Çağların Buluşmasına Doğru

Catrin-Welz-Stein - Knight of Wands

Bir zaman gelecek, bundan çok da uzakta olmayan bir zaman,  hayatınızın bu evresine bakacaksınız ve lanetlemek veya dövünmek yerine, suçlamak ya da suçlu hissetmek yerine, bu evreye minnet hissedeceksiniz.

Çünkü anlayacaksınız ki bu dönem, böyle bir zıtlık yaşanmış olmasaydı asla sahip olamayacağınız kadar büyük bir arzudan doğan yüksek hayatı, zirveye ulaşmış fizikselliği getirdi. Bu dönem olmasa başaramayacağınız dev bir ilerleme arzusu. 

Abraham – Esther Hicks, 19 Ekim 2020

Bazen hayat bir kitap okumak gibidir. Günler, haftalar ve hatta yıllar kendini tekrar eder durur… Ta ki siz sayfayı çevirene dek. 

Haydi ne duruyorsunuz!

Evren

Not: Salıvermek vazgeçmek demek değildir. En iyisinin gelmekte olduğunu anlamaktır. 

Tut.com

Sevgili Bilge Baykuşlar, 

21 Kasım’dan beri resmen tutulma tünelindeyiz. 30 Kasım’da İkizler’de bir ay tutulmamız, 14 Aralık’ta ise Yay’da bir adet tam güneş tutulmamız var. Bu, karanlık ve sadece ucunda ışık görünen bir tünel değil, aksine Yay’da yol alınan bir ateş tüneli, aydınlık, sıcak ve arındırıcı.

Güneş, yol boyunca önce zaman ve mekânı büken, geçmiş, şimdiki an ve geleceği barındıran kozmik denge merkezi Büyük Çekici ile ve sonra da güneşimizin güneşi, yuvaya dönüş sinyalimiz Galaktik Merkezle hizalanacak. 

Ardından hızla 21 Aralık’taki Kış Gündönümü ve  Büyük Birleşmeye, Büyük Buluşmaya  ya da benim tarifimle doğuma gireceğiz.  (İlgili yazı burada) Jüpiter ve Satürn’ün birbirine doğru adım adım ilerlediğini bulutsuz gecelerde çıplak gözle bile görebiliyoruz. 

Yılı çok ilginç bitireceğimizden eminim. Artık son dört haftadayız. Aslında heyecanlıyım. Yıllarca 2020’yi beklerken de şimdiye kadar yaşanmış olan her şeyden çok farklı olacağını biliyor, yazıyor ama nasıl olacağını bilmiyordum. Şimdi Oğlak’taki kümelenmeden çok daha büyük bir enerjiye, çağların değişimine doğru yol alırken merak ediyorum….

Acaba bu enerjiyi nasıl yaratıma sokacağız? Neyi seçeceğiz? 2020’nin çalkantılarına değecek mi? Yoksa eskiye dönme hevesiyle öğrendiklerimizi heba mı edeceğiz? Kendimizi bu sene ne kadar iyi tanıyabildik? Biz bu hayata nasıl katkıda bulunacağız? Ve biz nasıl bir yaşam istiyoruz?

Ha, ha.. Bloğa bir sayaç koymayı bile düşündüm. 21 Aralık  akşamı saat dokuzu yirmi geçeye kadar geri sayan. Belki de üzerinde Jüpiter, Satürn ve Kova resimleri olan. Tabii, abartmamaya karar verdim. 🙂

Çünkü 21 Aralık bir sonuç, bir bitiş değil, bir başlangıç. Ve o başlangıçla ne yapacağımız bize kalmış. Tek, tek. Her birimize. Sorumluluk zamanı. Birer yetişkin olma zamanı. 

“Seçimleriniz umutlarınızı yansıtsın, korkularınızı değil.”

Nelson Mandela

Ama yine de her yetişkine biraz çocuksu sevinç ve heves de gerekli, ne dersiniz?

Sayfayı çevirelim.

