Sizler, Dünya Üzerinde Olumlu Ve Sevgi Dolu Değişimleri Körükleyecek Sevgi Gücüne Sahipsiniz – Natalie Glasson aracılığıyla Periler Alemi

green natureArkadaşlar, Mayıs ayında bu burada ilk defa bir peri mesajı yayınladığımda nasıl bir tepki geleceğini bilmiyordum. Sizler adeta kutlama havasında o kadar çok mesaj ve yorum yazdınız ki, inanamadım. İşte şimdi tabiatın dengesini yeniden kurmakla görevli perilerden hem bizim onlara daha verimli bir şekilde yardım edebilmemiz için, hem de kendi yükselişimizi hızlandırmak için önerilerle dolu bir mesaj geliyor.  İçinde çevreye, bitki örtüsü, denizler, akarsular ve her çeşit hayvana yardım etme ihtiyacını hisseden arkadaşlar, bu mesaja dikkat edin. Her zamanki gibi Mor Alev Dostuna, Natalie Glasson’a ve Perilere çok teşekkürler.  Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Dünya üzerindeki dönüşümün ve Yaratan’a olan farkındalığın hızlandığı bu kutsal dönemde, Periler Âleminin Sevgi’sini sizinle paylamak ve sizleri selamlamak için geldik.

Periler Âlemi olarak, sizlere ve Dünya’ya bu dönemde destek olduğumuzu bilmenizi ve anlamanızı rica ediyoruz. Bütün Varlıklar gibi biz de, Yaratan’ın mesajlarını, Yaratan Bilincini ve tohumlarını size iletiyoruz. Özellikle de, tüm Dünya’ya, Toprak Ana’ya ve Doğa Âlemlerine, her şey olan Yaratan’ın tohumlarını ekiyoruz.

Sizlerin doğal yeteneklerinizi ve odaklandığınız her şeye, Yaratan Bilincini tohumlama içgüdünüzü, uyandırmak istiyoruz. Sizin inançlarınıza açık ya da kapalı olsunlar, sizler her Varlığa Yaratan’ın Bilincini, Işığını, Sevgisini ve Titreşimini yaymaya, demirlemeye ve iletmeye muktedirsiniz.

Bu iddialı bir açıklamadır. Ama gerçektir. Bu özelliğiniz, sizlere güç sağlamaktadır. Sizler, Dünya üzerinde olumlu ve Sevgi dolu değişimleri körükleyen Sevgi gücüne sahipsiniz. Ancak bu bir bireyin ya da bir ruhun, sizinle aynı fikirde olması için, bilincini değiştirmesi gerektiği anlamına gelmez. Bu daha çok, onların zihinlerinde ve benliklerinde, yeni bir uyanışı, bilgeliği ve kutsal farkındalığı teşvik etme amacıyla, Yaratan Sevgisini paylaşma yeteneğine sahip olduğunuz anlamına gelir.

Dünya ve insanlık ile birlikte çalışan Periler bile, Dünya’nın ve insanlığın içinde, sizlerin “inatçı ya da sabit fikirli” benzetmesi yaptığınız enerjilerle karşılaşıyoruz. Biz bu alanlara çok önem veriyoruz. Ve Işığı, Sevgi’yi fark etmeleri umuduyla, kendi Işığımızı çoğaltarak daha da derinlere demirliyoruz. Fakat bu her zaman mümkün olmuyor. Çünkü bazı enerjiler sadece, İlahi zamanlama veya hazır olma durumuyla değişiyor. Ancak yine de sizlerin, Işık tohumlarını derinlere demirleyerek, değişimi tetikleme yeteneğinizin olduğunu, bilmenizi isteriz.

Bu yeteneğiniz, enerjileri, insanları ya da olayları manipüle etmek veya onların üzerinde güç kullanmak gibi bir şey değildir. Cömertliğiniz sayesinde, Yaratan’ın güzelliğinin bir kez daha tezahür etmesi ve form bulması için, zemin hazırlayabileceğinizi bilmektir.

