Şifaya Başlayın

Fark etmiş olabilirsiniz, pek çok insan kardeşiniz diğerlerini, kendilerini, bedenlerini, ideallerini sevmeyi unuttular. Bunun nasıl yapılacağını bile unutmuş olabilirsiniz. (Gülümseyerek)

Şifanın en önemli, en büyük parçası kendinizi sevmenizle başlar. Eğer bunu yapamıyorsanız, ufak başlayın; yaratılışınızın içine yerleştirilmiş İlahi Kıvılcımı bulun ve onu sevin. Bir defa bununla rahat olmaya başladığınızda, daha büyük şeylere geçin. Hepsi hemen olmayabilir ama mutlaka olacaktır.

Şifaya başlamanın zamanı şimdi, sevgili… Ve hepsi sizinle başlıyor. – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Küçük küçük adımlardır bizi o büyük ideallerimize götüren, sadece cesaretle adım atmaya başlayalım 🙏🙏🙏

    Liked by 2 people

  2. Sevgili Mor Alev,
    Bu bi reklam mi uygun mu bilmiyorum, eger uygun degilse yorumu yayinlamayacaksindir.

    https://www.innerengineering.com/

    Bu benim gurum Sadhguru’nun gelistirdigi bir program, hayatima faydalarini anlatmaya kelimelerim yetersiz kalir. Bir psikiyatr/psikoterapist olarak zihinleri yeterince stabil olan hastalarima da hayatim boyunca onerecegim bir program. Verdigim linkin altinda yapilan bilimsel arastirma sonuclari da var. Ben bu programi 100 yilin en buyuk spirituel/bilimsel acilimi olarak goruyorum. Spirituellik sanki bilimden ayri bir sey gibi dusunuluyor ama aslinda hepsi yaratilisin özüne bazen ayni bazense farkli araclarimizla bakis yolumuz… Zaten bu ozunde ayni olan iki seyi ayirmak da eski oglak yapilarinin isiydi, umarim o da dagiliyor.
    Umarim Inner Engineering ulasmasi gereken herkese ulasir ve oncelikle sana da tum sevgin ve fedakarliklarin icin ufak bir tesekkur yerine gecer. Bu 7 videodan olusan bir “icsel dönüsüm rehberi”,adi ustunde inner Engineering 🙂 Sadhguru ise “Inner technologies for human wellbeing” olarak tanimliyor. Bunu paylasmak icin biraz beklemem gerektigini sezmistim,meger ” Sifaya baslayin” mesaji altina gelmesi gerekiyormus,simdi anladim….videosunu da asagiya birakiyorum. Sevgilerimle.

    Beğen

    1. Oturup seyredecek vaktim henüz olmadı ama şifanın binlerce yolu var ve her yol Yaratan’a çıkıyor. Belki bazı arkadaşlara yardımcı olur diye paylaşalım. Zaten blog istemese burada adı geçmezdi. 🙂 Sevgilerle

      Liked by 2 people

      1. Sevgili canim Mor Alev, kalbimi okudun sanki. Inan suan gozlerim yasardi cunku ben de bunu blogun istedigini dusunuyorum, cunku beni bir sure bekletti sanki. Ve bu kanalligin altina denk gelmesi gerektigini bildim sonradan. En yurekten sevgilerimle.

        Liked by 1 kişi

        1. Merhaba ben uzun zamandı youtubeta vidyolarıyla karşılaşıyor ara ara izlşyordum . Şimdi sayenizde inner engineering öğretisini merakla aramaya başladım. İnceleyeceğim mizahı bol neşeli bir guru ruha iyi gelen bir hali tavrı var. Sana iyi geleni kendine saklamqyıp paylaştığın ışığı yaydığın için çok teşekkürler🙏🏼 Şefkat ve nezaket hep bizimle olsun 🌀🌹

          Liked by 2 people

    2. Sadhguru amerika’da cok takip ediliyor. Bende kitaplarini okudum, videolarini seyrettim. Cok begendim. Spiritual dusuncede yasami reality’ye uygulamayi cok guzel anlatiyor. Dogustan bu amacla gelmis zaten.
      Will Smith en buyuk hayranlarindan. Beraber videolarida var.

