Melekler: Yalın Takdirin Gücü

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Telaşlı yılsonu döneminize girerken, arada sırada saf minnet ve takdir anları için durun. Orada ve burada birkaç saniyenizi ayırıp hayatın basit keyiflerine şükredin. Sabah pencerenizden süzülen gün ışığının, taze kahve veya çayın kokusunun, sevgili hayvanlarınızı kucaklamanın, hiç tanımadığınız bir yabancının gözlerinin içine bakarken yaşadığınız bağlantının keyfini çıkarın. Tabaklarınızın pürüzsüzlüğünü, havlularınızın yumuşaklığını, arabanızı çalıştıran motorun gücünü, güzeller güzeli gökyüzünü ve soluduğunuz havayı takdir edin.

Gelişigüzel zamanlarda gelişigüzel bir şey seçip takdir edin ve sonra da aşağıdakine benzer bir sözleri tekrar edin – belki yüksek sesle belki de zihninizin sağladığı kendinize özel alanda. Bunu yaparken derinden takdiri hissetmeye çalışın.

Bu ana teşekkür ediyorum.

Bu şeye <o anda takdir ettiğiniz neyse> teşekkür ediyorum.

Bu <şeyi> hayatıma getirerek bu ana elleri ve kalpleriyle katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. 

Bu anda bu <nesnenin, şeyin, durumun> barındırdığı Sevgi Ruhuna bağlanmamı sağlayan içimdeki Sevginin Ruhuna şükrediyorum. 

Şu anda, burada içimde yaşayan, nefes alan Sevgi Ruhuna şükrediyorum.

Sonra, o nesneyi, şeyi, durumu ve kendi takdir etme kabiliyetinizi takdir ederken birkaç derin ve yavaş nefes alın. Bu sevgi ve takdir hissinin içinizde genişlediğini hissedin. Zihninizde canlandırın, bedeninizin her hücresini dolduruyor, bedeninizden dışarıya taşıyor ve yakınlarınızdaki herkesi kutsuyor. Daha da genişleyerek yerkürenizi sarmalıyor ve açık olan her kalbe takdirinizin ışıltısıyla dokunuyor.

Bu çok güzel ışığı birkaç saniye soluyun. 

Gününüz içerisinde birkaç dakikadan az süren bu basit egzersiz hayatınızı değiştirebilir.

Bu şükran alanındayken enerjinize neler olduğunu görebilseydiniz, böyle anlarda yarattığınız güzellik karşısında hayranlıkla huşu içinde kalırdınız. Odaklanmanızı enerji alanınızda sadece ışığın barınabileceği yüksek titreşime çevirdiniz. Hücrelerinizin enerji vorteksleri bu ışıltıya güneşi kabul eden çiçekler gibi açıldı. Tek bir takdir anında, derhal esenlik, mutluluk, huzur, memnuniyet, tatmin, neşe-keyif-coşku ve sevgi titreşimlerine uyumlandınız. Sevgi, kendini ifade eden tüm formlarında görmeyi çok sever!

Biz size olan takdirimizin ışıltısında yaşıyoruz. Mucizevi sevgi ve cesaretinizi, dünya gezegeninizdeki yeni gerçekliğin doğuşunun gönüllü ebeleri oluşunuzu takdir ediyoruz. Kendiniz için sevgi ve bakıma adanmışlığınıza, kalbinizin yönlendirmelerini takip etmenize, hepsinin de ötesinde, gerçekte olduğunuz sevgi meşaleleri olarak parlamanıza şükrediyoruz. Sevgi ve takdire bağlandığında, benliğinizin ta kendisi, bu zamanda insanlığın kolektif bilincine çok daha büyük miktarda süzülüp yayılabilir. Yaratılışın o kadar önemli, vazgeçilemez bir parçasısınız. Her anda, siz kendinizle ilgili ne düşünürseniz düşünün, biz sizleri onurlandırıyor, varlığınıza şükrediyoruz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Günaydın canlar. Bu sabah bu mesaj çok iyi geldi. Taa derinlerde bir parçam uyandı. Tsk.ler yol arkadaşlığımız için.

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Mor Alev o güzel duanın yüreğimde yarattığı duygu için teşekkür ediyorum. Güne sizinle başlamanın huzuru için de ayrıca teşekkür ediyorum. Şükürler olsun 🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 4 people

  3. Sevgili Mor Alev ve burada bulunan herkese tüm kalbimle Günaydın…
    Bu yazı ve bu resim henüz görüş alanıma girmememişken, tam olarak yaptığım şey buydu bu sabah. Uzunca bir suredir yağan yağmurun ardından bugün doğan güneşin karşısında şükür ve minnetle olumlamalarimi söyledim…
    Yaşam öyle lütufkarki ödüllerini, teyitlerini anında geri bildiriyor. Teşekkürler İlahi kaynak… 🙏

    Liked by 4 people

  4. Yüce Yaratan sana şükürler olsun, sevgili Meleklerin, Ann Albers’in, sevgili Mor Alev’in varlıkları için sana şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Varlığım için sana şükrediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Senin parçan olduğum ve bunu bilmemi sağladığın için sana şükrediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ve Meleklere, Ann Albers’a, Mor Alev’e çok teşekkür ediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Şükürler olsun

    Liked by 2 people

  5. Sevgili Mor Alev, Meleklere kanalimiza, bloga ve sana cok tesekkur ederim. Cocukken sukretmeyi cok yanlis anlamistim birtek aksakalli dede tanriya sukredilebilir, diger seylere hele cansiz seylere sukredilmez saniyodum. Gercek minnet/sukran enerjisini tanidigimdan beri her gun kendimi o titresime getiririm, hemencik oluveriyor, en kolay gecilen enerji boyutu bence🙏

    Gun icinde en cok soyledigim seylerin “tesekkur ederim,ne kadar sansliyim,bu bir lutuf” vb. seyler olmasina daha cok dikkat etmeye karar verdim bu harika mesaj sayesinde🥰 Herkese sevgilerimle🙏

    Liked by 2 people

  6. Ben de çok teşekkür ediyorum. Yanımda olduğunuza, desteğinize , bulunduğum konuma çok teşekkür ediyorum. Binlerce kere şükürler olsun .

    Liked by 2 people

  7. 🙏🙏🙏
    Teşekkür ediyorum. Sevgili Moralev, sevgili melekler, sevgili ilahi akış teşekkürler.
    Deneyimlediğim güzellikler için şükürler olsun

    Liked by 1 kişi

  8. Sevgili Mor Alev, burada çok fazla ifade edemesem de, okuduğum her yazınızda, her sabah uyguladığım meditasyonda, tavsiyeleriniz üzere edindiğim olumlu alışkanlıklarımda, varlığınıza ve yaptıklarınıza şükrediyorum, iyi ki varsınız!

    Liked by 3 people

  9. Teşekkür ederim ,Nameste bende sizleri çok seviyorum 🌹😘💜💚💙❤💖🧡💛🧚‍♀️🧚‍♂️

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.