Günün Melek Kartı – Işığınız Parlasın

Archangel Indriel

Saatchi Online Artist Loui Jover- Drawing, harmonySiz bir ışık işçisisiniz. Tanrı sizden yeryüzünü ve onun sakinlerini aynı melekler gibi ilahi ışığınız ve sevginizle aydınlatmanızı istiyor.

Evet, siz bir ışık işçisisiniz. Öyle olduğunuz içinde dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için içinizde hiç sönmeyen bir ateş var. Bu zaman ve mekanın dışında derinlerden gelen bir arzu. Gündelik koşullarda sık sık hizmete çağrılıyorsunuz, örneğin yiyecek alışverişinizi yaparken birdenbire birilerinin sizin yardımınıza ihtiyacı olduğunda. Şu anda hayatınızın görevi genişlemekte, ki böylece daha çok kişiye ulaşabileceksiniz. Bu durum belki de bazı hayat tarzı değişiklikleri yapmanızı gerektirecek, değişiklik ihtiyaçlarınızı iç rehberliğinizden öğreneceksiniz.

Diğerlerinin duygularına karşı son derece hassassınız ve enerji alanınızı sık sık temizlemeniz sizin için özellikle birilerine yardım ettikten sonra çok önemli. Baş Melek Michael’ı (Mikail) ya da diğer koruyucu meleklerinizi ve beni bu yardımlarınızdan sonra oluşmuş olacak toksinleri temizlememiz ve olası negatif bağları kesmemiz için çağırın. Siz bir Yeryüzü Meleğisiniz. Size yardım etmek bizim için her zaman onur ve mutluluk kaynağıdır. Lütfen, sadece isteyin!

Arkadaşlar, bugünün yüksek tansiyonlu bir gün olması beklentisi var. Doğrusunu söylemek gerekirse, ben ne olacağını bilmiyorum. Geçen sene tutulma döneminin hemen ardından ülkemiz büyük çalkantılar yaşamıştı, bu yine mümkün. Baş Melek Indriel’in her birimizin birer ışık işçisi, birer yeryüzü meleği olduğumuzu özellikle bugün hatırlatmasının bir anlamı var diye düşünüyorum. Gün boyunca (ve belki de yakın gelecekte) özellikle sağlam durmamız gerekiyor. Hiç ayırım yapmadan herkese sevgimizi ve ışığımızı gönderelim. Bu çok öne çıkan bir istek gibi görünüyor. Özellikle  Sevgi Seli meditasyonunu yaparsanız kolektife büyük yardımınız olacak.

Ayrıca, benden cevap bekleyen arkadaşlara küçük bir not yazmak istiyorum: Şu anda geçen haftaki yoğun email yağmurundan sonra hala cevaplanmayı bekleyen 250 kadar orijinal mesajınız var. Eğer gönderdiğiniz mesaj yeterince netse, aynı netlikte bir cevap da size geri gelecek. Fakat, benim bildiğim konular ortada ve falcı da olmadığımı lütfen unutmayın. Onun için bana kendi özel hayatınızla ilgili gelecek soruları sormayın. Çünkü cevabını bilmiyorum… Ben sadece benim… Cevap vermeme dair ikinci ve üçüncü mesajları yollamamanızı rica ediyorum. Biraz anlayışla bu işi gayet güzel bir şekilde toparlayabiliriz. Söz veriyorum önümüzdeki hafta bunların hepsini temizlemeye çalışacağım. Daha önce de yazdığım gibi hiçbirinizi görmezden gelmiyorum, hiçbirinize de uyduruk kes-yapıştır cevap yazmak istemiyorum. Teşekkürler!

Teşekkürler İndriel!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/
 

1 comments

  1. Sevgili MOR ALEV ;cok ince ve hassas dusunuyorsunuz.Umarim ben de ayni incelikle yazmisimdir diye dusunuyorum.Aksi olmussa simdiden ozur dilerim.Cok haklisiniz.Sayfanizi bana tanitan arkadasima binlerce tesekkur ediyorum.Yazilariniz her gun yolumu aydinlatiyor ve daha rahat ilerleme cabalarima destek oluyor.Cok tsekkurler,sevgiler..

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.