Sabır Gerekebilir

Hatırlar mısınız, çocukken müthiş heyecanlanıp bir şeye doğru tam hız koştuğunuzu ve ulaştığınızda da tek başınıza kaldığınızı gördüğünüzü? Diğerleri neşe-keyif-coşkunuzu tam anlamadığında ve geride kaldığında biraz aklınız karışmış, biraz da tedirgin olduğunuzu… İşte oradaydınız, olduğunuz yerde zıplayarak… çağırıyordunuz, “HAYDİ! Acele edin! Neredeyse geldik!” ve sözleriniz kulak ardı ediliyormuş gibi?

Gelişiminiz ve uyanışınızda bazı anlar olacak, bunun… tıpa tıp… aynısı. Bunun neşe-keyif-coşkunuzun tadını kaçırmasına izin vermeyin. Sabırlı olun ve çevrenizdeki diğerleri yetiştiğinde, birlikte kutlayabilirsiniz! – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Çok güzelmiş yazın nasılda tatlı ifade etmişsin yaşadığım üzüntüyü 🙏🏼🙌🏻💫

    Liked by 3 people

  2. Sevgili canim Mor Alev,
    Gulumsemekten yanaklarim acidi cunku bir onceki Melekler’den gelenlere yazdigim yorumdaki notu dusunerek Yaratan mesajina gelmistim…Hahaha inanilmaz, blogun kollari olsa kosup sarilacagim, onun yerine sana simsiki sariliyorum Mor Alevimiz. Tam da beni rahatsiz eden kisma bir cevap gelmis, yani bir sms kadar hizli :)) blogu ve seni, tum kanallarimizi cok seviyorum. Mutlu bir dolunay donemi diliyorum hepimize.

    Liked by 2 people

  3. Ben de üzgünüm Sevgili Mor Alev aynı Bilge dostmuz gibi.
    Yazınız her zaman olduğu gibi yaşamı kolaylaştırıyor teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 2 people

  4. Birlikte yürüdüğüm insanlar olsun isterdim, tek başına yol almak gerçekten büyük bir sabır gerektiriyor.

    Liked by 1 kişi

  5. Nasıl oluyor bilmiyorum ancak her daim kendimi kötü hissetsem içimden bir ses buraya gelmemi söylüyor ve ne zaman buraya gelsem tam da ihtiyacım olan şeyler karşıma çıkıyor. Bu konuda daha çok toyum lakin bazı şeyleri sezebiliyorum. Çok ilginç…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.