2/2/2022 – 22/2/2022: Denge, Uyum ve Yaratım Portalı

Sevgili Bilge Baykuşlar, kutsal geometriyle şekillenen matematiksel bir evrende yaşıyoruz ve rakamlar bu evrende yaratımın anahtarlarını taşıyor. Her sayı kendine özgü bir frekansla titreşirken, farklı kombinasyonlarla bir fizik formülü ya da kimyasal tepkime gibi değişimi ve dönüşümü getiriyorlar. 

2022 özellikle 2 rakamı ve 22 usta sayısının vurgulandığı olağandışı, çok kudretli ve büyük olasılıklarla gelen bir titreşime sahip.

Şubat 2022 ise bir İkiler Festivaliyle güncellenmemize, yükselişimize, dengemize ve yaratımımıza aktivasyonlar sunuyor. Enerji girişi 2/2/2022 günü başlıyor, 22/2/2022’de zirve yapıyor ve bütün bir sene etkili olacak kadar güçlü.

Beş adet 2 ile başlayan Şubat enerjisi giderek yoğunlaşarak bizden denge, iş birliği, uyum, ilişki konularına eğilmemizi talep ederken, bu alanlarda değişime ve sevgiye açık olduğumuzda usta sayı 22 devreye girerek yaratımımızda şimdiye dek hiç deneyimlemediğimiz kadar büyük başarılarla hayretler içinde kalmamıza yol açabilir! 

Şöyle düşünün, 1 önemli bir rakamdır. Gerçek BEN enerjimizle alakalıdır. Başlangıçtır, tektir ve birlik bilincini simgeler. Yani 1 ben, benim seçimlerim, benim yaratımlarım, bütünlük ise, 2 sen ve ben, bizim ortaklığımız, bizim dengemiz, uyumumuz, bizim birleşip bir bütün yaratmamızdır. Elbette dışarıda bütünlük, denge ve uyum için iç denge ve uyum şarttır. Böyle bakıldığında 22, 11-11’in birlik bilincinin fiziksele ve günlük hayatımıza uygulanmış halidir.

Kısaca Şubat ayının 2’ler enerjisi, dış yaratımı içimizdeki dünyaya bağlayan inanılmaz yüksek potansiyel getiriyor. 22 ve bunun defalarca tekrarlanması ultra güçlü bir yaratım enerjisini anlatıyor. Bir anlamda 2 ve tekrarları diyor ki; “Birlikte çok daha güçlüyüz! Birlikte harika şeyler yaratabiliriz!”

Bugünlerde oldukça fazla 2 ve 22 göreceğiz, yazacağız hatta bu rakamların altına bir makbuz ya da dilekçe bile olsa imza atacağız. İşte böyle ikiler gördüğünüzde birkaç saniyeliğine iç ve dış dünyamızın nasıl birbirine bağlı olduğunu, nasıl birbirlerini yansıttığını ve tamamladığını düşünmeye vakit ayırın. Bu aynı zamanda kendi içimizdeki ben ve yüksek benlik ilişkisini ve/veya dışımızdaki ilişkileri güçlendirmek için cesaretlendirici bir işaret olabilir.

İlişkiler

Bu ayın enerjisinde 5D astroloji, numerolojiyi destekliyor, 2 rakamının zıtlıkları bir araya getirip dengeyi desteklediği bu dönemde Mars ve Venüs buluşuyor, bu birleşme ortalama iki yılda bir olur, çok da özel değil. Ama bir de şöyle düşünün, çok uzun zamandan beri ilk defa bu ikili hemen ayrılmak yerine, bir ay birlikte ilerleyecek. Tıpkı gördüğümüz en mükemmel ortaklıklar gibi aynı yolda ortak hedefe yürürken birbirlerini tamamlayacaklar.

