Yönlendirmeler

Sevgililer,

Zarif ve sessiz yönlendirmeyi ciddiye alınacak kadar önemli görmeyebilirsiniz…. ANCAK, bilin ki kesinlikle hayatınızda çok güçlü yönlendirici enerjiler şu anda iş başında.

Ruhani uygulamalar ve enerji sisteminizi temiz tutmak için zaman ayırmanız, bu kritik önem taşıyan zamandan önce hiç deneyimleyemediğiniz şeylere erişiminizi sağlıyor.

Hayat, sinir siteminize çok yeni gelen şekillerde genişleyip gelişti. Ve bu zamanda karşılaştığınız durumları zihinsel olarak işlemden geçirme becerinizi de geliştirdi.

Sizin için çalışan yönlendirmelerin isabetli bir şekilde farkına varmanız ise hislerinize bağlıdır.  İlgilerinizi, tutkularınızı ve meraklarınızı takip edin, sonra nasıl hissettiğinize bakın. Bir esinlenme ve ona eşlik eden enerji yükselişi hissine sahip olacaksınız. Bu heyecanlı hisler, Kaynak’tan size verilen rehberlik bağlantılarıdır. 

Kalbiniz şefkatle yumuşadığında, tabiatta olmayı derinden istediğinizde veya  birden bire daha derin nefes almak, çevrenize dikkatle bakmak için durmak ve yavaşlamak için bir iç arzu hissettiğinizde, bunlar da içinizdeki Ruhunuzdan gelen yönlendirici dürtülerdir.

Belki eş-zamanlılıklar fark ediyorsunuz. Raftan bir kitap düşebilir, bir süredir düşündüğünüz bir sorunun yanıtını içeren sayfa açılabilir; araba kullanırken radyoda en çok merak ettiğiniz konuda konuşulduğunu duyarsınız; veya aklınıza yeni bir iş fikri gelir ve aniden nereye giderseniz gidin bu fikirleri konuşan insanlar bulmaya başlarsınız.

Bunlar sizleri dikkatinizi vermeye çağıran yönlendirmelerdir. 

Her zaman ruhunuz tarafından hayatınızı güçlendirecek yönlere teşvik ediliyorsunuz.

Değişim ise Yaratan’ın sizinle konuşmasının bir başka yoludur. Süratle gelen ani değişimdeki armağanları görmeyi isteyin. Bazen kendinize yararı dokunmayacak şekillerde davrandığınızda, Evren araya girer ve hayatınızın yeni akış yolunu farkındalığınıza kabul etmeniz için gerekli değişiklikleri getirir. 

Bu, işaretlerinize, sinyallerinize ve eş-zamanlılıklarınıza dikkatle bakmanız için önemli bir zaman. Bunu yaptığınızda, yönlendirildiğinizden, kutsandığınızdan ve hayatınızda çalışan Evrensel Olumlu Güçler tarafından gerçekten sevildiğinizden asla şüphe etmeyeceksiniz. Ve Öyle de oldu.

Baş Melek Hope

Kanal Shanta Gabriel’e çok teşekkürler. (shantagabriel.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

18 comments

  1. Zarif ve sessiz yönlendirmeyi nasıl ciddiye almam… Mümkün mü?! Değil tabi ki…🙏❤

    Liked by 3 people

  2. Bloğu neredeyse 3 yıldır okuyorum ancak ilk defa yazılarla paralel deneyimleri bu kadar sık yaşıyorum. Bu yazıya gelirken bir eşzamanlılık deneyimledim ve yazıyı açarken bundan bahsedildiğini garip bir şekilde biliyordum sanki. Bu hafta gelen yazıları tekrar tekrar okudum her cümlesi bana ulaşmalıymış gibiydi.

