Kılık Değiştirmeyen Süpermen ve Mucize Kadın

Sevgililer,

İzninizle, biz Evrenlere dair olanlar bugünkü mesajımıza bir tezahürat ve alkışla başlıyoruz. Çoğunluğunuz 3D düşünce ve hareket ihtiyacınızın ötesine geçtiniz. Sizi siz olmaya güçlendiren enerjileri içselleştirdiniz. Henüz bütünüyle olmasa da, yeni kişiliğinizin yeteri kadar parçası bir zamanlar olduğunuz 3D kişiyi etkisiz kılacak kadar dışarı ışıldıyor.

Bu yeni bir çağda yeni bir zaman ve siz de buna uygun tepki verdiniz. Başkalarını ve hatta kendinizi teskin etmek için olmadığınız bir insan gibi davranma ihtiyacını artık hissetmiyorsunuz. Siz, tüm ihtişamınızla sizsiniz.

Elbette, böyle bir şey olacağını beklemiştiniz. Fakat izin verin sizi bir adım öteye taşıyalım. Şimdi yeni sizin çoğuna sahip çıktığınıza göre, kendinizle ilgili her şeyin farklı olduğunu bulacaksınız. Bu pek de yeni bir bilgi değil, ancak bugünün mesajı için kilit nokta, çünkü bazılarınız akıl sağlığınızı ve gerçeklikle bağlantınızı sorguluyorsunuz.

Rüya/uyku hallerinizde veya meditasyonlarınızı da içeren çeşitli uyanık zamanlarınızda, ruhani alemlerde daha fazla zaman geçirip oradan oraya akma alışkanlığı olanlarınız, çok daha fazla topraklanmaya, ayaklarınızın yere basmasına ve daha fazla bu dünyada olmaya ihtiyaç duyduğunuzu hissedeceksiniz.

Ve sıkı sıkıya topraklanmış olanlarınız ise, daha fazla meditasyon yapmaya veya uzun rüya haline – bu nasıl bir şekil alırsa alsın – ihtiyaç duyacaksınız.

Yaşamış olduğunuz son enerji dalgası, yeryüzüne ait bir Evrensel varlık olma ihtiyacınızı karşıladı.

Son değişiminizden önce, yeryüzüne aittiniz ama ne yeryüzünde bir Evrensel varlıktınız ne de gerçek bir yeryüzü varlığıydınız. Oraya ve buraya uçuşup durdunuz, yeryüzüne aitmiş gibi yapıp, elinizden geldiği anda ruhani alemlere kaçtınız. Veya, tam olarak yeryüzü varlığı olmak için Evrensel benliğinizi tamamen reddettiniz. 

Bundan böyle ne olduğunuzu, nerede olduğunuzu inkâr edemeyeceksiniz. Siz, yeryüzüne ait Evrensel bir varlıksınız.  Bunun böyle olmasının birkaç sebebi var –  kendiniz için aynı şeyi yapmadan önce, yeryüzünün 3D ötesine geçişine yardım etmeniz hiç de azımsanacak bir şey değil.

Dönüşümünüzden önce saklanmaktaydınız. Yeryüzü varlığıymış gibi davranıyor, korkuyla yaşıyor ve gerçek Evrensel benliğinizi gizliyordunuz. Bazılarınız tamamen korku içindeymiş gibi yaptı. Diğeriniz ise Evrensel becerilerin peleriniyle kendini süsledi, onun arkasına saklandı ve aynı zamanda yeryüzü varlığı olduğunu idrak edemedi. Ve bu sırada, bazılarınız ise parmak ucuyla Evrensel bilişe girdiniz ve ne var ki, o zamanda o bilgiye ve o benliğinize layık olmadığınızı ilan ettiniz.

O saklanma şekilleri artık geçerli değil. Çaresizlik, inançsızlık, kuşku, utanç, bilmeme pelerininizi ya da gerçek benliğinizi saklamak için uydurduğunuz kılık neyse onu çıkarıp atın.

Siz Evrensel bir yeryüzü varlığısınız – bir yeryüzü yaşamını araştırdığınız her seferinde olduğu gibi.

