Koronuzun Armonisi

Sanatçı: Wendy Russell

Sevgililer,

Bu, bir sonra ne olacak ya da ne zaman olacak diye kaygılanma zamanı değil çünkü siz başkalarıyla çok az ortak noktası olan kendine özgü bir eğride ilerliyorsunuz.

Elbette, kendi topluluğunuzdaki herkesin ya da çoğunun etkileneceği değişiklikler olacak çünkü benzer hareket alanındasınız. Tıpkı ergenliğin belli bir yaş grubunu etkilediği ve o yaşta olmayanları pek de ilgilendirmediği gibi.

Biz, Evrenlerden olanlar, şimdi 4D ötesindekilere hitap edeceğiz. Eğer 5D veya ötesi ya da grubunuzun sınırlarının dışında olduğunuzu hissetmiyorsanız, bu kanallığı göz ardı edebilirsiniz.

5D’ye ait olanlarınız gençleşiyorsunuz. Rahatladıkça ve ilgilerinizi keşfettikçe, streslerinizin çoğu solup gidecek. İlk defa yeryüzündeyken, kendi dünyanızın merkezi olmanıza izin verecek.

Bu son ifade ben-merkezci ya da egoist görünebilir. Ancak değildir, bu sizin yeni gerçekliğiniz. Çünkü artık düşünceleriniz, ilgileriniz ya da hareketlerinizi başkalarının ya da toplumunuzun filtrelerinden geçirmek zorunda değilsiniz. Siz, tüm ihtişamınızla sizsiniz.

Belki neden böyle hareketlerin sizi daha genç hissettireceği ve davrandıracağını anlamanız zor olabilir. Bir defa tam olarak siz olduğunuzda, şu sözün veya bu hareketin bir başkasını nasıl etkileyeceği konusunda kaygılanarak enerjinizi israf etmenize gerek yok – israf doğru sözcük.

3D’de, yeryüzü deneyimleriniz için bütünlüğünüzün yarıdan azını kullandınız- bu sebepten zihinde ve bedende çok çabuk yaşlandınız. Bedeninizin sağlığına sahip çıkmadan önce, bir durumun hayatınızı ve diğerlerini nasıl etkileyeceğini düşündünüz. Kişisel şifalanma seçeneklerini arayıp bulmakta özgür değildiniz, çünkü ya şöyle olursa, ya böyle olursa ve size ve diğerlerine ne olacak soruları öz-şifa düşüncelerinizi bir kenara ittirdi. Aynısı duygusal ve ruhani şifanız için de geçerliydi.

3D enerjinizin çoğu “bu, ana akım yolda nasıl görünecek?” sorusuna adanmıştı. Sadece o düşünce ve korkuları işlemden geçirdikten sonra şifaya dikkatinizi verebiliyordunuz. O korku dolu 3D enerji ya kayboldu, ya da kaybolmakta.

Siz yeni bir alanda yeni bir varlıksınız.

Yeryüzü toplumlarınızda kalacak olsanız da, o toplumlar diğerlerinin ihtiyaç ve düşüncelerine adadığınız kadar dikkati kendinize de vermenizi teşvik edecek ve hatta bunu talep edecek.

Artık kendinize bakmak ya da sevmek için izin istemeye ihtiyacınız yok. Belki böyle 3D ihtiyaçları fark etmemiş bile olabilirsiniz çünkü onlar her düşünce ve hareketinize yayılmıştı.

“Hepimiz biriz” sözlerini tekrar tekrar duymuş olmanıza rağmen, şu anda o ifadeyi tam olarak anlamamanız mümkündür.  Evet, siz yeryüzü toplumunun bir parçasısınız. Fakat o toplum artık varlığınızı kısıtlamamaktadır. Yeni dünya toplumunuz herkesi oldukları kişi olmaya teşvik etmektedir.

3D dünyada herkes soprano olmak isterdi – bu koronun sadece bir parçasıdır. 5D ve ötesinde, koronuz en inceden en kalın seslere kadar yelpazenin tamamını içeriyor – tıpkı pencerenizin dışındaki kuşların armonisi gibi.

3D koronuz dümdüz ve cansızdı – sanki sizin bölgenizde sadece bir çeşit kuş varmış gibi. O kuş cinsinin harika bir cıvıltısı olsa da, biteviye aynı tek nota cıvıltıyı duymak yavanlaşır.

