2021 İlkbahar Ekinoksu

Sevgili Bilge Baykuşlar, 

20 Mart günü saat 12.37’de gün ve gece eşitleniyor, kış mevsimi resmen bitiyor ve bahara giriyoruz. Güneş farklı ışıldamaya ve nihayet gündüz geceden daha uzun olmaya başlıyor. Biz de içeriye kapanıp kaldığımız bu uzun kıştan çıkmaya can atıyoruz!

Ekinokslar, dişi ve erili, içi ve dışı, durağanlığı ve hareketliyi bir araya getirdiği, dengeyi sağladığı için kutsal günlerdir. Bazı kültürlerde ve kadim geleneklerde kutlanırlar, diğerlerinde yeni yılın başlangıcıdır. Umutlar tazelenir, hayaller hayat bulur, tuhaf bir mutluluktayızdır. Bahar için boşu boşuna aşk zamanı demezler… Yeniden doğuşu yaşayan tabiat bizi cesaretlendirir, kalbimizdeki yaşam tutkusu daha büyük alevlerle yanmaya başlar. 

Bu, çok önemli bir zaman. Yeni başlangıçlar, yeni fikirler, yeni doğumlar ve yeniden doğmak! Bu zamanda dengede kalmayı hatırlamalıyız. Kış olmasaydı, ilkbahar olamazdı. İçimize dönmeseydik, dışarıda neler yaratmak istediğimizi bilemezdik. Durgunluğu, aynı hareketi takdir ettiğimiz gibi onurlandırmalıyız.

Zodyak’ın İlk Derecesi

İlkbahar Ekinoksu her zaman Güneş Koç burcunun 0 derece 0 dakikasında gerçekleşir. İlginçtir ki, her seferinde bu denge ve kırılma derecesinin enerjisiyle aktive olan Sabian sembolü, kolektif bilinçten doğan bireysel bilinci ve her yıl gerçekleşen evrimleşmeyi anlatır. 

Sembol der ki; “Bir kadın denizden yükselir, onu bir fok kucaklamaktadır” Bu sembolün anlamını hatırlarsınız belki: Yeni anlayışlar, yeni farkındalıklar aydınlığa çıkıyor. İçinizde ya da çevrenizde yükselen, oluşan ne ise, onun kabul edilmesi, sevgiyle içeriye alınması ve ona iyi bakılması gerekiyor.  

Cesaret! Bu yeni başlangıcı kucaklayın ve gelmekte olan değişimin gözlerinin içine korkusuzca bakın. Rahatlama ve kurtuluşu hiç beklenmedik yerlerde bulabilirsiniz ve öyle ya da böyle, hayatınızda gereken değişimi yapacak tüm güce zaten sahip olduğunuzu göreceksiniz. Kendi sesinizi bulacaksınız ve kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız. Geçmişi bırakın, yeni yaşamınıza ve sevgiye doğun. Kış boyu kalbimizde, zihnimizde köklendirdiğimiz yeniler artık filiz vermeye hazırdır.

2021 İlkbahar Ekinoksunun Özelliği

Öncelikle, bu ekinoksta güneş ve Venüs bir arada ve Plüton’a yumuşak açıda. Venüs hala Balık’ta ve koşulsuz sevginin tanrıçası, güneş ise yeniyi başlatmaya hazır! Venüs, kolektifle ilgili ideallerimizi kişisel yapıyor, güneş ise bu idealleri fizikselde yaratmak istiyor! Değerlerimizin değişip büyük güçler tarafından (Plüton ve güneş) destekleneceği bir yıla adım atıyoruz.

Ekinoks ve gündönümleri sırasında ayın bulunduğu pozisyon ise bize önümüzdeki üç ayın nasıl geçeceği konusunda çok şey anlatır. Çünkü ay bireysel ve kolektif bilinçaltımızı, duygularımızı, yuvamızı, içimizdeki dişi enerjiyi ve halkları temsil eder. Yani bize en yakın şeyler ayda toplanmıştır. Hayatımızın %95’ini bilinçaltımız yönettiğine göre, ayın pozisyonu nasıl hissedeceğimiz, dünya sahnesinde neleri göreceğimiz konularında çok etkilidir.

