İlişkileri İyileştirmek ve Geliştirmek – Melek Rehberler

Broken HeartsBugün kısaca düşünce ve beklentilerinizin birbirinizle olan ilişkilerinizde nasıl çok önemli bir rol oynadığı konusunda konuşmak arzusundayız. Bu özellikle uzun bir mesaj olmayacak, ancak bu önemli bir hatırlatmadır. Hatırlatma diyoruz çünkü paylaştıklarımız aslen sizin tarafınızdan zaten bir seviyede bildiklerinizdir.

Şimdi, bunu söylemiş olduğumuza göre, her birinizin dostlar, aile ve sevdiklerinizle çok çeşitli ilişkileriniz var. Ancak bu, hepsinin her şeyini seviyorsunuz anlamına gelmiyor. Bizler farklılıkları ve anlaşamamayı olumsuz olarak görmüyoruz, aksine onlar size harika öğrenme fırsatları sunuyor.

Her bir varlığın beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şeyleri vardır, sizinle eş-titreşimde olan parçalar ve sizinle uyumlu olmayan parçalar. Her birinize hatırlatmak istediğimiz şey, onların hayran olduğunuz niteliklerine ve minnet duyduğunuz davranışlarına odaklanmanızdır.

Görüyorsunuz değil mi, neyi geliştirip genişletmek istediğinize odaklanmak sizin seçiminizdir. Pek çoklarınız yaşamak istemediğiniz fikir ayrılıkları ya da farklı bakış açılarından dolayı hayal kırıklığı ve öfke tuzağına düşüyorsunuz ve bu nitelikler de genişliyor.

Bir başka varlığı değiştirme yeteneğiniz asla olmadı ve olmayacak ama size neşe-keyif-coşku veren parçalarına, şükrettiğiniz yönlerine ve sizinkiyle uyumlu olan bakış açılarına odaklanma yeteneğiniz her zaman var.

Birisinden ne bekliyorsanız, her zaman onu alırsınız. Birbirinizden harika şeyler bekleyin. İdrak ettiğinizden çok daha fazla birbirinize benziyorsunuz ve birbirinizle uyumlusunuz.

İşte o yüzden tekrar hatırlatıyoruz, bağlantıya geçtiğiniz insanlarda neyi seviyorsanız, ona odaklanın. Ve kesinlikle dünyanızın dönüştüğüne şahit olacaksınız. Unutmayın, gerçekliğinizin her yönünün yaratıcıları sizsiniz. Birbirinizdeki iyiye odaklanın.

Umarız bu basit hatırlatma bir şekilde size yardımcı olmuştur.

Melek Rehberler

Taryn Crimi ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (angelicguides.com)

***

Sevgili Dostlar,

Özellikle tatiller ve bayramlarda ilişkilerle ilgili düşünceler, davranışlar ve tabii ki şikâyetler de çoğalır! Aileler, akrabalar ya da arkadaş çevresiyle bir araya gelmek kaçınılmaz bir şekilde o ilişkilerle ilgili olumlu veya olumsuz hislerimizi açığa çıkarır. Kendimizi oyalayacak bir işimiz yoktur, kaçamayız, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırız.

Önümüzdeki hafta da böyle olacaktır. İster istemez ilişkilere döneceğiz. İyi de olacak! Çünkü ilişkilerimizde, özellikle aile ilişkilerimizde şifa isteyen pek çok parça bulunduğuna inanıyorum.

15 Mayıs yeni ay sırasında gerçekleşen Mars-Venüs zıt açısı etkilerini Haziran’a da taşıyor. 13 Haziran’daki yeni ayda da Plüton, Satürn, Mars karşısındaki yürüyüşüne devam eden Venüs bütün bir ay oldukça etkili. Haziran ayında ilişkileri ve ortaklıkları düşüneceğiz. Onların gizli yönlerini keşfedebilir, tamamen değişmeleri yolunda adımlar atabiliriz.

Birkaç gündür Venüs, Plüton ile zıt açıda, bu zıtlık hafta sonuna kadar, etkileri ise çok daha uzun bir dönem sürecektir. Sarah Varcas bu zıt açı için şu yorumu yapıyor:

“Bu açı, sevginin gücünü ve güce olan sevgiyi öne çıkarıyor. Yani bu enerjiyi ilişkilerimizi güçlendirmek ya da ilişkilerimizi istismar etmek üzere kullanabiliriz.”

İlişkilerde bir defa daha ölüm ve yeniden doğuş teması karşımıza çıkıyor. Özdeğer, özsaygı, özsevgi derslerine devam ediyoruz.

Benim seçimim Sevginin Gücüne ve tanıdığım herkesin ve kendimin minnet duyduğum parçalarına odaklanmak! Siz neye odaklanıyorsunuz?


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Bende sevginin gücüne ve tanıdığım herkesin ve kendimin minnet duyduğum parçalarına odaklanmayı seçiyorum.

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev

    Benimle eş titreşimde olmayan durumlar/davranışlarla karşılaşıyorum. Öfkeleniyorum da… Bu tür parçalara odaklandığımdan dolayı mı, o kişinin içerisindeki neşe-keyif-coşku veren parçaları göremiyorum ? Her varlıkta, neşe-keyif-coşku veren parçalar var mıdır ?

    Sevgilerimle,

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Meriç, herkesin içinde Yaratan Işığı olduğuna göre herkesin içinde neşe-keyif-coşkulu parçalar da vardır, üzerleri neyle örtülü olursa olsun, ne kadar derinde olursa olsunlar…. Başlangıç olarak kendinizi tarafsız noktaya çekin, şu anda tarafsız değilsiniz. Bunu niyet edin. Bir süre sonra da o kişinin içindeki ışığı görmeye niyet edin, yargılar olmadan. Özsevginize odaklanın. İlişkiler kategorisinde daha pek çok öneri de bulabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Güce aşık biri olarak kendi gözlerimin önünde biraz da zorlanarak tam aksi yönde evrimleştiğim, değiştiğim ve dönüştüğüm ve bu ışığı böylece sevgiden doğru yansıtmaya en azından niyet ettiğim için minnettarım, senin de büyük bir payın var sevgili Mor Alev iyiki varsın, iyiki varsınız hamiler

    Liked by 1 kişi

  4. Ne zaman ilişkiler konusuna odaklansam, onların iyilerine odaklandıkca buyuyen sey bana hep manipulasyon gibi gelirdi. Ve bu bende özgür irade sorularını oluştururdu. Sonra anladim ki asıl özgür irade tam bir farkındalık halinde gelişiyor ve odaklanma da bunun bir parçası. Harika degil mi?

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.