    Liked by 5 people

  3. Farklı farklı kaynaklardan aynı haberleri aldıkça farklı şeyleri aynı sonsuz sevgiyle sevmeye yönlendiriliyorum. Moralev bu coğrafyadaki yükselişin yıldızı oldu benim için; eşzamanlı olarak Maya uygarlığının mirası olan Tzolkin Takvimi’ni de takip ediyorum. Sizlerle de bugünün mesajını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Otomatik bir çeviri olduğu halde hoş bir şiirselliği var bence. Nefeslerimiz kökten göğe aksın, kalbiniz, sesiniz, gözünüz özgür olasılıklara apaçık olsun dilerim.

    29 Aralık Pazartesi 2020
    Beyaz Manyetik Büyücü
    Zamansızlığı çekiyorum.

    Şimdi içgüdülerin sana ilham verdiği zaman, şimdi hareket zamanı, şimdi kendini istediğin gibi ifade edebilirsin, şimdi tek zaman. Büyücü, sonsuz olasılıklar dünyasında olduğunu hatırlaman için zamansız gücünü getirir ve şimdi hepsi mevcut, onları keşfetmek için aklını açmak senin içindedir. Kaç dakika, saat, günler, sadece zihninde olan bir şeyin peşinden koşuyorsun?, Bazı şeyler hakkında bildiğin fikirler seni kendinde tutuyor. Şu anda istediğini hisset ve hareket et, yaptıklarınla isteme, sadece dinlenmeye hazır ol, aklını tek bir şeyle meşgul et. Şimdiki zamanda yaşadığınızda kesinlikle olanlara bağlısınızdır ve zaman ardına koştuğunuzda inandığınızın aksine, anlayışınız artar, tüm dikkatinizi elinizde tuttuğunuz orta noktadasınızdır Yaratıcılık güçlendirildi çünkü hiçbir müdahalesi yok, kaynaklar ortaya çıkıyor. Deneyin, derin bir nefes almayı deneyimleyin ve sadece şu anda yaptıklarınızla ilgilenin, yargılama, korkusuzca, değersizlik olmadan, karmaşıklığın nasıl basitleştiğini göreceksiniz ve en ince şeye kadar zevk almaya başladığınız, kokular algılanır, sesler birleşir her şey tam uyum içinde artık senin bir parçan olmaya başlıyor. Büyücünün zamanıdır, zamansızlık anahtardır, şimdiki zamanda kal ve sihir uyanır.

    Liked by 7 people

  4. Sevgili Mor Alev,
    Kesinlikle cok guclu zamanlar! Bu mesaja ve Melek Hope’a tum kalbimle tesekkur ediyorum, yonlendirmelerin hepsini yurekten kabul etmeye karar verdigim, trapezi birakip bosluga atladigimin ertesi gunu boyle bir destek mesaji. Bir perspektiften bakinca evrimlesme yolu cok kolay geliyor, cunku oyun oynuyor gibiyiz, elbette rehberlerin destegi ve sevgisi bunu oyun yapiyor. Yoksa bireysel olarak daha once yapmadigimi yaptim, yepyeni bi alana, bi bosluga ciktim. Sadece Evrene guvenip keyfini surmeye calisiyorum. En cok mutlu eden ise, eskiden sanki cogu gun ayni gibiydi, hicbir sey olmuyor gibi hissettigim coktu, simdi her gun basli basina bir hayat bir gelisim sureci, her gunun dersi baska ve beni degistiriyor. Yasam ve gune uyanmak heyecan verici olmaya basladi. Bu macera icin cok minnettarim!

    Liked by 4 people

  5. Tam da bundan dolayı yazıyı açtım, bir yönlendirme hissettim ve açayım bakayım ne diyor diye geçirdim içimden. Hatta yazıyı okurkan bir an duraksadım, etrafa baktım sonra yazıya devam ettiğimde bundan bahsediyordu. Ama bunları yazmak bile komik geliyor artık evet biliyorum ve bu blogu okuyan birçokları biliyor. 21 aralıktan beri her şey daha net sanki, kendi gerçeğimin kabulu ve ifadesi daha güçlü.

