Yeni Başlıyor – Konsey (Mesaj 246)

Neil Simone ArtYeni başlıyor. İzninizle bir benzetme daha yapacağız. Bir bina inşaatını örnek olarak kullanacağız. Başarılı olmak için belli adımlar atılmalıdır. Eğer güçlü ve kalıcı bir bina istiyorsanız, boş bir arsaya koşup malzemeleri birbiri üzerine fırlatmaya başlamazsınız.

Önce detaylı planlar çizilir. Konusunun uzmanları binanın amacına hizmet edebilmesi için yapısını tasarlarlar. İhtiyaç duyulan malzemeler satın alınır ve zaman planlanması yapılır. Çatışmaları önlemek ve arsanın hazırlığı için gerekli prosedürler takip edilir. Arsa temizlenir. Sağlam temeller atılır.

O zaman, sadece o zaman yeni yapının şantiyesine bakıldığında bir şeylerin yükselmeye başladığı görülebilir.

Ancak, bu şeylerin hiçbiri olmadan önce bir önemli adım tamamlanmalıdır. O arsada daha önceden yapılmış eski bir bina varsa, bina oradan gitmelidir. Sıklıkla, bina yerle bir edilmelidir.

Bugün kendinizi bulduğunuz nokta burasıdır. Makinalar çalışıyor ve yıkım başladı. Günlük dilinizi kullanırsak,  görüntü hiç de güzel olmayacak.

Sabırlı olmanızın faydalarını ve gerekli hazırlıklara zaman tanımanızın iyi olacağını tekrar tekrar ilettik. Yeniden inşa karmaşık bir süreç. Yıkım sürdükçe, görmek istemeyeceğiniz şeylerin de ifşa olacağını ifade ettik. Aldığımız cevap her zaman, “Biz hazırız. Elinizden geleni ardınıza koymayın” oldu. Ama şimdi bile aslında hazır olmadığınızı söylüyoruz.

Bazılarınız, açığa çıkan kepazeliğe karşı diğerlerinden daha fazla dayanabilecek. Ve hepsi olmasa bile çok şey açığa çıkacak. Öyle bile olsa, diyoruz ki, duygusal istikrarınızı korumak için bakışlarınızı başka yöne çevirmeye ihtiyacınız varsa, öyle yapın. Evet, bu şeylerin insanlığın kendini arındırması için öne çıkması gerekiyor – insanlığın kendini bağışlaması için. Bağışlama olmadan, ilerleme yolu açılmayacak. Fakat bunun hepsini seyretmeniz de gerekmiyor. Her birinizin ışığınızda sebatla, kararlılıkla durmanıza İHTİYAÇ VAR.

Ağlayabilir, bağırabilirsiniz. Şok yaşayabilirsiniz. Öfkelenebilirsiniz. Hatta öfkeden kudurabilirsiniz. Ama buna rağmen, ışığınızı yüksek tutun ve yeninin inşasına katılımcı olun.

Şimdi, bu eski bir hikâye. Tekrar tekrar anlatıyoruz. Siz bunun bu ömrünüzde yaşanacağını biliyordunuz. Bazılarınız karmaşa bitince tekrar gelmeyi seçecek. Her zaman olduğu gibi, bazılarınız koşarak kurtarılabilecek bir şeyler varsa kurtarmak için mücadeleye girecek. Bazılarınız öfkeyle saldıracak. Bazıları bunu hazmedemeyecek. Ama bu yaşanmalı ve insanlığın kendine yapmış olduklarından dolayı kendini bağışlamasının bir yolu bulunmalı.

Şimdi, kötü çocuklar uzun zamandır hendeğin kontrolünü ellerinde tutuyorlardı. Ama artık baraj taştı, hendek aşıldı ve başlamakta olan seli durduracak hiçbir şey yok. Ne yapabilirsiniz? Ne yapmalısınız? İnançlarınızın, kararlılığınızın temelini kaya gibi sağlam yapmalısınız. Kendinizi ve diğerlerini özlemini duyduğunuz yeni dünyaya taşıma niyetinizi takviye etmeli, güçlendirmelisiniz.

O, ufkunuzda. O yeni dünya gerçekten yükselmeye başladı. Boşluğa izin vermeyeceksiniz. Yeni kenarda oturmuş işaretini bekliyor. Zaman ve emekten tasarruf etmek için, sadece birkaç kişiye değil, herkese hizmet edebilecek pek çok şey farklı bir kullanım için yeniden tasarlanabilir.

Gerçekten kim olduğunuzu ve neden tam da bu zamanda burada olduğunuzu anlamaya başlamanızın vakti geldi. Evet, biz size söyledik. Ama siz bu bilgiye bir peri masalı gibi davrandınız. Yeniden değerlendirme zamanı. Bilme zamanı.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Sevgili mor alev,

    Yazı için teşekkürler… En çok takıldığım cümle ; Evet, biz size söyledik. Ama siz bu bilgiye bir peri masalı gibi davrandınız. Yeniden değerlendirme zamanı. Bilme zamanı.

    Cidden neyi bilmemiz lazım? Yoksa biz yerle bir olmayı çok mu hafife alıyoruz?

    Beğen

    1. Sevgili Elif, yazıda gerçekten kim olduğunuzu bildin diyor Konsey. Yani söylemek istedikleri “biz size kim ve ne olduğunuzu söyledik, gücünüzü anlattık ama siz buna bir peri masalı muamelesi yaptınız.” Burada yerle bir olmak gibi bir söz olmadığı gibi, böyle bir anlam çıkaracak herhangi bir benzetme, vs de yok. Sevgilerle

      Beğen

  2. Hathorların bir mesajındaki 6.kitlesel yokoluşun geldiği bilgisi geldi aklıma ama biz biliyorduk ve bunun için geldik bu zamana daha faydalı olmak istiyorum

    Liked by 1 kişi

  3. Mesajın paylaşıldığını bugün gördüm fakat okumaya fırsatım olmadı, erteledim. Akşam bir kore filmi izledim ve belki biliyorsunuzdur kore sinemasında insanlık dışı sahneleri görebilirsiniz. Şok geçirdim büyük ölçüde sarsıldım, kendi örüntülerim aktifleşti. Zihinimizle kendimizi korkutmasını da iyi biliyoruz. Ya bu iyiye odaklanma fikri Amerika’nın hollywood kültürünün bir sonucuysa dedim kendime. Kendimi insanlık deneyiminin karşısında yalnız hissettim. Ne kadar zor bir durum. Derin nefeslerle kendime geliyorum şimdi. Mesajında şimdi okudum. Çok şükür. Dünyada inanılmaz kaotik şeyler de yaşanıyor. Her ne kadar en iyi olanı deneyimlemeyi arzuluyorsak ve planlarımızı ona göre şekillendiriyorsak da bu dünyanın bir parçasıyız ve kaosu da deneyimliyoruz. Yeni dünyanın mesajını çok şükür artık birçok kanaldan duyuyorum ve onlar da kendilerne soruyorlar acaba komünizme inanmış o dalga gibi parıldayıp bu acımasız dnya gerçeğinde sönüp gidecek miyiz diye. Komik hale getirmekte fayda var. Belki de internette kendini mehdiyim diye tanıtanlardan biri haklıdır ve belki de sırf o kişiyi dinlemedik diye dünya yok olacaktır kim bilir. Çelişkiyi de kabul etmek önemli, çünkü dünya bunu da deneyimliyor, hakikatle çelişip çelişmediğini kontrol ediyor hep.
    Şuan ben de çelişkiyi hissediyorum. İzin veriyorum.
    Yazı için teşekkürler Mor Alev…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.