12-12 Portalı

12-12 portalı – veya enerji kapısı, geçişi, girişi de diyebiliriz – genellikle gündönümü, tutulmalar, yılbaşı, 11-11 portalının arasında bir yerde bulunduğu ve bizler de bu sırada her yılın son haftalarında gerçekleşen yoğun enerji girdabında bir şekilde savrulduğumuzu hissettiğimiz için arka planda kalıyormuş gibidir. 12-12 gerçekte sessiz ve derinden çalışır Bilge Baykuşlar.

12-12 her yıl gerçekleşen bir Koşulsuz Sevgi Aktivasyonudur. Kalbini buna hazırlamış olanlar için yaşam değiştiricidir. Çok güçlüdür. Ama dediğim gibi sessiz ve derinden gelir.  Önce anlamayabilirsiniz bile! (Bu enerjiyle ilgili en kapsamlı ve zamansız bilgiyi şu kanallıkta bulabilirsiniz)

12-12=6

12-12 iki adet 1 ve 2’den oluşur ve bu iki rakamın etkilerini katlar. 1 rakamı yaratım, yeni başlangıçlar, cesaret, amaca ulaşmak, ilham, kendi kendinin lideri olmak, kararlılık ve atılganlık niteliklerini taşır. Kendi gerçekliğimizi kendi düşüncelerimiz, inançlarımız ve davranışlarımızla yarattığımızı anlatır ve bizleri rahatlık alanından çıkıp yapmamız gerekeni yapmaya çağırır.

2 rakamı ise denge, uyum, inanç, güven, adanmışlık, içgörü, işbirliği, zıt kutuplar, uzlaşma, adaptasyon, diplomasi, ortaklık ve ilişkilerle ilgilidir. Bütün bunlarla beraber İlahi yaşam amacınız ve ruh misyonunuza hizmet etmenizle, inanç ve güveninizle eş-titreşir. 12-12 sayısının mesajı melekler ve Evrensel Enerjiler arka planda yaratımınıza destek olmak için çalışırken en yüksek beklentilerinize odaklanmaya devam etmenizdir. Tutku ve amaçlarınıza ulaşmak üzere korku ve çekincelerinizi salıvermeniz gerektiğini hatırlatır. 

12-12, 6 rakamının enerjisiyle de titreşir. Ve 6, Koşulsuz Sevginin enerjisini taşır. Diğer anahtar sözcükler, uyum, yuva, ebeveynlik, hizmet, sorumluluk, özen, yardımseverlik, uzlaşma becerisi, duygusal derinlik, dürüstlük, tutarlılık, koruma ve korunma, şifa, güç, adalet, çözüm getirme, idealizm, huzur, barış, lütuflar, zarafet, sadelik, materyal ihtiyaçların karşılanması, tarım, gelişim, ekonomi ve müzik yeteneği. Aslında kısaca Koşulsuz Sevgi her şeyi kapsar diyebiliriz! 

6 rakamının mesajı ise materyal hedef ve arzularınızla ruhani benliğiniz arasında bir denge kurmanızı hatırlatmaktır. Kendi sorumluluğunuzu kendi üzerinize alarak kendi benliğinize ve diğerlerine saygı duymanızı ister. Hayatınıza gelecek bolluğu işaret eder ve bunun yolunun gerçek minnet/şükran titreşiminden geçtiğini söyler.  (Kaynak: Joanna Whalmsley)

Enerji Çalışması

Eğer bu 12-12 portalında bir enerji çalışması yapmak istiyorsanız, önerim kalp çakranıza ve Koşulsuz Sevgiye odaklanmanız olacaktır. Bunun için çok çeşitli yöntemler var tabii. Gerçek şu ki, ne zaman sevgiye odaklansanız, pencereden bakıp o anda uçmakta olan bir kuşa bile sevgi duysanız, kalp çakranız aktive oluyor. Asla ve asla yalnız değilsiniz. Sevgi ve akışla çevrelenmiş haldesiniz. Ancak bu gerçeği görebilmek, sevgiyi ve bolluğu kabul edebilmek için, ona odaklanacak bir zihin yapısına ihtiyacımız var.

Aklıma hemen blogda yıllar önce paylaşmış olduğum Metta (Sevgiden Doğan Şefkat) meditasyonu ve geçen Sonbahar Ekinoksunda paylaştığım Huzur – Sevgi – Birliktelik Bilinci meditasyonu geliyor.  (Bağlantıları burada ve burada) Bunları deneyebilir, blogdaki diğer yöntemler ve meditasyonlara göz atıp kendinize uygun olan birini seçebilir veya 12-12 akışına kalbinizi açmak için kendi sessiz ve sevgi dolu anlarınızı kendi yolunuzdan yaratabilirsiniz. 

Hepinize harika bir 12-12 enerji geçişi diliyorum.

©Mor Alev 2021


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


HİZMETLER

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com.

3 comments

Yorumlar kapatıldı.