Işığınızı Geleceğe Doğrultma Zamanı

Sevgililer,

Dünyanız tepetaklak olmuş gibi görünebilir. Bir zamanlar düşündükleriniz artık yok ve henüz geleceği hissedemiyor ve hatta göremiyorsunuz. Hükümetler düşecek mi? Sonsuza dek hastalık dünyaya hükmedecek mi? Dünyanız o kadar küçüldü ki, çoğu şey hakkında bir zamanlar nasıl hissettiğinizi bile hatırlayamıyorsunuz.

Durum böyle çünkü bir çeşit boşluktasınız. İki dünya arasındasınız ve ikisi de henüz sizi tam olarak sahiplenmedi. Dış dünyanız kargaşa içinde ve iç dünyanızın ise aklı karışık, “Ben kimim?” “Yeni ilgilerim neler?” “Neden hiçbir ilgim yok?”

İşte böylece 3D hislerinize tutunmaya teşebbüs ediyorsunuz ama onlar da rahat değiller. Sonra da meditasyon yapmayı, sporu ya da yeni dünyanıza konuşarak ikna olup girmeyi deniyorsunuz – az sayıda dikkate değer değişikliklerle. Ne orada, ne buradasınız.

Hisleriniz ya da hareketleriniz her zaman şimdiki gibi kalmayacak. Siz sadece iki dünya arasında dans etmeyi deniyorsunuz – ikisi de rahat gelmiyor. Eski 3D düşünce ve hareketlerinizle çok fazla içli dışlı olunca kendinize çok kızıyorsunuz. Ve fakat, yeni varlığınızla da bağlantıya ya da etkileşime geçemiyorsunuz.

Böyle şeyler eski geçiş evrelerinizde de yaşandı, ancak büyük ihtimalle hiçbir zaman bu ölçüde olmamıştı. Her zaman ilk başvurduğunuz meditasyonlarınız, davranışlarınız ya da düşünceleriniz aynı huzur ve güvenlik hislerini sağlamıyor. Sonra da 3D eşlikçilerle 3D korkulara başvuruyorsunuz ama tek keşfettiğiniz bunun fiziksel varlığınız için çok zor olduğu. 

Diğer her şeye baskın sorunuz, “Ben ne zaman varlığımda yeniden rahat hissedeceğim?” Çünkü kaybolmuş, yalnız, ürkmüş hissediyorsunuz – hepsi de aylar ya da yıllar önce sıfırladığınızı düşünmüş olduğunuz parçalar.

Tepkileriniz beklenilen gibi. Aynısı siz ne zaman hayatınızın önemli parçalarını değiştirseniz 3D’de de oldu. Doğup büyüdüğünüz evi, evliliğinizi ya da uzun süreli ilişkinizi terk etmeniz, yeni bir iş, ebeveyn olmak, büyümek ya da yaşlanmak – tüm bunlar en sonunda uyum sağladığınız evreler. Şimdi olanlar buna çok benziyor. Bir süredir 3D’ye (doğup büyüdüğünüz yeryüzü evinize)  veda ediyorsunuz. Aradaki fark ise, bunu yapabilmek için iç-benliğinizin de dışına çıkmanız gerektiğini keşfetmenizdir. Çünkü bu geçiş evresi yeni varlığınıza içinizden doğru hitap etmeniz yerine, dış hareketlerinizi de değiştirmenizle alakalıdır.

Bu Covid-19 zamanının çoğunluğu süresince, yeni hareketlerinizi sergileme ihtiyacınızdan yumuşakça alıkoyuldunuz. Dünyaya belli bir resim yansıtmanız yerine, evinizin korunaklı alanında istediğinizi yapmanıza, hissetmenize, davranmanıza “izin verildi”. Elbette, pek çoğunuz bunu yaparken Covid-19’a rağmen 3D dünya ile içli dışlıydınız. Siz gerçekten de cesurların da cesurusunuz.

Şimdi hepiniz kozalanmanızı, iç işlerinizi bitirdiniz. Artık yapı taşlarınızı alıp yeni dış varlığınızı yaratmanın zamanı geldi. Öyle bir dış varlık ki, 2020’nin büyük çoğunluğu sırasında deneyimlediğiniz gelişimi vurgulasın. 

