Bırakın Çiçek Açsınlar

Sevgililer,

Sevgiyle sarmalanma ihtiyacınız her geçen gün artıyor. Yalnız olduğunuz için değil, sadece yeni boyutsal konumunuzla birlikte sevgi ihtiyaçlarınız da büyüdü.

Sevgi yeni varoluşunuzdaki baskın his – sevgiyi ifade etmek, paylaşmak ve alıp kabul etmek de buna dahil. Fakat almak parçası her gün biraz daha rahatsız hale geliyor. Çünkü bir zamanlar 3D’de size olan sevgisini – sınırlı bir şekilde olsa da – sergilemesi beklenenler şu anda buna müsait değiller, onlar da kendi geçişlerini yaşıyorlar.

Çoğunluğunuz, dönüşümünü başlatmış varlıklarla birliktesiniz, ancak onlar sizinle aynı evreleri tamamlamış değiller. Yani siz eşlerinizle, arkadaşlarınız ve akrabalarınızla neşe-keyif-coşku ve sevgi paylaşmayı beklerken, tek keşfettiğiniz onların henüz bunu yapacak derinliğe sahip olmadıkları. Bu, birisiyle gelecekte evleneceğinizi sezgisel olarak bilmenize benziyor ama siz yirmi yaşındasınız ve o daha çok genç. O genç olan önce büyüyüp olgunlaşmalı ki, romantik sevgi oluşabilsin. 

Bu siz yalnız kaldınız demek değildir. Bir defa daha en ön safhadasınız ve bu da her zaman çok keyifli bir yer değildir. Takip eden dalgada yer alanlar ise sizin yaşamış olduğunuzdan çok daha çabuk değişiyor ve adapte oluyorlar. Öyle olsa bile, bu kısa zaman dilimi yalnız hissettirebilir.

Sevgi paylaşmayı beklediklerinize yaklaşıyorsunuz ve tek bulduğunuz akılları ve kalplerinin başka yerlerde olduğu, size katılmadan önce kendi meselelerini salıverip temizlemekle meşguller.

Peki bu o özel kişiyle etkileşimi reddetmeli veya görmezden gelmelisiniz anlamına mı geliyor? Pek de değil. Bir defa daha sabretmeye ihtiyaç var.

Takip eden dalgaların kendi evrelerini sizden çok daha hızlı bir şekilde tamamlayacağını ilettiğimizde memnun oldunuz. Ama bu sizin için o zaman çok da önemli değildi, çünkü takipçilerin hayatınıza etkisi olacağını düşünmediniz.

Şimdi bunun doğru olmadığını biliyorsunuz. Herkes henüz varlığını anlamadığınız veya kabul etmediğiniz yollardan birbirine bağlı. Yeni parçalarınıza ve büyük ihtimalle gelecek benliklerinize yeni şekillerde sahip çıkarken, diğerleriyle etkileşimleriniz de değişiyor.

Kendinizin de değişmekte olduğunu tanıyıp onaylamakta zorluk çekiyorsunuz. Yani, sevgi odaklanmanız aynı kalsa da, o kadar farklı olacaksınız ki, o kişinin sizinle etkileşimlerini değiştirmesi bir ihtiyaç haline gelecek.

Siz, haftalar ya da aylar öncesi olduğunuzdan farklı bir insan haline geldiniz. Aynısı hayatınızda önemli insanlar olarak etiketledikleriniz için de geçerli. Eğer onlar önemli olmasalardı, bağlantıyı sürdürmekle ilgilenmezdiniz.

İşte böylece, herkes kendine özgü.

Belki bu düşünceyi görebilmenin daha kolay yolu, bir çiçek tarhı düşünmektir. Toprağı delip çıkmadan önce, tohumlar birbirine benzer görünür. Ancak bir defa çiçekler açmaya başladığında, yüzey çok farklı çeşitler ve renklerle dolar. Açmadan önce olduğundan çok başka bir karışım. 

İşte sizin için de durum böyle. Herkes 3D’de olduğundan farklı. Fakat herkes aynı zamanda, aynı şekilde, aynı görünüşte çiçek açmıyor. Buna izin verin. Her çiçeğin, her bireyin bütüne renk ve canlılık kattığını bilerek.