Mor Alev


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

18 comments

  1. Sizi seviyorum Sevgili Dost, Mor Alev 😊.
    Güne sizinle başlamak çok güzel🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 2 people

  2. anım Mor Alev,
    Sabah ilk iş sayfanı ziyaret ediyorum. Gün içinde bir şeyler paylaşır mı acaba diye merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
    Sen ne kadar farkındasın bilmiyorum ama paylaşımların yaşamıma o kadar güzel dokunuşlar yapıyor ki kazandırdığın farkındalıklarla yolumu aydınlatıyor bana mucize ötesi bir rehber oluyorsun.
    Varlığına ve kanallığına binlerce şükür. Seni çooooooooooooook seviyorum.

    Liked by 2 people

  3. Dünya’ya köklenmiş, evrene göklenmiş milyarlarca kanal, serih kalbimizin merkezinden doğru; Seviyoruz, seviliyoruz, seviniyoruz. Hakiki emeğinize binbir minnetle, tüm pervanelere selam olsun. ❤

    Liked by 2 people

  4. Ben de çok heyecanlıyım..ajandama yazmışım siz bu doğumu 3. trimestere ait yazınızı paylaştığınız zaman…ama naptım biliyo musunuz dün o ajandayı sobaya atıp yaktım çünkü ben değişime evet diyeceğim, tüm korkularımı endişelerimi geride bırakıp yeni Dilek olarak yoluma ışık işçisi olarak devam etmek istiyorum…herkesi affediyorum sonsuz ve sınırsız olasılıkları kabul ediyorum ve yeni dünyayı sevgiyle yarattığımızı vizyonluyorum…sayaç yapsanıza Mor Alev…siz olmasaydınız bu süreç çok zor geçerdi benim için, hatta haftasonu bile bekliyorum belki bir mesaj geliverir, elim telefonuma gider ve bildirim gelir diye…hepimizi kucaklıyorum…Bu arada ben pandemi başında bambaşka bir evde bambaşka bir hayattaydım şimdi yaşadığım hayatın tamamen zıttı…şükrediyorum ve çok heyecanla bekliyorum

    Liked by 3 people

  5. Bende ip koptu hayta zincirlerinden bosaldi🤣🤣🤣daha geriye donmem, tek merakim nasil katki olurum konusu… onu da bi anlasam halledicem😇😘

    Liked by 3 people

  6. Sevgili Mor Alev,
    Uzun zamandır yazılarınızı severek takip ediyorum. Ben 22 Aralık 1982 doğumluyum, gece saat 00:10 civarı. Doğum günümde uzakta da olsam gecenin ilk saatinde mutlaka ailem o saati bekler ve doğum saatinde doğum günümü kutlar. Her sene doğum günü dönemimde çok heyecanlanırım. Bu sene 21 Aralık akşamına sayaç koyma fikrinizi okuyunca iki kat heyecanlandım! Bakalım neler getirecek hepimize, şükürlerimizin artması dileğiyle…
    Sevgilerimle

    Liked by 2 people

  7. DERMAN ARARDIM DERDİME

    Dermân arardım derdime derdim bana dermân imiş,
    Bürhân sorardım aslıma aslım bana bürhân imiş.

    Sağ u solum gözler idim dost yüzünü görsem deyü,
    Ben taşrada arar idim ol cân içinde cân imiş.

    Öyle sanırdım ayriyem dost gayrıdır ben gayriyem,
    Benden görüp işiteni bildim ki ol cânân imiş.

    Savm u sâlât u hac ile sanma biter zâhid işin,
    İnsân‐ı Kâmil olmaya lâzım olan irfân imiş

    Kande gelir yolun senin ya kande varır menzilin,
    Nerden gelip gittiğini anlamayan hayvân imiş.

    Mürşid gerektir bildire Hakk’ı sana Hakk’al‐yakîn,
    Mürşidi olmayanların bildikleri gümân imiş.

    Her mürşide dil verme kim yolun sarpa uğratır,
    Mürşidi Kâmil olanın gâyet yolu âsân imiş

    Anla hemen bir söz durur yokuş değildir düz durur,
    Âlem kamû bir yüz dürür gören anı hayrân imiş.