5D koronuz kat kat daha fazla neşe-keyif-coşku, ses ve eğlence seçeneğine sahip. 

İşte böylece “hepimiz biriz” ifadesinin çoğunuzca inanıldığından farklı bir anlamı olduğu ortaya çıkıyor. Bu sözün hepinizin benzer şekilde düşünüp davranacağı anlamını taşıdığına inanmış olmanız çok mümkün. Doğrusu bunun tam tersidir.

Ve fakat bu ifadenin yeni kavramı sizi şaşırtmamalı çünkü yeni dünyanızda yukarısı aşağısı, şu taraf, bu taraf haline geldi. Bu yeni bir dünya, siz de yeni dünyada yeni bir varlıksınız. Hiçbir şey eskiden olduğu gibi değil ve bir daha asla da olmayacak.

Bunu kabul etmenize müsaade edin ve sonra da rahatlayın, basıncı kaldırın ya da sizin siz olmanızı sağlayacak ne varsa onu yapın. Siz sokağın aşağısında oturan Ayşe veya hayran olabileceğiniz bir şirket başkanı değilsiniz. Siz, tüm ihtişamınızla, sizsiniz.

Tüm ihtişamınızla siz olduğunuzu kabul ederken, düşünemeyeceğiniz şekillerde gençleşeceksiniz. 

Siz, sizsiniz. Onlar da onlar. Ne fazlası, ne de azı. Yeni bir dünyada yeni bir varlıksınız. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


YEPYENi! 12 Nisan 2021’den itibaren “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

22 comments

  1. Aynada kendime bakıyordum ve gençleştim dedikten yarım saat sonra bu yazıyı okuyorum.İyiki varsın canım 💜

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Mor Alev,
    Seni cok ozledim! Bir suredir cok yogundum ve burada degildim ama sevgin, dostlugun, blogun enerjisi yine de benimleydi! Vakitsizlikten arada blogu acip basliklara sevgi gonderdim🥰 simdi hepsini okuyabilecegim!

    Tam da bu genclesme enerjisini deneyimledigim bir donem! Korku suphe ve direnise, 3D acabalara o kadar cok bos enerji akisi oluyormus ki, onlara giden enerji gercekten hucrelerimi ve zihnimi yeniliyor. Her seye gucum varmis gibi hissediyorum🙂
    Cok tesekkur ederim! Sevgilerimle.

    Liked by 4 people

  3. Bir’liğin o muhtesem senfonisinindeki özgün yerimi almaya ve bu senfoniyi tüm evrene yaymaya niyet ettim ve oyle de oldu şükürler olsun 🙏💜🧡💛

    Liked by 3 people

  4. Bir gün önce hissettiğim her şeyi bir gün sonra burada okumak… Nasıl güzel bir his… Sevgi ve şükranlarımla🙏❤

    Liked by 3 people

  5. Bu yazi, benim icinde bulundugum donem ve dusuncelerimle inanilmaz paralel!
    “Çünkü artık düşünceleriniz, ilgileriniz ya da hareketlerinizi başkalarının ya da toplumunuzun filtrelerinden geçirmek zorunda değilsiniz. Siz, tüm ihtişamınızla sizsiniz.”
    Cok ama cok tesekkur ederim.
    Siz iyiki varsiniz Mor Alev!
    Sevgiler.

    Liked by 3 people

  6. Dün saçımı kuruturken, fön makinasının sesini aşmak için yüksek sesli Ben Benim diye haykırmak geldi içimden 🙂 Teşekkürler Sevgili Mor Alev, İyi Ki Varsın!!!

    Liked by 2 people

  7. Evet çok çok çok gençleştim. Dün ilk defa, elli yaşında, Lewis Carroll’ın Alice Harikalar Diyarı’nda kitabını okudum. A-aa Alice benim, beni yazmışlar, dedim.

    Sonra Bacon’ın “Yeni Atlantis” ini okudum. Hayatı da Yeni Atlantis kadar etkileyici. 1561 doğumlu Bacon, yargıçken, yüksek memurken rüşvet alıyor ve cezalandırılıyor.

