Güç

Güç – Nedir, ne değildir ve siz ilerlerken nasıl görünmelidir? Bu, bu zamanda gezegeninizdeki baskın temadır. Pek çoklarınız güç kelimesine karşı direnç taşıyorsunuz. Çünkü varlık ve yokluk içindekiler, gücün size karşı olumsuz kullanılması ve hatta sizin güce sahip olup da uygun şekilde kullanmamış olmanız gibi anıları ya da fikirleri akıllara getiriyor.

Bunların hepsi 3D gücün ifadeleridir – kontrol etmek ve ayırmak üzere kullanılmış güç. Şu anda odaklanmakta olduğunuz şey ise, eski 3D güç yapılarının salıverilip çözülerek yeni ve çok daha birleştirici 5D sistemlerin yaratım ve uygulanmasına geçiştir. Bu hedefi daha iyi anlatan bir kelime güçlendirme olurdu: Bireysel gücün tanınıp kabul edilerek sahip çıkılması.

3D güç, ya bir kişiye ya da bir azınlığa hizmet etti. 5D güçlendirme ise bütüne hizmet eder. Biri ayrılığı besler, diğeri bağlantıyı. Güçlendirmeden korkmaya ihtiyacınız yok çünkü o bilinçli bir ileri harekettir, birleştirir ve bütünün gelişimi ile genişlemesini destekler.

Yani eğer güç fikri tüylerinizi diken diken yapıyorsa, onun yerine güçlendirme sözcüğünü kullanmanızın yeni ve dirençsiz hallerde , gerçekte olduğunuz kişiye ve gezegeninize demirlemeyi arzu ettiğiniz yüksek titreşimli bireysel özelliklerinize çok daha uyumlu olduğunu ve daha nelerin mümkün olduğunu araştırmanıza yardımcı olacağını bulacaksınız. 

Baş Melek Gabriel  – Shelley Young (trinityesoterics.com)

Bugün bir kısa mesajımız daha var:

Kendi Yolundan

Bazen, bir başkasının gerçeği oluşup gelişirken, seyirci kalmalısınız. Sizin müdahaleniz söz konusu deneyimi o kişi için seyreltebilir, saptırabilir, etkileyebilir, değiştirebilir ve yaratımını engelleyebilir.

Bu siz onu daha az seveceksiniz, yardım etme arzunuz olmamalı veya bu deneyimi onlarla yaşamayı istemeyeceksiniz anlamına gelmez.

Böyle bir hareket, sizin tüm kusursuzluğunuzda, diğer kişinin de kendi kusursuzluğuna kendi yollarından ulaşmasını istediğinizi gösterir. – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)

Aynı gün gelen bu iki mesajın da güçlendirmenin tarifleri olduğuna inanıyorum. Tarafsızlık ve gerektiğinde hiçbir müdahale olmadan şefkatte yer tutmak fikrimce inanılmaz güçlendirici bir davranış. Bu sayede kişi kendi gücünü ve becerilerini tanıyabilir, özgüveni yükselebilir ve en sonunda kendi gücüne sahip çıkabilir. 

Geçen haftaki Mars-Plüton üçgen açısı işte böyle bir güçlendirmeyle ilgiliydi. Ve yankılarını hala daha hissediyor olabilirsiniz. 

Hepinize harika bir hafta diliyorum. 

Mor Alev


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Son 1 aydır yazılarınızı takip edemeyecek kadar yoğun ve kendime dönük bir zaman geçirdim. Bu sabah telafi için 1 aylik paylasimlariniza baktim. Hakikaten kıkır kıkır gülememe sebep olacak kadar şaşırtıcı bir durum var ki o da şu; okuyamadığım donemlerdeki tarihlerde yaptığınız paylasimlar, tam o güne ait duygu ve düşüncemi içeriyor. Geriye dönüp gunluklerimi okur gibi okudum. Boylece sureci ve gelisimi gormek mümkün oluyor. Ne keyif ne keyif

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev,
    Bu mesaji yayinlandigi gibi gördüm ve basligina gulumsedim cunku dün tam bir kendi gucumu test etme gunuydu. Ne kadar gelistigimi bana gosterecek pek cok eskiden “stresli” diyebilecegim durum yasadim. Gücün benim icin tanimi, sakinlik ve alert olmakla birlesiyor. Gücün, ancak ve ancak farkindaliktan ve kabulden geldigine inaniyorum. Bu 3D dedigimiz öteki türlü güç bence zorbalik, illa ki buyuk acimasiz boyutlarda degil ama icinde mutlaka ya kibirden yada gereksizce direnisten gelen zorbalik notalari bulunduruyor. 3D gücün insani yipratmamasi mümkün degil, bu da onu sözde güc yapiyor iste. Cünkü adi ustunde güc, enerji vermeli tuketmemeli. Bugun dunyanin her yerinde, her ülkede 3D gücü adeta sömürürcesine kullananlarin nasil yiprandigini, hastalandigini, icten ice tukendiklerini dikkatli bakarsak görüyoruz. Altin varakli saraylarda bile bir nefes huzur bulamadiklarini anlayabiliriz. Bizim gucumuz ise onlara (budala degil bilge) sefkat duymak mi yoksa “oh olsun”a mi alet olmamiza gore sekillenecek ve dunyayi bizim bu secimimiz degistirecek.

    Yaziya baska turlu basladim, sezgilerim baska yerlere goturdu 🙂 Sana, kanalimiza ve Gabriel’e sonsuz tesekkurler! Güç içimizde!

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.