Pek çoklarınız sizden daha iyi ya da daha bilge olduğuna inandığınız Arkturuslular, Pleiadesliler ya da diğer gezegenlerden başka varlıklara karşı hayranlık duyuyorsunuz. Bir defa daha, gücünüzü veriyorsunuz. Bu kanallığı okuyan hepiniz, o gezegenlerde ve çok daha fazlasında ikamet ettiniz. Eğer sadece yeryüzünde veya sadece yeryüzünde ve ruhani alemlerde yaşamış olsaydınız, şu anda dünyada bulunamazdınız. Dünyayı korkudan sevgiye geçirme arzunuzla, pek çok çevrelerde ve gezegenlerde yaşadınız, veya onları nasıl etiketlemek isterseniz o yerlerde. Bununla beraber çok çeşitli Evrensel okullara gittiniz, geçiş ve değişimle ilgilerinize dair öğrenebileceğiniz her şeyi öğrendiniz.

İlgilerinizi çağlar boyu çalışıp öğrendiniz. Yani, şu anda yeni size ilginç gelen herhangi bir şey ne yeni, ne de yabancı – şimdi böyle hissetseniz bile. 

Pek çoklarınız gelecek bilgisinin erişiminize açık olmadığına inanarak, yeryüzü atalarınızın size aktarmış olduğu DNA bilgilerini silmeye teşebbüs ediyorsunuz. 3D atalarınızdan kalan bilgi, çağlar boyu topladığınız Evrensel bilginin – gelecek bilgisi de dahil – yanında çok solgun kalır.

İlerlemenizin vakti geldi. Geçmişin hislerini, bilgilerini ve hareketlerini unutun. Yeni ilgi ve davranışlarınızın sergileyeceği Evrensel iç bilişinizi tanıyın ve kabul edin. 

Geçmiş hatalara ve düşüncelere dikkatinizi adamanız yeni varlığınıza kapıları kapar. Geçmiş suçlar ve hareketler 3D dünyaya ait. Siz bir Evrensel varlıksınız ve her zaman öyleydiniz, 3D dünyanın ufak parametrelerine sığışmaya çalışırken bile.

Bu sanki siz Süpermen veya Mucize Kadınsınız ve 3D de kılık değiştirmemeye karar verdiniz gibi.

Belki en büyük korkunuz başkalarından farklı olmak – olacaksınız. Artık Clark Kent veya Diana Prince’miş gibi yapamazsınız – siz bir süper şahıssınız.

Belki merak ediyorsunuz, acaba tüm yeryüzü varlıklarının benzer süper güçleri var mı? Çoğunun var. Çünkü bu çok önemli yeryüzü dönüşümünde, şu anda dünyada olanların çoğunluğu geçiş ekibinin bir parçası.

Geçiş ekibinin parçası olmayanlar ise orijinal dünyalılar, onlar diğer gezegenlerde hayatlar yaşamak yerine, arada sırada birkaç Evrensel serpiştirmeyle yaşam üstüne yaşam yeryüzü hayatı deneyimlemeyi seçtiler. Onlar tam olarak yeryüzüne topraklandılar, bu ne iyi ne de kötüdür, sadece onların seçimidir. Tıpkı sizlerin dünya ve ona ek pek çok yerde deneyimlere sahip olmayı seçtiğiniz gibi.

Uygun bir benzetme şöyle olabilir; yeryüzüne ait olanlar küçük ve izole bir köyde kalmayı, gidenler ise o köyü bırakıp bütün dünyada gezmek istediler. Ne biri, ne de diğeri daha iyi ya da daha kötü insan, sadece farklı deneyimlere sahip varlıklar. 

Şu anda yeryüzünde olanların büyük çoğunluğu, yeryüzü ve sakinlerini korkudan sevgiye geçirecek deneyimlerini, diğer yerler ve topraklarda tamamladılar. Siz ve yol arkadaşlarınız tarafından çağlar boyu yapımı sürmüş olan bir proje. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


Sevgili Dostlar, umarım iyi bir bayram/tatil/kapanma ya da adına ne diyeceğimi bilemediğim zaman geçirdiniz. Etiketlerden bile arınırken, bu zamanın çok önemli olduğuna inanıyorum. İçe dönme zamanı bitmek üzere. Şimdilik elimizden geldiğince bu dönemi verimli kullanalım çünkü sanki çok hareketli zamanlar geliyor gibi…

Bu sırada bu yeni ayda mumkundergi.com da uzun bir sohbetim yayınlandı. Bilge Baykuş Şebnem Toker’e çok teşekkür ederim. Kıyıp da kısaltamadığını ve en sonunda 3 yazılık bir diziye çevirdiğini söyledi. İsterseniz bir göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.


