Hafta Sonu için Melek Kartı – Cesaret!

lions loveArchangel Ariel

Cesur olun ve inandıklarınızın arkasında durun!

Bu durumda diğer kişiler sizinle hemfikir olmasa bile kendi kararlarınızla hareket etmek zorundasınız. Sizi her türlü zarardan koruyorum ve sizi ışığın sevecen savaşçısı olmak için yönlendiriyorum. İnançlarınızın arkasında dururken, onlar için mücadele verirken diğer herkes için örnek kişi oluyorsunuz. Diğerlerine örnek olmak çok önemli bir öğretme şeklidir, sizin bu duruşunuz diğer kişilere de kendi prensipleri için ayağa kalkacak cesareti verir.

Bugün kendinize güveninizi ve cesaretinizi güçlendirmek için Ariel’i çağırın. O size cesaretin yanı sıra odaklanma gücü ve zarif bir şekilde istediğinizi elde etme yeteneği verecektir.

Arkadaşlar, Ariel yani Tanrı’nın Aslanı bizi kendimizin ve diğerlerinin hakları için ayaklarımızı yere sağlam basıp gereken harekete geçmemizi söylüyor. Bu günlük hayatta çeşitli şekillerde olabilir. Örneğin evde ya da işyerinde kendi haklarınızı korumak ve bunu akıllı, zarif ve barışçıl bir şekilde yapmak gibi. Ancak benim hislerim bugün biraz daha fazlası olduğunu söylüyor. Ben açıkça bizi toplumsal cesarete çağıran bir kart şimdiye kadar hatırlamıyorum ama bence sanki bu hafta sonu Ariel bizi tepkilerimizi göstermeye davet ediyor ya da bunu önceden haber veriyor. Siz ne dersiniz?

Bu arada global sevgi seli meditasyonunu unutmayın dostlarım. Görülüyor ki bu hafta sonu sakinleştirici enerjilere çok ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler Ariel!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

1 comments

Yorumlar kapatıldı.