Melekler: 2022’de Mutlu Yeni Siz!

Sanatçı: Asja Boros

Sevgili Bilge Baykuşlar, 2022’deki ilk dört günümüzü bitirdik. Hala daha büyük bir itici güç ve destek veren Oğlak süper yeni ayının ve her gün bize açılan yeni hayatın, yeni şansların enerjisindeyiz. Evet, şu anda yıl hiç de yeni gelmiyor olabilir hatta iyimserlik sinirlerinizi bile bozuyor olabilir. Olabilir. İnsanız. Ancak hatırlamalıyız, bugün yarını yaratıyoruz ve geçen yılki yeni yıl yazısında paylaşmış olduğum gibi;

“Bugün, dün sabırsızlıkla beklediğiniz geleceğin ta kendisidir.”

A. Hopkins

Yani dün bugünü yarattık, hep beraber. Eğer bugünden mutlu değilsek, neyi değiştirsek daha rahat, verimli, neşeli, sevgi dolu olacağımıza bakmalı ve derhal o değişim olmalıyız. Aynı şekilde, bugün de yarını yarattığımıza ve yarının bugünden kaynaklandığını düşünürsek, bugün biz kimiz? Ne olmalıyız? Ne yapmalıyız?

Melekler aşağıda bildiğiniz bir yöntemi yeniden öneriyorlar. Ama bu önemli bir hatırlatma.

Bugün beceremediniz mi, olsun, yarın sabah yeniden en başından başlarsınız. Her şey mahvolmadı, her zaman değişim şansı var. Bugün canınız mı sıkkın, olsun, sadece birazcık bile daha iyi bir düşünce seçseniz, adım adım daha iyi hislere uzanabilirsiniz, bu da sizi yeni çözümlere götürebilir. Sadece iyi hissetmekte kararlı olun yeter.

Gelin hep beraber 2022 sonunu şimdiye kadar yaşadığımız en iyi yıl sonu yapalım!

Mor Alev


Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Sizlerin yeni yılı kutlamanıza bayılıyoruz çünkü bu taze başlangıçlar yapabileceğinize dair devasa bir hatırlatma. Eski alışkanlıkları değiştirebilirsiniz. Yeni, çok daha destekleyici rutinler yaratabilirsiniz. Dolaplarınızı temizleyebilirsiniz – hem fiziksel hem de duygusal – ve kendinize yeni yönler işaret edebilirsiniz.

Elbette, bunu istediğiniz her zaman yapabilirsiniz ama sizler, insan ırkı kolektifi olarak bir yeni başlangıç noktasına işaret etmeyi seçtiğinizde, çok güzel bir enerji alanı yaratıyorsunuz. Bir umut alanı yaratıyorsunuz. Bir hayaller alanı yaratıyorsunuz. Daha mutlu, daha sağlıklı ve şimdiye kadar olduğundan çok daha iyisini yaratmak için kararlılık alanı yaratıyorsunuz. Bu günde, insan ırkı kolektifi olarak kendinize yeni, daha iyicil ve mutlu yönleri işaret ediyorsunuz.

Soru “2022 size ne getirecek?” değil, “Siz, 2022’ye ne getireceksiniz?” 2022’de olmak istediğiniz versiyonunuzu mu, yoksa hep olmuş olduğunuz halinizi mi? Alışkanlıklarınızı her defasında bir minik adımla değiştirecek misiniz, yoksa hep yaptığınız gibi mi yapacaksınız? Yeni ve güçlendiren tavırları deneyecek misiniz yoksa hep aynı sonuçları veren eski tavırları tutacak mısınız? Hayatınızda daha yumuşak, daha zarif bir gerçekliğin yaratıma girmesini sağlayan daha yumuşak düşünceleri mi seçeceksiniz, yoksa dünyanın size dikte ettiği düşünceleri mi? Sevgililer, her dakikada, olmak istediğiniz size doğru ilerleme şansınız var. 

