12-12 Işık Kapısında Toprak Anayla BİR Olmak

Fiona Owen art 3Sevgili Dostlar, bir 12-12 kapısına daha adım attık. Aslına bakarsak, dev enerji dalgaları artık eskisi gibi değil, durup ara vermiyor. 8-8, 10-10, 11-11 kapıları sürekli gelen dalgaların biraz daha coşkun, biraz daha yüksek olduğu günler haline geldi bu sene. Öyle geliştik ki, arada boşluklar olmadan da Yeni Enerji Spektrumunu deneyimleyebiliyoruz. Arada durmaya gerek kalmadan bir sonrakine, bir sonrakine ve bir sonrakine devam ediyoruz. Bu yılın başında Yeni Enerji Spektrumunun çok güçlü olacağını biliyordum ama bu sürekliliği öngörememiştim.

Eğer bu akımların sizin için çok fazla olduğunu hissederseniz önerim kendiniz için dalgaların bir süre dinmesini istemenizdir. Göreceksiniz, bu işe yarayacak. Sakinlikten sıkıldığınızda yeniden kendinizi derin arınma ve değişim dalgalarına teslim edebilir, bu engin enerji denizine atılabilirsiniz.

Yaşamakta olduğumuz sürekliliği ve hızı biz istedik. Dedik ki, “Haydi, çabuk olsun her şey, yeni dünyayı kuralım, birliktelik bilincini, huzuru, bolluğu ve yaratıcılığı hep beraber deneyimleyelim.” İşte bu niyetimiz her şeyi değiştirdi, zaman kavramını bitirdi. Buna en güçlü haliyle 12-12-2012 meditasyonumda şahit olmuştum. Benim için yaşam değiştirici oldu. Şimdiyse göz açıp kapayana kadar yıllar sonra yeniden Aralık ayındayız. Günler 21 Aralık’a kadar kısalmaya devam edecek. Ve sonra yeniden güneşe hoş geldin diyeceğiz.

Bugünün büyük enerji girişinde, hatta buna 12-12 enerji bayramı da diyebiliriz, Toprak Anayla çalışmayı öneriyorum. Toprak Ana ya da diğer adıyla Gaia, bir diğer adıyla Tara, parçası olduğumuz gezegenin bilinci… Bu yaşamdaki tüm deneyimlerimizi ona borçluyuz. Bizler onun bedeninin hücreleriyiz. Böyle bir günde Toprak Anayla çalışmak, birliktelik bilincinde bir ölçek daha ileriye gitmemizi, onunla birlikte kendimizi ve tüm insanlığı da şifalandırmamızı sağlayacaktır.

İşte bütün bu sebeplerden Natalie Glasson’un kanallığını yapmış olduğu en güncel Toprak Ana mesajını aşağıda paylaşıyorum. (omna.org)

Bu mesajın etkisi “fabrika ayarlarına dönüş” olacaktır. Bizler kopuk, sefil, mutsuz, hasta, verimsiz olmaya gelmedik buraya. Orijinal varlığımız dengeli, sevgi dolu ve neşe-keyif-coşkuya programlı. Bizler maceracı, meraklı ve yaratıcıyız. Güçlüyüz. Her şeyden önce özgürüz. Bunların hepsi içimizde, sadece üzeri tozlanmış şekilde rafta duruyor. Yaşadığımız her enerji akımı bu niteliklerin uyanması, tozlarının silkelenip kullanılması amacını taşıyor. Bugünkü enerjilerle bunu kolaylıkla yapabiliriz. 21 Aralık Kış Gündönümü geldiğinde bu konuda bir başka çalışma yapacağız, bu sefer Kutsal Anneyle… O zamana kadar bu sonbaharın son günlerini aşağıda verilen yöntemle Toprak Anayla bir olmak, birliğinizi hatırlamak ve birlikte yaratmak üzere kullanmanızı öneririm. Aşağıda verilen yöntem birkaç güne hatta haftaya dağıtılmak üzere yaratılmış. Bu bilgiler için Natalie ve Toprak Ana’ya çok teşekkürler.