Ah, evet, hemen aklımıza romantik ilişkiler geliyor. Neden olmasın?  Eğer iç dengenizi sağladıysanız, sahip olduğunuz romantik ilişkilerde çok daha büyük bağlantılar hissetmeniz ve bir arada bir takım yeni başlangıçlara karar vermeniz mümkün. Veya yine iç dengenize özen gösteriyorsanız ama henüz o özel kişi hayatınıza girmemişse, bu enerjide o çok özlediğiniz ilişkiyi yaratıma sokabilirsiniz. Unutmayın, denge ve uyum çok önemli, ilişkilerin olmazsa olmazı ise özsevgi.

Yaratım ve Bolluk

22, 11’in ilhamını ve 4 enerjisinin pratik ve düzenli doğasını bir arada taşır. Sınırsızdır ama disiplinlidir. O bir düşünceyi görür ve yeryüzüne indirir. Büyük fikirler, büyük planlar, idealizm ve sağlam özgüven bu sayının özelliklerindendir. Bu bazen bir grubun bir araya bir amaç için gelip birlikte büyük güvenle ilerlemesini de anlatır.

22, bize yaratım fırsatları sunar ama öylesine yaratım değil, “usta” yaratım fırsatları: Enerjinin dört katı, gücün dört katı ve bildiniz, sorumluluğun da dört katı. Ustalık enerjisi, içinde güvenilirlik, dürüstlük, sağlam temel ve yapı niteliklerini taşır. Bu enerji için önce detaylı bir plan yapmak, bir mimar gibi milimetrik ölçümlerden sonra harekete geçmek gereklidir. Bir diğer deyişle, bu enerjide bitmiş projenin görüntüsüne odaklanıp her detayı düşünmeliyiz. Oyalanmalar, dalga geçmeler, karardan kaçınmalar, sürüncemede bırakmalar, odaklanmamış zihin bu müthiş yaratım enerjisini boşa harcamak demektir.

22 enerjisinde önemli şeylerden biri düşüncelerine sahip çıkmak ve içinde dengeli olmaktır. Denge ise huzuru, huzurlu yaratımları çeker. Hatta bu ikisi dengeyi bulduğunuz anda hayatınızda beliriverir.

22 enerjisi insanlığın ihtiyaç duyduğu yardımın gelmesi anlamına da gelir. Bu enerjiyle insanlığa gerekli içgörü, cesaret ve güven doğal olarak akar. İnsanlığın üzerine düşen tek şey ise ona kulak vermektir.

Ben bu ayın ikilerinden faydalanarak kolektifin hayrına niyetler, fikirler ve yaratımlara kendimizi açmanın en faydalı tavır olacağına inanıyorum.

Bilge Baykuşlar, isterseniz toparlayalım: 

  • Bu ay dengenize özellikle özen gösterin ve hayatınızdaki dengesizlikler için ilahi çözümlere açık olduğunuzu ilan edin.
  • Bu ay ikili ilişkilerde de denge önemli. Sınırları orta noktaya getirmeye çalışın, onları aşmamaya ve aşılmamasına dikkat edin. Bunun için alma-verme dengelerinize, karşılıklı özgürlük ve bağımsızlığınıza tarafsızca bakın. Özellikle ilişkinin saygı niteliğini destekleyin. Bütün bunları pekiştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
  • İkili ilişkiler, romantik olsun ya da olmasın, iş ortaklıkları ve her türlü iş birliği büyük bir olumlu etki altında olacağı için bu konularda atılım, ilerleme ve yenilikler çok mümkün. Hatta uyumlu, yenilikçi ortaklıklar büyük başarılara imza atabilir.
  • Plan yapın. İlhamı değerlendirin. Ve dengeli bir temelden çıkarak harekete geçin! Hatırlayın bu mimari bir enerji, yapının temeli dengeli ve sağlam olmalı. Bu enerji ilhamı değerlendirdiğinizde büyük kazançlara giden yolu gösterecektir.
  • Her zamankinden daha yüksek yardım enerjisi de burada. Çaresizlik, umutsuzluk, bıkkınlık, yorgunluk gibi olumsuz hisler ise dengenin bozulduğunu haber veren işaretlerimizdir. Bunu hissettiğinizde kendinizi yardıma açın, yardım talep edin. Melekler, rehberler, tabiat, dostlar, mutlu tesadüfler, sizin yardımınız nasıl gelirse gelsin onu kucaklayın – ve tabii ki söylememe gerek yok, ama yine de ekliyorum – yardıma şükredin.
  • Denge ve uyum fiziksel şifanın da temellerinden biridir. Dolayısıyla bu enerji, bedenlerimize, Gaia’nin fiziksel bedenine ve üzerinde yaşayan tüm canlılara iyileştirici etki yapma potansiyeli taşıyor. Siz de egzersiz, beslenme, uyku, yeterince sıvı alma konularında kendinizi gözlemleyin ve gerekiyorsa alışkanlıklarda değişime gidin. Bu enerji size yardımcı olacaktır.

