Atalar Matematiği

Doğabilmek için

  • 2 ebeveyne

  • 4 büyük ebeveyne

  • 8 büyük-büyük ebeveyne

  • 16 ikinci seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 32 üçüncü seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 64 dördüncü seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 128 beşinci seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 256 altıncı seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 512 yedinci seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 1024 sekizinci seviye büyük-büyük ebeveyne

  • 2048 dokuzuncu seviye büyük-büyük ebeveyne

ihtiyacınız oldu.

Sadece son 400 yıl sayıldığında, 12 kuşaktan toplam 4094 atanız sayesinde hayata gözlerinizi açabildiniz.

Kaç mücadele? Kaç savaş? Kaç zorluk? Ne kadar hüzün? Ne kadar mutluluk? Kaç aşk hikayesi? Ne kadar umut? NE KADAR SEVGİ?

Siz bu anda varolurken, yaşamanız için atalarınızın ne çok şeyden geçmiş olduğunu bir dakikalığına düşünün.

Bilge Baykuşlar, bu anonim yazı dün karşıma çıktı. Mutlaka yayınlanmak istedi. Hafif değişikliklerle paylaşıyorum. Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.

Mor Alev


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Sevgili Mor Alev 😊 İnanılmaz bir şey yaşadım şu anda.
    Söz etmiştim 71 yaşındayım. Benden sonra oğluma yük olmasın diye eldeki resimleri düzenliyordum. Anneannem, babaannem, dedelerimle birlikteydim😥. Tarihlerine göre ayırıyordum. Yoruldum. Bıraktım ve bugün sizden haber var mı diye baktığımda yukarıdaki yazınızı gördüm. Söyleyecek söz bulamadım. Sadece Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum.

    Liked by 4 people

  2. Sevgili Mor Alev,
    Cok tesekkur ederim. Cok sasirdim cunku son 10 gundur falan onceki nesilleri ve bize biraktiklari mirasi dusunuyodum, tam bununla ilgili bi yazi gelince blog telepatiyi guclendirmis dedim 🙂 eski insanlarin enerjisi, ana cakralari yani algi dimensiyonlari, zamanin enerjisi falan ne kadar farkliydi diyorum. Onlardan miras kalan pek cok inanc sistemini biraktik, donusturduk… Farkinda bile degillerdi belki ama bize duyduklari sevgi, gelecek nesillerin rahati icin yaptiklari seyler cok buyuk. Atalarimiza tesekkur ederim! Umarim, biz, bizden sonraya bize gucenik olan bir nesil birakmayiz. Sevgilerimle.

    Liked by 3 people

    1. Sperm ve yumurta döllendikten sonra çoğalma sayısı ile aynı… İlginç dikkatimi çekti…

      Liked by 5 people

  3. Son 20 gündür Atalar çalışması yapıp, arındırma çalışmalarımın yoğunlaştığı şu dönemde sizden de böyle bir paylaşımın gelmesi hiç şaşırtıcı gelmiyor 😊 tesadüf yok!!! 😊🙏

    Liked by 2 people

  4. İzmir depremini yaşamadan önceki 2-3 aydır soy ağacımı çıkarıyorum. Depremle biraz yarım kaldı. 5 kuşak öteye kadar ulaşabildim. Ne çok insan ve ne çok yaşamlar var. Bu konuda geçmiş yüklerimden özgürleşmekle ilgili çalışıyorum. Ki kızıma özgürlük miras bırakabileyim. Bu mesajı görünce de tam zamanıymış dedim. Teşekkür ederim 🙏🏼

    Liked by 2 people

  5. Hücreler arası aktarımla atalarımızın duyguları ,korkuları,inançları bizlerede geçiyor .Betül Demirkıran Duygusal İyileşme / Başka bir yazarında adı gelmedi aklıma Seninle Başlamadı tavsiyemdir.

    Beğen

    1. Sevgili İrem, doğrudur, bazen hücresel hafıza geçmiş kuşakların hislerini taşıyabilir. Bunun için bilinçaltı yazı dizimi öneririm. Yöntemler sekmesindeki salıverme kategorisinde görebilirsiniz. Ancak aynı zamanda taklit ederek öğrenmenin de bunda büyük etkisi vardır. Siz kendi ebeveyninizi, onlar kendi ebeveynlerini, onlar da büyük ebeveynleri taklit ederek yaşam becerilerini öğrenirler. Bu çok daha güçlüdür. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.