşit birleşiminden doğan bir renktir, aynı zamanda yedinci çakramızın ve altıncı hissimizi bize veren üçüncü gözümüzün rengidir. Bu rengi soluyarak meditasyon yapmak son derece yararlıdır.

Mor Alev enerjisini kullanma yolları:

Bu yöntemlerin hepsinde önceden ne başarmak istiyorsanız onu niyet etmeniz ve Gerçek BEN’i harekete geçirmeniz önemlidir:

  • Genel olarak Mor Alev’i önce küçük şeyler için kullanın, kendinizi sonucun nasıl olacağına çok bağlamayın. Bazen sorunlar sizin düşündüğünüzden çok daha farklı şekillerde çözülebilir. Sonra daha büyük şeylerde kullanmaya başlayın.
  • Mor Alev Meşalesi: Bu aklınızda Mor Alevi canlandırmanız için kolay bir yöntem. Eski şatolardaki duvarda takılı olan meşaleleri düşünün. Bu meşalenin ateşi sarı değil mor. İçinizdeki ‘Gerçek BEN’i bulun ve onunla Mor Alev’e hükmedin. Ve bu meşaleyle negatiften pozitife dönmesi gereken ne varsa yakın! Bu evdeki küf kokusu da olabilir, ayağınızdaki nasır da! Evinizi tüm negatiften dezenfekte etmek için en çok kullanılan yöntemlerden biri Mor Alev’le onu yakmaktır.
  • Avucunuz ve parmaklarınızın ucunda: Ellerinizde Mor Alev’i hissedin. Ve her zaman ‘Gerçek BEN’ e ulaşın. Avucunuzun ortasından ve parmak uçlarınızdan Mor Alev’i değişmesi gereken negatif durumun üzerine yöneltin. Mesela ağrıyan uzvunuzun üzerinde gezdirin, ya da üçüncü gözünüzün açılması için alnınızda kaşlarınızın arasında kullanabilirsiniz.
  • Mor Alev’in içinde oturmak: Bu yöntem kendinizle ilgili tüm negatifleri yok etmek için çok iyi bir yöntemdir. 15-20 dakika kadar rahatsız edilmeyeceğiniz bir yerde rahat bir şekilde oturun ya da uzanın. Topraklama yazımda tarif ettiğim gibi nefes alışınızı düzenleyerek kalp atışınızı yavaşlatın ve meditasyon durumuna geçin. Zihninizde Mor Alev’in yandığı kocaman bir kamp ateşi düşünün. Bu ateşin içine girip oturun. Fiziksel, duygusal, zihinsel vücudunuzun tamamen Mor Alev’le temizlendiğini, dertlerin, toksinlerin kül olduğunu, çakralarınızın dengelendiğini, negatif duyguların ve hatta üzücü hatıraların bile transformasyondan geçtiğini görün. Mor Alev’in sıcak olmasını beklersiniz ama verdiği duygu serin-ılık, kokusu lavanta ya da hafif menekşe kokusu ve çok rahatlatıcıdır. Mor Alev çok olduğundan bu meditasyonu 20 dakikadan fazla yapmayın.
  • Mor Alev’le dünyanın herhangi bir yerindeki negatif durumu değiştirmek: Mor Alev hem bizim kendimiz için hem de diğerlerine yardım için kullanmamız üzere verildi. Bizim Mor Alev’i ailemiz, sevdiklerimiz, halkımız, sevdiğimiz hayvanlar ya da doğal çevre için kullanmamız özgür irade yasasına aykırı değil ve bilhassa St. Germaine’nin bizden istediği bir şey. Negatif duruma kalbinizden ya da nefesinizle, ya da ellerinizden Mor Alev gönderin ve değişimi seyredin.
  • Mor Alev’le sorun çözme örneği – yeni bir iş: Örneğin yeni bir iş arıyorsunuz, bulamıyorsunuz ve neyin buna engel olduğunu da bilmiyorsunuz. O zaman sorulması gereken soru ‘Benim varlığımda yeni, mutlu, kazançlı ve keyifle yapacağım bir işim olmasını engelleyen ne var?’ Bu sorunun üzerinde düşünün, meleklerinize ya da üst benliğinize sorun. Üzerinde meditasyon yapın. Cevap gelecektir. Bazen beklenmedik şekilde televizyon ya da radyoda duyduğunuz bir şey sizi uyaracak, belki konu hakkında bir rüya göreceksiniz ya da birden bire aklınızda bir fikir belirecek, buna güvenin. Sonra o engeli Mor Alev’le yok edin. Yani Mor Alev’le engelleri, üzüntüyü, negatifi yok edersiniz.

Bu serideki bir sonraki yazımda Baş Melek Michael’ın Mavi enerjisi ve Mor Alev’le Çakra temizleme ve dengeleme yöntemini sizinle paylaşacağım.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/