Bu yeni senede ilk adımlarınızı atarken, kendinize sorun. “Bu yılın sonunda kim olmak istiyorum?” Kendinizi yılın sonunda ve geriye bakarken ve başarmış olduğunuz gelişimden gurur duyarken düşünün, sevdiğiniz, onur duyduğunuz, hayatınıza çektiğiniz insanlardan mutlu olduğunuz, yaratıma soktuğunuz gerçeklikten, salıverdiğiniz durumlar, inançlar, yaklaşımlardan gurur duyduğunuzu düşünün. Nasıl hissetmek istediğinizi düşünün. Nasıl bir insan olmak istiyorsunuz? Bir yıl içerisinde gelecekte yaşayan bu güzel, mutlu, sağlıklı, güçlenmiş versiyonunuza uyumlanmak için zaman ayırın. Şu anda gelecek benliğiniz için bir mavi kopya oluşturuyorsunuz. Kendinizin bu versiyonuna istediğiniz zaman bağlanabilirsiniz.

Eğer isterseniz, bu yılın son günüymüş gibi bir günlük girişi yapın, “Bugün 31-12-2022. Ben mutlu, sağlıklı, gücünü kabul etmiş, kibar, iyi, şefkatli, bereketli… ben …. yarattım. Hayatımı seviyorum. Hayatımdaki insanları seviyorum …. ” Sanki şimdiden olmuş gibi bu yılın son günlük yazısını yazın. Düşünebileceğiniz en iyi versiyonunuz olsun. Gerçekten düşünebileceğiniz en iyi hayat olsun. 

Sevgililer, bu günlük girişini her gün okuyun. Zihninizde canlandırın. O insan olduğunuzu düşünün. Her ufak adımda o insan haline gelin.

Her nefes yenidir sevgililer. Her anda kendinizi yeniden yaratıyorsunuz. Bütün bir hayatınız boyunca bir şeyi belli bir yoldan yapmış olabilirsiniz ama tam bu anda farklı bir şey seçebilirsiniz. Yıllarca belli bir şekilde düşünmüş olabilirsiniz, ama şimdi, tam burada, sizi daha mutlu edecek bir düşünce seçebilirsiniz. Onlarca yıldır devam eden bir alışkanlığınız olabilir ve tam şu anda yeni bir alışkanlığa doğru ilk ufak adımı atabilirsiniz.

Yani, siz yeni yılınızı kutlarken, biz olmayı arzuladığınız en mutlu yeni sizi kutluyoruz! Bu sene, her sene olduğu gibi, her şey mümkün. Ne yaratacağınıza, kim olacağınıza, hayatınızın bu yılın sonunda nasıl görüneceğine şimdi karar verin. Ardından o gerçekliğe olan yolunuza odaklanın, hissedin. İlham gelecektir. Yönlendirme gelecektir. Ve eğer şu anda hayatınıza ne görürseniz görün, nasıl hissederseniz hissedin, kendinizi o gerçekliğin enerjisine ayarlamak ve hissetmekte özenli olursanız, o zaman sevgililer, yıl sonundaki günlük girişinizi onu yaşadığınız bakış açısından doğru okursunuz.

Kendiniz için istediğiniz her şeyin gerçekleşmesini istiyoruz. Mutlu bir yeni yıl! Mutlu bir yeni siz!

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


YEPYENi! 12 Nisan 2021’den itibaren “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2022 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2022 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

11 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Her yazdığını öyle bir heyecanla okuyorum ki! Seninle güne başlamak paha biçilemez. Merak ettiğim; gelecekteki versiyonumuza uyumlanmak için yaptığımız çalışmalarda ( ki bunların büyük kısmı niyetlerimizi, hayallerimizi, olmak istediğimiz kişiyi yazıya dökmekten ve bunları gün be gün okumaktan geçiyor) kullandığımız kelimeler olumsuz takı almasa bile bazen kalbimizdekileri yazıya dökerken doğru cümleleri kurmakta ve doğru şekilde ifade etmekte zorlanıyoruz. Bazen de doğru ifade ettiğimizi sanıyoruz ancak aslında farkına varamadığımız ve titreşimi yanlış yönlendirebilecek şeyler yazmış olabiliyoruz. Bu konu ile ilgili korku yaratacak çok farklı yorumlar okuyorum ve bu da yazacaklarımı seçmeye çalışırken titreşimimi düşürebiliyor. Yanlış kelimeleri farkında olmadan kullansak bile zaten kalp doğruyu ve ne istediğini bilmiyor mu? Bu anlamda kullandığımız cümleler ve kelimeler niyetlerimizin formunu ne derece etkileyebilir? Sevgiler…

