**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**
Sevgili Bilge Baykuşlar,
Sabahtan beri belki 4 mesaj yazıp beğenmedim. Biri şöyle başlıyordu:
Bu sabah uyanıp da penceremden baktığımda inanılmaz güzel bir ay ve ışıldayan kocaman bir yıldız gördüm. Uzun zamandır okur olanlar bilir, ben şafaktan önce kalkarım ve sabahın o saatlerinde gökyüzünü çok severim, sabah meditasyonum kışın sabah saat altı civarındadır, yaz ve ilkbaharda ise gün ne zaman doğuyorsa, o zaman. Ve bu sabah ay parlak, son dördünün ortalarına doğru ilerlerken güneşle yepyeni astrolojik yıl için birleşmeye hazırlanıyor (yeni ay Koç’ta) ve Oğlak’tan geçiyordu, birkaç gün içinde Zodyak’taki 28 günlük seyahatini tamamlayacak. Oğlak’ta yanında ışıldayan yıldız ise bir değil, iki gezegendi: Mars ve Jüpiter!
Şimdi saat 16.00 civarında yepyeni kelimelerle devam ediyorum:
Yanıcılığın farkındasınız. Jüpiter’in dokunduğu her şeyi büyüttüğünü de biliyorsunuz. Mars ve Jüpiter şimdilik yan yana ve tam birleşme 20 Mart’ta gerçekleşecek, Satürn-Plüton birleşmesinin olduğu derecede hem de. Yani her şey yeniden başlıyor gibi gelebilir. Karede ise Eris bulunmaya devam ediyor.
Bu iki varlığın yüksek niteliklerine bakalım:
Mars bize korkularımızı kabul ederek nasıl bertaraf edeceğimizi gösterir. Gerçek cesaret korkusuzluk değil, bütünün hayrı için korkunun kökenine inmek ve oradaki canavarla göz göze gelmektir. Onu tanıdığımızda nereye daha fazla sevgi, denge ve itina göstermemiz gerektiğini de biliriz.
Jüpiter gelişimin gezegenidir. Şans getirdiği gerçektir ama bundan da önemli niteliği olayları, şeyleri büyütmesidir. Bu açıdan tarafsızdır. Duygular, düşünceler ve davranışlar büyüyebilir. Kararlar büyüyebilir. Şoklar ve kelimeler de öyle.
Bu sabah bu ikiliye eşlik eden ayı düşünürsek, – ay duygular, bilinçaltımız, halklar ve içimizdeki çocuğu temsil ediyor – farkındalık bu zamanda anahtar. İçimizdeki çocuğu teskin etmemiz şart. Duygularımızı bastırmak yerine tanımak ve sebeplerini görmek de çok önemli. Şu anda halklar içimizdeki çocuk gibi, kırılgan hissediyor ve ne yapacağını bilmiyor!
O zaman lütfen korku dolu düşüncelere değil, ne hissetmek istediğinize odaklanın, duygularınızın yöneticisi olun, çünkü büyüyecekler! Mars’ın, gücümüzü, bilgeliğimizi ve gerçek benliğimizi hatırlatmasına izin verin. BEN. Çok güçlü BEN. Bana ait, benimle ilgili vs. anlamında bencil ben değil, Gerçek BEN.
Enerjinin yoğunluğunu anlatmama ihtiyacınız yok. Nefes alın.
Hatırlayın, bu da geçecek. Döngüler devam edecek, şu anda Mart kuzuları doğuyor, çiçekler açıyor, Gaia capcanlı ve hayata devam ediyor. Zodyak’ta gezegenler, asteroidler düzenli çember danslarını her zamanki gibi sürdürüyor.
Nefesi unutmayın.