    Karar hakkında; “İki yüzyıldan beri Parlamento, benim hakkımda verdiği karar kadar haklı bir karar vermedi. Bundan böyle bir yargıcın veya memurun büyüklüğü onun suçu için bir sığınak olmayacaktır. Bu altın çağın başlangıcıdır.” diyor.

    Bacon 65 yaşındayken küçük bir kulübenin önünden geçerken, oradan bir tavuk satın alıyor ve hemen oracıkta kestiriyor. Tavuğun içini dışını kendi elleriyle buzla karla sarmalayıp doldururken tazelik deneyi için,
    -karın buzun soğuğun eti bozulmadan kokmadan koruyup koruyamayacağını öğrenmek istiyordu-
    ağır üşütüyor, bronşit oluyor ve ölüyor.

    Sonra şiir iyi gelir dedim, biraz Edip Cansever açtım. Bir şiirde mavimsi bir buzdolabı, doğal olarak önce mutfağı, sonra tüm odaları donduruyordu. Donmuş bir örümcek çıt diye kırılıyordu ağından aşağı.

    Dedim ben değil, Alice hepimiz. Alice genç. Çok genç. Hep genç. Hep genciz.

    Sadece sopranalar değil, çok çok çok geniş bir ses yelpazesindeki kuş korosu eşliğinde okudum bu mesajı. Mesajı ve beni bastırıyor sesleri. Yazmayı bırakmam gerek, onları dinlemem gerek.

    Sevgiler Mor Alev ve Hepimiz. Sevgiler. Güzel günler.

    “Çünkü biz burada Tanrı’nın kucağında, bilinmeyen bir ülkedeyiz.”

    Yeni Atlantis’in bitmeyen bitemeyen sonunda yazdığı gibi.

    Liked by 2 people

  8. Teşekkür ederim Sevgili Mor Alev 👏🧚‍♀️🧚‍♂️💖💛❤🧡💜💜💚💙💜💜💜😘🌹🥰🤗

    Liked by 1 kişi

  9. İyi geceleer🌙Ben kendimi, çok istemekle birlikte 4D ötesine ait hissedemiyorum …Okumayayım artık bloğunuzu bağlantı kuramıyorum diyorum, tam o zaman aralığında kafamdaki huzursuzluğa ufak da olsa bir cevap geliyor….İşe yarıyor mu?!?8 senedir Hayır….Ama, tuhaf bir aidiyet hissi veriyor.. Bu çok güzel…✨

    Beğen

    1. Sevgili Ebru, aklıma takılan bir şey var. Tabii öncelikle blog okumak için ama daha da çok bir yöntemler kataloğu gibi. Hiç okuduklarınızı uyguluyor musunuz? Örneğin, bir yıl içinde iki defa yayınladığım “Negatif Düşünce Sarmalından Çıkış” yazısında paylaştığım 5-6 yöntemden herhangi birini denediniz mi? Yöntemler sekmesindeki ruhani ya da psikolojik yöntemlere baktınız mı? Bir defa yapıp geçmek yerine kendinize uygun bulduğunuz belirli yöntemleri düzenli alışkanlık haline getirme kararı verdiniz mi?
      Yani sadece okuyarak hiçbir şey olmuyoruz, ne doktor, ne mühendis, ne de öğretmen. Yükseliş ve kişisel gelişim hakkında yayınlanmış binlerce kitabın hepsini okuyun, bildiğinizi uygulamadığınız sürece sadece okunmuş bir hikaye olarak kalacaktır. Pratik yapmak şart. Acaba hiç denediniz mi? Sevgilerle

      Beğen

  10. Kaç gündür canlı yayınlarım sonrasında ışıldadığımı ve bunu nasıl başardığımı, yüzüme sürdüğüm kremin markasını soran arkadaşlara iyi hissediyorum ondandır diyorum..Ve şu an okuduklarım ..Yaşasın gençlik iksiri!Yasasın anda yaratmak! ..Sevgimle Mor Alev ,Brenda ve ışık varlıklar ❤