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Yağmur, zihnimiz sözcükler ve ona verdiğimiz görüntülerle komut alır. Zihin seçici geçirgendir, olasılıkları, fırsatları bile inanç ve komut süzgeçimizden geçirir. Verilen komutlara uymayanları eler, onları görmezsiniz bile. Bu konuda upuzun birkaç yazı yazdım. (Birisi de “Akıllar Karışıksa” başlıklı ve arama kutusuna yazarsanız okuyabilirsiniz.) Bu yüzden ne dediğimiz, nasıl dediğimiz, ne düşündüğümüz, nasıl düşündüğümüz önemlidir. Bu, titreşimi de zihnin gideceği yönü belirlemesine de yardım eder. Örneğin “artık üzülmek istemiyorum” dediğinizde, zihninize verdiğiniz sözcük üzülmek, sunduğunuz resim ise üzüldüğünüz günlerdir. Titreşim o noktada saplanıp kalır. Ama “ben verimli, dinamik, hayatından memnun, kendi gücünü eline almış bir insanım” dediğinizde verdiğiniz sözcükler verimli, memnun, güçlü, dinamik. Zihninizde ise bu nitelikler yansıtan bir siz vardır. Farkı görüyorsunuz değil mi? Titreşim yüksek. Bunda korkacak bir şey yok. Zorlanacak bir şey de yok aslında, hangi kaynaklara baktığınızı bilmiyorum tabii. Bunu okuldaki kompozisyon dersi gibi düşünün. Yazın, beğenmezseniz bir daha yazın. Biraz üzerinde oynayın. Sizi en iyi hissettirene, size güler yüzlü ve üretken gelene karar verin. Ardından bu insan olmak için HAREKETE GEÇİN. Bunu unutmayın lütfen. Harekete geçmezseniz kendinize yalanlar söylemiş olursunuz. Sözcükler de anlamını kaybeder. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Berkant, Mavi Kopya bir bina inşaatında kullanılan plan ve projedir. Hani o mavi renkli kat planları, vs vardır ya, her elektrik bağlantısını, duvarı, kirişi, kapıyı, tesisatı vs. gösterir, şantiyede kullanılır, mutlaka her detayına uyulmalıdır… İşte kendinizin mavi kopyasını yaratmanız da gelecekteki temel yapınızın, alışkanlıklarınızın, tepkilerinizin, hislerinizin, inançlarınızın planını yaratmanız anlamına geliyor. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  2. Mor alev, dün bu yazıya başladım okumak için sonra yarım kaldı, devam etmedim, ilgimi çekmedi diyeyim. Şimdi bitirmek için geri döndüm ve bugün doğum günüm. Çok güzel bir doğum günü hediyesi olduğunu fark ettim bana. Çok değerli bir hediye, hissediyorum… Çok teşekkürler mor alev ve bunun yaratılmasına vesile olmuş her şey.
    Ayrıca, 2022’yi gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Yıl olarak bakmıyorum da, adı 2022 olan varlık olarak, şey olarak, ben onu sevdim. 2, kendimi bildim bileli en sevdiğim -“uğurlu” rakam derler ya, ondan. Bu kadar ikiyi yanyana görmek içimi neşelendiriyor. Çok tatlı bir enerjisi var onun. Bir bağ hissediyorum onunla aramda. 🙂 Tekrar teşekkürler, vee iyi ki doğdum ^^❤️ Herkese de şahane bir yoldaşlık dilerim 2022 ile 😉 mucizelerimizin açığa çıktığı bir yıl olsun, ışığımızı sakınmadan çekinmeden korkmadan paylaştığımız bir yıl.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.