    Liked by 2 people

  6. Merhaba Mor Alev ve herkese merhaba💜❤️ Yeni yıla girerken yönlendirmem canlı yemeyi bırakıp vejeteryan olmak. Keşke vegan olsam; ama şu anda zor benim için. Evrendeki her canlının bizim gibi yaşama hakkı var ve bizim için yaratılmadı. Bu birlik inancıyla birlikte, sadece doğaya yaptığımız katliam değil hayvanların da soframıza gelene kadar binbir eziyet ve katliam görmesini ve bunun gayet normal algılanmasına artık katlanamıyorum. Kendi adıma artık buna ortak olmadığım için mutluyum, evdeki iki kedimin gözlerine huzurla bakabileceğim için çok mutluyum. Kendim için doğa ve canlılar için en güzel yeni yıl hediyesi oldu. Paylaşmak istedim ne zamandır sorguluyordum içimde. Sevgiler herkese ♥️🎄

    Liked by 3 people

    1. Sevgili Figen,
      O kadar mutlu oldum ki senin adina, yazmadan duramadim. Ben uzuun suredir vejetaryenim yeni yeni vegan olmaya basladim, once balik haric tum etleri birakmistim, sonra bir gun balik yerken de ne yaptigimi fark ettim, icim almadi daha fazla. Bundan sonra epey bir süre yumurta hayatimda kaldi, tabi ara süreçlerde insan ‘ne yicem, vitaminsiz, proteinsiz kalmayayim’ korkulari yasiyor. Ama bir hekim olarak soyluyorum ki bunlarin hepsi yalan, sacmalik. Tabii ki vegan olunca her gun sadece makarna ve tofu yenmemeli,bir sorumlulugumuz var bedene karsi. Yesillik,sebze, baklagil, taze kuruyemisler ve meyve dengesi iyi kurulursa hicbir sorun olmaz. Ilk baslarda en azindan 6-12 ayda bi kan verip B, D vitaminleri, demir, ferritin vs baktirmak iyi,kendine guveni geliyor insanin. Bana meslektasim “demir eksikligin var et ye et ye,neymis bu veganlik” diyodu,guldum,cayi kahveyi biraktim meger ondanmis demir eksikligim, bir daha hic olmadi…

      Her yedigim ogunden sonra kendimi dinlerim,uyku bastiriyosa o sana yaramayan bi menudur ya gereginden cok yenilmistir yada icerigi bedenine uymuyodur. Miktarlarini da bu sekilde ölçmek cok yardim ediyor,aç kalma korkunla yuzleserek calismalar yapmak beni muazzam gelistirmisti. Tek yapmak gereken farkinda yemek,farkindalikla sindirmek,bedenle
      kalmak bir sure.
      Adim adim gitmek her korktugum adimda bedensel enerjimi gozlemlemek ve durust olmak kilit nokta bence, yediklerimiz anksiyete duzeylerini duygudurumumuzu cok etkiliyor, bunlari gozlemleyerek bu bedene ne yariyor bulmak kolay ve o noktada kararlilik onemli.
      Iclerindeki bizim hucrelerimize yapisan bagimli yapici maddeler(gercekten gucluler ozellikle peynirde) temizlendikten sonra inan et, yumurta, peynir aklina bile gelmeyecek bir zaman sonra eski yasantimda nasil yemisim diye hayret edeceksin! 🙂 Evrimimize katkin icin yurekten tesekkur ederim, icinde musmutlu oldugun, kus gibi uyanan, tüy gibi hafif, full enerjik bir beden dilerim! 🙏