Bu portal gün geçtikçe güçlenirken, özellikle 22 Şubat’ta bireyden yükselip bütüne odaklanacak, insanlığa, havyanlar alemi, bitkiler alemi, en ufak bakteriden en büyük topluluklara, dünyanın ta kendisine, içine ve dışına, ve en sonunda onun da ötesine. Dolayısıyla her geçen gün dualarınızın, niyetlerinizin ya da düşüncelerinizin sadece kendinizle veya yakın çevrenizle alakalı olmadığını, giderek çok daha kitlesel ve bütünsel hale geldiğini de gözlemleyebilirsiniz. Bu enerji Birlik/Birliktelik Bilincine büyük katkılarda bulunup yükselişimize hızlandırıcı etki yapacaktır.

Bu sene ise hatırlarsanız Koşulsuz Sevgide titreşiyor (222 – 6). Bu enerjilerin hepsi birbirini tamamlıyor.

Yukarıda anlattıklarımın hepsi iç dengemize ve iç uyumumuza bağlı olduğu için bu zamanda siz Bilge Baykuşların çok sevdiğini bildiğim bir dengeleyici meditasyonu tekrar hatırlatmak istiyorum:

Huzur – Sevgi – Birliktelik Bilinci Meditasyonu

Bu meditasyon sırasında özellikle de ilk üç adımda nefesinizi burnunuzdan alıp ağzınızdan verebilirsiniz veya daha rahat edecekseniz nefesi burnunuzdan alıp yine burundan verin. Oturmanızı ve ayaklarınızın yere basmasını öneririm, böylece imgelemek daha kolay olacaktır. Ama siz nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonu seçebilirsiniz.

  • Gözlerinizi kapayın ve ayaklarınıza odaklanın. Ayak tabanlarınızdan doğru nefes aldığınızı düşünün. Derin bir nefes alın. Nefes yükselsin, yükselsin ve başınızın tepe noktasından verdiğinizi düşünün. Bunu üç defa tekrarlayın. Yeryüzü enerjisiyle, toprakla bağlantı kuruyorsunuz.
  • Şimdi tam tersi yöne, başınızın tepesine odaklanın. Başınızın üzerinden doğru nefes aldığınızı düşünün. Derin bir nefes alın ve o nefesi aşağıya, ayak tabanlarınıza kadar taşıyın. Üç defa tekrarlayın. Kozmik enerji akışıyla bağlantıya geçiyorsunuz.
  • Şimdi biri aşağıdan biri yukarıdan gelen iki enerji içinizden akarken, kalbinize odaklanın. Belki kalbinizin üzerine elinizi koymak istersiniz. Ya da ellerinizi olduğu gibi bırakırsınız, rahat ve gevşek. Hangisi size daha uygun geliyorsa doğrudur. Kalbinizden doğru nefes alın ve verin.

Şimdi üç kavramı düşüneceğiz ve tek tek bu üç enerjiyi bedende titreştireceğiz.