Bu da okuldan sonraki ilk profesyonel işinize benziyor. O işe kabul edilmekten dolayı gurur duysanız da, kendinizin ya da işvereninizin beklediği performansı  gösterememekten ödünüz patlıyordu. Böylece, büyük ihtimalle yeni işinizin ilk günlerinde çok da iyi uyuyamadınız, profesörleriniz ve kitaplarınız tarafından yardım edilerek ve derslerinizi tamamlayarak geçen yıllardan sonra size çok yabancı gelen beklentilerin üstesinden gelip gelemeyeceğinizi merak ediyordunuz. Kişiliğinizin işinizin ihtiyaçlarıyla nasıl bağdaştığını keşfederken, rolünüzü yerine getirmek zorundaydınız – sıklıkla asgari düzeydeki talimatlarla. Çünkü nasıl okulda diğerlerinden daha farklı öğrendiyseniz, işinizi de bir başkasının yapmış olduğundan veya yapacağından farklı yapacaksınız.

İşte şimdi de böyledir. Yeni 3D ötesi hareketlerinizi yerine getirmek için yeterli becerileriniz olmadığından endişeleniyorsunuz, ya daha fazla zaman ya da daha fazla bilgi sahibi olmalısınız. Ne zamana ne de bilgiye ihtiyacınız var. Yeni kişiliğiniz ve yeni ihtiyaçlarınızla yeni rolünüzü yaratmaya hazırsınız. 

Doğrusu, hazır olmanın da ötesindesiniz. Bunun böyle olduğuna dair bir işaret, 2020’den önce olduğunun tersine 3D kaosa katılımcı olamıyorsunuz. Artık bir kararsız sınır yolcusu değilsiniz, bir 3D’ye, bir 3D ötesine sıçrayan. Beceri ve ilgilerde 3D ötesisiniz. Dolayısıyla, ne zaman 3D’ye dönmeye teşebbüs etseniz, fiziksel bedeniniz büyük olasılıkla size bu gerçeği bildiriyor.

Elbette, 3D kaosa dönme ihtiyacınız şu anda uygun görünüyor. Kuşkusuz, bir ya da daha fazla kaotik ay boyunca dünyanın zorluklarına katlanacak beceriniz var. Fakat, büyük ihtimalle bedeninizin işaret ettiği üzere, bu doğru değil. 3D dünyada size artık ihtiyaç kalmadı. 

Sizin göreviniz ışığınızı geçmişin kaosunda boğmak yerine, geleceğe doğrultmaktır. Sizin 3D korkularınız ve mücadeleleriniz bitti.

3D’ye dönmeye teşebbüs ederseniz ya da ettiğinizde, fiziksel bedeniniz yüksek sesle yanlış yolda olduğunuzu bildiriyor. 3D’deyken de buna benzer bir şey oluyordu ama bu derecede değil. Yanlış 3D okul, iş, ilişki ya da topluluk sıklıkla kendini depresyon, fiziksel zorluklar ya da korku olarak gösterdi. Ama neyi neden hissettiğinizi anlamanıza yardım edecek kitaplarınız, videolarınız, insanlarınız vardı. Sizin gibi öncüler için artık bu geçerli değil, çünkü özünde yeni varlıklarınızın kitaplarını yazanlar sizlersiniz.

Artık sizin parçanız olmayana dönüp bakma ya da düzeltme ihtiyacınız bitti. Tıpkı bir 3D işi bıraktıktan sonra geri dönmediğiniz gibi. Büyük ihtimalle, görevi devralan kişi ya da kalbinizde yer eden eski iş arkadaşlarınız için en iyisini umdunuz. Ancak yeni işinize geçerken, asla eski işinizin görevlerini de yerine getirmeyi düşünmediniz. İş bitmişti. İşte şimdi de sizin için böyledir.

İlk iş, ilgilerinizi bulmanız ve takip etmenizdir. Arkada bıraktığınız iş ise 3D kaosun bakıcısı olmaktır. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

31 comments

  1. Sevgili Mor Alev, tam da bugünlerde anlamlandıramadığım içimdeki rahatsızlık hissi ve herhangi bir yere ait hissedememe hissiyatım anlatılmış, teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev, yorum yazan biri değilim. Sürekli içimden size teşekkür ediyorum. Tüm güzel ihtiyaçlarınız kolaylıkla, güzellikle, neşe, keyif coşkuyla karşılansın. Bana yazılarınızla o kadar çok kez, o kadar çok destek oldunuz ve oluyor sunuz ki, sanki yorum yazmazsam haksızlık olacak gibi geliyor.
    Hiç bir teşekkür de yeterli gibi gelmiyor:( Yani nasıl bu kadar elzamanlılık oluyor, gerçekten onca okumalarım, eğitimlerim hala tam idrak edemiyorum.
    Sözün özü varlığınız hediye …
    Varolun❤️❤️❤️