Hatırlayın, 2020 ilkbahar ekinoksunda hep birlikte “karanlık bir tünele” girmiştik! Ve şimdi bunun pandemi kısıtlamaları olduğunu biliyoruz, Haziran ayındaki gündönümünde ancak çıkabildik o tünelden! (Bağlantısı burada). 

2021’de ise ay, İkizler’den ışıldayan ve büyümekte olan bir hilal olduğu için iyimserliği ve bilinçli niyetleri destekliyor.

Bu ay, gelecek planları ve onları uygulamakla alakalı. Tam da bahar havasında! Kuzey düğümüne yakın olması ise ortak hedefimizi işaret ettiğini gösteriyor. Dost canlısı, konuşkan İkizler’de bizi daha girişken, daha açık ve değişime uyumlu kılıyor. Tabii yanında değişkenlik ve tutarsızlık da getiriyor ama zihnimize sahip çıkarsak bu ayın ihtiyacımız olan tüm bilgileri toplamamıza ve bu sırada keyifli zaman geçirmemize yardım edeceğinden şüphe etmeyelim.

Fakat bu hepsi değil! Ay Kova’daki Jüpiter’le güzel bir üçgen açıda ve bize cesaretle başarı sözü veriyor. Moraller yükseliyor, “ne olursa olsun, ben bunun altından kalkarım, üzerine de çok güzel bir şey yaratırım” hissi ortama hâkim oluyor. Birer 5D Kova gibi yardımseverlik projelerine, yaratıcı çözümlere ve bütünün hayrına odaklanmakta hiç zorluk çekmeyeceğimiz bir zamana giriyoruz. Ah, tabii ki dostluklar… öyle çok özlediğimiz arkadaşlarımız! Nasıl olacak bilmiyorum ama bu enerji bizi başkalarıyla konuşmaya, arkadaşlarla zaman geçirmeye çağırıyor. Sosyal hayatımız canlanmak üzere. 

Bahar ekinoksu, yılbaşında içinizden geçirdiğiniz dilekleri ve kararları tekrar düşünmek, gerekirse değiştirmek ve artık harekete geçmek için en güzel zaman! Jüpiter ve Koç enerjileri arkanızda. 

En önemli işaretimize gelirsek, ayın Sabian sembolü: 

“Sıhhatli genç zihin, olgun düşünüre dönüşüyor.” 

Hayatımızda bazı dönemler olur, belki bir takım olaylarla, belki yaşam değişiklikleriyle, belki okuduğumuz bir kitapla bile değişiveririz. Olgunlaşırız, tepkilerimiz, davranışlarımız, daha da önemlisi bakış açılarımız bambaşka olur. Arkamıza dönüp de baktığımızda anlarız, biz olgunlaştık! Gençliğin getirdiği dinamizm harikadır ama onu kullanacak zihin yapısı yoksa boşa gider. İşte bu sembol de bize olgun düşünce gücümüzü, deneyimlerimizi ve sezgilerimizi bir araya getirerek davranışlarımızın sorumluluğunu taşıma vaktimizin geldiğini gösteriyor. Bilgeliğin gelişine izin verdiğimizde, büyürüz. Artık maymun iştahlı olmanın, oradan oraya koşturmanın vakti geçmiş, hayatı bir amaçla yaşamanın ve her gün yapılan en küçük seçimin bile yaşamımıza yansımalar şeklinde geri döneceğini bilmenin zamanı gelmiştir.

Kasten, niyetle, isteyerek, bilerek, sorumluluğunu alarak yaşadığımızda ise zihin gücümüzü keşfederiz. Bu asık suratlı bir hayat değildir. Tam tersine, kasti olarak mutluluğu, neşeyi, coşkuyu seçebiliriz, ufak tefek şeylerle kendimizi üzmeyiz ve zeki seçimler yaparız.

Ve elbette zihin gücümüzle şifalanabilir, zihin gücümüzle yaratabilir, zihin gücümüzle yepyeni bir hayat yaşayabiliriz. Bu, aynı zamanda düşünce gücümüzün öne çıkacağını müjdeleyen bir sembol.

