Bolluğu Kabul Edebilir misiniz?

Sanatçı: Asja Boros

Aydınlanmakta olan pek çok insan bereketi almakta/kabul etmekte sorun yaşıyor çünkü diğerlerine hizmet etmek onlara çok daha rahat geliyor. Bazıları ise kabul etmekte zorlanıyor çünkü buna layık olmadıklarına ya da bunun için yeterince şey yapmadıklarına inanıyorlar. Kimileri karşılığında gelen şeyleri almadan kendilerini feda ederek verdikleri hizmetin asil olduğuna inanıyor. Bazıları da ihtiyaçlarının karşılanmadığı suistimal edilmiş geçmişlere sahipler ve onlar için almak/kabul etmek güvenli ya da doğal gelmeyebilir. 

Biz size defalarca ve defalarca bunun bolluk temelli bir evren olduğunu ve bolluğun doğuştan hakkınız olduğunu söylesek de, eğer kendinize bereketi kabul etme izni vermekte zorlanıyorsanız, bu bilginin pek bir fark yaratmayacağını anlıyoruz. Eğer yeteri kadarına sahip olmakta zorluk çekiyorsanız, sizin için varolan şeylerden sizi ayrı tutanlar büyük ihtimalle yukarıda saydığımız inanç sistemleri ve enerjik alışkanlıklarınızdır.

Dolayısıyla, biz de size en sonunda kendinize alma/kabul etme izni vermenizi kolaylaştırabilecek yeni bir fikir sunmak istiyoruz. Muhtemelen bunun adil bir evren olduğuna inanıyorsunuz. Ve öyle olduğuna göre, acaba bu ve geçmiş hayatlarınızda defalarca verdiğiniz ve verdiğiniz ama karşılığında hiçbir şey almadığınız durumların enerjik geri ödemesini kabul etmeniz fikrine kendinizi açabilir misiniz? Haksızlığa uğradığınız ya da kullanıldığınız zamanların telafisi? Büyük emeklerinizin ya da içten gelen iyiliğinizin görülmediği, takdir edilmediği zamanların karşılığı?

Hepinizin upuzun, çok katmanlı almadan verme tarihiniz var. Çağlar boyunca yine ve yeniden kalpten verdiniz, hizmetinizle verdiniz. Eğer görünüşte hiçbir sebep olmadan (bereketi/şükranı/takdiri) almanıza/kabul etmenize müsaade edemiyorsanız, şimdiye kadar yapmış olduğunuz ve yapmaya devam ettiğiniz her şey için hak edilmiş ve adil bir karşılık olarak almaya/kabul etmeye izin verebilir misiniz?

Kendinizi kurban ettiğiniz fedakâr hizmetten neşe-keyif-coşku dolu, desteklenen hizmete olan çok önemli geçiş ile bereket akışınız çok daha adil olacaktır çünkü en sonunda geleni almaya açık olacaksınız. Zamanı çoktan gelmiş olan tam desteğe kalplerinizi ve hayatlarınızı açın sevgililer ve sizin için her zaman varolan ama sadece kabul etmenin güvenli ya da uygun gelmediği bolluk akışına katılın.

Kendinize bolluk akışına katılmaya izin vermenizin ve en sonunda her zaman size ait olanları kabul etmeye “evet!” demenizin vakti şimdi.

Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Kanal Shelley Young’a çok teşekkürler. (trinityesoterics.com)


Sevgili Dostlar,

Şimdi güncel 3D dünyada olanlarla ay tutulması yazısında paylaşmış olduğum gözlerimin önüne gelen tepe taklak ayaklarından sallanıp ceplerinde ne var ne yok yere düşen adam resminin anlamını çok daha iyi anlıyorum. Yerlere düşen bozuk paraların sesleri hala kulaklarımda çınlıyor. 

Zaman ne aç gözlülük ne de kendini feda ederek yokluğa boyun eğme zamanı, bu süreçte her ikisi için de kapılar kapanıyor. Burada bahsedilen bolluk elbette başta sevgi olmak üzere yardım, takdir, minnet ve parayı da kapsıyor. Bolluğa açılmanın ve sahip olduklarımıza şükrederek paylaşmanın çok büyük bir bereket ifadesi olduğuna inanıyorum. Çünkü böyle şükranla paylaşmanın ardında “ihtiyacım olan ihtiyaç duyduğum anda bana gelir” inancı var. Bu da bizleri bolluğun peşinde koşmaktan bolluğun ta kendisi olmaya taşır.