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Meleklerile yorumunuz çok mutlu etti beni. 🙏🏻♥️ Çoğu konuda o kadar bilgi kirliliği var ki yüksek ihtimalle vejeteryan olduğumu duyunca “ İnsanın doğası, hayvanların kaderi bu, sen yemesen de sonuçta yiyenler var bu bir sektör, sona ermeyecek, protein kaybedeceksin unutkan olacaksın. “ vs vs şeyler duyacağım hazırlıklıyım 🙂 Et tüketip de B12 eksikliği olan çok insan var. Dediğiniz şeylere dikkat edeceğim, vitamin mineral takviyeleri kullanıyordum onlara devam edeceğim yine. Umarım bir an önce insanlar da bu matrixten çıkıp ‘ya biz nasıl gözleri, duyguları olan sevinen, üzülen, bağlanan ruhu olan bizim gibi canlıları zorunlu olmadığınız halde nasıl iştahla yedik. ‘der. Keşke Earthlings belgeselinin tamamına yürek dayanmaz ama minik bi bölümü izletilse. Çoğu insanın fikrinin değişiceğine eminim. Tabi ki bu bir süreç kendi içinde. İneği ya da kuzuyu yerken, evde üzerine titreyip çocuğumuz kardeşimiz aile bireyi olarak gördüğümüz kedi köpek kuş gibi evcil hayvanlarımızı yemeyi hiç düşünmezken en büyük çelişkiyi yaşıyoruz. Akvaryumda yüzen bir balığı seyrederken “Şimdi sana huzur içinde bakabilirim, çünkü artık seni yemiyorum” diyor ya Kafka. Tam da öyle…. Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum sağlık, mutluluk, huzur, bereket sizinle olsun. Mutlu yıllar diliyorum şimdiden.
        🙏🏻🎄🥰💐♥️

        Liked by 2 people

        1. Sevgili Figen,
          Günlerdir vejeteryanlık, veganlık, doğrular yanlışlar hakkında okuyor izliyorum. Kalbimde öyle bir çağrı var ki, tam hazırım demiştim hamilelik emzirme derken, dedim ki ben bunu yapabilirim. Üstüne sanki evren aynen “Bilge artık yapabilirsin” der gibi önüme minnoş oğlak videoları, hayvan dostlarımıza özel filmler getiriyor. Derken bir de sizin yorumunuz resmen kalbimi titretti, çünkü bu yazıyı okumadan önce ev ahalisine ben başlıyorum, etleri artık ayrı katacağız yemeklere çünkü ben yemeyeceğim dedim. Çok çok heyecanlı! Benim burada sorum bebeklerin gelişiminde ve beslenmesinde et ve balığın önemi, onunla ilgili araştırmaya devam ediyorum. Ama bir kişinin seçimi bile katkıdır…
          Sevgili Meleklerile, ben de çok teşekkür ederim. Resmen cesaretlendim ve ilham aldım.

          Sevgili Mor Alev,
          O kadar seviyorum ki sizi ve buradaki arkadaşlarımı, yazılar kadar yorumlar da bana ışık oluyor. İyi ki varsınız.

          Sevgiler,
          Bilge

          Liked by 1 kişi

          1. Bu blogun güzelliği bu işte hepimiz eş zamanlılıklarla buradayız ve ne güzeliz. Bloğu düzenli takip ediyorum ve yorumları da hep okuyorum Kararımda yalnız değilmişim dilerim bize katılanlar çoğalır 🙏🏻 Umarım hiçbir sorun yaşamazsınız bu süreçten Sağlıklar mutluluklar dilerim yavrunuzla.🙏🏻♥️🎄

            Liked by 1 kişi

  7. Merhabalar,
    Bende 9 aydir et tüketmiyorum fakat henuz vegan olamadim. Bende durup dururken yedigim seyin bir canli olduğunu idrak ettim ve yemeye devam edemedim. 3 yasinda bir kizim var ona da yedirmek istemezdim fakat cesaret edemiyorum.