Hatalar ve Yanılsamalar…

Her zaman olduğu gibi bu enerji de onu nasıl kullanırsak, ona göre deneyimler yaratacaktır. Bir genç olgunlaşırken hatalar yapar, iç sesini dinlemez, ani çıkışlarda bulunabilir, sonra da pişman olabilir. Elbette hatalardan öğreniriz, adına hata dediğimiz şeyin tek fonksiyonu onu bir daha yapmamayı öğrenmemizdir, bu kadar!

Yani arada hata olarak gördüğünüz şeyler olursa, onlara bile şükredin dostlar ve salıverin gitsinler. Şimdi öğrendiniz. Ve yaşımız kaç olursa olsun, öğrenecek çok şeyimizin olduğunu bilmek de en büyük bilgelik değil midir?

Bu sırada bu sembolün gençlik hatası diyebileceğimiz yönünü yaratıma sokabilecek bir açı da Neptün’den geliyor. Yeni hedeflerimizle ilgili Jüpiter iyimserliği taşısak da, Neptün sayesinde gerçekle olan ilişkimiz biraz gelgitli olabilir, muhakeme yeteneğimiz gölgelenebilir. Peki ne yapalım?

Ben derim ki; Sakın hayallerinizi küçültmeyin! Sakın kendinizi kalpten istediğinizin dışında bir şeye razı etmeyin! İç sesinizi dinleyin. Gökyüzüne uzanın ama bu sırada ayaklarınız da sıkı sıkıya yere bassın.

Bu ekinoks bize diyor ki;

İçinizdeki sevecen bilge olun.

Bilgi güçtür.

Güçle birlikte sorumluluk gelir.

Sorumlulukla harekete geçmenin zamanı şimdi!

Öneriler

Bu enerjileri olabilecek en iyi şekilde değerlendirmek için dengede olmak çok önemli. Evlerden çıkın, elinizden geldiğince tabiatın dengeleyici şifasından yararlanın. Yürüyün, deniz kıyısına gidin, parka gidin, mümkün oldukça doğal ortamlarda bulunmaya çalışın. 

Geçen yıl paylaştığım Baş Melek Gabriel’in “Ruhunuzun Bahçesini Ekmek” mesajı bu sene tekrarlanıyor, oradaki çalışmayı kesinlikle öneririm.

Ayrıca son iki haftada iki ayrı şifa çağrımız olmuştu, biri “Evrenin Desteği”, diğeri ise “Baş Melek Şifa Üçlemesi” mesajlarında anlatılıyor. Bütün bunlar bu dönemde önce içimizi sonra da davranış, tepki ve dış dünyamızı sırayla dengelememize yardım edecektir. 

İlkbahar ekinoksu Astrolojik yeni yılın da başlangıcı, 12 Nisan’daki Koç yeni ayı ise önümüzdeki bir senenin temel astrolojik enerjisini belirleyecek. Yani bu dönem, 20 Mart-12 Nisan arası bir geçiş dönemi. Bunu şifa, dengeleme ve bu senenin hedeflerine ulaşmak için atacağınız adımları en sonunda belirleyip harekete geçmek için kullanabilirsiniz.

Hepinize harika bir ekinoks dönemi, harika bir yeni yıl diliyorum.

©Mor Alev 2021

Not:

Sevgili Dostlar, reklam veriyorum! Gerçekten bunu yazdığıma inanmıyorum ama dokuzuncu yılda ilk defa reklam veriyorum. Ama buna Facebook “gönderiyi öne çıkar” diyor. İzninizle açıklamak istiyorum: Facebook’ta Mor Alev’in 39000 civarında takipçisi var ama paylaşımların görülme sayısı son iki-üç yıldır 2000 civarında. Yani takipçilerin büyük çoğunluğu haber akışlarında bu yazıları göremiyor. Instagram’da bu oran azıcık daha iyi ama yine de %20 civarında. Facebook böyle sayfaları adı “topluluk” olsa da birer işyeri olarak görüyor ve reklam vermeyenlerin paylaşımlarını saklıyor. Demek oluyor ki, siz bir sayfayı takip ettiğinizi sanırken edemiyorsunuz, çünkü algoritmalar bu sayfaları reklam vermeye zorlamak istiyor! Peki bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi? Aslında böyle saklamak, vs. yerine dürüst olsalar ve belli bir ücret alsalar daha iyi bence. Çünkü takip edenler de edilenler de ne olduğunu bilir ve ona göre davranırlar. Bütün bu düşünceler zihnimde dolanırken, dedim ki ben bu sistemin hizmetlerini yıllardır kullanıyorum ve bu sırada takipçiler istediği paylaşımları göremiyorlar, haberleri bile olmuyor diye bozuluyorum. Aslında şükür zamanı geldi. Şimdiye kadar ben Facebook’a ne verdim ki, ne istiyorum? Belki bu şükrana ihtiyacı var Facebook’un. Herkes o kadar aleyhinde düşünüp konuşuyor ki. Ama kullanmaktan da vazgeçmiyor, demek ki bir şeylere faydası var bu platformların. Ve böylece kendiliğinden karar verilmiş oldu. Dediğim gibi asıl eksik olan açıklık ve dürüstlük.

Şimdi, eğer yıllardır Mor Alev takipçisiyseniz ama paylaşımlarımı uzun süredir görmemişseniz, görmeye devam etmek için lütfen paylaşıma ya bir ifade ya da yorum bırakın. Böylece algoritmalar her yeni paylaşımı görmeniz için çalışacak. Eğer Mor Alev takipçisiyseniz ama artık takip etmek istemiyorsanız, basitçe takipten çık seçeneğine tıklayabilirsiniz. Böylece rakamlar doğruyu söyleyecektir.

Bana göre bloğu takip etmenin en kolay, en güvenilir yolu ise doğrudan blogdaki “takip et” butonunu tıklayıp email adresinizi girerek her yeni yazı için bir mesaj almaktır. 

Çok teşekkür ederim.


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com

26 comments

  1. Sevgili Mor Alev, yıllardır seni takip ediyorum ve her gün paylaşım yapıp yapmadığını kontrol ediyorum. Sevgiler💕💐

    Liked by 1 kişi

  2. Ah Sevgili Mor Alev bizlere o kadar yararlı oluyorsunuz ki ifade edemiyorum. Geçen yıl tam tecritteyken (yaşım 71) sizin yorumlarınızla bilgilendirmelerinizle hep huzur içinde oldum. Biliyorsunuz yazmıştım. Hep birlikte güzel sağlıklı günlere giriyoruz😊🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 2 people

  3. Biz senin dusuncelerini seviyoruz sevgili Mor Alev. Sen boyle seyleri kafana takma. Yani mesaj vermissin, vermemissin.. Ayrica ticari kazanc maksadiyla da verebilirsin.. Bunun ne gibi kotu bir yani olabilir ki.. Lutfen rahat ol. Eh bazen olamiyoruz 🤓 Sevgilerimle ❤

    Beğen

    1. Sevgili Asuman, bu kafaya takmaktan ziyade, okumak isteyenler okuyamıyor ve bu konuda bir şeyler yapmalıyım düşüncesinden doğdu. Bu blog yazarlarının ve içerik paylaşanların sıkça yaşadığı bir durum. Kendisi de paylaşımcı olan bir instagram takipçim, şöyle yazmış: “”Hayırlı ekinokslarımız bol olsun” içerikli, güzel duygular yaratan yazının dibindeki not, bence, en az yazı kadar önemli. Reklam “dayatma”sından pekçoğumuz gibi ben de şikayetçiyim; öte yandan yazarımızın düşüncesine katılmamam mümkün değil. Ben de sosyal medyaya bir şey vermeden, gönlümce, en azından instagramı birkaç yıldır gönlümce kullanmaktayım düşüncesine katılıyorum ve yazıda sözü edilen DENGE adına, bu kullanıma teşekkür için bir adım atıp yorum konusunun altını bir kez daha çiziyorum🦋”
      Yani, Sevgili Asuman, bu yazının altındaki notu yazmadan önce ve reklam verirken ben de alma-verme dengesi konusunda bir uyanış yaşadım ve bunu da sizlerle paylaşmayı seçtim. Sevgilerle