Gerçekliğiniz içinde, sizlerin de inatçı enerjilerle karşılaştığınızı biliyoruz. Aslında bu gibi enerjiler, Dünya üzerinde güçlü ve çok gerekli değişimleri yapmak için, cömertliğinizi sergileyebileceğiniz fırsatlardır. Şayet karşılaştığınız her inatçı enerjinin içine Yaratan’ın tohumunu ekerseniz, o zaman bizler de negatif, nahoş ve farkındalık taşımayan enerjilerin bağlarını çözer ve onları kolaylıkla dönüştürebilmek için, Yaratan’ın Işığına taşırız.

İnatçı enerjiler; korku, olumsuzluk, istismar, kontrol etme, yanılsama ve yoksunluk gibi, aslında Yaratan’ın gerçekliğinden ve güçlenmesinden hoşlanmayan bir duygu olarak algıladığınız her türlü enerji olabilirler.

Bu tür enerjileri, insanlarda, kendinizde, medyada, Yeryüzünde, toplumlarda ve olaylarda görebilirsiniz. Engel gibi görünen, ama aslında herkesin bir yaratıcı olduğuna dair büyük bir uyanışı tetikleyen bu tür inatçı enerjileri fark edeceğiniz, birçok alan vardır.

Dolayısıyla, Yaratan’ın Işığını ve Bilincini yayabileceğiniz çok fazla fırsatlar olduğunu, bilmenizi isteriz. Özellikle, Dünya’daki acıya ve dengesizliğe neden olan insanların gereksiz ve bencil arzuları sebebiyle, Yeryüzünde ve doğal Âlemlerde büyük stres deneyimlenen alanlar vardır.

Artık, Varlığınızın her sureti ve duyularıyla, “cömertlik” kelimesinin manasını anlamanızın zamanıdır. Yaratan, bolluk ve bereketin kesintisiz, rahatça ve bolca akabilmesi için, kendi enerjilerini sürekli yenileyerek, büyük bir cömertlik sergiler.

Yaratan’ın cömert doğasını, içgüdüsünü ve Öz’ünü aynen yansıtarak, Dünya’daki yolculuğunuzu sürdürmenizin vaktidir. Bu şekilde, sadece inatçı enerjileri uyandırmakla kalmayacak, aynı zamanda Yaratan’ı içinizde ve çevrenizde daha fazla somutlaştırmış olacaksınız. Bunun yanı sıra, çoğu bireyi hayattayken Yaratan’ı deneyimlemekten uzak tutan eksiklik duygusunun titreşimlerini ve mevcudiyetini de, feshetmiş olacaksınız.

Cömertliğiniz, fiziksel olarak sahip olduğunuz bir şeyleri, başkalarıyla paylaşmaktan kaynaklanmaz.  Yaratan’ın Gerçekliğinin, Sevgi’sinin ve Mevcudiyetinin daima farkında olan, gerçek Varlığınızıpaylaşmaktan gelir. Bu da iddialı bir ifadedir. Çünkü paylaştığınız, sahip olduğunuz bir şey değil de, ne olduğunuzdur (ilahi Varlığınız). Ve bu davranışınız aynı zamanda, cömertliğinizin ortaya çıkmasını tetikleyen kendi gerçekliğinizi de tanımaya istekli olduğunuzu gösterir.

Cömertlik sergilemek, içinizdeki etkili ve Yaratan’ın yaşam gücü enerjisi ile dolu olan saf enerjinin kabararak, Varlığınızdan dışarı çıkmasına ve nerede ihtiyaç varsa, oraya bir tohum gibi ekilmesine benzer. Bu işlem,  herhangi bir talepte bulunmadan ya da karşılık beklemeden gerçekleşir. Bizlerin de, teşvik etmek istediğimiz ve desteklediğimiz, Varlığınızın içindeki bu tür cömertliktir.