YEPYENi! 12 Nisan 2021’den itibaren “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

25 comments

  1. Kimi yerinde coşkuyla alkışlarken, kimi yerinde gülerken, kimi yerindeyse gözyaşı dökerken buldum kendimi. Emeği geçenleri sevgiyle kucaklıyorum, teşekkürler …

    Liked by 1 kişi

  2. mor Alev isik iscileri sadece Bayanlarmi siz Bayanlar yazmisiniz . Biz Erkekler isik iscisi Degilmiyiz yazdiklarinizi Lütfen bir daha oluyun . Burda sadece Bayan Mor Alev okuyucu yok Erkek oluyucuda var . Öütfen yazarken Dikkatli yazin bir dahaki sefere

    Beğen

    1. Sevgili Eyüp ben hiç anlamadım. Bayan kelimesini bile kullanmam. Sevdiğim bir kelime değildir. Nerede yazıyor?

      Beğen

    2. Sevgili Eyüp ,
      Yazıda bahsi gecen Mucize kadınlar ve Diana Prince’ler ben ve benim hemcinslerim,
      Süperman ve Clark Kent’tler olarak bahsedilenler ise sen ve senin hemcinslerin 🙂

      Liked by 1 kişi

  3. Harika bir röportajdı! Yıllardır yoluma eşlik eden bu blog ile ilgili bir çok merak ettigim sorunun yanıtını da almış oldum. Cok sevgiler 💜

    Liked by 1 kişi

  4. Çok kıymetli bulduğum bir mesaj. Özellikle gücümüzü Arkturuslulara vs. de verebileceğimizi hatırlattığı kısmın duyulmaya ihtiyaç olduğunu sanıyorum.

    Bir yere biraz takıldım: “Geçmişin hislerini, bilgilerini ve hareketlerini unutun.” kısmına… Doğrusu iç yolculuğumun hareketlendiği uzun yıllardır yaptığım tam da bu(ydu) zaten ve/fakat son zamanlarda geçmişimle, atalarımla, geleneklerimle olan bağımın kopukluğunu bir eksiklik gibi görmeye ve oralardan da beslenmeye niyet etmeye başladım. Velhasıl bu öğüdü tam olarak içselleştirmiş değilim şu an. Gerçi muhtemelen saplantılı bir şekilde geçmişe, bize öğretilen “doğrular”a bağlı kalmalarımızı kast ediyorlar ama bu ifade sanki onu aşıyor gibi geldi.

    Sevgiler…

    Beğen

    1. Sevgili Emre, bence aslında demek istedikleri geçmişin gereksiz şartlanmalarını unutun. Yani şöyle acı çekilmiş, yokluk bilincini dedemden almışım, annem bana sevgisini yeterince ifade etmediği için değersiz hissediyorum ama o da anne sevgisi görmemiş veya klasik, “bizim burada bunu böyle yaparlar” diyen öğrenilmiş davranışları unutun dediklerine inanıyorum. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

    2. Bir de ek yapayım… Evet bence de öyle. Bunu yıllarca yazmaya çalıştım, hepimiz birsek eğer, onlar da bizim eşitimiz. Bu sırada yine yıllarca çalışmalarımda başka boyutlar/gezegenler/sistemlerde bulunmamış bir kişiye bile rast gelmedim. Kendi kendime çıkardığım sonuç, hepimizin bir melek parçası var, bir ya da daha fazla galaktik parçası var ve elemental ya da ışık parçaları, aklımızın almayacağı varoluş şekillerini saymıyorum bile… O yüzden hep bize siz cesurların en cesuru, en maceracı ruhlarsınız, vb sözler söylüyorlar mesajlarda. Çünkü gerçekten de öyle. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  5. Harika bir röportaj olmuş. Okurken bir anda bir şey uyandı içimde, tek başıma mücadele etmek zorunda değilim dedim, belki röportajdan dolayı değil, o anda dank ettiği içindir. Çok teşekkürler tüm yazılarınız için, bloğa da ayrıca tşk.

    Liked by 1 kişi

  6. Çok güzeldi. Sizi okumak; güzel enerjiler, doğru bilgiler demek, benim için. Teşekkürler Moralev.

