Yoğunlaşma – Konsey (Mesaj 104)

sebastian-colloredo-fis-world-cupSevgili Dostlar, aslında bugün Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş Tutulması enerjilerinin ilk bölümünü yayınlayacaktım. Evet, ilk defa bir güneş tutulması/yeni ayı iki bölümde yazdım, bu böyle bir enerji girişi! Şimdi, bunlar için Cumartesi ve Pazar’ı bekleyin lütfen. Çünkü Konsey’in bu mesajı gelir gelmez sırada öne geçti! Dün aldığımız “Düdüklü Tencere” mesajını da akılda tutarak bugün bu mesaja odaklanalım. Konsey’in söyledikleri bu tutulma dönemi ve 2017 boyunca çok önemli. Ve bu arada yeni bir benzetmemiz daha var: Kayakla Atlama!

Konsey’i yani kendi Yüksek Benliklerimizi ve onlarla birlikte çalışan rehberlerimizi, meleklerimizi seviyoruz. Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

***

Bazılarınız bu zamanda rahatsızlık deneyimliyorsunuz. Daha önce rahatsızlık deneyimlemediğinizden değil. Ancak, bu seferki rahatsızlık ani ve çok daha yoğun görünüyor. Bunu okuyanlarınızdan bazılarınız sizi teğet geçmiş olduğunu düşünebilirsiniz. Üzgünüz, arınması/salıvermesi bitmiş olanların sayısı çok ama çok az. Bizler kanala (Ron Head) bir kayakla atlayış sporcusunun resmini gösteriyoruz.

Bir süredir bu mesajları takip ettiğiniz gibi, gelmekte olduğunu söylediğimiz değişikliklere hazırlanıyor olduğunuzu söylüyoruz. Aşağıya doğru giden yolda oldukça yol aldınız. (Mor Alev: Morallerinizle beraber aşağılara indiniz.) Her biriniz rampanın sonuna ulaşmaya hazırlandınız. Ancak, hepiniz size uygun olan zamanda kendi atlama rampanızın sonuna geleceksiniz. Komşunuzla aynı günde olmayabilir, aynen dünyanın öbür ucundaki birisiyle aynı zamanda olmayabileceği gibi. Bulunduğunuz yerde ihtiyacınız olacaklar için hazırlandınız.

Ama bir de şunu düşünün. Rampanın sonuna yaklaşıyorsunuz ama hala daha atmanız gereken bazı son safralar/yükler buluyorsunuz. Hayatınızın en iyi sıçrayışını ihtiyacınız olmayan yükleri taşıyarak yapmazsınız, değil mi?

Şimdi, bütün o gereksiz şeylere dolanıp telaş etmenize gerek yok. Sadece ona bakın ve şöyle düşünün: “Oh, o eski şeyler.” Ve bırakın, atın. Eğer onda gördüğünüz bir ders varsa dersi cebinize koyun, bavulu bırakın.

Rampadaki sıçrama noktası hızla size doğru geliyor. Atlamaya doğru eğilip yönelin ve ne kadar uzağa uçabileceğiniz konusunda kendinizi hayranlık içinde bırakın.

Bu mesajın kendilerine dokunmadığını hissedenleriniz için şunu söylüyoruz; ya atlayışınızı gerçekleştirdiniz, ya da daha rampaya giriş sırasındasınız. Bu zaman kimseye dokunmadan geçmeyecek, arada kimseyi atlamayacak. Bu dağdan yukarıya tırmandıysanız, bilin ki çok yakında atlama sırası size gelecek.

michael-hayboeck-of-austria-2016Her biriniz atlarken, aşağıdakiler muazzam uçuşunuzu görecekler. Onlara ilham vereceksiniz. Ve aranızda öğretmek için anlaşmaları bulunan pek çokları diğerleri tarafından aranıp bulunacaklar. Diğer pek çoklarınız ise bu anlaşmayı yapmadılar, bu da uygundur. Sizin için uçuşunuzun konuşmasına izin verin.

Bazılarınızın uçuşunuzun nasıl görünmesi gerektiği konusunda zihinlerinde bir resim var. “Şöyle olmak zorunda” Ve belki de haklısınızdır. Ama düşündüğünüzden çok daha farklı ve çok daha büyük olursa şaşırmayın. Ruhunuzun bunu yaşamasına izin verin. Söz veriyoruz, zekânızın, entelektüel beyninizin bundan haberi bile yok. Gezegene zekânızla ve entelektüelliğinizle gösteriş yapmaya gelmediniz. Peki, bazılarınız öyle. Ama böyle kişilerin de bu gibi mesajları pek okuduğunu görmüyoruz.

İşte bu yüzden bu resmi seçtik. Kayaklarınızın ön ucundan da öteye uzanarak sıçramanızın ve uçmanızın vakti neredeyse geldi. Her gün hazırlanın. Bu sizin olimpiyatınız.

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Yazinizi okuduktan sonra heyecanlandim.Bir okadar da guzel duygular icindeyim.Umarim ve de heyecanla bekliyorum ki Ulkemiz ve herkes icin umut verici guzel seyler olur.

