Günün Melek Kartı – Kendinizi Sevin

love rain

Mutluluğa layıksınız ve onu hayatınıza getirmenin en güçlü yolu mutluluk kaynağının kendinizin olmasıdır

Bu kart size misyonunuz, ruhunuz ve canınızın ne kadar güzel olduğunu hatırlatmak için geliyor. Size doğal gelmediği zamanlar bile kendinizi sevin, kendinize değer verin, böylece yüksek enerjiler için bir iletken haline gelirsiniz, onları kendinize çekersiniz.

Bugün kendiniz hakkında en az bir güzel şeye odaklanmaya zaman ayırın. Kendinizle olan ilişkiniz, bu hayatınız sırasında sahip olacağınız en yakın ilişki. Kendinizi ne kadar çok severseniz, özellikle bütünün hayrına kullanacak o kadar çok enerjiniz olur.

Arkadaşlar, bu mesajın üzerine bana susmak düşüyor. Şu anda kendimize karşı KOŞULSUZ sevgiye ihtiyacımız var.

Teşekkürler Melekler!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/