    Liked by 1 kişi

  11. Yaratmak,insanın belki de en önemli oluş nedeni.Ancak bunu gerçekleştirmek için kendinizi özgür kılmak en önemli etmenlerden biri,Çoğunlukla geçmiş yasamlarimizdaki deneyimlerimiz ve bizi takip eden golgeler bazen bir pranga olur ruhlarımıza,Bu gölgelerin içinde insanlik tarihinin acisi,hüznü ve zalimligi vardır.Ancak kalbimiz ve ruhunumuzu adadigimiz sevgi ve ışığın yoğunluğu bizi aydinlatir;iste o zaman kuşların sesini,rüzgarın binlerce yıl öteden getirdiği evrenin ritmini duyar ;acilarimizdan ve prangalardan kurtulup gerçek özgürlüğümüzü kavusuruz. Sebepsiz bir neşe sarar yüreğimizi ,ne kadar değerli olduğumuzu ,diger insanlardan neden farkli düşündüğümüzü anlar sevgiyle tüm evreni kucaklariz.Sevgiyle kalın.Nur.

    Liked by 1 kişi

  12. Magara duvarlarına atalarımızın çizdiği resimlerden,mitolojiye,destanlardan tragedyalara bizlere anlatılan korku ve bilinmezlik çemberini kırıp sadece sevginin hakim olduğu bir evren yaratmak.Doga filozoflarindan gunumuze insanlığın varoluş nedeni ve yaratilis ana konusu olmuştur felsefenin .Oysa bir agacin gelisimi bize her seyi anlatir.Yeniden dogus ve genclesmenin sirri aslinda o agacta gizlidir.Her seye karsin hayata direnmek,tıpkı baharda canlanan doga gibi .Once kendimizle barismak ve kendimizi sevmek.Sevgiyle kalın.

    Liked by 1 kişi

    1. Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle🙏🏻Uzun zamandır kişisel ve ruhsal gelişim konularıyla ilgilenip yöntemleri denememiş olabilir miyim sizce?!?Tabi ki birer defa deneme suretiyle de değil😌..Siz aslında bana cevap yazmamış savunmaya geçmişsiniz..Oysa ben ruhsal bir çırpınış içerisinde içimden geçeni yazmıştım..Sevgiler💐(bu arada siz beni kaç yaşında sandınız acaba??meslek örnekleriniz ilginçti)

      Beğen

      1. Tetiklendiniz sevgili Ebru. Ben sadece aklıma takılan bir şeyi ilettim ve merak ettiğim soruları sordum. Geçmişinizi, yaşınızı bilmiyorum. Yorum formunda öyle bir alan yok. Ama bunun yaşla da okumayla da alakası olduğuna inanmıyorum. Meslek örneği başka bir şey de olabilirdi. Ben sadece bir-iki örnek kullandım ve sizi uygulamaya teşvik etmek istedim. İlk yazdığınız yorum yorgun ve üzgün geldi bana. Ben sizi herhangi bir şekilde küçümsemedim, aksine size değer verdiğim için yanıtladım. Öylesine bırakabilirdim yorumu ama içime sinmezdi. Siz de belki bana cevaben şöyle diyebilirdiniz; “Mor Alev, ben her şeyi denedim, çok okudum, çok uyguladım ama nedense olmuyor.” Kızacak, azarlayacak bir şey yok burada. Benim yazdıklarımda da savunma yok. Neyi kime savunacağım? O zaman yargıyı da kabul etmiş olurum. Çoğunlukla pek çok yazımda vurguladığım bir şey bu: Bilgi olduğu yerde kaldığında ve uygulamaya konmadığında, hayatımıza entegre etmediğimizde faydasını görmüyoruz. Sevgiler

        Beğen

        1. Beni dengesini kaybedip yere düşmekte olan bir dansçı farzedin lütfen ,düşerken bara sert bir şekilde tutunmaya çalışan..o bar da siz oldunuz sanırım size haksız yere yüklendim kusura bakmayın..alınganlık yapmışım..iyi niyetiniz bunu haketmedi…Ben çabalamaya devam edeceğim belki zamanı gelince başarırım…Gerçekten Sevgilerimle💕💕

          Liked by 1 kişi

  13. Hepimiz BİR’iz, BİR’in özgün yansımaları 🧚🏻‍♀️ Bu gençlik olayı bende de var, akışa teslim olup akarken kendimi ifade etmek bu harika bir hafiflik ve gençlik veriyor. 🍃

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.