    Liked by 1 kişi

  2. Merhaba,
    Mail kutumda sizden bir yazı geldiğini gördüğümde havalara zıplayasım geliyor. Çok heyecanlanıyorum. Bugün neler var acaba deyip içten bir gülümseme yayılıyor yüzüme. Yine heyecanla okudum bugünkü yazınızı. Kendimi atlayacaklar arasında hissettim. İçimi bir sevinç kapladı. Gözlerim doldu. Şükürler olsun.

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev

    Bu mesajların bana neler hissetirdiğini bir bilsen!

    Mesela yanımda olsan; içimden fışkıran o hissin suratıma yansımasını bir görsen, kanat takıp uçuşlarımı, pırıl pırıl düşüncelerin kafamın üstünde dolanışlarını, hayat çok güzel, yaşamak çok güzel, mucizeler gerçek diye sessiz haykırışlarımı :)))

    Tam da bunları yazarken bir şarkı başlıyor “Tutamıyorum zamanı”.
    Dinlerken fark ediyorum; eskiden beni paniğe sevk eden “zaman geçiyor, hayat bitiyor, elimden kayıp gidiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum” telaşından öyle uzaktayım ki artık. Çünkü eskiden beni esir alan düşüncelerin “AN”ımı kirletmelerine izin vermiyorum. Bugün Ankara’da harika bir hava var, bu da öğlen bana yol göründü demektir. Bu güzel havada, şükürle, derin aldığım her nefeste gülümseyerek, sizlere sevgilerimi yollayacağımı bilin lütfen.

    Konsey ve Ron Head’e, aracı olduğun, ortak olduğun, sebep olduğun için sana teşekkür ederim Mor Alev. Ve sevgili dostlar bir şekilde birbirimizi bulduğumuz için şükürler olsun.

    Günümüz güzel geçsin 🙂

    Liked by 2 people

  4. Ruhum kanat takmış uçuyor,yazınızı okurken içimde hissettiğim duygu bu.Çok sevinçli,heyecanlı,sabırsız ve harikalar diyarına gider gibi hisler içinde kalan ruhum mesajlar için konseye ve sizlere savgilerini gönderiyor ve bu arada kelimeleri toparlayayamayacak bir zihin dağınıklığı var tamamen sevinç ve özgürlük sarhoşluğundan.🙏❤️

    Liked by 2 people

  5. Sevgili Mor Alev,
    Gelen yazılarda eş zamanlılığı yaşamaya başlamak heyecan verici bir duyguymuş.Gerçekten son 2-3 haftadır kendimi tamda Düdüklü tencere gibi hissediyorum.İçimden aaa yeter hep arınma hep salıverme nerde ödül diye haykırırken ve sanki bir daha hiç mutlu olamayacakmış gibi hissederken buluyorum..Hiç neşeyi huzuru bulamayacakmış gibi.Ama kalbim herşey yolunda diyor ve salıvermem gereken şeyler önüme geliyor.Düdüklü tencereyi okuyunca rahatladım. çünkü insan böyle bir süreci yaşarken sanki herşey ters gidiyor gibi geliyor ama yaşadıklarının normal olduğunu duyunca koca bir ohh çekiyorsun.
    ben yaklaşık 7-10 gündür çakra dengelemeye yönlendirildim mediatasyonlarımda.demek ki benim için uygun olan bu şu sıralar.herkesin deneyimi farklıdır.ben tüm çakralarımdan yeni enerjilerimin pürüzsüz akışına yönlendiriliyorum.ve dünden beride meditasyon esnasında gittiğim mabedimin manzarası değişti.:)
    bu seferki çok daha özgür çok daha güzel çok daha huzurlu:)
    ve bugün bu yazı geldi.resimler ve yazı oyle güzel ki oyle umut dolu.insanın içini kıpır kıpır ediyor.

    ve buarada çevremde insanlar birer birer uyanıyor.bunu görmek bile muhteşem bir duygu.
    iyi ki varsınız.emeği geçen herkese teşekkürler
    hoşgeliyorsun yeni dünya 🙂

    Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  6. Bu yazıyı okuduğumda heyecanlanmak yerine rahatlık duygusu geldi bana.Daha çok evimde hissettim,sanki hep özlediğim ve beklediğim bi şeyi okumuş gibi.Ama ayırt edemediğim şey rampaya ulaşamamış olduğum mu yoksa atlattığım mı.İşte bu soruyu düşündüğümde bile bana gelen cevap şu oluyor:belki sen şuan zamanın olduğu bi evrende yaşıyorsun ama bil ki herkes aynı yerde bunun bi önemi yok.Sonra rahatlıyorum ve anla beraber tüm evreni insanlığı kucaklamışım gibi hissediyorum.Teşekkürler MorAlev.

    Liked by 1 kişi

  7. “İnsan uçurumun eşiğine gelmeden kanatları olduğunun farkına varmazmış..”diye bir söz okumuştum ve çok anlamlı bulmuştum..Bu sözü hatırlattı yazınız…Eşikte gibiyim;)) Çok teşekkürler..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.