Melekler: Duyulara ve Öze Geri Dönüş

Sanatçı: Francene Heart

Bir nefes alın ve nefesi geri verirken, rahatlayın. Bir daha nefes alın. Verin. Daha da fazla gevşeyin. Her nefes verişinizle kaygılarınızı da evrene verin. Anda her şey yolunda. Şimdi, buradasınız ve meleklerle bağlanıyor ve sevgimizi almak üzere açılıyorsunuz. Tam burada, tam şimdi, nefes alın. Birkaç dakikalığına sessizce oturun ve zihninizde ellerimizden çıkan ışıkların kalplerinize aktığını canlandırın. Kalbinizin açık olduğunu düşünün, bir çiçeğin güneş ışığına açık olduğu gibi, onun ışığını içtiği gibi. Nefes alırken, bu ışığı kalbinizden alın ve bedeninizi doldurduğunu düşünün, sizi beslediğini, hücrelerinizi canlandırdığını ve sizi içten ve dıştan sevdiğini. Bu alanda istediğiniz kadar kalın.

Şu anda dünyanızda pek çok tartışma var. Çok fazla asabiyet ve öfke var. Aynı zamanda sessizce iyilik yapan, sessizce birbirini seven, sessizce Dünya Anayı temizleyen, sessizce çocuklara, yaşlılara, ihtiyaç halindekilere yardım eden insanlar var. Her gün insanlık için, siyasi liderler için, gezegen için dua edenler var. Hayvanlara yardım eden, elleriyle bir şeyler yaratan, sevgiyle yemek yapanlar veya birbirleri için çalışanlar da var. Dinleyen ve fikir veren, meditasyon yapan, dua eden ve pek bunun gibi pek çok şey yapan insanlar var. Sessizce hayatlarını olabildiğince iyicil sürdüren o kadar çok insan var ki.

Dünyanızın özü iyi. Gezegeninizde bir nefes, bir kalp atışı süresinde bile o kadar çok sevgi hareketi yapılıyor ki, asla hepsini göremiyorsunuz. Büyük çoğunluğunu haberlerinizde asla görmeyeceksiniz, internetinizde okumayacaksınız. Kendi hayatlarınızda bile, herhangi bir günde, takdir edilecek sayısız sevgi ve iyilik anları var.

Kendi bedeniniz yaşayan, nefes alan bir mucize. Her nefes mucizevi koordinasyonlar toplamı. Her kalp atışınız kavrayabileceğinizin ötesinde bir şekilde düzenlenen bir kimya ve elektrik senfonisi. Hayatınız o kadar güzel ki sevgililer. Ona teşekkür edin. İnsan bedeninde olmanın benzersiz güzelliğini takdir edin.

Dünyanız muazzam güzellikler sunuyor. Bir dakikalığına mucize gibi güzel bulduğunuz bir yeri düşünün. Kendinizi orada farz edin. Kendinizi o hatıranın ya da fantezinin güzelliğine verin. Işığın, rengin, dokunun birbiriyle oynamasını gözlerinizde canlandırın. Bu özel yeri hatırlamakla gelen harika hisleri hissedin. Belki kendi evinizde harika güzel bulduğunuz kendinize ait bir köşeniz vardır. Onun keyfine varmak ve takdir etmek için vakit ayırın.

Dünyanız çok güzel kokular sunuyor. Size ait olanlar hangileri? Sabah kahvesinin kokusunu seviyor musunuz? Gülün rayihasını? Sabun ya da şampuanınızın tazeliğini? Yağmurdan sonraki çam kokusunu ya da sedir kokusunu? Izgaradaki yiyeceği? Hoşunuza giden bir kokuyu düşünün, sadece bir dakikalığına onu içinize derinden çektiğinizi hayal edin ve bedeninizin bu basit keyfi oluşturmak için hakiki bir senfoni deneyimlediğini bilmekten gelen mucizevi saadeti hissedin!

Deneyimlerinizde çok güzel sesler var. Ruhunuzu yükselten müzik var, arıların vızıldaması, kuşların şarkıları, çağıldayan dereler, okyanusların kükremesi ve hatta bir sevgilin kalbinin atışı. Şimdi sevdiğiniz bir sesi ya da bir müzik parçasını düşünün. Eğer mümkünse onu dinleyin. Adına beden denilen şahane aracınız titreşimleri böyle büyüleyici ve enfes bir şekilde yorumlarken kalbinizin genişlediğini ve ruhunuzun neşe-keyif-coşkuyla dolduğunu hissedin. 

