Böyle bir yıl, böyle bir Dolunayla başlar! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Hear My Voice Print by Ian David SoarArkadaşlar, 2015 yılının dördüncü günü ve galiba şimdiden yoruldum! Eğer, önümüzdeki birkaç gün yazmazsam, bilin ki teknoloji tatiline girdim ve sessizlik içinde çalışıyorum… Ama, önce Dolunay enerjilerine bakalım:

Dolunay, yarın yani 5 Ocak Pazartesi, sabah saat 06.54’de (IST) Yengeç burcunda gerçekleşecek. Ve bu günler size tanıdık gelebilir çünkü 23-24 Nisan’da gerçekleşmiş olan Büyük Kare Açının aynı derecelerinde, yine öncü burçlarda tekrar bir Büyük Kare Açı yaşıyoruz!

Uranüs-Plüton ikilisi yine baş rolde, bu sefer onlara Kuzey ve Güney Ay Düğümleri katılıyor. Nisan ayındaki olayları hatırlayın, bugün yaşadıklarınızla o zamandaki deneyimleriniz arasında bir bağ olabilir. Aslında, Cumartesi sabaha karşı siz Bilge Baykuşları göreve çağırmamın sebebi de bu Büyük Kare Açının oluşturduğu gerginlikti, ama gökyüzünde olan tek şey bu değil tabii.

Büyük Kare Açıları hatırlarsak, onların kriz, gerilim ve büyük arınma fırsatları getirdiklerini söyleyebiliriz. Hem kişisel hem de kolektif anlamda büyük değişimler ve kaymalar yaratırlar. Bu açı, hem kişisel, hem de insan ırkı olarak evrimleşmemizde çok önemli bir virajı alacağımız zamanı işaret edebilir. Bu zamanda farkındalığımızı kat kat artırmalı ve eski şablonları salıvermeliyiz. Bu özellikle duygusal bir Dolunay olabilir sizin için, Dolunaylar zaten hisler ve duyguları yükseltirler ama bu sefer ay kendi yönettiği hassas Yengeç burcunda.

Bu yazıyı kısa ve sade tutmaya çalışacağım. Büyük Kare Açıyı oluşturan elementlere bakalım:

  • Güneş Oğlak’ta: Olgunluk, disiplin, vergiler, ordu, siyaset, devlet, liderlik, ataerkil.
  • Plüton Oğlak’ta: Yıkmak ve yeniden inşa etmek, dürüstlük
  • Tam karşısında Ay Yengeç’te: Çocukluk, duygular, ev, iç dünya, geçmiş, aile, duygusal şablonlar, anaerkil
  • Güney Düğümü Koç’ta: Geçmiş, karma, geldiğimiz yer
  • Uranüs Koç’ta: Uyanış, ani aydınlanma, isyan, özgürlük
  • Kuzey Düğümü Terazi’de: Gelecek, hedef, gitmemiz gereken yer, olmak istediğimiz kişi, çözüm

Bütün bu elementlerin birbirini çekiştirdiğini düşünün. Ortada inanılmaz bir gerginlik yaratır. İşte bulunduğumuz yer tam orası. Bu bizim geçmiş şablonları terk etmek, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamamak için büyük bir temizlik yapmak ve yeni yollar denemek için büyük şansımız.

  • Hangi alışkanlıklarımız bizi geride tutuyor?
  • Nelere çok “hayır!” demek istesek de, karşı çıkmayıp boynumuz bükük, o şeylerle yaşıyoruz?
  • Hayatımızdan silkinip atmak istediğimiz, ama bir türlü cesaret edemediğimiz şeyler neler?
  • Nasıl kendine acıma, başkalarını ve şartları suçlama zincirinden kurtuluruz?
  • Nostalji sadece geçmiş olayların yansımaları mı, acaba gerçek daha farklı mı?
  • Nasıl akılcı ve yeni çözümler getiririz?

Bugün ve önümüzdeki günler, geçmişimiz yeniden bizimle buluşmak isteyebilir. Eski, alışılmış ve denenip işe yaramamış davranış şekillerine düşebiliriz. Kolaya kaçmayın. Eski çok kolaydır. Cesur olup, gerçekten olduğunuz kişiyi gösterin. İç gölgeleriniz ve korkularınız başını kaldırırsa onları kucaklayın ve aynı bahar-yaz döneminde yapmış olduğunuz gibi salıverin.

Bununla beraber, bu Dolunay dönemi hiç beklenmedik şeyleri de getirebilir. Beklenmedik sınavlar, beklenmedik kararlar, planlar ve gelişmeler… Tartışma ve çatışmalar çok çabuk büyük değişikliklere yol açabilir. Duygularımız sınava tabii tutuldukça, iç gücümüz ortaya çıkmak isteyecektir. Bizi tatmin etmeyen duygular, düşünceler ve hisler ortaya çıkabilir. Birbiri üstüne binen yığınlar, bu zamanda temizlenecektir. İlk şoktan sonra, bir şeylerden kurtulup özgürleştiğimizi hissedebiliriz.

Kontrol etme isteği bu enerjilerde çok belirgin. Yani hepimiz ÖZGÜR olmak istiyoruz. Bu zamanda her şeyden çok özgür olmayı hedefleyin.

Bu Dolunay döneminin bir anında, birden bire gerçekten ama gerçekten ne istediğiniz konusu bütün açıklığı ile gözlerinizin önünde canlanabilir. Ona ulaşmanızı engelleyen şeylerin ne olduğunu anlamak bunu takip edecektir. Dolunay ışığı çok şeyi aydınlatır. Ne yapacaksınız? Yeni kararlar hem kişileri, hem de kolektifi bekliyor…

Kuzey düğümü Terazi’de olduğu için, Cumartesi günü yazmış olduğum öneriler hala geçerli. Dürüst diplomasi yapabileceğimiz en doğru şey. Hepinize muhteşem aydınlanmalarla dolu bir Dolunay dilerim.

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Mor Alev

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

3 comments

  1. Sevgili Mor Alev,burada çok fazla yorum yapmasam da tüm yazılarınızı takip ediyorum.Yazmak anlatmak istediğim çok şey var ama buraya sığmaz ve sizinde çok zamanınızı almak istemem.Ama şunu Söylemek istiyorum ki;o sıcacık sevgi dolu yüreğinizi hissediyorum ve tüm güzel yazılarınız ve emekleriniz için gönülden Teşekkür ediyorum😊2013 yılından bu yana nerdeyse 180 derece bir dönüşüm yaşadım.Artık 2015 yılında,ektiklerimizi biçme,harekete Geçme zamanı olduğunu tüm ruh rehberlerimiz bana da söylüyor.Hepsini ayrı ayrı ama aslında bütün olarak çok seviyorum ve her gün onlarla Çalışmaya devam ediyorum.Artık sihirli değnek elinde,bütünün hayrına kullan diyorlar.Ama şu son 2 gün dolunayın etkisinden ben de nasibimi aldım ve bu bile benim için çok güzel.Dönüştürmem ve bırakmam gereken şeyler hatırlatıldı.Yani sözün özü,ne yazıyorsanız burada harfiyen doğru.Sizinle yüz yüze gelmeyi de çok istiyorum.Benim için sizin kalbiniz aynı,çok Sevdiğim Lovanda’nın sevgisi gibi sıcacık ve çok temiz.Sizi çok yakınım biri gibi görüyorum seviyorum.Çok daha fazla yazılacak şey var ama bu bile fazla oldu.Sizi ve her canlıyı sevgiyle kucaklıyorum.Mutlu Huzurlu Sevgi dolu günler diliyorum.💖💖💖

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.