2019 Ekim ayında şunları yazmıştım, bu sabah ışıldayan yıldızı ve güzeller güzeli hilali görünce birden bire aklıma geldi:
“Bu zamanda, bu çok kritik dönemde hayatta olmak ne kadar büyük bir şeref! Ve nasıl büyük bir sorumluluk! Işığı taşımak, ışığınızla kendinizi ve çevrenizi aydınlatmak. Emin olun siz buna layıksınız. Sizin burada olma sebebiniz tam olarak bu. Burada, bu son gibi görünen başlangıçtasınız. Ve şimdi, bitirmek, başlamak ve başlatmak bizim görevimiz. Evrensel yasalarla yaşamak ve örnek olmak. Siz, biz cesur, kudretli, yıkılmaz ruhlarız. Huzur istiyoruz, barış istiyoruz ve bu derin arzu bizim en büyük itici gücümüz.“
Sıkı durun, korkularınızın gözlerinin içine iyi bakın, birer 5D Mars olun, Jüpiter’in sunduğu kudret iksirini için. Bu güzel gezegenin türbülansı biraz daha artıyor.
Yarın ise Ekinoks enerjilerine bakacağız ve tünelin sonundaki ışığı konuşacağız.
©Mor Alev 2020
Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.
YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.
YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.
Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com
Gerçekten iyiki varsınız.. Şu zamanda o kadar ihtiyacımız varki bu Yazılara okudukça kalbim ve nefesim sakinleşiyor. Gerçekten tam kalbime dokunuyor kelimeler ve rahatlıyorum… Çok şükür
BeğenLiked by 2 people
Şu birkaç haftadır korkular her yerimi sardı. Önce savaş korkusu geldi, tam o sırada ruh eşim olduğunu düşündüğüm ve bu olaylardan çok kısa bir süre önce benimle ömür boyu birlikte olmak istediğini söyleyen insan birdenbire ilişkinin sorumluluğundan çok korktuğunu ve sonucunda bana zarar vermekten de korktuğunu söyleyip ilişkimizi bitirdi. Başka opsiyonları olduğunun hep kafasında bir yerde olduğunu düşünüyordu. Geçip gitmesine izin verdim. Sonra virüs tüm dünyayı sardı ve evlerimize kapandık. Hayal edilen opsiyonlar da azaldı ve bundan sonrası için hepimiz büyük bir değişimin içinde bulduk kendimizi. Ben de çok korkuyorum ama değişimden değil, ya doğru kararı veremezsem diye. Her şey olması gerektiği gibi ama benim istediğim şekilde olmuyor diye de dövündüm bir süre. Akışa bırakmak, salıvermek en zorlandığım şey. Burada bir farkındalık olarak akışa bırakmayı öğrenmeyi seçiyorum. Umarım süreç hepimiz için yükseleceğimiz bir şekilde ilerler.
Biraz içimi döktüm, bilinç akışı gibi oldu. Size teşekkür ederim sevgili Mor Alev ve blog hamileri.