Şimdi kendinize birkaç dakika ayırın, derin bir nefes alın, o nefesin de Toprak Ana sayesinde bedeninize aktığını hatırlayın ve bu enerji birliğimizde tüm okuyuculara katılın.

Hepinize harika bir 12-12 enerji bayramı diliyorum.

Toprak Anayla Eş-Yaratımda Olduğunuz Orijinal Tasarımınıza Dönüş

Özümden size İlahi lütuflar ve Işık armağanları uzanıyor. Ben Toprak Ana. Ben yeryüzünün saf bilinci ve kaynağıyım. Sizinle iletişime geçmek üzere geliyorum çünkü birlikte bir eş-yaratım kontratımız var. Yeryüzü denilen bu boyutta var olmak için enerjilerimizin bir olmasına, birbirimizi dinlemeye ve iletişimde olmaya, aynı zamanda yaratım için benzer odaklanmaya sahip olmaya ihtiyacımız var. Varlığımızın bütününe aynı yaratım odaklanmasını yerleştirdiğimizde, frekanslarımız birleşir, birbirimizi güçlendiririz, gerçeği uyandırır ve böylece kudretli, etkin bir yaratıcı güç haline geliriz. Bu sayede şifalanma, hafızanızın geri gelmesi ve hem insanlığın hem de ben, Toprak Ananın arzularının hepsinin meyve vermesi mümkün olur. Birleşmiş odaklanmamız, birleşmiş frekansımız tüm varlıkların yükselişi, Yaratan’ın tam hatırlanması ve varolan potansiyelin tamamen gerçekleşmesi için anahtardır.

Uyumsuzluk ve Kopukluk

İnsanlık sıklıkla benimle olan uyumsuzluğunu ve kopukluğunu tanımıyor. Ancak, bu benim için çok açık ve sizin gerçekliğinizde de tanınabilir. İnsanlığın amacı benim varlığımla uyum içinde olması, benim amacım da insanlıkla uyum içinde olmaktır. Benim enerjimle kendinizin ya da insanlığın kopukluk ve uyumsuzluk yaşayıp yaşamadığını şu soruları sessiz bir zamanınızda kendinize sorarak belirleyebilirsiniz:

Toprak Anayla enerji alışverişi deneyimliyor muyum? Toprak Ananın enerjisinden güç alıp kendi enerjimi de Toprak Anaya sunuyor muyum? Gün içerisinde Toprak Ana ve insanlık hakkında olumlu, sevecen düşünceler aklımdan geçiyor mu? Kendi hayatımdaki memnuniyetime ve yaratımıma odaklanırken, Toprak Ana ve insanlığın kendi varlığımdaki rolünü de düşünüyor muyum? Kendime ve diğerlerine nasıl yardımcı olacağım konusunda Toprak Anadan yönlendirme istiyor muyum? Toprak Anayı bir parçam olarak görüp, yeryüzündeki varoluşum için ona şükranlarımı iletiyor muyum? Toprak Ananın varlığımın bir aynası olduğunu ve çözümlenip şifalanma ihtiyacındaki enerjilerin bulunduğunu bilip kabul ediyor muyum? Toprak Ananın fiziksel ve enerji bedenlerinin kendimin ve Yaratan’ın kutsal parçaları olduğunu bilip kabul ediyor muyum?