      Beğen

      1. Merhaba Sevgili Mor Alev, sistem ve isleyisle olan kismin icinde olmadigim icin problemi tam olarak anlayamasam bile bunu paylasmaniz cok hosuma gitti. Siz gercekten de cok ince birisiniz. Sevgiler ❤

        Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,
    Muhtesem ekinoks yazisi icin tesekkur ederim… Her bir cumlesiyle es frekanstayim.
    Dünkü sinavimdan kaldim, projem hic gerceklesmemis oldu ve duvara tosladim… Son 1 yilda sezgilerimin kuvvetini artik kabul etmistim, bu gelisime sen de sahittin ve bildigin gibi persembe gunu zaten iyi bi sonuc gelmeyecegini sezmistim bu sezgi hosuma gitmemisti…
    Ancak sunu soylemeliyim, dun orada gorduklerim, sinav komisyonu, insanlarin davranislari vs bende “ben kendimi kime kanitlamaya calisiyorun ki, bunu yapmak zorunda miyim. Bunlar birlikte ilerlemek istedigim insanlar degil” hissi uyandirdi. Daha onceden bu hissi beni alikoymaya calisan dikkat dagitici bir sey olarak goruyordum ve bir yandan elimden geleni yapmadan yon degistirmek istemiyordum,yine kalbimi “kosullu” dinlemisim…
    Benim icin en sasirticisi su oldu, elbette basarisiz olmak can acitti ama hic uzgun hissetmedim. Uzgun hissetmedikce sasirdim, cunku ben cok istedigim bir seyi alamazsam gercekten yenilgiyi de hakkini vererek yasayan bir insanim, her duyguya kapim acik.

    Hic uzulemeyince gordum ki bu aslinda o kadar da istedigim bisey degilmis ve yine sadece baskalarina kendimi kanitlama cabasi(kadim aliskanligim) en itici kuvvetmis. Dolayisiyla sonuc bana sunu getirdi “artik gercekten is ciddi. tamamen kendin olma zamani. artik Evren de bu genelgecer role girme, ezber yolu izleme, toplumsal onayi getiren seyi dogru sanma davranisina hicbir destek vermiyor”. Yani hala daha ben bir seyi “eskisi gibi olsun, yedek plan” vs diye egoma saklanacak bir kabuk tutmak icij elde etmeye calisiyormusum.

    Suanda kalbimle hareket etmedigim yolu bana kapadigi icin Evrene sukran borcluyum! Evet basarisizlik canimi acitti ama kalpsiz bir yolu izleme ihtimalinin yaninda hicbir sey… Ve inan Mor Alev, yuksek guclerin hepsinin beni bildigini cok derinden hissettim! Evrenin özü beni biliyordu! Kendimi kandirma cabamin onune her engeli koyacaklardi,bu cok guven vericiydi… Bana dogru yonlendirmeleri saglayan tum rehberlerime bin tesekkur ediyorum! Suanda ekinoksla beraber yolumda bir belirsizlik var, 1-2 hafta bu belirsizlikte asili kalacagim… Kendimi meditasyona verecegim bir donem. Sonrasinda dogmadan once ne plan yapildiysa onun getirdiklerini izlemeye ve secimlere devam,bu
    sefer deli de deseler sadece ve SADECE kalbimle sececegime söz verdim. Sevgilerimle.

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Meleklerile, önce sınavdan kalmanıza üzüldüm, sonra bir kapı kapanır yüzlercesi açılır derken… zaten sizin de aynı şeyi söylediğinizi fark ettim! Bu şifa döneminden yararlanın, dört nala koşturmak zorunda değilsiniz, kendinizi dinleyin ve bırakın aksın. Zaten benim bunları söylememe gerek yok, siz de “yine” 🙂 aynı şeyi yazmışsınız bile. Kalbim sizinle.

