Öngörüler – Konsey (Mesaj 50)

Bjorn Richter - Light within the earthBugün, “Öngörüler” (kehanetler) hakkında konuşacağız. Öngörülerin, hepinizin favorisi olduğunu (çok sevdiğinizi) biliyoruz. Ayrıca onların bu dönemde, tüm insanlığın umutlarını yükseltmek için kullanıldığından da haberimiz var. Ancak bu kategoriye, “ürkütücü uyarılar” şeklinde olan öngörülerin de dâhil edildiğini biliyoruz. Ve bunlar da, insanlığın üzerinde tam tersi bir etki yaratmak için kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra, pozitif gibi görünen birçok harika öngörülerden bazıları da, aslında bunların hayalini kurmaya başlayan kişilerin büyük bir hüsrana sürüklenmeleri için kullanılmaktadır. Şimdi bunların hepsinden bahsedelim.

Öncelikle, gerçek bir öngörünün ne olabileceğini açıklayalım. Sizin bakış açınızdan bakacak olursak gerçek bir öngörü, sadece mevcut olayların olası sonuçlarının gelecekteki uzantısı olabilir (mevcut bir olayın gelecekte nasıl sonuçlanacağı veya nasıl bir şekil alacağı.) Örneğin birisi, eğitimini azimli bir şekilde sürdüren bir kişiyi gördüğünde, o kişinin hayatının bir noktasında başarıyla karşılaşabileceğine dair bir öngörüde bulunması, herkesçe mantıklı bulunacaktır. Veya birisi bir kişinin, toplumun “hoş karşılamadığı” bir faaliyete katıldığını gördüğünde, o kişinin toplum tarafından eleştirilebileceğine dair bir öngörüde bulunması da, herkesin aklına yatacaktır.

Ancak bizim bugün söyleşmek istediğimiz nokta ise şudur; Aynı olayların sebep sonuç uzantısı (gelecekte ortaya çıkabilecek durumu) öylesine geniş çaplı, öylesine dağınık (birbirinden alakasız) ve kısa sürede tezahür etmekten öylesine uzak olabilir ki, sonucun kendisinin bile olayla hiçbir bağlantısı kalmaz ve bu nedenle şu anda algılanamaz. Hatta ortaya çıkan sonucu doğuran nedenler öylesine birbirinden alakasız olabilir ki, kişi olayla bağlantısını zar zor görebilir. Ayrıca bu sonuçlar, bireyin pek çok yaşamları boyunca biriktirdiği ve sizin karma dediğiniz, inanılmaz sayıda sebepleri de içerebilir.

Sizler genellikle bu ‘karmik’ nedenlerin, sadece negatif şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa pek çoğunuzun ne kadar çok pozitif karma biriktirdiğini görseniz inanamazsınız.

Hele bir de, hepinizin sayesinde “insanlığın kumbarasında” birikmiş olan akıl almaz sayıda harika pozitif karmik nedenleri düşünün. Ve bunların hepsi, sadece bir tür “sihirli anahtar” tarafından ortaya çıkarılmayı bekliyor.

Evet, Dünya’nızın şu anda içinde bulunduğu durum tam olarak budur. Şimdi de aklınızdan, “Acaba anahtar nedir? Anahtar nedir?” sorusu geçiyordur.

Bunun cevabı sizi çok şaşırtacaktır. Ya da son birkaç yıldır ne söylediğimizi anlamış olan kişiler, bu cevaba şaşırmayacaklardır.

Anahtar sizsiniz!

Evet, mesajımıza ‘sebeplere dayalı olarak ifade edilen bir öngörünün değişmeyeceğini’ söyleyerek başlamıştık. (Mevcut sebeplere, yani olaylara bakılarak yapılan öngörüler herkese mantıklı geleceği için farklı öngörüler olmayacaktır. Görünen köy, kılavuz istemez misali…)

Ve bu kadar yana yakıla arzu ettiğiniz bir Dünya’yı size tezahür ettirten sebep de, sizin yüksek titreşimli bir bilince yükselmiş olmanızdır. (Yüksek titreşimli bir bilince eriştiğinizden dolayı, yeni Dünya’nın gerçekleşmesi için kesin bir sebep oluşturdunuz. Ve bu sebebe dayalı olarak da yeni Dünya’nın tezahür edeceği öngörüsü, mantıklı bir öngörü olacaktır.)