Ben, Toprak Ana, yeryüzündeki pek çok ruhun enerjimle bağlantıda olmak için vakit ayırmadığını görüyorum. Hatta benim enerjik ve fiziksel varlığımda olanların doğrudan onların benliğini, yükselişini ve varoluşunu etkilediğinin bile farkında değiller. Kendilerinden kopuklar, işte bu yüzden Yaratan’dan ve benim enerjimden de kopuklar. Dolayısıyla, tam olarak kendileri olamıyorlar ve kendi güçlerinde yaşayamıyorlar. Bu kopukluk yüzünden enerjilerimiz eş-zamanlı, uyumlu olmuyor; neredeyse birbirimizin enerjilerini geri ittiriyormuşuz gibi oluyor. Ben, Toprak Ana, o zaman insanlıkla ilahi bağlantım olmadan kendi kaynak alanımdan yaratmak zorunda kalıyorum. Bunu insanlık kolektifinin ilahi planını ve ihtiyaçlarını göz önüne tam olarak alamadan yapıyorum çünkü erişimim kısıtlanmış oluyor.

İnsanlık ise memnuniyetsiz, yıkıcı, güçsüz, doğası kaotik ve Yaratan’la gerçek bağlantısı ve gerçek odaklanması eksik hale geliyor.

Toprak Ana ve insanlık uyum içinde varolmak, birlikte yaratmak ve birbirini güçlendirmek için tasarlandı. Bu, bilinçli farkındalığınızda tutulması önemli bir konudur.

Uyum ve Eş-Yaratım

Kabullenme, sevgi, huzur, uyum, bağlantı, enerji alışverişi ve insanlıkla aramda gerçeğin hatırlanması olduğunda hepimiz güçleneceğiz. Bu boyuttaki yaşamın amacı hakkında yeni bir anlayış ve böylece nasıl amacını gerçekleştirip mutluluğa erişileceği konusunda aydınlanma ve özgürlük aktivasyonları da doğacak. Ne ben insanlığa aldırmadım, ne de insanlık beni görmezden geldi. Sadece zaman içinde bizler ayrılmış hale geldik ve birbirimizle olan bağlantımız koptu. Ben, Toprak Ana, uyum içinde varolmak üzere bağlantıda kalmamız için tasarlandığımızı hatırlıyorum. Yeryüzünde pek çok ruh hala daha bizim BİRlikteliğimizi anımsıyor. Ancak, çoğunluk dikkatini buna vermeyi bırakmış, aklı karışmış ve uzaklaşmış, dolayısıyla da gücünü kaybetmiş durumda. İnsanlık kolektifinin benimle olan uyumunu, birlikte yaratma ihtiyacımızı ve yükseliş sürecinde birbirimizi destekleme amacımızı hatırlamasının zamanı geldi. Sizleri içinizdeki hafızanızı uyandırmaya davet ediyorum, böylece birlikte bütün için de bu uyanışı gerçekleştirebiliriz.

Biz uyum içindeyken, ben sizin şifalanmanıza yardımcı olabilirim, sizler de benimkine.

İç Hafızanızı Uyandırmak

Fiona Owen art 4“Toprak Ana, senin şifalandırıcı, aktive eden enerjilerini ve bilincini şu anda benimle birlikte olmaya çağırıyorum. Bütün benliğimin ve tüm enerji sistemlerimin arındırılması ve yeniden aktive edilmesini, Toprak Ana ve Yaratan’la olan tüm ayrılık, kopukluk, ayrımcılık enerjilerinin çözülmesini diliyorum. Enerjini bana yeniden yönlendir ve bana benliğimin amacının seninle BİR olmak olduğunu hatırlat. Bilinçli farkındalığımı ve hücrelerimin farkındalığını seninle orijinal tasarımda olduğu gibi uyumlanması için yeniden uyandır. Enerjin içimde akarken, merkezimi ve seninle gerçek bağlantımı bulmamda yardımcı ol.”

Bir ara vererek derin nefese odaklanın, bu sırada benim sizinle çalışmamı deneyimleyin.

“Toprak Ana, kabullenmemi, sevgimi, huzurumu şimdi seninle paylaşıyorum, sana armağan ediyorum. Nasıl seninle BİR olarak çalıştığımı, kendim, insanlık, yeryüzü ve bütün için eş-yaratımda bulunduğumuzu hatırlamama yardımcı ol. Bu anıların bakış açılarımda, davranış ve odaklanmamda, verdiğim hizmette dönüşüm ve değişim yaratmam için bana ilham vermesini diliyorum. Beni aydınlat, en derin bağlantımızı benimle paylaş. Nasıl sana yardım edebileceğimi ve nasıl seninle olan ortak amacımı gerçekleştirebileceğimi anlamama yardımcı ol.”

