Sorularınıza Cevaplar III – Konsey (Mesaj 169)

Artist Unknown - stairs to heavenBugün çok basit ve açık bir soruyu cevaplayarak başlayacağız. Ancak vereceğimiz cevap, mesajlarımızı takip ede sizler için taşıdığı önemden dolayı, bir şekilde daha az basit olacak. Soru diyor ki;

“Yetişkin yaşamımın çoğunda diğer boyutlardan mesajlar aldım. Son yıllarda, 2012’den sonra, bazı mesajlar benim Yeni Dünya Konseyi olduğunu ‘hissettiğim’ bir yerden geldi. Bu konsey sizin (Ron Head’in) kanallığını yaptığınız grupla aynı mı?”

Şimdi, bu soru kanalımıza soruldu. O bunu cevaplayabilir ancak, bunu yaparken söyleyeceklerimizi zaten biliyor olsa da cevabına eklememe olasılığı da var, o yüzden cevabı biz vermeyi arzuluyoruz.

Soruya en basit ve kısa cevap şudur: Hayır. Biz sizin mesaj aldığınız Konsey değiliz. Ancak, sıklıkla ihtiyaç olduğunda o Konseye de bilgi sağlıyoruz.

Bu evrende pek çok kolektif bilinç var. Bunlar, genellikle belli fonksiyon ve sorumluluklar çevresinde düzenlenmişlerdir. Yeni Dünya Konseyi ismi onların fonksiyonunu zaten çok güzel açıklıyor, değil mi? Pek çok başka konsey de var. Bazıları diğerlerinden çok daha az maddesel ve fiziksel. Bazı “üyeleri” de öyle tarif edilebilir. Örneğin, bir fonksiyon, bir konsey, bir varlık belli bir şekilde iletişime girerken, bir başka konseyde saf bilincin bütün fonksiyonlarına ihtiyaç olabilir. Şimdi bahsettiğimiz önemli bilgiye gelelim:

Konsey etiketini kendimize biz koymadık. Kanalımız bizi ilk defa gördükten sonra döndüğünde bize Konsey adını verdi. Bizim etikete ihtiyacımız yok. Hepinizin bir Konseyi var. Hepiniz ihtiyaç oldukça konseyinizi ziyaret ediyorsunuz. Hemen hemen hiçbiriniz bunu hatırlamıyorsunuz. Bilincin enerjik deneyimi olan bu ziyaretleri anlatanlarsa, kendi zihinlerine en mantıklı gelebilecek şekillerde anlatıyorlar. Örneğin bir stadyum, bir yönetim kurulu odası veya amfi tiyatro gibi yerler gördüklerini hatırlıyorlar. Melekler, ışık varlıkları ya da ruhlar gördüklerini hatırlıyorlar. Bunlar önemli şeyler değil. Önemli olan ne olduğudur.

Hemen hemen hepiniz rehberler ve koruyucu melekler kavramından haberdarsınız. Bunlar oldukça gerçektir. Onlar sizlere bizim tarafımızdan atanır ve sizin konseyinizin de üyeleridir. Biz o konseylerden biraz daha uzağızdır ve bir anlamda daha karmaşık meselelerle ilgileniriz. Siz kendi konseyinizin bir parçasısınız. Sizin orada kalıcı bir koltuğunuz ve son kararı verme yetkiniz bulunuyor. Geri kalanımız ise sizin bakış açınızdan doğru pek çok farklı tanımlamalara sahibiz fakat hepimizin ortak bir noktası var: Amacımız.

Tüm amaçlarınızı kapsayan amacınız bilinç evrimleşmenizdir ve biz varlığımızı bu amaçla tutarlı olan en iyi kararları alabilmeniz için rehberlik etmek üzere sürdürürüz. Eğer genelde yaptığınız ziyaretlerde konseyinizde oturmayan bir varlığın bilgisine, uzmanlığına ve deneyimine ihtiyacınız olursa, geldiğinizde o sizi bekliyor olacaktır. Oradaki parçanızla, orada olmayan parçanız arasında bulunan görünüşteki bölünmeye dikkatinizi çekeriz. Gerçekte hep burada, bizimlesiniz. Bilmelisiniz ki, kendiniz olarak farkında olduğunuz siz gerçek benliğinizin çok ufak bir parçasıdır ve yeryüzündeki şimdide ihtiyacınız olan şeylerden yapılmıştır. Benliğinizin bütünü şu andaki anlama kabiliyetinizden çok, çok daha fazla engindir.

Bunun da ötesine gitmemiz bir kitap yazılmasını gerektirecektir. Şöyle diyelim, sizlerin özgür iradenizden bahsettiğimizde, yeryüzünde doğmuş parçanızın sadece birazını fark etmeye başladığı bütüncül ve ilahi sizden bahsediyoruz. Cesur olun. Moralinizi yüksek tutun. Bu sizin zamanınız. Eğer uyanış yolunda ilerlemek istiyorsanız, ilerleyeceksiniz.

Bir ufak not daha: Size gelen o sessiz küçük iç bilme hislerini “dinlemeye” ve onları uygulamaya başladığınızda, hani bizden gelenleri dinleyip de harekete geçirdiğinizde, hızlı yola girmiş olacaksınız. Yalnız değilsiniz. Asla yalnız değilsiniz. Ve bizim amacımız, sizin amacınız gelişiminizdir. Bizi daha mutlu edecek başka hiçbir şey yoktur. Ve sizler, burada kastettiğimiz bütün bir insanlıktır, bizi çok mutlu ediyorsunuz, bunu görseniz de, henüz görmeseniz de.

Bugünlük bu mesajın yeterli olduğunu düşünüyoruz. Şimdi geri çekiliyoruz ve bir başka zaman yine konuşacağız.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. 27 Temmuz tutulmasında gördüğüm bir rüya vardı. Rüyaya ehemmiyet verip vermemekte kararsızdım. Tam da tutulmaların tetiklenme tarihlerinde bu mesaj benim için çok anlamlı. Şimdi bir bilmecenin tam da başında bulunuyorum.

    Liked by 1 kişi

  2. günaydın ben içime gelen o ufak bilgilerin (iç bilme hisleri) farkına varmadığım kanısındayım. sürekli kendimi pozitif tutmak ve yolumu güzelleştirmek çabasındayım ancak rehberlik veya bana ışık tutmak açısından içime ne doğuyor anlamadığımı zannediyorum. bu da beni strese sokuyor. geriliyorum ve kendimden şüpheye düşüyorum ??? Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle

    Beğen

    1. Sevgili Yasemin, çok konuşan zihin, çok konuşan küçük benlik buna yol açar. Önerim günlük meditasyon alışkanlığı edinerek kendinizi ve zihninizi dinginleştirmenizdir. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Merhaba Sevgili Mor Alev,
    Bu mesajı okuduğumda sanki çoook uzak bir zamanda, şimdiki halime gülümseyerek bakıyormuşum gibi hissettim.
    Sevgiler Gökçe

    Liked by 1 kişi

  4. Herkesin bir konseyi var, ihtiyaç oldukça da ziyaret ediyorsunuz ama hemen hemen hiçkimse bunu hatırlamıyor. Peki hatırlayanlar nasıl ve neden hatırlıyor? Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Kürşat, bence bunun şartlanmalarımızla ilgisi var. Bu olasılığa kendimizi açmalıyız. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.