Arkadaşlar, yılbaşı ve yeni yıl yazılarına devam ediyoruz. Aisha North benim sürekli takip ettiğim bir isim ve özellikle gelen enerjiler hakkında benzersiz mesajlar iletiyor. Aisha bundan birkaç yıl önce kendilerine “Daimi Refakatçiler” diyen bir gruptan ya da kolektif bilinçten mesajlar almaya başlamış, bir süre sonra da bunları internette paylaşmaya başlamış. “Daimi Refakatçiler” in bakış açısı ve enerji bilgileri bana son iki yıl boyunca çok yardımcı oldu. Kullandıkları kelimeler ve bize verdikleri imgelemeler kesinlikle çok farklı ama bu blogda yayınladığım her şey gibi merhamet ve sevgi dolu. Şu anda olan olaylara ve yeni yılın başlangıcına değişik bir perspektiften bakılması açısından bu seriye onların en son mesajını da eklemeyi uygun buldum. Bakalım siz bunu okuyunca nasıl hissedeceksiniz.
27 Aralık 2013 tarihinde verilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.
Yerkürenin bulunduğunuz köşesinde günler neredeyse sezdirmeden uzarken, enerjiler sizi bir yılın bitişi ve bir yenisinin başlangıcına hazırlamaya başladığı için atmosferde hafif bir değişim hissetmeye başlayacaksınız. Her zamanki gibi nefes almak için küçük aralıklar olacak ve bizce hepiniz arkanıza yaslanıp oturacak zaman bulup sizi şimdiden çağıran yepyeni sulara yavaşça girmeye başlayacaksınız.
Takviminiz hala 2013’ü gösterse de, enerjiler çoktan yeniye doğru kaymaya başladı ve öyle olduğu için kendinizi yeterince durgunlaştırabilirseniz onlardan küçük tadımlık yudumlar bile alabilirsiniz.
Biliyoruz, bu pek çoklarınıza zor görünebilir, çünkü bir sürü gürültü patırtı ile çevrelenmiş vaziyettesiniz, hem dışarıdan hem de içeriden. Pek çoklarınız için bu bayram ve tatil zamanı olduğu halde, aynı zamanda bu içinizde çok şeylerin oluştuğu bir zaman. Ve bazı durumlarda, pek çokları için durum çifte yük olarak tarif edilebilir, bu arada bazıları için ise huzur ve sessizlik ellerinin altında.
İşte bu yüzden hepinizin sizden rica etmiş olduğumuz şeyi yapmış olduğunuzu umuyoruz, yani geriye dönüp bakmış olduğunuzu, takvimleriniz en son bu günü gösterdiği zamandan beri aldığınız uzun yolu dikkatle incelemiş olduğunuzu. Zaman algılanabilir şekilde hızlanmış görünse de, bu hayat yolculuğunda eskiden yaptığınızdan çok daha fazla şeyi zamana sıkıştırmayı başardınız. Ve bu da doğru, çünkü bu son 12 ay kendi evrimleşmeniz yolunda belki de en önemli dönemdi.
Ve işte böyle, biz yine tekrarlıyoruz, lütfen kendinize bir alkış tutmayı unutmayın ve bizim sizin başarılarınızı şimdiden kutladığımızı bilin. Bu yıl yavaşça zamanını doldurursa bile, başarılarınız yıl başladığında herkesin umut edebildiğinden sadece çok daha ötesine gidecek. Yaşadığınız süreç yakında yavaşlamayacak, şimdi gerçekten hızlı şerittesiniz sevgililer, o yüzden yeni yıla sakin ve acelesiz başlamayı beklemeyin.
Ne zaman fırsatını bulursanız arkanıza yaslanın, nefes alın ve bilin ki yeni yıl enerji festivalleriyle gelişini bildirirken ellerinizde fazlasıyla yapılacak şey olacak. Ancak şunu da ekleyelim, bu yeniye başlamak için çok yorucu bir yol gibi gelse de, öyle olmayacak. Aksine, birden çok şekilde yüzünüze gülümseme getirecek enerjilerle yıkanırken her birinizin gelen yeniyi kutlamak için sebepler bulacağınızı düşünüyoruz.
İngilizce telif hakkı Aisha North’a aittir. Çevirisi Mor Alev tarafından yapılmıştır.
Telif Hakkı©2013-2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir Copyright © 2013 -2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/