    Liked by 10 people

  3. Bu kadar üstüme alınmam tesadüf değil 🙂 moralev ile seneler önce yaptığımız seanslarda bana bir alan açmıştı, ve ancak 1 hafta önce o alan aktive oldu. Bir psikolog olarak, dünyanın önde gelen profesörlerinin yazılarını Türkçeye çevirdiğim bir websitesi oluşturdum. Kendi kitabımı, kendim ve ülkem için 3d kaosun bakıcısı olmak yerine, daha nasıl birlikte güzel şeyler yapabilirize odaklanabiliyorum artık. Moralev, varlığına şükürler olsun. Kelimelerle anlatamayacağım duygular içindeyim. Bol sevgilerimle…

    Liked by 10 people

    1. Yillaaar once universiteye hazirlanirken psikoloji okumayi cok istiyordum cunku insanin varolusuyla ilgili “neden, nicin” ile baslayan bitmez tukenmez sorularim vardi. Sonra asil tutkum olan Ingilizce ile devam ettim universite egitimime ama kendi ruhumun derinliklerini arastirmam hic bitmedi. Cok fazla okudum, arastirma yaparken cok fazla Turkce kaynak sikintisi oldugunu gordum ve ben de tipki sizin gibi ceviriler yaptim ama kendi capimda 🙂 Hatta simdi zaman zaman MorAlev araciligiyla okudugumuz Shelley Young’in gunluk kanallik mesajlarini ceviriyordum blogumda bir zamanlar. 5 yil once regresyon uygulayicisi egitimi aldigimda neden İngilizce’ye yoneldigimi daha iyi anladim cunku ruhsal konularda cok buyuk Turkce kaynak sikintisi olmasina ragmen nispeten kolay yol aliyordum. Simdi sadece okulda okudugu ve bence ruha kisitli bir bakis imkani veren kitaplarla yetinmeyip, psikolojiyi farkli kaynaklarla donatan, butunsel bir bakis acisina yaklastiran sizin gibi psiklologlari gordukce o kadar mutlu oluyorum ki! Kaynak yaratma konusunda MorAlev’in hizmetinin Turk okurlara katkisi tartisilmaz, ayni sekilde simdi sizin de hizmetinizin degerini goruyorum, cok mutlu oldum, cok tesekkurler😇 Isigi bir sekilde tasiyip yansitan herkesin yolu acik olsun💫

      Liked by 7 people

  4. Evet tam da bu… 3dye istesem de baglanamiyorum.gecenlerde bir yerde bir radyo kanalina imrendirdiler. Ah dedim ne kadar populerdi be cok dinlerdim.kanali buldum acttim once reklam girdi sonra haberler… daha muzige ulasamadan fenalik basti kapattim. O kadar karisik geldiki o kanal… tvyi acinca da oyle oluyorum. En guzeli kendi yayinlarimi kendim bulmak…

    Liked by 7 people

    1. O fenalik basmasi sahnesi o kadar tanidik geldi ki gulmeden edemedim😁 Hayatimiza henuz covid mevzusu girmemisken bir gun evimdeki tv’nin salonda baskosede bosu bosuna yer isgal ettigini fark edip kaldirmistim. O hissin verdigi hafifligi amlatamam😊 Gercekten de kendi kanalimizi kesfetmek, kendi ayarlarımizla ugrasmak cok daha doyurucu ve zevkli 😇

      Liked by 4 people

  5. “Ben kimim?” “Yeni ilgilerim neler?” “Neden hiçbir ilgim yok?”
    2020 yılımın tamamı neredeyse bu sorularla geçti. Aşık olduğum mesleği bıraktım çünkü artık bana hizmet etmediğini, eskisi gibi zevk almadığımı fark ettim. Geçici olarak aile şirketine girdim ancak burası da benim olmam gereken alan değil. Peki ben nerede olmalıyım? Yeni tutkum ne? Bir tutku bulabilecek miyim? Evreni resmen soru yağmuruna tuttum =)

    Etrafımda ise harıl harıl bir dolu şey yapan insanları görünce dedim bu kuyuya düşen tek kişiyim galiba. Kendimden şüphe etmeye bile başlamıştım “Bu kadar mı niteliksiz biriyim?” diye.