    İşit Niyâzî’nin sözün bir nesne örtmez Hakk yüzün,
    Hakk’dan ayân bir nesne yok gözsüzlere pinhân imiş

    Dermân arardım derdime derdim bana dermân imiş,
    Bürhân sorardım aslıma aslım bana bürhân imiş.

    Dermân arardım derdime derdim bana dermân imiş,
    Delil sorardım aslıma aslım bana delilmiş.

    NİYAZİ MISRİ …
    Kopyala yapıştır yaptım☺
    ama çok seviyorum bu parçayı …
    Her sabah pencereyi açıp bütün yaşadıklarımıza özellikle dert diye gördüklerimize bin şükürler olsun…
    İyiki varsınız…
    Rehberim öğretmenim…
    🥰🥰🥰

    Liked by 4 people

  8. Yazıların umutlarımıza besin oluyor mor alev ne kadar tşk etsem az. Evet öyle güzel dokunuşlar yaptın ki hayatıma arkadaşlarımın dediği gibi; bu sayede çok keyifli bir yolculukla o muhteşem geleceğe emin adımlarla yürüyorum ol”an herşeyin benim ve bütünün hayrına olduğu bilinciyle akışta bir kelebek hafifliğinde ama bir o kadarda tatlı bir heyecanla tüm varoluşun mutluluk ve huzurla yaşadığı cennet yaşama doğru ve evet çok az kaldı bunu hissediyorum ben iyi yönde değişimi ve dönüşümü seçmiştim geçen yıl ve öyle de oldu gerçekten. Tekrar çok tşk ederim. Namaste ❤

    Liked by 3 people

    1. Sevgili Lale, bunu bireysel doğum haritası okuyan bir astrologa sormak çok daha isabetli olacaktır. Sevgilerle

      Beğen

  9. Sevgili Mor Alev,
    Yorulduk, calkalandik, zaman zaman savrulduk bu yil ama cok sey ogrendik! Enerji degisti, akis degisti, zaman degisti her sey degisti, cok buyuk bir halkadan ciktigimiza inaniyorum! ben de inanilmaz heyecanliyim hem Aralik ayi icin hem yeni yil icin. Ama cok guclendigimi ve hepimizin cok sey gorup anlayip cok guclendigini biliyorum. Yola devam ediyoruz iyi ki birlikte! Sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  10. Son bir aydır nereye baksam karşıma Nelson Mandela çıkıyor. Filmlerde , gazetelerde, arkadaş sohbetlerinde, dizilerde ! Hatta bu sabah yemek yaparken 27 yılını geçirdiği o daracık hücredeki günlerini düşündüm. Yatacak yeri yok insanlığımızın 😔Ama o , o kadar güzel bir ruhmuş ki yaşadığı onca acıya rağmen pek çok insana ve topluma şifa olmuş, sözleri duyanların ruhlarını bahara taşıyabilmiş ♥️ İyi ki yazmışsınız o cümleyi. Çok büyük derslere gelen o ışık rehbere selam olsun .
    Ve Tanrı merhametsizliğimizi şifalandırsın. Ve öyledir.Amin🙏

    Liked by 2 people

  11. Sevgili Mor Alev. Yıllardır her gün ne yazdığını takip ederken kaçırdığım bir ayrıntı üzerine yazmak istiyorum. İlk kez bugün yazılan yorumları okudum. O kadar güzel insanlar var ki bu yolda yalnız olmadığımı, benzer yollardan geçen kalabalık bir ışık varlığı olduğumuzu anladım. Senin yazıların, yorumlar içimi açtı. Tüm seçimlerimi korkuyla yaptığımı farkettim. Mutluluk neşe, keyif ve coşkuyla yaşamak istiyorum.

    Liked by 1 kişi

  12. Sevgili Mor Alev öncelikle sonsuz tesekkürler sana ve kanallığına ne güzel insanlar var burda herkezi sevgi ile selamlıyorum böyle güzel insanlar oldukça umutlarımız hep yeşerir katkıda olan hizmmette olan herkeze minnettarım🌈💦💧☀️

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.