    Sabian Hikayem röpörtajınızı okudum sonra. Müthişti.
    🙏🙏🙏

    Liked by 1 kişi

  7. Röportaj beni yıllar öncesinde bu bloğu keşfettiğim ana götürdü. Müthiş bir enerji akışı, aşık olmanın çok daha ötesinde bir duygu akışı bütün varlığımı kaplamıştı. Önce bağımlısı, sonra özgür takipçisi olma süreci yaşadım, çünkü artık aramayı bırakmıştım, bu titreşimle uyumlu olduğum çok netti. L.Rampa’ nın o beni korkutan ve Shirley Mc Laine’in ilk göz ağrım dediğim beni ilk eş titreşime sokan kitapları hala kütüphanemde..O kadar çok değişim ve dönüşüm oldu ki şükürler olsun. Bu blog beni kaynağa demirledi desem, sanırım işte öyle birşey oldu. Emeklerin için teşekkür ederim sevgili MorAlev 🥰💜♾🌈

    Liked by 2 people

  8. :)) Bu shiftin duyurusunu içimde duydum ve bu mesajı mailimde gördüm!! ☮️ Benim son gezegenimde 3600 yılda bir güneş görülüyor (eliptik bir yörüngeye sahip olduğu için) bu yüzden geceleri evde hissettiğim için uzun dönemler gece uyuyamam ve işlerimi gündüzmüş gibi hallederim 😀

    Liked by 1 kişi

  9. Harika bir yazı, harika bir röportaj, “Bir gün bir baktık, Mor Alev diye bir kalem bilgilerin tamamını harmanlayıp cömertçe sunuyor.” Sizi ve yaptıklarınızı mükemmel bir şekilde tarif eden bir cümle! Teşekkürler sevgili Mor Alev!

    Liked by 1 kişi

  10. Bu dünyada yaşayıp bu dünyayla bağlantım yokmuş gibi bir hissiyattayım uzun zamandır..madde alemıyle bağlantım azalıyor hissi gibi..nasıl anlatsam..uykusuzluk, beyin gıdıklanması(böyle tabir edebilirim ancak) tarzı şeyler yaşıyorum uzun zamandır..ve eski beni özlüyorum sanki..değişik durumlardayım nedenlerine dair bir yol bir bilgi istesem moralev sizden 🙏

    Beğen

    1. Sevgili hayatajandası, yazıda söylendiği gibi topraklanın. Bedene dönün. Bu hayattan zihninize ve hayallere kaçmak yerine burada, bedende neşe-keyif-coşkuya kendinizi açın. Spor yapın, şarkı söyleyin, güzel yemekler pişirin… Ayrıca uykusuzluğun bire bir ilacı bedensel harekettir. Bu sırada özellikle 10 dakikalık meditasyonlar serimden odaklanma meditasyonu yapabilirsiniz, sizi ana ve buraya çevirir. Sevgilerle

      Beğen

  11. Sevgili Mor Alev, cok tesekkur ederim! Ben kapanmada hay hay dedim ve muthis bir inzivaya girdim, her seyi birakip tamamiyle kendimle ve dogayla basbasa kaldim, zorunlu haller harici hic iletisim olmadan. Ve bu donusumun sarsintilarini neredeyse sifirladi. Sadece hala hic beklemedigim, bana da yeni acilan farkliliklarima sasiriyorum ama onlari bagrima basiyorum.
    Kapanma sonrasi haftam inanilmaz hareketli gecti ve ucusuma 3 gun kala vizemi aldim, Hindistana gidiyorum!! “Hindistan” diyince bana korkan gozlerle bakan ve beni deli zanneden herkese sarilmak istiyorum, benim icin endiselenmemelerini ne kadar soylesem de tum sirlari acik etmek mumkun olmadigindan yine endiseleniyorlar. Bazen elimde sadece izlemek ve gulumsemek, kalpten kalbe sevgi yollamaktan baska birsey gelmiyor 🙂 sevgilerimle.

    Liked by 1 kişi

  12. Mor alev , merak ettiğim bir şey var . Biz ve dğer canlılar farklı boyutlardayız; başka alemlerde yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Lakin sonsuzluk hakkında cok az bilgiye sahibim. En düştüğüm anlarda aklımı hep bu soru kuralıyor. En son ne olacak ? Tüm ruhlar amaçlarını yerine getirdiğinde , sonsuzluk ?? Bizi biraz bu konuda bilgilendirir misin ? teşekkür ederim.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.