2021’de Duygusal Bağımlılıktan Sağlıklı Dayanışmaya

2021’in başlıca temalarından biri duygusal ve ruhsal bağımlılıktan, sağlıklı dayanışmaya geçiş olacak. Büyük çoğunluğunuz çevrenizdekilerin duygularına ulaşabildiğiniz ve o kadar çok şey hissettiğiniz için, hangi hissin size ait olduğunu ve sorumluluğunuzun nerede yattığını bilmeniz zor olabilir. Gezegendeki pek çoklarınızın hizmet anlaşmaları olduğu gerçeğini de sayarsak, ne zaman müdahale edeceğinize, ne zaman geri çekileceğinize karar vermekte zorlanabilir, akıl karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bu durum aynı zamanda fazlasıyla verip, almaya izin vermemenize, dolayısıyla dengenizi kaybetmenize yol açabilir.

Enerjiyi hissetmeniz size oldukça fazla bilgi sunar. Kendinizle, diğerleriyle ve dünyanızla ilgili neler olduğu konusunda daha derin bir anlayışa sahip olmanıza yol açar. İhtiyaç alanlarını ve neden bazı insanların belli şekillerde davrandıklarını belirlemenize yardım eder. Neyin size ait, neyin olmadığını ayıramadığınızda ise bu beceri bunaltıcı gelebilir.

Eğer hassassanız, kendi enerjilerinizde rahatça anda kalmanıza yardım edecek bir günlük enerjik berraklık tekniği bulmanız gereklidir. Bu teknik, kendi kalp merkezinizle bağlanmanız ve ruhunuzun özüne ait aydınlık saçan beyaz enerjinin kalbinizden bedeninizi bir kol boyu kadar genişlikte sarmalayan bir küreye dönüşmesine izin vermek kadar kolay ve sade olabilir. Bu mükemmel bir uygulamadır çünkü herhangi bir ayrılık olmadan varlığınızdan doğru yönetmenize izin verir. Tamamen güvenli ve gücünüzü tanıyan şekilde kendi enerji sisteminize  sahip çıkmanızı sağlar.

Enerjileri çok derinden hissediyorsanız, “bunun ne kadarı benim?” sorusu yardım edebilir. Size ait olan rahatsızlıklarla kendi sevecen özen  ve dikkatinizle ilgilenebilirsiniz. Size ait olmayan ne varsa, sevgi yollayabilir veya meleklere ya da size daha uygun gelen diğer yüksek varlıklara devredebilirsiniz.

Diğerlerinin yaşadığı zorlukları üzerinize alma eğiliminiz varsa, en yardımcı sorulardan biri, “Ben şu anda başkasının hislerini mi hissediyorum yoksa duygusal bağımlılık mı yaşıyorum?” Yani, acaba sadece bilgi mi alıyorsunuz, yoksa size ait olmayan bir şeyi üstlenmeye mi çalışıyorsunuz? Sağlıklı sınırlar kilit noktadır. Harekete geçmeden önce sorulacak harika bir soru, bir başkasının esenliğini kendi üzerinize almaya teşebbüs edip etmediğinizdir. “Bu durumda ilgili herkesi güçlendirecek seçim hangisidir?”

Sürekli olarak bir başkası için işleri düzeltiyorsanız, bu güçsüzleştirici olabilir. Bu davranışın verdiği mesaj, onların bu becerilere sahip olmadığı görüşüdür. Elbette, eğer birisi düşmek üzereyse, uzanır ve onu yakalarsınız. Ancak bunu sadece onlar tekrar kendi dengelerini sağlayana kadar yapmanız önerilir. Diğerlerinin gelişimine ve kendi güçlerini kendileri için en mükemmel yollardan bulmalarına yardım etmenin yolu, onların oldukları yerde bulunmalarına müsaade etmek ve bu sırada teşvik edici bir alan tutmaktır.

Bazen diğerlerinin duygularını hissedenler, başkaları için her şeyi onarmaya çalışırlar çünkü kendilerine ait olsun olmasın, sadece rahatsız hislerle nasıl başa çıkacaklarını bilemezler. Sevgililer, hisler sadece tanınmayı isterler. Size bilgi sunmaktadırlar. Siz kendi ebeveyniniz ve kendi rehberiniz olarak kendinize ilgi ve özen gösterebilirsiniz. Ve diğerlerinin de aynı şeyi yapabilmeleri için alan tutabilirsiniz. 

Eğer biz birbirimize neşe-keyif-coşkuyla ve sevgiyle yardımcı olabiliriz diyen yeni bir modelin yaratılışına açıksanız, alan tutarak ve birbirimizi en güçlendirici şekillerde cesaretlendirerek kendi ilahi becerilerimizi keşfedebiliriz diyorsanız, sağlıklı dayanışmaya girersiniz. Bunun yeninin enerjilerinde ilerlemeniz için çok daha iyi bir sistem olduğunu bulacaksınız. 

Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Kanal Shelley Young’a çok teşekkürler. (trinityesoterics.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Merak ettiğim için yazıyorum ağır baya ağır bir süreç içindeyim , genel olaral sizde de öyle mi ? Ümidini kaybetmiş gibi kurban sabotaj bilinci yükselmiş gibi .. hayırlısıyla geçsin ama eşzamanlılık var mı yoksa ben mi böyleyim ? Merak ettim . Gerçi kimsenin böyle hissetmesini istemem ..

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Kalbin yollarında, eminim bir sürü insan sizin gibi hissediyor, bir o kadarı da tam tersi ve aralarda gezinenler de vardır. Önemli olan o hislerle ne yaptığımız. Her seferinde mesajı alın, salıverin, sonra bir daha ve bir daha. Yöntemler sekmesinde negatif duygularla ilgili pek çok yazım var. Onlara da bakıp uygulamanız yardım edebilir. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  2. Harika bir mesaj, Gabriele ve basta sen olmak uzere ulasmasina vesile olan her seye cok tesekkur ederim. Bazen bize ait olmayan hisler, gecmisim golgelerinden de kurulmus olabiliyor icimize, belki 25 yildir tasidigim bana degil ornegin anneme ait olan hisler, duygular cokca buldum icimde ozellikle 2020 sonlarinda. Benle ilgili bir seyde, onun ben cocukken benimsedigi ve sergiledigi yaklasimi, ben otomatik olarak almisim. Halbuki ayni konuya kendi özgün, bagimsiz hissimi yaklasimimi gelistirebilirim, bunu fark ettigim her anda özgürlügü ve bilincimi kutsuyorum, cok seviniyorum bunlari gorebilmis olmaya ve yasadigimi anliyorum, cunku otomatik degil sevgiden dogru daha cok sevgi ve sukrani, huzuru doguracak bakis acisini ve hissi benimsiyorum. Insanligimiza daha buyuk bir hediye olamaz. Cebraile bu sinirlari bize hatirlattigi, aktardigi icin sonsuz sevgiler.

    Liked by 3 people

  3. Sevgili Mor Alev bu mesaj nasıl derinlerde bir yere dokundu anlatamam. Yillarca hissettiklerimi sahiplendim, kendimle boğustum, kurban oldum, kurtarıcı oldum, aci çektim. Bu duyguların bana ait olmadigini 2020 de çözmeye başladım. Önce sarsıldım, geçen yıllar içimi acıttı. Sonra şükürler olsun ki hayatlarini düzeltmek istediklerimin yollarından çekilmeye başladım. Bunun için çok çaba gösterdim. Bunun onların tekamül yolculugu olduğunu dusunup ve benim duzeltme adina yaptıklarım için onlardan özür dileyip yollarından çekilince benim ve onlarin hayatinda mucizeler olmaya başladı. Şükürler olsun. Şimdi bazen başkasının duygusunu, hissini sahipleniyorum ama cok kısa sürüyor. Meditasyon ile hemen kendime dönüyorum. Bu mesaj beni çok etkiledi. Size ve Gabriele tsk.ediyorum

    Liked by 3 people

  4. Çok güzel bir mesaj, beni 13 yıl öncesine 40 yaşıma götürdü. Yıllarca kendi sorunlarımla birlikte herkesin hayatını düzeltmeye çalışan, kurtarıcı gibi görürken kurban olduğumu fark ettiğim zaman. Ve usulca çekildim herkesin yaşamından. Hepimiz kendi yaşamlarımıza sahip çıktık ve her şey daha güzelleşti.Şu anda yaptığım gönüllü çalışmalarda bu sınırları tanıyor olmak çok daha verimli kılıyor çalışmaları.
    Sevgili Mor Alev , bunların yanında haycanlar ile ilgili çözmekte hala zorlandığım ikilemlerim var ki ; şu anda tam içindeyim. Yaklaşık 1 ay kadar önce bahçe evine zeytinlerimi toplamak için geldiğimde, 2 gün sonra çitin dışında bir köpek yavruladı tam 8 tane. Anne emzirmeyi bıraktı gün boyu orta da yok. besliyorum yavruları. benden başka bu mevsimde kimse yakınlarımda yaşamıyor. Bırakıp gidemiyorum, götürmek mümkün değil, barınak seçeneği kalbime uymuyor, doğa içinde özgür yaşıyorlar.Henüz bir iletişim dilimiz (sevgi dışında) olmadığı için ne doğru bilemiyorum.
    Bir kaç gündür bu duruma yoğunlaştığım için , aynı yerde dönüp duruyorum sanki, kendime hangi soruyu sormalıyım diye düşünüyorum. Öneriniz olursa sevinirim. Sevgilerimle.

    Beğen

    1. Sevgili Nejla, tek önerim durumu sevgiye teslim etmenizdir. Yaratan ne yapılacağını bilir. Sonra büyük ihtimalle ilham gelecek ve siz de onu uygulayacaksınız. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.