      Beğen

  3. Uzun gecen bir ay boyunca tedavi gören bir yakınım icin bugün yeniden çalışma yapmaya niyetlendiğimde karşıma cıktı bugünün yazisi. Ilk kez yenilmis korkmus hissettim ve hemen sığındım yine buraya. Hep senkronize gidiyor hayat blogla. Şaşırmıyorum. Yılbaşı ve değişen bilinçle ilgili yazının sonrasinda yeni yila hastanede girdim babamla. Eskiyi arasam da olanla kabuldeydim. Mor alev zaten haber vermisti dedim icimden. Değişimse aylardir geliyordu zaten. kabul ettim sadece sefkatle ve eksiltmeden olsun istedim. Bu cıktı kutudan. Bir aydir covid sebebiyle hastanedeyiz. Doktorlar, sürekli degisen tablolar, düşen degerler, tedaviyi zorlaştıran perdenin arkasindakiler, iyiyken kötü kötuyken iyiye dönen illüzyon ve yanilsamalarla dolu bir ay gecti. Tam tünelin sonunda ışık geldi derken yeniden karanlık bir yola çevirdi rotamizi. Bunca yıldır okuyup çalıştığım tüm derslerin tek sınavda sorulması gibi anda kalmak, olumlu hislere odaklanmak, yüksek titresimlere tutunmak, teslimiyete geçmek, birilerine kızsam da küssem de icerideki ışığını gormek, birlik hissine açmak kalbimi her seferinde. sınırlarımı, gücümü, güçsüzlüğü, öfke yerine anlayışı, aklın ve bilimin söylediklerini duyup içimdeki sezgilerin iyi olacak diyen sesini dinlemek, onlarca tetikleyiciye ragmen merkezimde, henüz bitmedi diyen seste kalmak, bir o kadar izleyici bir o kadar içimdeki çocuğun gözleriyle baktığımı bilmek, onun duygusunu korkusunu anlamak. Hic bir sey bilmez gibi ilk kez okur gibi okuyorum şifa çalışmalarını. Sıfırlanmış gibi zihnim. Bir ışık olmalı bu karanlığın ardında diyorum. 12.12 de basladi her sey. Nerede ne zaman ve nasil biter bilmiyorum. Zaten aslında şu andan başka bir şeyi bilmedigimizi bir kez daha anlıyorum. Eskilerde bir yazıdaki gibi surf tahtasının üstünde dengede tutunup, ortadan bir yerden karsı kıyıya gecmeye çalışıyoruz sanki. Karşı kiyida ne var bilmeden.
    Kritik günlerden biriydi bugün. Bir tarafın umuda sarılır , kalpten gelen inancımı arttırırken, diger tarafım 3d de hastalığin, doktorların sunduklarına karşı kendimi kandırıyor muyum diye sorguda. Umut da mucize de böyle anlarda yaratılıyordur belki de.
    Teşekkürler burada olduğunuz icin.
    En cok destek gecmevogKritik

    Beğen

    1. Sevgili Mira
      Umarım yakınınız şifayla buluşsun
      Umarım ne zaman ihtiyaç duysanız kalbinizdeki güvenli alanda huzur bulursunuz
      Umarım küçük sessiz mucizeleri görüp kutlayacak kadar anın farkında ve büyük resmin bütününü görecek kadar desteklenmiş olursunuz. Manevi koruyucularınız rehberleriniz ve yüksekbenliğinizin bilgeliği sizinle olsun 🙏🏼 Metta meditasyonlarıma izniniz olursa bir süreliğine sizi ve yakınınızı eklemek isterim . ( metta Sevgiden Doğan şefkat meditasyonudur. Kendimize sevdiğimiz bir yakınımıza, yüzünü görüpte tanımadığımız bir yabancıya, dünyada yaşayan tüm varlıklara diyerek genişlettiğimiz birlik bilinci ve nezaket erdem dolu bir kalple çalışan bu meditasyonu bende bir kaç aydır uyguluyorum . Yazdıklarınızın ardında ne kadar güçlü bir kalp olduğunuzu ve yakınınız için orda, yanında içsel ve dışsal olarak ne kadar destek olduğunuz hissediliyor size kalpten en iyi dileklerimi ve sevgi yolluyorum …

      Liked by 2 people

      1. Sevgiyle ve şükranla kabul ediyorum her çalışmayı, tüm güzel dileklerinizi. Sağolun
        Birlik içinde hissetmek ne güzel!
        Işığımız çoğalsın💕

        Liked by 1 kişi

  4. Artık harekete geçip dün adım atmama vesile olan tüm rehberlere sonsuz sevgimle😊🙏

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.