Tam Şu An

bike ladies

Hayatınız tam şu anda yaşanıyor! Sonra değil! Emekli olunca değil. O aşk gelince değil. Yeni eve taşınınca değil. Daha iyi işe girince değil. Hayatınız şu anda burada. Her zaman şu anda burada yaşanacak. Hayatınızın keyfini çıkarmaya şu anda karar verseniz iyi olur, çünkü hiçbir zaman şu andan daha iyi olmayacak – siz şu anı daha iyi değerlendirmedikçe!

Abraham, Esther Hicks, Silver Spring, MD, Mayıs 11, 2012

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/