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Mor Alev,
        Cevabin icin cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum. Varligini ve sevgini her daim hissediyorum, bu cagda birlikte oldugumuz icin cok sukrandayim. Illa da dort nala kosturmamak kismi kulagima kupe oldu, ne kadar da haklisin! Seni cok seviyorum. Herkese muhtesem bir ekinoks donemi diliyorum, bahara birlikte ve saglikla varalim!

        Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev, uzun zamandır sizin yazılarınız yol gösterici benim için. Şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Her yazınız içime akan enerji seli gibi. Ben hem Facebook’ta hem de Instagram’da paylaşımlarınızı en üstte görecek şekilde ayarladım. İfade bırakmadan geçemiyorum zaten. Benim için çok özel bir arkadaş Mor Alev, sizi çok seviyorum💜💜💜 İyi ki varsınız, paylaşımlarınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Blog hamilerine, Baş Meleklere, Yükselmiş üstadlara çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Liked by 1 kişi

  6. 9 senedir takip ediyorum..her yazı bir önceki gece uyurken can çekiştiğim bir duruma cevap oldu ertesi gün hayretler içerisinde okudum🙏🏻Büyük destek oldunuz bana🙏🏻Bu yazıda denk geldiğim bir konuyu sormak istiyorum.Hayatımızın %95’ini bilinçaltımız belirliyor ise zihin gücümüzle nasıl değiştirebileceğimiz?Uzun zamandır bunu düşünüyordum.Varlığınız varlığımıza armağan olsun💕💕💕

    Beğen

    1. Sevgili Ebru, bilinçaltımızı da biz yaratırız. Bu konuda bir yazı dizim ve oldukça fazla da paylaşımım olmuştu. Bilinçaltını ne oluşturur diyorsanız: İNANÇLARIMIZ. İnançlarınızı değiştirin, bilinçaltınızın da yapısı değişsin. Yöntemler sekmesinde bilinçaltı yazı dizimi görebilirsiniz. Ayrıca “Akıllar Karışıksa” başlıklı makalem tam da bu konuyu işliyor. Buna ek olarak, düşünmeden değil, düşünerek ve kasti yaşadığımızda, otomatik tepki vermek yerine farkındalığımızı yükselttiğimizde o %5 oranı çok daha büyütebiliriz. Bu sırada yeni alışkanlıklar yaratırız ve bu alışkanlıklar da bilinçaltının yeniden yapılanmasını sağlar. Bilinçaltınız sizin dışınızda bir oluşum değildir. O sizindir ve onu yönetebilirsiniz. Farkındalığımızı yükseltmenin en iyi yolu ise düzenli meditasyon alışkanlığıdır. Sevgilerle
      https://moralev.com/2020/09/24/yasadigimiz-donem-uzerine-dusunceler-eylul-2020-akillar-karisiksa/

      Beğen

      1. Cevabınıza ilginize çok teşekkür ederim öncelikle..Evet siz söyleyince hatırladım makalelerinizi ama yine de bilinçaltımın etkilerini aşamıyorum..9 Yaşımda telafisi olmayan çok büyük bir travma yaşadım ve uzun süre başka etkilerle katlanarak devam etti..Henüz kimseye de bahsetmedim.Travma sonrası stres bozukluğuyla hayatım için inanılmaz yanlış seçimler yaptım ve şu anda bedelini çok ağır ödüyorum.46 yaşındayım,uzun zamandır vesilenizle büyük bir çaba içerisindeyim ama çıkamıyorum bu sarmaldan..titreşimimi yükseltemiyorum,inançlarım öyle yanlış öyle talihsiz şeyler kaydetmiş ki!!Pek çok şeyin işleyişini., mantığını da çok iyi anladım ama hayatımda hiçbirşeyi kıpırdatamıyorum.Artık birilerinden yardım almam gerekiyor..bu kadar kaynak, kitap,akım vs içerisinde bir tek siz kalbime dokundunuz.Danışmanlık almak istiyorum ilk fırsatta..Kendim altından kalkamadım.Sanki diğer çocuklar güle oynaya kollukla yüzerken ben ellerim kollarım bağlanıp okyanusun ortasına atılmış gibiyim.Herkes pek çok şeyi kıskanabilir bense güzel ve masum çocukluk anıları olan hayata güvenle bakan insanları çok kıskanıyorum.Bu dertle yaşanır mı aşılır mı onu da artık bilmiyorum.Tekrar teşekkür ederim.Sizi seviyorum💕💕

