OLMAK

Sanatçı: John Holcroft

Yeryüzü alemi deneyiminiz nerede, neyle ya da kimle yaşadığınızla veya yaşamadığınızla, ne kadar çok şeye sahip olduğunuz ya da olmadığınızla alakalı değildir. 

Bu deneyim gerçekte kim olduğunuzu bulmanızla ilgilidir. 

Herhangi bir şey olma zorunluluğu ve sorumluluğunu salıverdiğinizde kendiniz OLMAYA yaklaşırsınız. 

Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.



Telif Hakkı©2022 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2022 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

4 comments

  1. Öyle iyi geldi ki, ”Herhangi bir şey olma zorunluluğu ve sorumluluğunu salıverdiğinizde kendiniz OLMAYA yaklaşırsınız.” sorumluluklarımdan ötürü en mükemmeli yapmaya çalışma halinin beni ne kadar yorduğunu, kendimden uzağa düştüğümün kafama dank etmesini sağladı, teşekkür ederim.

    Liked by 5 people

    1. Ben de gençliğimde kendimden kaçmak için böyle yüksek sorumluluklar aldığımı farkettim ilerleyen yaşlarımda

      Liked by 1 kişi

  2. Sevgili mor alev salivermek nasil yapilir?
    Bosvermi mi, baska tarafa bakmak mi
    Ben mesela seyirci olmayi da basaramiom yada”beni”ortadan cekmeyi
    Yazilarinizi okuyorum ama hayata gecirmekte cok zorlaniyorum

    Beğen

    1. Sevgili Lal, salıvermek yukarıda yazdığınız şeylerin hiçbiri değil maalesef. Bir şey yokmuş gibi yapamayız, buna salıvermek değil, bastırmak denir. Ancak o şeye farklı bir bakış açısından bakabiliriz, o şeyle ilgili olarak önyargılarımızı fark edebiliriz, o şeye tutunmayı bırakabiliriz. Salıvermenin tam karşılığı tutunmayı bırakmaktır, o şey isterse “iyi” olsun, önemli değil. Çünkü iyi ve kötü de görecelidir. Bu kavramı daha iyi açıklayabilecek iki yazım var, biri Trapez Etkisi https://moralev.com/2020/11/06/trapez-etkisi-yeniden/, diğeri ise Kancalar https://moralev.com/2019/07/07/kancalar-2/ Ayrıca, ana menüdeki yöntemler kategorisinde tamamen bu konuya ayrılmış bir bölüm var. Aradığınız yanıtlar için her zaman her yazının altında bulunan arama kutusunu, tüm yazılar başlığı altındaki kategorileri veya ana menüdeki sekmeleri kullanabilirsiniz. Sevgilerle

      Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.