Niyetin Gücü

“Şu andan itibaren gerçek, tutarlı ve somut ilerleme kaydediyorum”

Neden bugün hayatınızı biraz olsun kolaylaştıracak tek bir şey yapmıyorsunuz? Büyük bir şey olmak zorunda değil, belki bu sadece ertelemekte olduğunuz, biraz daha rahatlık ve akış yaratacak ufak bir şey olabilir.

Bu küçük davranış hayatınızda daha fazla kolaylık yaratma niyetinizi ve bunu gerçekleştirmek için harekete geçtiğinizi yüksek sesle ilan edecektir.

Pek çoklarınız sadece büyük emeklerin değişim getirdiğine inandığınız için bir şeyleri yapmayı erteliyorsunuz. 

Gerçekte, en küçük değişiklik bile evren için büyük anlam taşır çünkü bütün değişimin arkasındaki güç niyetinizdir.

Hayatlarınıza yeni gözlerle bakmanızı, geliştirmiş olduğunuz benliğinizi onurlandıracak ve gitmek istediğiniz yönü destekleyecek değişiklikler yaratmaya başlamanızı önemle öneriyoruz. 

Şu anda yaratımlarınızın mucizevi şekillerde desteklendiği ve sihirli değişimin elinizin altında olduğu olağanüstü bir zamandasınız.

Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Shelley Young aracılığıyla, trinityesoterics.com

Görsel: Asja Boros


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2024 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2024 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

5 comments

  1. Desteklendiğimi ve sihirli değişimin elimin altında olduğunu hissediyorum. Teşekkürler Moralev🙏🩵

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.