    Mor Alev her yazi eklediginizde cok mutlu oluyorum sonsuz teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  8. Merhaba sevgili mor alev ve burada bulunan sevgili varlıklar. Şu an sevgili pia (kedi ev arkadaşım) kucağımda onunla okuyorum bu yeni mesajı. Sanırım üç yıl oldu her gelen yazıyı heyecanla, şaşkınlıkla, merakla ve mutlulukla okuyorum. Şaşkınlığım giderek azalıyor çünkü her zerrenin özünde ki manâ ya daha yakın bir yere iliştim. Mutluluğumsa okuduğum her yeni mesajla çoğalıyor. Sadece sizin yazdıklarınız değil burada ki yorumlar da mutluluğuma mutluluk katıyor. Ne kadar güzel ve büyük bir topluluğuz diyorum. Hele bu gün dostların veganlıkla ilgili yazdıkları heyecanıma heyecan kattı. Çünkü ruhsal kültür ve veganlık ayrı düşünülemez kavramlar bence. Ben 2018 den beri veganım. Tamamem daha iyi hissetmek adına kırmızı et yememekle başlayan yolculuğum beni ruhsal kültüre ve tamamen etik vegan olduğum bir noktaya taşıdı. Çok şükür 🙏 yıllarca insan hakları için mücadele ettim. Fakat gözümün önünde hayvan kardeşlerime yapılanların farkına bile varmadım. Bu yanlıştan dönmüş olmak büyük bir şükür sebebi benim için🙏 Vegan olmaktan çekinen dostlara son olarak şunu söylemek isterim bir kaç ayda bir test yaptırıyorum ve değerlerim gayet iyi. Artık yaptırmaya gerek bile duymuyorum. Çünkü eskisinden daha sağlıklı daha berrak ve hafif hissediyorum. Herkese kucak dolusu sevgi ve selam 👋 🙏💜🌺

    Liked by 1 kişi

  9. Geliyor geliyorr… Heyecandan içim böyle pır pır ediyo bazen. Sanki kocaman bir sevgi dalgasi beni yikamak icin geliyor gibi. Kontrolü kaybetmemek icin elimi kalbime koyup sakin ol sevdigim diyorum. Mutluluktan çıldırıcam. Yerimde duramiyorum dans et dans et 💃😄🤗

    Liked by 1 kişi

  10. Daha öncesinde de minimum tüketmekle birlikte, 6 yıl önce taşındığım tabiat içindeki yaban hayatı, içerisinde yaşayan canlılar, Kirpiler, Sincaplar, Domuzlar, Tilkiler, Gelincikler; Kaplumbağalar, Yılanlar ve elbette Köpekler ve Kediler… Onlara rastladıkça, yaşam çabalarını, doğumlarını yavrularını beslemek için gösterdikleri sevgi ve çabayı izledikçe taşınmamın 6 ayında tamamen vejetaryen olma kararı verdim. Yoğurt tüketmeyi bırakabilirsem Vegan olmaya gayret ediyorum.Şu an da , özellikle kışın burada çok kimse yaşamadığı için Yeni doğum yapmış (her yıl bu aylarda mutlaka olur) 8 yavrulu bir köpek,, sonra anneleri onlar bir buçuk aylıkken ölmüş ( onları beslemek için ki beslediğim halde mama vs. ile yabanda yetişmiş bir köpek. domuz yavrusu avlayıp getirirken, anne domuz onun ölümüne neden olmuş) olan 2 yavru şimdi 6 aylıklar, ve pencerelerimin önünde ki kediler, evimdeki yaşlı köpeğim. kısaca , yaşamlarını gözlemledikçe hiç farkımız olmadığını, özellikle Sevgi konusunda görüyorum. Kocaman korkutucu gelen bir haycan bile okşayınca yumuşuyor, yayılıyor devam etmen için işaret ediyor. Bir iletişim dili olduğu kesin.”SEVGİ” .
    Demir eksikliği bende de mevcut’tu Çay neysede, Kahve içmeyi seviyorum kokusu, tadı keyif veriyor bana.. Bir arkadaşım , yiyecekle birlikte tüketmememi, yemeklerden 2 saat sonra, yada 2 saat önce tüketebileceğimi önermişti.Tavsiyesine uyduğum yıllardan beri bir sorun yaşamıyorum.
    Paylaşımları görünce yazmak istedim. Hepimize, Zihnimiz ve Kalbimizin Sonsuz olasılıklara açık olduğu Keyif , Neşe Coşku dolu 2021 yılı diliyorum. Hepinizi seviyorum. Mutlu Yıllarrr !

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.