Kuyruklu Yıldız ISON ve 23 Kasım AION Portal Aktivasyonu

Sonbahar tutulma dönemi yazılarında size zaman içinde tekrar geri dönerek ISON ve diğer gökyüzü olayları hakkında bilgi vereceğimi söylemiştim. Yükselişimiz tüm yıldızlar, gezegenler ve galaksiler tarafından destekleniyor ve değişimin olabildiğince rahat, mutlu ve olumlu geçmesi için yelkenimizi rüzgârla dolduracak açılarla önce iç dünyamızı sonra da dış dünyamızı destekliyorlar. Bu sene yaşadığımız gökyüzü olayları o kadar ender ki burcunu okumayı unutan ben bile astroloji uzmanı olmak üzereyim. Bu sabah güneşin Yay burcuna girmesiyle biraz rahatlayacağımızı konuşmuştuk.  Bu dönemi iyi değerlendirin. Gerçekten yaşadığınız anı yaşamayı niyet edin.

Mavi Yıldız Kachina ve Kuyruklu Yıldız ISON

comet isonAntik Hopi Kızılderililerinin bir kehanetine göre “Mavi Yıldız Kachina” gökyüzünde belirdiğinde beşinci dünya doğmaya başlar. ISON’ı yaz başından beri takip ediyorum. Hakkında çok şey söylendi, dev bir uzay gemisiymiş, yok edici gezegen Niburu’ymuş, Dünya’ya çarpacakmış, Galaktik Federasyonun bize yardım için gönderdiği gemiymiş ama bir kuyruklu yıldız şeklinde kamufle edilmiş gibi teoriler ortalıkta dönüp durdu. Size daha önce de söylemiştim, kalbim ve ruhum aracılığıyla iyi bir “gerçek olabilir – olmayabilir” eleme sistemi kurduğuma inanıyorum. Bana bunların hepsi saçma geldi, ama ISON dikkatimi çekmeye devam etti. Bildiğimiz şeyler şunlar:2012 de varlığından haberdar olduğumuz ISON bizim galaksimize bile ait değil, tam olarak nereden geldiğini bilmiyoruz. 28 Kasım’da güneşe en yakın pozisyonuna girecek, onun etrafında bir U dönüşü yapıp geldiği yere geri dönüş yoluna başlayacak. İlginçtir, son 2 haftada ISON mavi renge döndü, parlaklığı katlarca arttı, arkasında ikinci bir kuyruk yarattı ve şu anda tüm ihtişamıyla gökyüzü manzaramızı güzelleştiriyor. (Yukarıdaki fotoğraf Portekiz’de geçen hafta çekilmiş) Hopi kehanetini dünyanın sonu anlamında açıklayan pek çok kişi var, bunun tersini söyleyenler de var. Ama hatırlarsanız geçen seneki Maya takviminin sona erişi ile dünyanın sona ereceğine inananlar hiç de az değildi. Biz insanlar drama ve felaketleri nedense çok seviyoruz. Ben insanlara böyle bir şeyin olmadığını, olamayacağını anlatmak için neredeyse takla atarken, aynı kişiler ertesi gün gelip 3 gün karanlık ihtimaline karşı mum aldıklarını söylüyorlardı. 🙂

Şimdi Hopi kehanetine geri dönelim. Bana göre ISON Mavi Yıldız Kachina’nın ta kendisi. Biliyoruz ki Dünyamız Aralık 2012 de çoktan 3. boyutu bırakıp yükseldi ve 4 ile 7. boyut arasına yerleşti. Yaşadığımız 3-4 boyutlu hayat bizim algılamamıza bağlı olarak burada. Biz yeterince evrimleşince 3’e tamamen veda edeceğiz ve hayatımızı 5. boyutta sürdüreceğiz. Bizim de dünyaya yetişmemiz için evren elinden geleni yapıyor. ISON da bu hareket planının bir parçası ve 5. boyutun çok yaklaştığının bir işareti. Michael ISON için hediyeler getiren bir yıldız diyor. Hediyelerin tam olarak ne olduğunu bilemesem de ben de aynı fikirdeyim ve kollarımı bu hediyeleri kucaklamak için açıyorum.

AION Portalı – Güneş etrafında Yıldız Tetrahedron Oluşumu

zodiac timeBu yaz dünyanın etrafında gelişen Yıldız Tetrahedron oluşumlarını hatırlayacaksınız, ilki 29 Temmuz da ikincisi ise 25 Ağustos’ta oluşan yıldız oluşumlarına Stargate, Yıldız Kapısı, Merkaba,  Portal ve Süleyman’ın Mührü gibi çeşitli isimler verilmişti. Şimdi bu oluşumu AION portalı adı altında güneşin çevresinde görüyoruz. 23 Kasım Cumartesi günü güneşin etrafında gezegenler yeni bir yıldız mandala oluşturacaklar. Bu oluşum sırasında galaksinin merkez güneşinden gelen enerji önce direkt olarak güneşimize ve oradan da bizim güneş sistemimizdeki bütün varlıklara yayılacak. Enerji içinde aydınlanma, bilgelik, yaratıcılık, iç görü, neşe, huzur,  ilahi sevgi ve birliktelik bilinci titreşimlerini taşıyor. Enerjinin amacı bu güneş sistemindeki tüm varlıkların kozmik kalp çakrasını bir kere daha ama daha da etkili bir biçimde açarak sevgi bilincinin büyümesine yardımcı olmak. Yarın her zamanki gibi kalbinizi bu olağanüstü enerjiye açın. Kalp çakranızın bir nilüfer çiçeği gibi açıldığını ve güneşin pembe-altın ve bakır-altın sevgi alevlerinin kalbinize yerleştiğini, bu alevin tüm yaşamı yıkadığını gözünüzde canlandırın. Her nefesinizde sevgiyi alıp yine sevgi olarak tüm dünyaya ve galaksiye göndermeye niyet edin.

Bu enerjinin yerleşmesine yardımcı olmak için bir kere daha tüm dünyada sevgi, huzur, bolluk ve barış amaçlı meditasyonlar düzenleniyor. Bu meditasyonlara katılabilirsiniz ya da size uygun bir zamanda meditasyonlara katılma niyeti ile enerjinizi onların enerjisine ekleyebilirsiniz. Kullanmanız gereken ana renk pembe-altın, bakır-altın renkleri. Aşağıda 23 Kasım için özel olarak hazırlanmış bir meditasyonun youtube bağlantısını veriyorum. İngilizce bilmeyen arkadaşlar altyazısını Google aracılığıyla Türkçeye çevirebilirler.

Evet, artık “ne zaman?” diye sormuyoruz ama ben yine de “acaba nasıl?” diye merak etmekten kendimi alamıyorum. Seneye bu zaman acaba nasıl bir dünyada yaşıyor olacağız?

Mor Alev

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/