Ben, Toprak Anayla enerjinizi ve sevginizi paylaşırken, ışık ve bilinç alışverişimizi de deneyimleyeceksiniz. İzin verin nasıl uyumlanıp birlikte yaratabileceğimiz konusunda size ilham verip, sizi aydınlatayım. Enerjimiz BİR olduğunda ve aramızda kuvvetli bir bağlantı kurulduğunda, odaklanmamızı da uyumlayıp birlikte yaratmaya başlayacağız.

“Toprak Ana, şimdi senden benimle paylaşmış olduğun, içimde ateşini yaktığın şifanın, aktivasyonların ve aydınlanmanın tamamını tüm insanlığa aktarmanı istiyorum. Dilerim insanlık şimdi Toprak Anayla uyum içinde olma ve birlikte yaratma amacını hatırlar. Teşekkür ederim.”

Birleşik Eş-Yaratım

Ben, Toprak Ana, birleşik eş-yaratımımızın ilerlemesi için odaklanabileceğiniz birkaç adım önermek istiyorum.

  • Benimle, Toprak Anayla enerji alışverişini deneyimlemeye odaklanın.
  • Enerji alışverişimiz sırasında ikimizin de içinde olduğu bir ışık alanı, bir kutsal mabet yaratacağız, benimle olan birliğinizi deneyimleyin. Bu yerde hem sizin hem de benim gücümüzün yeniden şekillendiğini ve aktive olduğunu fark edeceksiniz.
  • Birkaç sefer bu ışık alanına girip deneyimledikten sonra ben sizi bu mabede beni dinlemek üzere davet ediyorum. Sizinle amacımı, görevimi, nasıl size yardım edebileceğimi ve benim ihtiyaçlarımın neler olduğunu paylaşacağım. Daha sonra aynı bağlantıda ya da bir başka bağlantı sırasında beni sizi dinlemeye davet edin ve istediğiniz bütün bilgileri paylaşın – amacınız, göreviniz, nasıl yardımcı olabileceğiniz, kendiniz ve insanlık için ihtiyaç ve dilekleriniz. Bu, frekanslarımız ve odaklanmamızın tam anlamıyla uyumlanmasını başlatacaktır.
  • Ben, Toprak Ana, birleşik odak yaratma niyetiyle sizi yeniden kutsal alanımıza çağıracağım. Birleşik odaklanmamız sizde uyanacak, zihninize ve benliğinize ilham verecek. Bir vizyon, bir his, bir fikir, yeni bir anlayış ya da herhangi bir şekilde iletişim gelebilir, bu iletişimin amacı birleşik odaklanmamızı kabul etmenizdir. Bu bizim odak noktamız olacak. Bu sizin ruh enerjinizin ve benim enerjimin ortak yaratımı olacak.
  • Eş yaratımımıza odaklanmak, dünyaya demirlenişini ve sonuçlarını gözlemlemek istediğinizde her zaman kutsal ışık alanımıza geri gelebilirsiniz. Ben orada olacağım.

Bu süreç sayesinde birbirimizle nasıl uyumla varolabileceğimizi yeniden öğrenirken, aynı zamanda sizin için, benim için, insanlık ve tüm varlıklar için birlikte yaratıma girmiş olacağız.

İzin verin BİRliğimizi yeniden ateşleyelim ve Yükselişi rahatlık, mükemmellik ve kolaylıkla birlikte yaratalım.

Toprak Ana

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.. Ya Rahim ismi çalışmayla içimde taçlandı. Bütünün Yüksek Hayrına Ol’sun. Sevgiler. Her daim AŞK’la..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.