Bir zamanlar belli bir şekilde size sevgisini sergilemesine bel bağladıklarınız artık o kişi değiller. Ama, siz de değilsiniz. Her ikiniz de toprağı ittirip başınızı çıkardınız. Belki bel bağladığınız kişi henüz bir tomurcuk ve siz de çiçekler açıyorsunuz. Bunun önemi yok. Takip eden dalgalardakiler aylar yerine günler içinde yetişiyorlar. Çiçek açmaya hazır olsalar da,  önemsediğiniz o insanlar emeklerini şu anda sizinle olan ilişkileri yerine çiçek açmaya verme ihtiyacındalar.

Onların çiçek açması bir zamanlar sizin de yaşamış olduğunuz gibi, salıverme ve arınmalarına bağlı. Sizinle dilediğiniz gibi etkileşime girmelerini talep ederek bu evreyi uzatmak yerine, izin verin arınmalarına odaklansınlar. 

Siz 3D ve ötesi arasında ileri geri sıçrayarak korku ve acılar yaşadınız, şimdi onların bunu yaşamadan çiçek açmalarına izin verin. Bu söylediğimiz, arınma süreci onlar için çok fena olacaktır anlamına gelmiyor, sadece taleplerinizle bu evreyi uzatırsınız diyoruz.

Onların tam olarak uyanması, çiçek açması için gerekli günler veya birkaç hafta boyunca sabırla beklerken, kendinize öz-sevgi ve öz-bakım izni verin.

Siz ve sevdiğiniz bir defa daha bütünüyle bir araya geldiğinizde, o da sizin hızla gelişmekte olduğunuz gibi güçlü ve bağımsız olacaktır. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Bazi sabahlar ellerim göğsümde çok merak ettiğim birseyi sorarım sonra bu bloga girer ve bakarım ki Mor alev cevabını vermiş. Bu durum bu blogu takip eden diğerleri gibi benim içinde artık sasilir birşey değil. Çok uzun zamandır birbirimizi belki ruhsal gelisimimizdeki rolumuz geregi yaraladigimiz ama arka planda çok sevdiğimizi bildiğim biriyle sonunda bu gerçekliğe gececegimizi hissettim. Ama sonra delicesine sabırsızlandım ve merak ettim. Ne zaman? Şimdi anladım ki beni çok bekletmeyecek 🌸💟

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Mor Alev,
    Aklimizi okumani cok seviyorum, hepimizin cok farkli hayat senaryolari var ama kanalliklar hep cogumuza cok uygun geliyor. bugun 2 cok sevdigim, guvendigim kisiyle tam olarak burada anlatilanlari hissettiren seyler yasadim, birine once cok ofkelendim meger ofkenin dogasina birkez daha bakmak icin dersimmis bu, sevindim sonradan. Digeri ise birebir burada anlatilan sekilde, gecis asamasinda ve biraz rahat birakilip gozlenmeye ihtiyaci var. Tam bunla ilgili dusunerek blogu actim ve bu kanallik karsima cikti. Ama bu yuzeydeki durumlar harici Aralik ayi enerjisi cok derinden, cok tuhaf bir donusum sureci ve ozgunluk/ozgurluk icin uzerimizde calisiyor gibi gorunuyor. Bu ay yapilacak en iyi seyi surekli bilincli olarak sevgiyi ve sukretmeyi deneyimlemek olarak goruyorum, en kolayi da bu degil mi! Sevgilerimle.

    Liked by 3 people

  3. Paralellik artık şaşırtmıyor desem de yine de şaşırıyorum. Yazınızı nefes almadan bir solukda okudum. Bu ara sevdicegimle benzer süreci yaşıyorum. Ofkelenmeyi birakip kendime dönme kararı vermiştim. Daha nelerden arınmam gerekiyor diye içime bakıp o onun bu benim yolculuğum acısından degerlendrme karari verdim. Ama yolculuk sürelerimizin farklılığı beni urkuturken yazınızla aydınlanma yaşadım. Size ve Brenda ya sonsuz tsk.ler.

