Kabullenmemek – Konsey (Mesaj 29)

blow-your-socks-offBirkaç kez, “kabullenme” konusuyla ilgili mesajlar verdik. Bugün, daha önce gündeme getirilmemiş bir konu hakkında konuşmak istiyoruz. Yani “kabullenmeme” konusundan bahsedeceğiz. Bu da size, şimdiye kadar kazandığınız bilgeliği kullanmanız için bir fırsat verecektir. Her ne kadar şu an böyle bir bilgeliğe sahip olduğunuzu göremeseniz bile…

Ama biz sizi görüyoruz. Hatta sizin tahmin ettiğinizden çok daha fazlası olduğunuzu da görüyoruz.

Bu dönemde Gezegeninizde, ciddi bir arınma süreci başlıyor. Baktığınız her yerde, sanki bir enerji düşüklüğü, bir negatiflik (olumsuzluk) varmış gibi görüyorsunuz. Gerçek durum ise, bundan oldukça farklıdır. Lütfen şunu göz önünde bulundurun. Dünyanızda her zaman barış, huzur ve güzellikler var olmuştur. İnsanlığın eskiden beri en baskın arzusu daima Barış, Sevgi ve Emniyet duygusudur. Dolayısıyla herhangi bir negatiflik, sanki bu beğenilen “tablonun” arka planından çarpıcı bir şekilde öne çıkıyormuş gibi görülebilir.

Hatta ve hatta bu “görüntü” şimdiki dönem için doğrudur da. Çünkü artık çoğunuz, negatifliği daha net görüyorsunuz. Ve ne kendinizin ne de sevdiklerinizin yaşamında herhangi bir negatifliğin yer almasını, kesinlikle istemiyorsunuz.

Negatifliğin bu kadar “bariz” öne çıkmasının sebebi; Evet, öncelikle negatif olduğu için. Ama aynı zamanda, aslında kolektifin enerjileri o kadar çok yükseliyor ki, zıtlık (kontrast) iyice göze çarpıyor. Esasında, şu anda eskisinden daha az olumsuzluk var.

Ve bu gerçekliğe, şunu da ekleyin; Bu dönem, tüm negatifliğin temizlenmek zorunda olduğu ve mutlaka temizleneceği bir zaman dilimidir!

Muhtemelen siz, bu tür şeyleri gerçekliğinizden uzaklaştıracak faaliyetlere aktif olarak katılacak biri değilsinizdir. Peki, bu durumda ne yapacaksınız? İşte burada “kabullenmeme” yani kabul etmeme seçeneğiniz oyuna dâhil oluyor.

İstenmeyen şeyler duyduğunuzda veya gördüğünüzde, bunları dinlememeyi veya izlememeyi seçebilmenizin yanı sıra, şunları söyleyebilirsiniz;

Bunu kabul etmiyorum. Bununla hemfikir değilim. Bunu benim dünyam için seçmiyorum. Buna katılmıyorum.

Diğer bir cümleyle; Bir seçim yapın! Bu güç sizde mevcut… Bu güç sizde mevcut… Bu güç sizde mevcut… Seçme hakkınızı kullanın.

Sahip olduğunuz gücün ve bu gücün etkisinin, çok büyük olasılıkla henüz tam olarak farkında olmadığınızı anlıyoruz. Dolayısıyla, “yeni bir düşünce tarzınınız” veya “yeni bir farkındalığınız” olsaydı, bu sizin için nasıl bir şey olurdu, işte bunu öğrenmeye başlamanızı öneriyoruz. Yeni farkındalığınızın ya da yeni düşünce tarzınızın, size neler sağladığını ve sağlayacağını fark etmeniz için, kendinizi eğitmeye başlayın.

Evet, siz aslında tek bir bireysiniz ama aynı zamanda, yaşadığınız Dünya’yı yaratmış olan çok geniş ve çok güçlü bir “kolektif zihnin” bir parçasısınız. Ve tüm seçimleriniz, kolektif zihnin üzerinde sürekli ve kalıcı bir etki yaratacaktır.

Bir şeylerin farkında olamamak (farkındalıksızlık) ya da görülmesi gereken şeyleri görmeye yanaşmamak, “gönülsüzlük” gibi alışkanlıklar, Bilinçli Seçim sayesinde yok olmaya başlıyor.

Uzun süreden beri sizlere birçok kez şunu söyledik; “Meydana gelen değişikliklerin en önemli kısmı, sizin içinizde oluşan değişimdir.”

Değişimin etkilerinin görülmeye ve hissedilmeye başlandığı o kaçınılmaz zaman işte geldi çattı! Hayranlık ve heyecandan çoraplarınız ayaklarınızdan fırlayacak! Sizin şu deyimlerinize bayılıyoruz.

(Mor Alev: Bu İngilizcede benim çok sevdiğim bir deyim. Eski çizgi filmlerde çok görürsünüz, ördek Donald’ın ya da Temel Reis’in çok hoşuna giden bir şey çıkar karşısına, o anda heyecan ve aşkla ayağından çizmeler, çoraplar fırlar!)

İyi günler.

Çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (https://oraclesandhealers.wordpress.com/)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

  1. İşte bu çok güzel.Aslında kabulu ve seçimi gösteriyor.Harika.Teşekkürler.Nameste..

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.