    Bu yazı o dönemde gelseydi (ki gelmesini çok istedim) belki de şu an bazı şeylerin farkına varamadan veya idrak edemeden rahatlamamı sağlayacaktı. Benim için önemli bir süreçten geçmem gerekiyordu ve geçtim. Şimdi de bu yazı benim için daha anlamlı oldu ve tek başıma olmadığımı da gösterdi =)

    Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor… Şükürler olsun

    Liked by 6 people

  6. Sevgili Mor Alev,
    Bu kanallik zihnimi 2 gun onceki Oglaktaki yeniay yazisina götürdü. O zaman da yorumladigim Sabian sembolunun benim icin anlamini Isik varliklari bir kez daha dogruladiklari icin cok mutlu oldum. Bu arada eskiden yani 2018lerde falan(o kadar eski ki artik) 3D’nin gidisini baya böyle fizik kurallarina aykiri sekilde gitme zannediyodum bazen :)) tabii o zamanlar iste zihin cok aktifti ve bizle cok yapisikti… Simdi bakiyorum 3 boyutlu dunyayi o kadar seviyorum ki, agaclarin yukselisi,iclerinde akan hayat, tum hayvanlar, gunes isiginin uzaktan gelisi, 5 duyum ve bedenimdeki muhtesem koordineli calisma, trenler asansorler, arabalar, tum makinalarimiz, evlerimiz yuksekligi enleri ve derinlikleriyle… Eger ben onla yapisik degilsem 3D cooook guzel, hayranlik doluyum. Cunku ben yapisik degilsem hicbir sey degil, her sey algilayan ve algilanan, hem 3D hem 3D degil. Hem algilama aparatina akan bildirim gibi 3D, hemde ötesindeki her sey. Yazdikca ben, biz, ic, dis karisiyor sonra uzayda sonsuz bir hizda döne döne yüzdügümüzü hatirliyorum. Bir gulumseme ve sessizlik. Iste yine gunes isigi uzerimizde parildiyor. Bizim de onun da kadar tereddutsuz olup,henuz kesfetmedigimiz tum bu yeni halimizi/isigimizi hayata yansitmamizin zamani. Bunu deneyimledigimiz icin cok tesekkur ederim. Sevgilerimle.

    Liked by 4 people

  7. ”Sizin göreviniz ışığınızı geçmişin kaosunda boğmak yerine, geleceğe doğrultmaktır. Sizin 3D korkularınız ve mücadeleleriniz bitti. ”
    Bu son yıllarda aldığım en güzel haber. Teşekkürler Mor Alev

    Liked by 5 people

  8. Sevgili FB
    Doğum gününüz kutlu olsun.

    Dostluk – Nazim Hikmet…

    Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuşkanadıyla gelirsin.
    Gözümüzün dilinden anlar,
    elimizin sırrını bilirsin.
    Namuslu bir kitap gibi güler,
    alnımızın terini silersin.
    O gider, bu gider, şu gider,
    dostluk, sen yanı başımızda kalırsın

    Nazım Hikmet’in bugün 119. cu doğum günü anısına 💚

    Tüm olanlara şükürler olsun 🙏

    Liked by 3 people

  9. Sevgili Mor Alev , yazıyı okuyunca nasıl anlamlandıracağımı bilemedim. Yazı pekçokları gibi beni de anlatıyor . Yaşamıma bakıyorum. Etrafımda ki hiçbirşey bana keyif vermiyor artık. Meditasyon rahatlatmıyor. İşim dahil pekçok şey gereksiz ve anlamsız geliyor. Kovid boyunca çok yoğun çalışan insanlara hem şükranlarımı sunuyorum hem nasıl başardılar diye şaşırıyorum . Bu durum depresyondan mı kaynaklanıyor yoksa gerçekten (” büyük ihtimalle bedeninizin işaret ettiği üzere, bu doğru değil. 3D dünyada size artık ihtiyaç kalmadı. ” ) bana ihtiyaç mı kalmadı ? Ayrımını nasıl yapacağız ? Yorumlara bakınca da yalnız olmadığımı görüyorum. ”Yeni dış varlığımı yaratmak ”için gerçekten yoğun istek duyuyorum ama ne ilgilerimi biliyorum ne de harekete geçecek enerjiyi. Sevgiyle kalın.