BeğenLiked by 4 people
“Gerçek cesaret korkusuzluk değil, bütünün hayrı için korkunun kökenine inmek ve oradaki canavarla göz göze gelmektir. Onu tanıdığımızda nereye daha fazla sevgi, denge ve itina göstermemiz gerektiğini de biliriz.” Ancak bu kadar guzel anlatilir Mor Alev. Yine hizir gibi yetistiniz ic acici yazinizla. Tesekkurler, tesekkurler, tesekkurler ❤️❤️❤️
BeğenLiked by 1 kişi
Coook guzel🌈
Ayni yildizi bende gorunce cok umutlandim ve bu yazi geldi sizden 🦋
iyiki varsiniz🙏 Isiginizla bizide aydinlatiyorsunuz boylece bir yildiz gibi parliyoruz hergun💫
BeğenLiked by 1 kişi
“5D Mars”, sanırım içinde bulunduğumuz duruma , artık öğrenmiş olduğumuza inandığımız koşulsuz sevgiyi, sorumluluğumuzu yüzde yüz almayı ve dönüşüme izin vermeyi, yani akışta kalarak gerekeni yapmayı( Ne gerektiğini de kendi özümüze sorarak) içeriyor. Bizler artık enerjiyi hissediyoruz bu gerçek; çalışma yapmayı, kalkan ve koruma oluşturmayı, sevgiyi içten dışa büyüterek bir ve bütün olmayı.. Trafolar olduk dünyanın her yerinde..”5D Mars “kodunu ben çok sevdim MorAlev ve onu en kolay,sakin ve kararlılıkla uygulamaya niyet ediyorum. Bu günlerde kendimi de çok sevip, onaylamaya çalışıyorum . Seni de çok seviyorum, ışık tutan güzel rehberim🙏🏻💖💚💙💜
BeğenLiked by 3 people
Teşekkür ederim varlığınıza, paylaşımlarınıza, hayatıma ruhuma katkılarınıza 🙏 Doğum haritamda Mars Jüpiter kavuşumu olan biri için evrenin soruma paylaşımınızla muhteşem geri dönüşü. Şükürler olsun olana ve de olmayana… Bunları yaşamayı bilerek ve seçerek geldik, yapamıyacağımızı bilseydik zaten burda olmazdık.Tarihe, Dünya’nın Kova çağına geçişine şahit ve katkı olmaya gelmiş olmanın onur ve gururunu neşe-keyif – coşku huzurla, kolaylıkla an’da yaşamam, yaşamamız için neler mümkün? Bundan daha iyi çok çok daha iyi olması için neler mümkün ?Bizim ve bütünün en yüksek hayrına olan İlahi olanın şifa sevgi ışık katkı enerjileri her kalp atımımızla ve her nefesle uyansın ruhumuzda her bir DNA hücremizde… Ve öyledir, Oldu bile çok şükür. 🙏⚛️
BeğenLiked by 1 kişi
kendimi korku,endise icinde merkezimi kaybetmis buldugumda kendime, cevremdekileri korku ve endise gordugumde cevremdekiler hatirlattigim sey hep, simdi burada okumak daha da arttirdi inancimi cok tesekkurler ❤ : “Bu zamanda, bu çok kritik dönemde hayatta olmak ne kadar büyük bir şeref! Ve nasıl büyük bir sorumluluk! Işığı taşımak, ışığınızla kendinizi ve çevrenizi aydınlatmak. Emin olun siz buna layıksınız. Sizin burada olma sebebiniz tam olarak bu. Burada, bu son gibi görünen başlangıçtasınız. Ve şimdi, bitirmek, başlamak ve başlatmak bizim görevimiz. Evrensel yasalarla yaşamak ve örnek olmak. Siz, biz cesur, kudretli, yıkılmaz ruhlarız. Huzur istiyoruz, barış istiyoruz ve bu derin arzu bizim en büyük itici gücümüz.“ EVET!
BeğenLiked by 1 kişi
Bu sabahki yazınızı uyanır uyanmaz yatakta okuyunca sayenizde enerjim yükseldi ve güzel bir gün gecirecegime inanarak ve herşeyin ülkemin hayrına bütünün hayrına olacağına inanarak akışa bırakarak günüme başlıyorum….iyiki varsiniz😘
BeğenLiked by 1 kişi
Merhaba Sevgili Mor Alev,
Ne güzel bir anlatım. Korkunun kökenine inmek….Aklıma KRYON’un Yuvaya Yolculuk kitabı geldi. Cesaretle ilerlemek. Duygularımızın yöneticisi olup, hissetmek istediklerimize odaklanmayı öğreniyoruz. Şebnem arkadaşın “Işık tutan güzel rehberim” ifadesini çok sevdim.Siz ışıksınız ve yüreğimize dokunup aydınlatıyorsunuz. Teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum, teşekkür ediyorum.
BeğenLiked by 1 kişi
❤️❤️❤️
BeğenLiked by 1 kişi