  • HUZUR – Huzuru düşünün. Huzuru hissedin. Huzur olun. Bütün bedeninizde huzurun dingin ve rahat hissini dolaştırın. Belki sizi huzurlu hissettiren bir yer ya da bir olayı hatırlarsınız veya düşlersiniz. İçinizden geleni kabul edin. Biraz bu noktada kalın.
  • SEVGİ – Şimdi sevgiye odaklanın. Sevgiye odaklanmak için en sevdiğiniz insanları, evcil hayvanınızı, en sevdiğiniz yerleri, sevildiğinizi hissettiğiniz anıları veya bir bebeğin anne kucağında hissettiği hisleri düşünebilirsiniz. Sevginin titreşiminin huzurdan biraz daha farklı olduğunu da hissedeceksiniz. Bu titreşimin bedeninizin tamamına yayılmasına izin verin. Kaslar, hücreler, moleküller sevgiyle titreşene kadar bu enerjide oturun.
  • BİR OLMAK – Hepimizin ve her şeyin, bütün bir evrenin bir olduğu gerçeğine odaklanın. Siz tabiatla birsiniz, çevrenizdeki katı görünümlü eşyalar, belki esen rüzgâr, belki uçan kuş… Gezegenle birsiniz. Gezegenin içerdiği herkesle, her varlıkla birsiniz. Ve daha da genişleyin, güneşle birsiniz, yıldızlarla ve evrenle, meleklerle ve Yaratan’la… Bunu hissedin. Buna odaklanın. “Var Olan Her Şey’le birim.” İçinize bu çok farklı enerji karışımın yayılmasına izin verin. Güveni hissedin. Bir olmanın özgürlüğünü, her zaman sevildiğinizi bilmenin rahatlığını… Bu noktada oturun. Keyfini çıkarın.
  • Doğal ritmin sizinle çalışmasına izin verin. Bırakın ne oluyorsa olsun. Sadece birkaç dakikalığına kontrolü salıverin.
  • Şimdi eğer isterseniz, bir soru sorun. Cevabını duymaya çalışmayın. Cevabı duymaya çalışmak onu engelleyebilir. Örneğin, “Bu ay/bu hafta/bugün ne bilmeye ihtiyacım var?” diye sorabilirsiniz. Hisler, görüntüler, bir takım anahtar kelimeler ya da doğrudan bilgi akabilir. Akmasa da olur. Yanlış yaptığınız bir şey yok. Rahatlayın. Gün içerisinde ya da daha sonra birtakım aydınlanmalar yaşayabilirsiniz veya aklınıza yeni fikirler, yeni çözümler gelebilir. Bazı kararlar alabilirsiniz. Herkesin sezgileri ve iç iletişimi farklı çalışır. İzin verin.
  • Herkesin kendine göre bir meditasyon çıkış vakti vardır. Süre üzerinde çok durmayın, unutmayın aslında zaman yok. Meditasyondan çıkarken bütüne teşekkür etmeyi, kalbinizi, enerjileri ve üzerinde yaşadığımız gezegeni, içinde bulunduğumuz güneş sistemini, evreni onurlandırmayı unutmayın.

İşte bu meditasyon bu kadar sade ve basit. Deneyin, hatta günlük alışkanlık haline getirin. Her seferinde çok daha güçlü bir meditasyon haline geldiğini, daha da fazla dengede kaldığınızı, güçlendiğinizi göreceksiniz. Akan bazı bilgilerle günlük hayatınızda çok daha fazla neşe-keyif-coşkuda kaldığınızı deneyimleyebilir hatta fiziksel kanıtlar da yaratabilirsiniz. Dengeli merkezden doğru yaratmak her zaman çok daha kolaydır!

Hepinize 22’lerin en olumlu etkilerini yaşadığınız bir Şubat ayı diliyorum.

©Mor Alev 2022


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com

HİZMETLER

3 comments

Yorumlar kapatıldı.