    Liked by 2 people

  4. bugünlerde yaşadığım herşey için cevaplar aldım daha ilk cümle beni etkiledi dün gece çaresiz ve sıkışmış hissederken melek lovandanın sevgi kapsülü meditasyonuyla rahatlamıştım ve bu mesajdaki cevaplarımdan biri de “sabır”. Kalpten teşekkürler🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Muhteşem….
    evet şimdi biraz da Sevdiklerimin büyüyebilmeleri için
    SABIR ZAMANI…..
    Çok ŞÜKÜR, ihtiyacım olan Sizinle hep tam zamaninda FARKINDALIĞIM’da oluyor.
    Sagol MORALEV,
    İyiki varsin ve
    MUHTEŞEMSİN

    Liked by 1 kişi

  6. Yazıyı gördüğüm anda şok geçirdim. Tüm gün bu konuyu düşündüm. Ben sürecimizi anladım sevgimi anladım ama ne zaman veya neden onda benimki kadar eminlik, ne istediğini bilirlik yok? Tüm gün bunları düşündüm çok yorgun ve bıkmış hissettim. Çok teşekkürler öyle güzel bir eşzamanlılık ki bu. Son kez biraz daha sabırla beklemeye devam..

    Liked by 1 kişi

  7. Her zamanki gibi eşzamanlıyız. Yazıyı okumak içimde gezinen düşünceleri sağalttı, çok teşekkürler. Şükürle beraber takdiri de burada telafuz etmek istiyorum. Kendime, çevreme, gördüğüm güzelliğe şükreden dünyevi ben ve onun içindeki sessiz alaca ebediyetin varlığa olan hayranlığının yanısıra, bir ödül gibi değil de, her iki tarafa adanmış bir hediye gibi, takdir etmek. Sonsuz forma giren sevgiyi her seferinde tanıyabilmek dileğiyle. Huzurlu pazarlar herkese.. ❤

    Liked by 1 kişi

  8. ” Kendimi seviyorum, kendimi sevdikçe sevilmeye layık olduğumu biliyorum. Beni en az kendimi sevdiğim kadar sevecek, beni bütünüyle tamamlayacak, içimi ısıtacak ruh eşimi hayatıma davet ediyorum. ” Yaklaşık bir aydır aynada gözlerimin içine bakarak sesli söylediğim onaylama çalışmam. Her gün Reiki Terapilerimden sonra kanalımı kapatmadan söylüyorum, gün içinde de ihtiyacım olduğunda daha doğrusu ruhum ve kalbim ihtiyaç hissettiğinde tekrarlıyorum. Bu yazı benim için doğru bir yolda olduğumu tasdik eder gibi. Her zamanki gibi ruhumu ve kalbimi okuyorsunuz. Her sabah kahvaltıdan önce yazılarınızı okuyorum, sevgiyle, keyifle… Size ve bloğunuza çekildiğim için kendimi çok şanslı addediyorum ve hazır olduğum ve izin verdiğim için kendime de çok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız… Emeği geçen tüm ruhlara sonsuz sevgi ve şükranlarımı gönderiyorum. 🙏🙏❤❤

    Liked by 1 kişi

  9. Adeta üstüme dikilmiş elbise gibi gelen bir mesaj. Ruhlar kendi aralarında konuşup, anlaşıyorken zihnimin öyle bir imkanı yok. Bu mesaj zihnimi ikna etti. Teşekkürler 🙏

    Liked by 1 kişi

  10. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ah bu yazıların zamanlamaları… 💫

    Liked by 1 kişi

  11. Dun bu yaziyi okudugumda bu kadar ikili iliski aciklamasi yapmana cok sasirmistim.hep iliskilerden bahsedersin ama bu kadar ozel iliskiye ilk kez sahit oldum sanirim. Sonra tam da yazdigina dair seyler yasadim. Simdi durup durup yeniden okuyorum. Meger yazi zaten tam yerinde ve zamaninda gelmis yine…

    Liked by 1 kişi

  12. Sevgi ihtiyacım çoğalıyor büyüyor derinleşiyor💖Sanki duru bir göle atılmış küçücük bir taş gibiyim.Etrafımdaki halkalar kendi oluşumlarını yaşıyorlar.Ama ben o gölün dibindeyim çoktan.
    Bir süredir istiyorum ki;
    Bulundukları yerden
    Tatlı şefkatli bir sesle ‘’ Seni seviyorum” desinler…🙏
    Sevgili Mor Alev’e ve kanallıklarını yaptığı ışık varlıklarına minnetarım🙏Tüm benliğimle sevgilerimi gönderiyorum💖

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.