        Beğen

        1. Sevgili Ebru, yardım istemekte utanacak bir şey yok. Eğer kendiniz başa çıkamıyorsanız bir danışmanlık/terapi alın. Belli ki bildiklerinizi içselleştirip harekete geçirmekte zorlanıyorsunuz. Benim Dönüşümsel Akış ve Bolluk metoduma da bir göz atabilirsiniz veya kendinize başka bir şifa modalitesi seçebilirsiniz. Ama artık resmen yardım istemenin vakti gelmiş gibi. Size kolaylıklar diliyorum. Sevgilerle

          Beğen

  7. Benim herhangi bir sosyal medya hesabım yok. Kullanmamak için kendime göre sebeplerim var diyelim. Ancak yazılar bana e-posta ile geliyor ve bunun için minnettarım. Ne zaman nasıl gelmeye başladığını hatırlamıyorum ama meleklerin rehberliği ile karşılaşmamı sağladığınız için teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  8. Benim aklım açan çiçeklerle zaten havalanmıştı, bu şahane mesajla uçtu uçtuuu ☁️ ☺️🌷 çok şahane bir bahar geliyor, tam doz şifalanmaya , pozitif kelimelerle yaşamı ifade etmeye ve beklenmeyeni beklemeye /yaratmaya devam ☺️Bütün yol arkadaşlarıma mutlu bir bahar diliyorum 🌷🌷🌷🌷🤞☺️🧿🙏

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili mor alev,yillardir hem blogdan hem faceten hem instagramda takip ediyorum.bir yerden yazin onume dusup okumayi unutsam illa ki baska bir yerden bildirim geliyor😅 fazla gsranticiyim galiba😇 butun sukranlarimi her yazina begen tusuna basarak sosyal medyada paylasarak yeri geldiginde blogumde repost yaparak gosteriyorum ama bu sukran degil, bu sevdigim seyi baskalarina da sunmak,paylasmak belki de.. Bana iyi geldi size de iyi gelir belki demenin bi yolu… 😇

    Liked by 1 kişi

  10. İnstagram hesabıma her zaman Mor Alev sayfası düşüyor ve ben senelerdir google’dan özellikle Mor Alev’i aratıp tıklıyorum ayrıca bazen de kaydettiğim tarayıcıdan giriyorum. E posta aboneliğim var mıydı emin değildim onu da yineledim. Sevgiler ❤️

    Liked by 1 kişi

  11. Merhaba, ben blogun yaklaşık 3 senedir sıkı takipçisiyim ve direk anasayfanızı açıyorum. Her hafta en az 4-5 kez yeni ne var diye bakıyorum. Dolayısıyla sosyal medyadan takip etmiyorum, direk bloga odaklıyım. Umarım birçok kişi de direk takipçinizdir. Bu değeri hakediyorsunuz çünkü bütün yazılarınız ilham ve enerji verici. İyiki varsınız, yürekten teşekkür ederim…

    Liked by 1 kişi

  12. En başından beri Mor Alev’e rezone olup takip ediyorum. Yolculuğumda bana iyi gelen yükselten enerjinize şükran duyuyorum .. Sevgimdesiniz ❤

    Liked by 1 kişi

  13. Sizi yıllardır ilk zamanlarınızdan beri hiç kaçırmadan takip ediyorum . Facebook’ta ben de farkettim eskisi gibi düşmüyor sayfaya . Bizim gibi sıkı takipçiler her türlü bulup okuyoruz ancak büyük kitlelere ulaşması gerekiyor yazılarınızın . Bu yüzden çok iyi yapmışsınız ☺️🥰🥰🥰🌺

    Liked by 1 kişi

  14. Sevgili Mor Alev her ne yaparsanız biliyorum ki bütünün hayrına, en yüce ve en iyi olanı yaparsınız.
    Daima seviliyorsunuz.🙏🥰

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.