Kendinizin, cömert ve Yaratan’ın Işığını ve Bilincini yansıtan bir Varlık olduğunuzu kabul etmenizi ve bu bakış açısını sabitlemenizi rica ediyoruz. Böylece, Yaratan’ın sonsuz akışıyla bağlantıda olacak ve bu muazzam dönüşüm sürecinde, ilahi hizmette kalmanızı sağlayacaksınız. Ayrıca, Yaratan’ı Dünya’da somutlaştırma konusunda, kendi enerjilerinizin sizde kolaylık duygusu yarattıklarını fark edeceksiniz. (Dünya’da, Yaratan’ı somutlaştırmanın kolay olduğunu, hissedeceksiniz.) Sanki tüm kısıtlamalarınız ve korkularınız yok olmuş gibi olacak.

Sizlere bir “çağrı” önermek istiyoruz;

Periler Âlemi,

Sizleri, tüm Sevgim ve açık kalpliliğimle, desteğinizi, Sevginizi, İlahi Enerjinizi ve Bilincinizi benimle paylaşmanız için çağırıyorum. Varlığımın içinde mevcut olan Yaratan’ın doğal cömertliğini etkinleştirmem ve deneyimlemem konusunda, bana yardım edin.

Kendimin, Yaratan’ın cömert bir ifadesi olduğunu biliyorum ve kabul ediyorum. Bu ifade ile tüm sabit ve inatçı enerjilerin yanı sıra, kendi içimde, başkalarının, olayların ve Dünya’nın içinde var olan eksiklik duygusunu çözüyorum.

Ben, Yaratan’ın cömert bir ifadesiyim. Yaratan’ın içimden cömertlikle akmasına ve tüm gereksiz enerjileri aydınlatmasına ve Işığa dönüştürmesine izin veriyorum.

Periler Âlemi; lütfen bana, benliğimde mevcut olan “Yaratan’ın doğal cömertliği” ile uyumlu bir şekilde davranmayı öğretin ki, içimdeki Yaratan’ın tohumlarını ilham geldiğinde uygun alanlara ekebileyim.

Bu şekilde, kalbimin kolayca aktive olacağını ve derin bir Sevgi coşkusunun içimden yükselerek, kalp çakramda ifade bulacağını ve gereken yerlere akacağını biliyorum.

Yaratan’ın etkin ve bereketli Işığını uyandırmak için paylaştığım bu enerji; bilinç, kodlar, enerjisel kalıplar ve dönüşüm Işığı ile tohumlanacak.

Bahşettiğiniz bu lütuf için teşekkür ederim.

Bu “çağrıyı” üç kez tekrarladıktan sonra, sakince oturun ve bize, yani Periler Âlemine, sizi sarmalamamız, enerjileriniz ile çalışmamız ve bu oluşumu desteklememiz için, izin verin.

Sizler, Yaratan’ın cömertliğini sergileme yeteneğini içinizde barındırmakla, sanki bir “dölyatağı” vazifesi de görüyorsunuz. Varlığınızın içinde öyle güçlü bir Işık titreşimine sahipsiniz ki, Yaratan’ın bir dönüşüm veya ilham tohumu içinize yerleştirildiği zaman, o tohumun ürün vermesini sağlayan enerjiyi besleyebilir ve büyütebilirsiniz.

Bu yeteneğinizden dolayı, Toprak Ana’nın da içinde mevcut olan kutsal alanı, yani “dölyatağını” beslememiz ve geliştirmemiz için, bize yardım etmenizi rica ediyoruz. Bu kutsal alanda, Yaratan’ın Gücü ile Toprak Ana’nın Öz’ü kuluçkalanır ve Dünya üzerinde tezahür bulur.

Toprak Ana, kendi Yüksek Suretlerine ve Yüksek Benliğine dönüşüyor. Onun enerjileri, aynı sizinki gibi, sürekli değişiyor. Bu da onun, kendisini topraklama işlemini zorlaştırabilir. Toprak Ana’nın dölyatağının ya da kuluçka haznesinin beslenmesi ve oluşması için, topraklanması gereklidir. Fiziksel Varlıklar olarak sizlerin de Ruhlarında, Yaratan’ın Gücü’nün kuluçkalandığı ve ürün vermesinin sağlandığı aynı dölyatağı veya kuluçka haznesi, bulunmaktadır.