Lezzetleriniz var… gezegeninizde fevkalade, hayran eden tatlarınız var! Kesinlikle çok sevdiğiniz yiyecekleriniz var! Şimdi onların bazılarını düşünün. Bir defa daha bu yemeğin lezzet dolu deneyimini yaratan beyin sinyallerine dönüşen kimyasalların mucizesini düşünün.

Ve dokunuş! Sevgili dostlar, fiziksel dokunuş ne büyük, ne olağanüstü bir armağan! Şimdi kendinizi kucaklayın, kendi ellerinizi okşayın. O ince hisleri ve nasıl bütün bir varlığınıza yayıldığını hissedin. En sevdiğiniz battaniye veya yastığın hissini, köpeğinizin ya da minik kedinizin kürkünü, ayağınızın altındaki çimin ya da pürüzsüz taşın dokusunu hatırlayın. Yine, size bu hisleri verebilmek için çalışan elektriksel ve kimyasal senfoniyi kavrayabiliyor musunuz?

Siz her gün mucizelerle yaşıyorsunuz! Bu bedendeki hayatınız mucize. Gezegeninizde zor haberler olsa da, şu anda burada bedeninizin ta kendisinde, kendi hayatınızda, dünyanın size ait küçük köşesinde iyi haberler oluşuyor. Bunu arayın. Bunu görün. Bunun keyfini çıkarın. Buna sahip çıkın.

Hayatınız asla zorlu sıkıntıların dansı olmak üzere tasarlanmadı, aksine İlahi yaratılışta yüzen harikalar, görkemli oluşumlar, duyular ve hislerin dansı ile tüm formların çeşitliliğinde daha büyük Benliğinizi muhteşem bir şekilde deneyimlemeniz için tasarlandı. Sevgili, açıkça söylersek, siz İlahi olanın insan deneyimi yaşayan yaratımlarısınız, amacınız acı çekmek değil, fiziksel hayatın size sunduğu deneyimler büfesinin keyfini çıkarmak.

Ölümden korkmanız değil, kendinizi hayata dolu dizgin teslim etmeniz niyet edildi. Birbirinizle aynı ya da karşıt fikirde olmanız niyet edilmedi, içinizden yükselen İlahi ilhamla hemfikir olmanız niyet edildi.

Siz, sevgililer, bu dünyanın ışıklarısınız. En yüksek sesle bağıranların bakış açılarının sizleri insanlığın kötü olduğuna, dünyanızın sona erdiğine, ülkenizin kendini imha edeceğine veya Dünya Ananınızın ölüme mahkum olduğuna ikna etmesine izin vermeyin.

İnsanlığın özü iyidir. Kötü davranışlar acı veya yanlış anlamalar sonucu oluşur. Ülkeleriniz kendini imha etmeyecek. Dünya Ananız kendini yeniliyor. Hepsinden de iyisi, hepiniz yaşayan mucizelersiniz, her biri eşi benzeri olmayan neşe-keyif-coşku kapasitesine sahip deneyimlere ulaşımınız var. Bu hafta duyularınızı küçümsememeye yemin edin. Lezzetlerinizi, dokularınızı, kokularınızı, seslerinizi ve manzaralarınızı takdir edin. Eğer bir duyunuz eksikse, diğerlerinin keyfini daha da fazla çıkarın. 

Kendi bedeninizle ve kendi hayatınızla başlayan sözde küçük mucizeleri takdir ederek, baktığınız her yerde ışığı, sevgiyi, iyiliği ve varlığınızın gerçeğini görmeye başlarsınız. 

Defalarca söylemiş olduğumuz gibi, dünyanız bir yeniden doğuştan geçiyor ve doğum darmadağınık, kirli bir süreçtir. Yine de doğum halindeki bir kadın bir öz yağın parfümünü, elini tutan bir başka yumuşak eli, arka planda çalan yumuşak müziği ya da kuş seslerini, serin bir bardak suyu ve omuzlarına konulmuş güzel bir battaniyeyi takdir edebilir.