    Liked by 2 people

  10. Her yazınız gibi bu da harika teşekkürler sevgili Mor Alev. Yorumlarda beğendiklerime like yapamıyorum neden acaba

    Liked by 1 kişi

    1. Çok teşekkürler Mahizer. Ancak bunu yazdıktan hemen sonra bir yorumu beğendiğinizi gördüm. Yani sorun kalmadı, değil mi? Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  11. Uzun yol arkadaşlarımızın bile elendiği ve artık şaşkınlıkla değil de kabul ile izlediğim dünyanın dönüşümünü, çok uzun zamandır (aslında doğduğumdan beri 😉 ) eğitmenliğini yaptığım ,yol arkadaşım ‘nefes öğretisi’ ve ‘sizin yazılarınız’ ile bu sert iniş çıkışların içinden geçerken kolaylıkla ilhamla yürüyorum. Şükran duymanın faziletlerini ömrüm boyunca deneyimledim.Bu harika hizmetiniz size kat kat geri dönsün.Size,tüm kanallara,meleklere Yaratıcıya ve arkadaşlarıma en içten sevgimle .. Bilmiyorum arkadaşlarım da böyle hissediyor mu? Kocaman bir Mor Alev ailesi olduk.Eş zamanlı olarak aynı şeyleri hissediyoruz..Bu harika ve çok iyi hissettiriyor..

    Liked by 4 people

  12. Kaleminize sağlık, tam da bugünlerde yaşadığım hali anlatmışsınız. İki gündür bedenimde yaşadığım rahatsızlığa anlam vermeye çalışırken… 3D korkularımdan sıyrılmaya niyetle, aldım🙏Sevgiler… ☘️

    Liked by 2 people

  13. Yazıyı okuyunca iş yerinde kahkaha attım çünkü bugün okul sonrası ilk profesyonel işimde ilk günüm 😀

    Karantina dönemi zorlu geçti ve hep eski alışkanlıklarım artık işime yaramıyor, okul hayatımdaki 3D baskıda bana hizmet ediyordu şimdi ne yapıcam, ne bana iyi geliyor bilmiyorum diyordum 🙂

    Sevgiler

    Liked by 2 people

    1. Size harika, tatminkar ve bütüne hizmet etmekten gurur duyduğunuz bir meslek hayatı diliyorum. İnişleri ve çıkışlarıyla çalışma yaşamı tam bir maceradır ama güzel bir macera! Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  14. benim iyice kafam karıştı. bir taraftan uzun süredir merak ettiğim kişisel gelişim konusunda çok yavaşladığımı farkedip hız almaya çalışıyorum, diğer yanda yıllardır çalıştığım işyerinde artık yerim olmadığımı anlayıp yeni bir işe başlamanın heyecanı vs. vs. bir çok şey, keşke sihirli bir değnek değse üzerimize. ve net olarak yolumuza devam edebilsek, sevgiler

    Beğen

  15. Yıllardır belli dönemlerde blogunuza girip, gezinip, okurdum ama son zamanlarda sık sık yeni yazılanları takip etme ihtiyacı duyuyorum. Bazen haftada bir, bazen her gün! Çünkü hislerimle birlikte gelen eşzamanlı paylaşımlarınız sanki şefkatle saçımı okşayıp “her şey normal, hepsi geçecek, yanlız değilsin.” diyor. Yasadığımız son üç yıl kaybettiklerimle beni çok yorsa da bir noktadan sonra aydınlandım, enerji doldum, içsel yolculuğumda muazzam kesiflerde bulundum, dönüştüm. Tam her şey rayında ve yukarı doğru bir ivme almışken pandemi başladı. İlk zamanlar heybemdeki enerjiden, bilgilerden kullanarak yol aldım ama artık heybem boşalmış gibi hissediyorum. Yerimden kalkacak hal, yeni bir işe girişecek enerji, yeni fikirler için ilham bulamıyorum. Okumuyor, yazmıyor, reiki yapmıyor hatta giyinmiyor, süslenmiyorum bile. Kısacası kendime özşefkat göstermek bile zor geliyor. Tutkum dediğim alanlara olan ilgimi de kaybettim. Bir yandan insanın asıl gücüne giden ne biliyor musunuz; “uyanmış” olup da uykuya meylettiğini düşünmesi. Bu haleti ruhiyeyi kendine konduraması yani… İste böyle düşünceler içerisinde boğulurken okuduğum bu yazı bana kendimi gerçekten daha iyi hissettirdi, suçluluk duygumu bir nebze hafifletti. Katkın için sonsuz teşekkürler.

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.