Arkadaşlar, enerjik açıdan güzel günler yaşıyoruz. İki gündür gelmekte olan gökyüzü açılarına, portallara ve enerji akımın yaratacağı değişimlere bakıyorum ve hep iyi şeyler görüyorum. Bu kısa yazıyı yazıyorum çünkü önümüzde önemli tarihler var ve mutluluk yolunda bugünleri hep beraber değerlendirmemizi arzu ediyorum.
2014 tüm hızıyla değişim ve dönüşümü desteklerken en ağır enerjileri atlattığımızı hissediyorum. Bu arınmasına özen gösteren herkes için geçerli olacak. Yeni hayatımızın ipuçlarını toplamaya çalışırken sanki çamaşır makinesinin son sıkma programında gibiydik. Elimizdeki ipuçlarını değerlendirip yavaşça (ya da Yay’daki Mars’ın etkisiyle çok çabuk!) yeni adımlar atmak üzere fırsatların karşımıza çıkacağına inanıyorum.
Öncelikle Chiron’un hala şifacı görevinde fazla mesai yapıyor olduğunu söylemeliyim. Hala salıverecek çok şey var, ama Chiron’un yardımıyla arınmak kolaylaştı. Buna ek olarak Mars’ın Cumartesi günü Akrep’ten çıkmış olması hepimize bir nefes aldırdı. Normalde tutulma dönemini pek çok uyarı ile hatırlatırım ama bu sefer bana öyle geliyor ki, tutulmalar bize hoş sürprizlerle gelecek. Ekim sonuna kadar çok daha hafif ve destekleyici günler yaşayacağız. 2015 ise 2014 den çok farklı bir sene olacak.
Bu günleri lütfen kullanın. Olumlu düşünmek ve niyet etmek çok önemli. Çıkan fırsatları değerlendirin. Ama onlara çok çabuk kapılmayın, muhakeme yeteneğinizi ve kalbinizin bilgeliğini kullanmayı unutmayın, bu iki şeye önem verdiğinizde pek çoğunun büyük olasılıklarla geldiğini, önünüze yepyeni kapılar açıldığını göreceksiniz.
Bu enerjiler hakkında daha çok konuşacağız ama şimdilik listemiz şöyle:
- 13 Eylül – Mars 26 Ekim’e kadar Yay’da. (Bu zaman aralığını iyi değerlendirin. Eğlence, seyahat, planların gerçekleşmesi, çok aktif günler)
- 23 Eylül – Sonbahar Ekinoksu (Kutsal Erkek (Eril) ve Kutsal Kadın (Dişi) enerjilerinin mükemmel dengeyle geldiği gün)
- 24 Eylül – Yeni Ay ve Güneş Terazi’de (Dünya tam olarak galaktik merkezle hizalanacak, harika bir açıda yepyeni bir ay)
- 25 Eylül – Jüpiter ve Uranüs Üçgen açı etkisi 2 hafta sürecek ama 2015’e kadar tekrarlanacak ve etkileri kalıcı olacak (İyi şans, olumlu enerjiler, yeni dostlar ve aşk olasılığı)
- 8 Ekim – Merkür 25 Ekim’e kadar Akrep burcunda geri gidiyor (Hmm, geri giden Merkür hakkında ne denir? Artık hepimiz biliyoruz, iletişime ve teknolojiye dikkat!)
- 8 Ekim – Dolunay ve Tam Ay Tutulması Koç’ta (Beklenmedik yerlerden gelen yardım, iç uyanış ve aydınlanma)
- 23 Ekim – Parçalı Güneş Tutulması (Dış dünyamızda değişim)
- 11 Kasım – 11-11 Kapısı (Meditasyon ve enerjimizi yükseltmek için mükemmel enerji, kendiniz ve kolektif için arzularınıza odaklanın)
- 12 Aralık – 12-12 Kapısı (Yukarıdaki gibi)
- 22 Aralık – Kış Gündönümü (Sihirli bir gün, günler uzamaya başlıyor, enerjiler çok yüksek olacak)
- 23 Aralık- Satürn Yay’a geçiyor (Etkisi şimdiden hissedilmeye başladı, hayaller ve fikirler değerlendirilecek, uygulanabilir ve herkesin yararına olan yeni fikirler hayata geçirilmeye başlanacak)
Umarım bu kısa takvim yardımcı olur. Unutmayın, enerji enerjidir, onu kullanırsak görevini yapar. Arınmaya devam ederken yeni hayatınızı da düşünün ve gerekli adımları atın.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev
Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com