Tam burada, tam da şimdi sevgililer, dolu dolu sevgi var. Onu görün. Onu arayın. Onu fark edin. Onu takdir edin ve sonra dış dünyanız ne yaparsa yapsın, orada gözünüzün önünde, ta başından beri bulunan iyiyi ve güzelliği görmeye başlayacaksınız.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


YEPYENi! 12 Nisan 2021’den itibaren “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

13 comments

  1. Defalarca söylemiş olduğumuz gibi, dünyanız bir yeniden doğuştan geçiyor ve doğum darmadağınık, kirli bir süreçtir. Yine de doğum halindeki bir kadın bir öz yağın parfümünü, elini tutan bir başka yumuşak eli, arka planda çalan yumuşak müziği ya da kuş seslerini, serin bir bardak suyu ve omuzlarına konulmuş güzel bir battaniyeyi takdir edebilir.
    Doğum devam ediyor ve çok sancılı..Ama bitecek..

    Teşekkürler Mor Alev..

    Liked by 1 kişi

  2. Iyiyi ve güzelliği görmeyi seçiyorum her şeye rağmen… Yine muhteşem, yine harika bir yazı… Güzel enerjiniz için sonsuz teşekkürler….
    ❤🙏❤

    Liked by 1 kişi

  3. Böylesi bir dönemde bu kadar anlamlı, sade, derinlikli ve iyi hissettiren paylaşımınız için içtenlikle teşekkürler Sevgili Mor Alev

    Liked by 1 kişi

  4. Cok tesekkurler Mor Alev. Dunden beri Afganistan’da yasananlar aklimda, gozumun onundeyken ve kendimi caresiz hissetmeye baslamisken acaba Mor Alev’de yeni bir paylasim var mi, bana iyi gelecektir onu okumak diyerek bloga girdim ve bu muhtesem mesaj ile karsilastim. Tam da ihtiyacim olan, ihtiyacim oldugu anda karsimda, cok sukur.

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev, insanım kendimi kaptırıp öfkeleniyorum, isyan ediyorum daha nasıl katkıda bulunabiliriz, uyanabiliriz’i sorguluyorum bu süre eminim hepimiz yapıyoruz şu ara kızımı düşünüyorum geleceği düşünüyorum, ama içimde bir yerlerde çıkmasına izin vermem gereken umudumu kamçıladı yazınız iyi geldi teşekkür ederim, yolumuz kolaylıklarla dolsun, kadınlar, çocuklar,tüm canlılar,doğa korunsun sevgilerimle.

    Liked by 1 kişi

  6. Ah ne güzel ne narin bir dokunuştu. Ah kalbim !!! Çiçek çiçek oldu tüy gibi hafif. Varlığınıza şükür meleklerimiz ve yeryüzü meleği MoralEvimiz 💚🍀🌿

    Liked by 1 kişi

  7. Kalplerimizin her gün ayrı bir üzüntüyle ağırlaştığı bu dönemde, bu mesaj “bahar” gibi geldi, hoş geldi 🦋🌸🙏😊

    Liked by 1 kişi

  8. Yazı ile aktarabildikleriniz kalbinizden gelenleri bizimle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. Kalbimizdeki yaralardan özgürleşmeye niyet ettiğimiz vakit ,hayatta beslendiğimiz tarafları fark ettiğimiz vakit değişim dönüşüm kapıda. Bizden başlayarak sevgiyle , ışıkla, aşkla çoğalmayı bir olmayı seçenler bu dünyadaki kaosun çözülmesine yardımcı olacaklar. İyilerin daha çok sesinin çıktığı , paylaşmanın güzelliğini görenlerin çoğaldığı bir dünya görmek en büyük dileğim. Hayatın bir mucize olduğunu farkedip hayattaki mucizeleri kucaklamayı seçiyor sizi kalpten kucaklıyorum. Rehberleriniz yanınızda olsun sizi sevgiyle kucaklasınlar her daim 🙏🏼

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili MorAlev , cok özlüyorum seniii, yazıyor olman cok değerli, iyiki varsin, surecin kolayliklarla aksin dilerim, sevgilerimle ❤️🙏🏻

    Liked by 1 kişi

  10. Tesekkürler Sevgili Ann Alberst Ve Melekler Ve Mor Alev 🙏 okurken Meditation halindeydim🥰 Harika. Su An‘da oldugum icin sükürler OL’sun 🙏 yildizlar bana bakiyor Ben yildizlara⭐️💫 sevgıyle

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.