Cömert enerjilerinizi Toprak Ana’ya göndermeniz ve paylaşmanız konusunda, sizleri teşvik etmek istiyoruz. Bu dönemde KENDİSİ Yaratan’ın güzelliğine dönüşürken, kuluçka haznesinin titreşimlerini yükseltebilmesi ve yenileyebilmesi, enerjilerini topraklayabilmesi için, ona destek vermenizi arzu ediyoruz.

Aslında ne kadar çok insan, cömert enerjilerini ve Sevgi’sini Toprak Ana’ya gönderir ve onun “kuluçka” suretine bağlanırsa, o kadar çok Yaratan bilincinin tohumları, onun kuluçka haznesine ekilmiş olacaktır. Sizler, Yaratan’ın tohumlarındaki bilincin farkında olmasanız bile onlar, Yeni Sevgi Çağı’nın bilincini içlerinde barındıracaktır. Bu Yeni Sevgi Çağı; Toprak Ana, Dünya, Doğa Âlemleri ve hücrelerinin derinliklerinde oluştuğundan dolayı, İnsanlık sayesinde doğacaktır.

Sizleri desteklemememiz ve rehberlik yapmamız için, Meditasyonlarınız sırasında Periler Âlemini çağırın. Varlığınızdaki Yaratan’ın cömertliğini aktive etmenize, yardımcı olmamızı isteyin. Ve şöyle söyleyin;

Ben artık, Yaratan’ın cömert bir ifadesiyim.

Varlığımın içindeki büyük gerçek ve Sevgi alanında, Yaratan bilincinin bir tohumu olarak, Toprak Ana’nın ihtiyacı olan ve Dünya’daki tüm Varlıkların hücresel derinliklerinde Yeni Sevgi Çağı’nı oluşturacak Yaratan bilincinin tezahür etmesi için gereken, Enerjiyi, Bilinci, Sevgiyi ve Titreşimi yayıyorum.

Bu hizmeti verebilmem için, lütfen beni şimdi destekleyin. Teşekkür ederim.

Sadece Toprak Ana ile olan sabit bağlantınızı hissedin ve Yaratan’ın cömert bir ifadesi olarak, Toprak Ana’nın ihtiyacı olan her şeyi onunla paylaştığınızı bilin.

Bizler, Dünya’nın yükselişinin her yönünü desteklemek için buradayız.

Periler Âlemi.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. SEVİNÇLE “SALIVERİN GİTSİN ESKİ DÜŞÜNCELERİ” BUGÜNKÜ YAZINIZI OKURKEN
    NE KADAR DOĞRU GERÇEKTEN UYGULADIKÇA O KADAR İÇİNDE OLUYOR İNSAN
    ZATEN HEP BÖYLE İDİ VE BİZ YENİDEN FARK ETTİK O KADAR DOĞAL Kİ
    SEVGİ İLE KENDİMİZ OLMAK İÇİN SİZİN YAZILARINIZ VE ENERJİNİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERKEN DİLEKLERİMLE AKIŞTA BU YAZINIZ GELDİ BİR PERİ KIZI ELİYLE MOR ALEVDEN PERİ YAZISI ALLAHIM NE MUHTEŞEMSİN DEDİM
    GÖNÜLDEN SEVGİLERİMLE SONSUZ TEŞEKKÜRLER MOR ALEV

    Beğen

  2. Teşekkürler Mor Alev
    Teşekkürler Periler Alemi
    Ne güzel Tam zamanında geldi bu mesaj bende tamda doğayla iç içe olduğum muhteşem köyümüzün doğa krallığındayım çok şükür 🙂
    Onları doğada hissetmek sonsuz bir huzur…
    Saygılar sevgiler ❤

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.