Elbette, korkular da öne çıkıyor ve temizlenmeliler. Salıverme, arınma, yaratım ve bolluk konusunda şimdiye kadar paylaşmış olduğum en etkin çalışmalar ve bilgiler için ana menüdeki “Yöntemler” sekmesine bakabilirsiniz. 

Sevgilerle


YEPYENi! 12 Nisan 2021’den itibaren “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

11 comments

  1. Bu nasıl bir anlatım şeklidir.bu metin,devrik cümlelerle,okuyan kişi anlamasın diye,çaba harcanmış. 🙁☹😔

    Beğen

    1. Cümleler devrik çünkü kanallığın tarzı bu. Orijinalini okursanız daha rahat edebilirsiniz. Kaynağını her zaman veriyorum. Sevgilerle

      Liked by 2 people

      1. Bu yazıda tam da bu anlatılmak isteniyor. Kabul etmek ya da kabul edememek 🙂 yaşadığınız şey buna harika bir örnek olmuş. Yazıdaki bilgiyi kabul ediyorum deyip lütfen tekrar okuyun, işte o zaman yazının mükemmelliğini göreceksiniz. Sevgiler…

        Liked by 2 people

  2. EVET EVET ….
    İki sabahtır kendime şöyle bir notla farkındalık yarattım bolluk üzerine yazıp duruyordum bu mesajla mühürlendi
    Aymak buysa Evet …
    Bolluk bir duygudur,şükür gibi mutluluk gibi bolluk bulunduğun anın içinde hangi zenginliğin varsa onu bilmektir
    Bolluk hissedebilecek en sonsuz sınırsız bir duygudur
    Tarif bile edemiyorum
    Bolluk ben olandır …
    Teşekkür ediyorum 🙏🏻

    Liked by 4 people

  3. Tam da bu sabah neden sürekli hakızlığa uğradığımı, neden hakkım olanın engellendiğini sorgularken karşıma yazınız çıktı .. demekki şifalanma , bolluğu alma kabul etme , farkında olmak zamanı gelmiş .. alıyorum kabul ediyorum 🙏🦋

    Liked by 2 people

  4. Geçenlerde bir yazı okumuştum. Hayatı aç olarak ya da tok olarak yaşamak bizim elimizde diyordu kısaca, bolluk ve bereket böyle birşey dedim kendi kendime. Ben bu kanallıklar sayesinde kendimi baştan kuruyorum, uzun bir süredir yogam bu oldu… Sizlerle karşılaştırana da, varlığınıza da şükürler olsun 🙏

    Liked by 3 people

  5. “Biz size defalarca ve defalarca bunun bolluk temelli bir evren olduğunu ve bolluğun doğuştan hakkınız olduğunu söylesek de, eğer kendinize bereketi kabul etme izni vermekte zorlanıyorsanız, bu bilginin pek bir fark yaratmayacağını anlıyoruz.”
    Sonunda, sonunda. Salt, “bolluğu kabul edin” demeyen bir yazı. Dürüst olacağım, ne zaman böyle yazılar okusam sinir olurdum, kızgınlıktan ve hayal kırıklığından ağlardım bazen. Bolluğu kabul edin demesi bu kadar kolayken ben kabul edemediğim için kendimi suçlardım çünkü nasıl yapacağımı gerçekten bilmiyordum ve anlayamıyordum. Bu sefer empati kuran bir yazı olmuş, çok iyi geldi. Gerçekten iyi geldi. Elimden geleni yapacağım, kolaylık ve neşeyle ol’du ❤️

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Şeyma, bolluk karşıtı inançları arındırmanız işe yarayacaktır. Özdeğer konusundan başlamanızı öneririm. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  6. Sevgili Moralev asagidaki paragraf da yer alan “enerjik geri odeme” ile ne demek isteniyor. Aciklar misiniz. Tsk.ler. Sevgiyle kain.
    “Ve öyle olduğuna göre, acaba bu ve geçmiş hayatlarınızda defalarca verdiğiniz ve verdiğiniz ama karşılığında hiçbir şey almadığınız durumların enerjik geri ödemesini kabul etmeniz fikrine kendinizi açabilir misiniz?”

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Gülüzar, yani yapmış olduğunuz her olumlu hareketin karşılığı olumlu enerji olarak geri dönüyor, siz de bunu kabul edin diyor. Sevgilerle

      Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.