Peki, bunca zaman sonunda, hem de bilincinizi yükseltmek için katlandığınız bu kadar acı ve çabanın sonucunda, hayatınızın gidişatını değiştirebileceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Tabii ki hayır. Madem hayal edemiyorsunuz, o halde gelecek için sizin öngörünüz nedir?

Aranızda, şu anda “dünyanın sonunun” geldiğini ‘öngören’ sahte peygamberler bulunmaktadır. Tüm insanlığın bugüne kadar inşa ettiği şeyin bu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Eğer birileri bunu istiyorsa, alsınlar o zaman. Eğer buna inanmayı seçiyorsanız, bir şekilde buna sahip olacaksınız.

Çok şükür ki bu kişilerin yanı sıra, şimdiye dek hiçbirinizin deneyimlediğine dair en ufak bir anısı bile olmayacak kadar harika bir Dünya’yı hayal eden, sizler gibi milyonlarca, milyonlarca insan var. Büyük bir çoğunluğunuz, her gün bu umut doğrultusunda yaşamak için çaba sarf ediyorsunuz. Peki ya siz, insanlığın bugüne kadar inşa ettiği şeyin Yeni Dünya olduğunu mu düşünüyorsunuz? Şayet siz buna inanmayı seçiyorsanız, öyleyse bir şekilde o harika Dünya’yı zaten deneyimleyeceksinizdir.

Bu işlerin nasıl yürüdüğünü şimdi anladınız mı? Sizler, yaptığınız ve sonra da göreceğiniz gerçekliklerin ortak yaratıcılarısınız.

Çok uzun olmayan bir zaman önce böyle bir açıklama, yapılabilecek en saçma şey gibi görünürdü. Ama bugün bu açıklama karşısında çoğu yerde artık “biraz önce söylediğin şeyin saçma olduğunu düşünüyorum” manasında kaşlar kalkmıyor. Ne kadar çok ilerlediğinizi görüyor musunuz?

Şimdi yine öngörüler konusuna geri dönelim. Haydi, birkaç öngörüde bulunalım. Sizlerin dürüstçe, ciddiyetle ve tüm insanların en yüksek hayrına olacak şekilde kalbinizin derinliklerinden gelen öngörülerinize karşılık, biz de sizin bu öngörülerinizin gerçekten tezahür etmeye başlayacağını öngörüyoruz.

Dünya’nızın “aşağı doğru” hareketi durdurulmuştur. Ve yukarı doğru çıkışı, istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

İçinizdeki “inanç motorunuzu” ateşleyin. Yani, sevin. En iyisini bekleyin. Gerçekleşeceğine inanın. Bağışlamanız gereken ne varsa bağışlayın. Kısacası, “bunu yaptığınızda değişim gerçekleşecek” diye öğrendiğiniz ne varsa, her şeyi yapın. Arzu ettiğiniz şeyin yanında olun. Bir şeylere “karşı olma” zamanı geçti. Geleceği kalbinizle öngörün. Çünkü geleceğin oluşacağı yer kalbinizin içidir.

Biz sizin başarınızı öngörüyoruz.

Bu mesaj için Ron Head ve Konsey’e ve çevirisi için Mor Alev Dostuna çok teşekkür ederiz. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

  1. Bu daha dün St.Germain’e ait bir kanallık çevirisinde okuduğum “düşünenler” ve “bilenlerin” oluşturduğu iki ayrı dünyanın eşzamanlı olarak varolduğunun farkedilişine dair tespite çok benziyor.Gerçekten etkileyici,teşekkürler.

    Beğen

  2. Teşekkürler, içimde hep ama hep inandığım şeyin teyit ediliyor olması beni biraz daha güçlendirdi.
    Yüreğinize sağlık.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.